Wie herkent dit?

26 antwoorden en 23653009x bekeken

proud_mommy 18-05 om 13:15

Nu heb je zekerheid. Hopelijk is het de volgende ronde wel raak. 

reageer

Sofie 18-05 om 13:45

Ik snap hoe je je voelt puck, ik heb het zelfde met 12 weken meegemaakt een half jaar geleden. Maar ik vind indd jouw opmerking over mijn ‘buikje’ ook niet zo leuk. Hoe goed ik ook weet hoe je je nu voelt. Ik hoop dat je dan ook begrijpt dat ik nu blij ben dat het bij mij weer begint te groeien. Dus voelt niet zo fijn als je dan zo over me praat. En indd het staat blijkbaar in een verkeerd forum. Ik ben hier nog niet zo bekend dus ik reageer gewoon op de topics die ik zie staan. 
Nogmaals ik snap hoe je je voelt en weet hoe confronterend het is. Ik wens je veel sterkte met alles! 

Ilona36 18-05 om 13:51

Ja precies proud_mommy, ik hoop t ook 

Sofie, het was afgesloten in dit topic. Vind t niet zo fijn dat je er weer over begint. Het is klaar nu. Dankjewel 

Sofie 18-05 om 13:52

Sorry maar ik wilde even reageren aangezien het over mij ging. Zal er verder niks over zeggen.

Puck 18-05 om 13:52

Nogmaals: er werd gevraagd hoe het geestelijk met me ging en ik heb daar eerlijk antwoord op gegeven. Vandaar dat ik dit in dit topic geschreven heb. Er is niet gevraagd of iedereen even zijn mening over mij wil geven, dus ik stel voor dat jullie daar een apart topic over openen. Kunnen we er hier nu over ophouden misschien?  

Ilona36 18-05 om 13:54

Ja tis idd klaar nu 

Moedertjuh 18-05 om 14:37

Soms hebben we wel eens bloedverlies wat niet te verklaren is. Door hormonen of idd stress kan je lichaam wat van slag zijn. Gewoon afwachten, meer kan je niet doen. 
@Puck, wat heftig van je mk ! We reageren allemaal wel eens vanuit onze emotie en vooral met al die hormonen die rond gieren op dit forum. Helemaal als je zoiets hebt meegemaakt. Hoop dat je snel weer zwanger mag worden. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie herkent dit?' in het Zwanger worden forum