Wie herkent dit?

26 antwoorden en 23584820x bekeken

Ilona36 18-05 om 10:24

Hoi dames.. ik zit nu inmiddels 5 dagen in ronde 6.. maar vorige week, 12 dpo, had ik getest en die was negatief. 13 dpo ging de temp omlaag en 14 dpo (afgelopen dinsdag) werd ik ongesteld. Ik ben 1,5 dag ongesteld geweest. Woensdag in de namiddag was t weg. Donderdag ook niks. En gisteren had ik de hele dag last van best veel bruin verlies.  Ook heb ik sinds t bruinverlies lichte buikpijn en ben ik misselijk met vlagen. Zo raar. Als ik tel vanaf mn ongie dinsdag zit ik nu op cd 5.. heb dit normaal nooit. Herkent iemand dit? 

reageer

Babytje4 18-05 om 10:39

Hey ik heb at ook eens meegemaakt mijn ongi zijn 5 dagen te laat gekomen en hebben amper 2dagen geduurt en normaal gezien duren ze 4 dagen. Denk dat een beetje stress met dat heeft te maken. 

Ilona36 18-05 om 10:46

Dat kan ja, maar ik heb geen stress  
Hier was mn ongie gewoon op tijd, 14 dpo. Geen 5 dagen te laat. Dankje voor je antwoord 

Puck 18-05 om 10:59

Ik geloof nooit zo in dat gezeur over stress. Lijkt me onzin, zeker als je geen stress ervaart.
Je leest hier wel vaker dat een menstruatie opeens korter duurt, dus het kan gewoon een keer. In maart had ik het ook, maar ik bleek toen later alsnog zwanger te zijn. Als het mij weer zou gebeuren, zou ik nog eens een testje wagen, dus ook nu in jouw geval. En als die negatief is, dan maar accepteren dat het een keertje korter was en weer verder tellen. 

Ilona36 18-05 om 11:07

Ik heb door de jaren, op en af, ontzettend veel stress gekend helaas. Dus ik weet heel goed het verschil met wel of geen stress hebben. Gelukkig nu geen stress 
Dankje Puck
Ja ik wacht vandaag nog even af en anders idd maar n testje er tegen aan gooien. Al denk ik niet dat ik zwanger ben. Maar dat is gewoon n gevoel haha. 
Hoe gaat t met je, Puck? Lichamelijk? Want ik snap dat het geestelijk niet lekker is nu en dit tijd nodig heeft om te verwerken. Dikke knufff

Puck 18-05 om 11:30

Dank je 
Lichamelijk gaat het wel. Het kwam ee dinsdag vrij snel uit en voel me nu niet anders dan bij een gewone menstruatie. Geestelijk ook wel steeds beter, maar ik kan het nog wel moeilijk loslaten. Ik wil hier graag lezen en steun zoeken, omdat er verder weinig mensen zijn die er van weten. Maar ik erger me ook dood aan het geklaag over moeheid en pukkeltjes en mensen die bij 1 dag over tijd al denken dat ze een foto van hun ‘buikje’ moeten plaatsen.  Vanochtend het forum al van mijn foon gegooid, maar hier ben ik al weer. Volgens mij heb ik ook gewoon nog veel last van mijn hormonen  Maar goed, het gaat echt al beter dan een paar dagen terug. Komt wel goed.

Ik hoop dat jij opeens verrast wordt en anders dat het komende maand nu eens raak is! 

Ilona36 18-05 om 11:37

Fijn om te lezen, Puck. Het heeft tijd nodig. Komt helemaal goed met jou 
Ik heb geen miskraam gehad, dus wat dat betreft weet ik niet hoe het is om dat mee te maken. Maar ik erger me ook wel eens aan sommige berichten hoor.
Hoop dat het hier snel raak is. En bij jou ook weer snel, en dan n plakker!

Babytje4 18-05 om 11:58

Puck van mij was het door de stress dokter zei het ook had heel veel stress dit maand. 

proud_mommy 18-05 om 12:12

De huisartsen zeggen vaker dat het door stress kan komen dus is zeker geen onzin. Als je geen stress ervaart is het wat anders. Maar het KAN erdoor komen. 
Wat jou is overkomen Puck is heel vervelend, maar dat wil niet zeggen dat je tegen iedereen boos moet lopen doen. Eerst in de januari groep, toen de nod groep, toen de buikjes bende, nu hier zeggen dat mensen klagen. En geen idee waar je nog meer je frustratie op gooit. 

Ilona36 ik hoop vanuit de grond van me hart dat je zwanger bent. Dat kan ook gewoon. Gewoon nog eens testen en dan zie je het wel. Zo niet dan hoop ik dat het voor de volgende ronde is. Heel veel succes lieve meid.

