Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?

978 antwoorden en 30214648x bekeken

M92 08-01 om 18:50

Hee dames, daar ben ik weer. 
Net echt olie dom geweest... 
Heb getest vanmiddag... Natuurlijk negatief... Had ik wel gedacht maar toch deed ik het. Dat is toch erg he haha. Donderdag ga ik pas weer testen. Dan is, gok ik, mijn NOD. 
Het was 9 a 10 dagen dpo (dagen na eisprong). En 4 a 5 dagen voor nod. Dusja.
Heb verder wel wat gekke kwaaltjes. En zelf heel sterk het gevoel dat het raak is. Heel gek, dat had ik nog niet eerder.
Mijn kwaaltjes:
Soms ineens hoofdpijn en dan 2 min later weer weg.
Krampjes onderin
Beetje last van onderrug
En echt een  brok in mijn keel joh. En dan niet spreekwoordelijk maar echt letterlijk. Best een irritant, misselijk gevoel.
En sinds vandaag ineens echt heel veel witte bobbeltjes/bultjes op mijn tepelhof...
Wat denken jullie, gebasseerd hierop.. 
Toch gek allemaal he... 

reageer

Kimberley 08-01 om 18:50

Wanneer jouw nod Tes? Wij liepen een beetje gelijk op.

Morgen gaat M92 testen toch? Spannend hoor

M92 08-01 om 18:52

Hihi kimberley, we waren ongeveer tegelijk ietd aan hetverzenden zo te zien

Kimberley 08-01 om 18:58

Hahaha heel toevallig! Ja... ik ben ook super misselijk maar ook weer verkouden dus gok erop dat dit een griepje is.

Ik weet het niet soms denk ik dat je jezelf ook heel gek kunt maken. Vaak hoor ik wel dat als vrouwen denken van "ja volgens mi mij is het echt raak ik voel me echt anders" dan is het negen van de tien keer ook zo. Al jou kwaaltjes wijzen er wel op althans..

Tess89 08-01 om 19:14

Kim.. ja denk dat volgende week maandag 15 jan mn nod is.. voor jou 16de?

Kimberley 08-01 om 19:57

17e zegt mn app. Voel jij je al anders of iets?

Tess89 09-01 om 07:30

Oké.. voel me nog helemaal niet anders. Ook nog geen kwaaltjes, maakt me wel een beetje onzeker. Wel gevoelige borsten maar dat heb ik altijd tussen ei en mestruatie. Maja zegt nog helemaal niets. Voel ook nog geen menstruatie aankomen.. vorige maand werd ik 3 dagen voor nod licht ongesteld en op nod brak t los. Naja nog maar een week wachten. 
En jij? Voel je je al iets beter?

Merel 09-01 om 07:43

Spannend Tess, nog even geduld dus! En je hoeft geen enkel symptoom te hebben om toch zwanger te kunnen zijn hé! Dus maak je er niet te druk om. Ik durfde te zweren dat ik ongi zou worden (krampjes) maar toen bleek het raak. Enige dat ik eigenlijk had was gekke afscheiding dus daar let ik goed op. Hoe is dat bij jullie nu?

Tess89 09-01 om 13:46

Uhm eigenlijk nauwlijks afscheiding en ook geen krampjes ofzo.. Maja wat nog niet is kan nog komen. Had jij t al 7/8 dagen na eisprong? 

Merel 09-01 om 14:19

Ik had toen wel veel cremige afscheiding en op een paar dagen voor nod had ik opeens een soort klodder slijm in mijn string (sorry)!

Tess89 09-01 om 14:26

Dat vrouwen lichaam ook.. je weet eigenlijk nooit wanneer t een goed of slecht teken is. Denk dat elk lichaam anders reageert. Ik had vorige cyclus ook cremige afscheiding en veel krampen. Dacht dat t een goed teken was. Aangezien ik toen ook 3 dagen licht bloedverlies had. Dacht toen oh dat kan een innestelingsbloeding zijn. Helaas werd ik toen 3 dagen later ongesteld. Heb zo weinig geduld!! Maja geen bloed is goed denk ik dan.. wanneer is jou nod merel? Of had je dat al gezegd?

