Proberen voor eerste kindje

49 antwoorden en 31838388x bekeken

Merel 09-09 om 13:23

Ik ben 28 Florien! Maar is je spiraaltje er inmiddels uit nu en hoe gaat het verder?

reageer

Florien 09-09 om 14:59

Oke, mooie leeftijd!! Nee ik laat hem er pas in april 2018 uithalen.. Dat komt het beste uit qua studie. 
Wel grappig want toen ik het spiraaltje liet plaatsen ben ik best geschrokken van de pijn, en toen zag ik er al tegenop om hem er weer uit te laten halen. Maar nu maakt het me niets meer uit, en heb ik er juist zin in. Haha!

Joyce♡ 10-09 om 14:10

Hoi etil,
viel het mee de spiraal te verwijderen? 
Ik ben zelf in mei gestopt met de pil. 2 maanden keurig na 28 dagen ongesteld geworden en afgelopen maand na 32 dagen. Ik probeer er niet teveel mee bezig te zijn maar het is toch allemaal wel spannend hoor  
Ik hoop dat je snel zwanger mag worden, groetjes Joyce 

D.L. 10-09 om 15:34

Hoi Joyce.
Ikzelf vond de spiraal verwijderen helemaal niet erg. Ik voelde het alleen eventjes toen hij het spiraaltje 'dichtklapte', maar voor de rest niets bijzonders.

Merel 10-09 om 21:37

Oh daar was ik ook benieuwd naar! Lijkt mij bij het plaatsen ook wel pijnlijk, moet best door een klein gaatje! Plaatsen ze die op een bepaald moment in de cyclus eigenlijk?

Joyce♡ 10-09 om 23:15

Oh gelukkig maar... 
Ik heb net een ovulatie test gedaan, 2 duidelijke strepen! 
Ik heb ze nog niet eerder gedaan maar mijn vriend had de verkeerde testen meegebracht. Dus ik gebruik ze nu maar...  

Merel 11-09 om 06:32

Hihi, je wilde zwangerschapstesten hebben? Mannen....

Joyce♡ 11-09 om 10:37

Inderdaad merel! Mannen..
Haha

Hebben jullie ervaring met ovulatie testen?

Florien 11-09 om 07:46

Hey Debstar, goed om te horen dat je de pijn wel mee vond vallen bij het verwijderen! Ik ben benieuwd. 

Hi Merel  Ja het plaatsen van een spiraal gebeurt tijdens je menstruatie :x Ze komen dan aan je baarmoedermond en dat doet het meeste pijn, omdat daar nog nooit iets mee is gebeurd behalve als je al een keer bent bevallen! In ieder geval vind ik het aan te raden om niet alleen te gaan, zodat bijvoorbeeld je vriend kan terugrijden. Maar verder ben ik heel tevreden over mijn spiraal dus het is het wel waard!! 

D.L. 11-09 om 08:13

Net als wat Florien zegt: bij mij werd het geplaatst op de 2e dag van mijn menstruatie omdat dan de baarmoedermond ook al wat open staat. De klem die ze toen plaatsten op mijn baarmoedermond was nog het pijnlijkst. Zoals mijn man grappemakend zei: ze zetten een inwendige piercing! Maar een vriendin van me ging ook voor de spiraal en die zei dat ze het openspringen van de spiraal het meest voelde en de klem juist niet. Ik had precies het tegenovergestelde. Dus dat is denk ik ook weer per persoon verschillend.

Merel 11-09 om 11:18

Oké! Bedankt voor de informatie meiden! Voor nu geef ik borstvoeding dus de kans op zwangerschap is klein. En we willen eigenlijk ook nog wel een tweede mocht dat ons gegund zijn, dus doen we het nu even met condooms.

Hoe gaat het met jullie omdat we toch in het onderwerp zitten om een kleintje te krijgen?

CJB86 11-09 om 17:24

Ik heb de eerste laten vervangen na 5 jaar en de tweede na 3 jaar laten verwijderen ivm kinderwens (dit was in februari dit jaar). Na precies een half jaar zwanger nu. Heb hem ook laten verwijderen tijdens menstruatie, daardoor liep mijn cyclus meteen goed. Dat is alleen niet bij iedereen zo.

En tja, het laten zetten...  Ik heb twee paracetamollen ingenomen en heb me zo goed mogelijk geprobeerd te ontspannen. Inderdaad wel even iemand je laten rijden. Daarna een avondje/dagje met een theetje en kruikje op de bank en dan gaat het wel. Dus ja, een redelijk succesverhaal wel 

D.L. 11-09 om 20:23

Ik wacht nog steeds op een positieve test. Zou nu richting mijn vruchtbare dagen moeten zitten, maar de ovulatietest geeft nog niks aan. We houden hoop!

Merel 13-09 om 13:45

CJB, dat klinkt aantrekkelijk! Goed om te onthouden en wat leuk dat je zwanger bent! Gaat het goed?

Spannend Deb! Welke testen gebruik jij?

CJB86 13-09 om 17:31

Dank je Merel!  Ja gaat goed tot nu toe...  Duurt alleen zo lang tot de eerste afspraak en tweede echo! 

Veel succes jullie! 

D.L. 14-09 om 18:51

Merel,
Ik gebruik die van Clearblue waar je, als je je vruchtbare LH piek hebt, een smiley op de stick ziet
Gek genoeg test ik nu iedere dag.. maar een smiley blijft uit... Misschien een late eisprong? Ik voel die sowieso niet en volgens de app ben ik al de vruchtbare dagen voorbij. 

Merel 19-09 om 07:42

DL heb jij je ei al gevonden? En voel je het verder niet aan je lichaam? Ik heb altijd wat plopjes in mijn buik en de afscheiding wordt echt anders. Daaraan merk ik het altijd en dan bevestigd de test het!

D.L. 19-09 om 09:09

Hoi Merel,
Nee, eitje nog niet gevonden. Ik ben nu ook even gestopt met testen tot na mijn aankomende menstruatie volgende week. Daarna ga ik proberen eerder te testen. En nee, ik voel de eisprong zelf niet. Ik voel de laatste dagen wel wat steekjes en krampjes in mijn onderbuik.. geen idee wat dat nu weer zou kunnen zijn?

Merel 20-09 om 05:52

Ik heb ook geen idee! Misschien is het wel raak?

D.L. 20-09 om 11:12

Zou leuk zijn! Maar gek genoeg heb ik het gevoel van niet. Ik ben ook snipverkouden op dit moment... Voel me niet misselijk of iets. Ik wacht het gewoon maar af. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen voor eerste kindje' in het Zwanger worden forum