Ilona36 18-05 om 12:16

Ja dat t door stress kan komen is mij ook vertelt. Maar heb geen stress nu 
Ik stuur mn vriend zo naar de action om testen te halen, dat ik t kan uitsluiten. Ik denk niet dat ik zwanger ben. Maar dan is de hele kleine twijfel die er is teminste weg. 
Dankje lieve proud_mommy 

proud_mommy 18-05 om 12:18

Inderdaad Ilona36,  dan heb je die zekerheid in ieder geval en dan kun je verder naar de volgende ronde als die negatief aangeeft. 

Puck 18-05 om 12:22

Tegen iedereen boos doen? Tja, ik kan mijn frustratie inderdaad wat minder goed de baas nu. Maar zoals anderen in hun eigen topic mogen klagen over moeheid en pukkeltjes, mag ik toch zeggen dat ik het daar moeilijk mee heb? Ik lees daar bewust nu niet meer mee (hoewel brabbels dat moeilijk maakt, omdat je de meldingen niet uit kunt zetten), maar ik mag hier toch wel zeggen hoe ik me voel als iemand daar hier naar vraagt?
Dat ik het moeilijk heb met dat buikentopic heb ik gewoon eerlijk gezegd daar en gevraagd of het ook anders kan. Jammer dat daar geen begrip voor is, van dames die zich een beetje zouden moeten kunnen voorstellen dat het niet prettig is. Misschien had TS van dat topic niet door dat er een soort verdeling is op het forum. Wat is het probleem als ik daar op wijs en vraag of ze rekening ermee kunnen houden?

@Ilona: goed om straks zekerheid te hebben. Wie weet... maar anders veel succes voor de volgende ronde.

proud_mommy 18-05 om 12:28

De manier van reageren is een probleem. Je reageert heel bot. Oke de topic hoort daar niet, vraag er dan netjes of ze die weg kan halen. 
Anoniem van de januari groep zeggen dat ze nep is, terwijl je geen zekerheid hebt. Die meid typte daar net een dag. En lin van de nod groep zeggen waarom ze moeilijk doet om nog eens te vrijen terwijl ze daar niks over zei. Vervolgens zeg je ze heeft het onduidelijk aangegeven en zeggen ik ga wel weg. En als je las, dan stond er heel duidelijk wat ze bedoelde. Dan kun je je fout inzien en je excuses aanbieden aan die meid. 
Maar ik ga niet meer in discussie of iets. 

Ilona36 succes lieve meid. Ik hoor het nog van je.

Puck 18-05 om 12:34

Zullen we dit hier niet doen proud mommy? Ik heb het terug gelezen in de buikjes bende en ik heb het extra uitgelegd. Jammer dat dat nodig is, maar goed. Ik vond zelf de reactie van Lin nogal overdreven en niet prettig. Tja....  Op een forum kom je nu eenmaal soms botter over dan je het bedoelt. Dat telt blijkbaar 2 kanten op.
Verder heb ik niet zo'n zin om de les gelezen te worden nu. Dit is ook niet waar Ilona dit topic voor bedoeld heeft lijkt me.

Babytje4 18-05 om 12:36

Het problerm is opgelost Puck voor die buik topic laten we het zo houden. Want heb al genoeg stress en zeker niet goed nu in mijn toestand. Veel succes en sterkte meid. 

Ilona36 18-05 om 12:41

Ik vroeg idd hoe t met Puck ging dus dan mag ze daar eerlijk op antwoorden. In de rest van de topics bemoei ik me verder niet mee... 
Bedankt lieve meiden. Ik hoor de deur weer open gaan onder. Mn vriend is er weer. Maar heb nog niet zo lang geleden geplast, hihi. Ik hou jullie op de hoogte. Maar t zal wel niet hoor haha 

proud_mommy 18-05 om 12:43

Sorry puck,  was echt niet lullig bedoelt of iets hoor en al helemaal niet om je de les voor te lezen. Maar irriteerde me er wel aan. Ik hoop echt dat het snel raak zal zijn en het blijft zitten. Ik bedoel niks lullig.

Ilona36 sorry meid. Spannend. Bij mijn zoontje dacht ik ook van nee, zal wel niet haha. Ben benieuwd.

Ilona36 18-05 om 13:02

Nope... had ik al gedacht. Kunnen we weer verder 

Puck 18-05 om 13:06

Jammer! Maar nu weet je het wel zeker inderdaad. Ik duim voor succes in de volgende ronde voor jou. 

Ilona36 18-05 om 13:11

Dankjewel Puck, ja ik hoop t ook 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie herkent dit?' in het Zwanger worden forum