Merel 09-01 om 14:51

Hoi Tess! Ik geef bv dus helaas heb ik nog geen idee! Ik hoop er dus juist op dat ik ongi wordt, hihi!

M92 09-01 om 15:22

Ik klets weer even gezellig mee over afscheiding hahaha.
Ik heb wat waterige/dunne afscheiding... niet de hele dag ofzo. maar bijvoorbeeld, ik kom net thuis van het werk en ik ga naar het toilet en is toch ongeveer de helft van mijn ondergoed wat nat en zat er in het midden een wit streepje...(sorry voor de details) haha.
Ik heb ook even mijn puntjes op mijn tepelhof geteld, want ik had ergens gelezen dat het er meer zouden moeten zijn dan wanneer je niet zwanger bent.. Nu weet ik niet hoeveel het er twee weken terug waren maar nu zijn het er toch best veel namelijk 10 a 11 per tepelhof.. veel toch?!  dat ga ik nu dus goed in de gaten houden.
Die brok is gelukkig sinds vanmorgen niet meer aanwezig.. Maar dat had ik gisteren ook, en toen ineens na het avond eten zat ie er weer...
Heb wel vast last van mijn onderrug... een beetje alsof het er bijna inschiet steeds. Ook wel last van mijn bovenrug, maar dat is helemaal bekend bij mij als ik aan het werk ben. Die onderrug is nieuw voor me.
Ik ben ook wel een beetje futloos, oftewel ik zoek niks te doen thuis... zeker niet na het werk. Ben niet bekaf ofzo.
Maar het enige wat we kunnen doen is wachten helaas

Merel 09-01 om 15:38

Die afscheiding klinkt als “normaal” toch? Beetje nat en in het midden wat wit? Of is dat voor jou iets anders?

M92 09-01 om 16:10

Ik weet niet heel goed meer. Die afscheiding heb ik afgelopen keren niet heel goed bij gehouden. 
Dit was wel ietsje meer als normaal

Merel 09-01 om 19:50

Goed om het vanaf nu bij te houden! Je kunt het in de app ook noteren!

M92 09-01 om 19:54

Ik ben er idd maar eens mee begonnen. Geeft wel veel duidelijkheid denk ik zo

Kimberley 09-01 om 21:29

Ik voel naast mn griepje ook echt helemaal niks... ik heb stiekem vandaag een test gedaan maar natuurlijk veels te vroeg. De test was ook dik negatief. Ik heb dus echt geen geduls merk ik nu aan mezelf.

Alleen wat ik sinds gistere wel opmerkelijk vind is dat ik weer net als toen tijdens de pil weinig tot bijna geen afscheiding had maar het beetje wat ik had rook heel sterk (zoals sperma kan ruiken of voorvocht)

Beetje raar en vies stukje wel.. sorry

Merel 10-01 om 00:00

Het kan natuurlijk altijd een restandje sperma zijn toch? Hebben we allemaal wel eens denk ik! En dat het niet lekker ruikt is dan logisch, hihi! Wij hebben net gesext en na tien minuten liggen heb ik alleen even uitgeplast, geen zin nu nog te douchen en wie weet helpt het de zaadjes nog als ik dat morgenochtend doe. Dan wil je ook mijn afscheiding niet ruiken hoor, hihi!
Maak je dus geen zorgen lieve Kimberley, niet iedere maand loopt hetzelfde!

Kimberley 10-01 om 01:18

Nee dat is waar Merel. Hier was het ook weer feest. We gaan gewoon door tot vriendlief de rode zee op moet want hij is niet echt een schippersman en ik geen schippersvrouw overigens .

Ook tien min met een kussen onder me kont en de benen in de lucht. Ik wilde vandaag overslaan vanwege het griepje maar meneer zei "geen kindjes maken?" Dus het is me nu wel duidelijk dat hij het echt heel graag wilt.

Bedankt lieve Merel voor al je adviezen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum