2e zwangerschap blijft uit

26 antwoorden en 21041878x bekeken

Selby 09-01 om 21:46

Bedankt voor jullie reactie's. Voor de 1e waren we 6 maanden bezig. Toen hadden we hetzelfde probleem, dat hij "niet erg mee wilde werken" om het zo maar even te zeggen. Ja hij wilt het spontaan doen zo af en toe es en dan maar zien, ja dat kan ik gewoon niet, als je ervoor gaat wil ik elke cyclus benutten, een maand is lang hoor, en we zijn geen twintigers meer. De meeste stellen die voor een 2e gaan vinden het allebei spannend en doen allebei elke cyclus hun best ervoor. Maar ja.

Hihi tja ff douchen en scheren, in ieder geval douchen vind ik wel fris, vooral met orale seks enzo. Als je al de hele dag zit te plakken in je ondergoed whaaaa  Maar een enkele keer doen we het ook gewoon echt ineens spontaan als we naar bed gaan en dan doe ik wel es een druppeltje glijmiddel met een fruitsmaakje voor de verfrissing.

Als we idd 1 á 2x in de week zouden vrijen dan hoef je ook niet echt op je eisprong te letten. Toevallig kwam hij er gisteravond ineens om. Ik zei rond 2130u dat ik moe was dus nog even ging douchen en naar bed ging, en toen kwam 'ie achter me aan, hahaha hoe is dat een hint? Maar pas op dag 5 van de cyclus, dus, een goed begin.

Ik kan es kijken voor een uitdagend setje. Ik ben er niet zo heel erg van. Maar ik weet wel dat dat werkt  Alleen denk ik dan weer "word je nou alleen opgewonden midden op de dag als ik àlles uit de kast haal??" haha maar ja zo is het nooit goed natuurlijk. 

@Mimi hahahaha thx, me zusje is ook zo, dus als we samen zijn is het een echte cabaret-voorstelling 

reageer

Lielux95 15-01 om 18:17

Hi!

Vervelend voor jullie dat jullie er allebei anders mee omgaan. Ik kan ook beide kanten begrijpen. Wij hebben de druk niet van een eerste en de 'ideale leeftijd' ertussen. Wij vrijen gewoon zoals altijd wanneer we er zelf zin in hebben. Houden geen rekening met ovulatie oid. Wel slik ik foliumzuur. Ik ben immers bewust gestopt met de pil en we hebben bewust gekozen om voor een kindje te gaan mocht dit lukken. Wij willen niet dat er druk op komt te staan maar dat het leuk blijft zoals altijd. Het moet geen druk op onze relatie leggen; die moet helemaal met zoiets in het voorruitzicht goed blijven (). 
Je oudste is 3,5. Ik snap je idee met die tweede moet wel een beetje snel gaan komen. Maar laat het los. Want dit zit je alleen maar tegen in het zwanger worden. Mijn zus en ik verschillen zes jaar met elkaar. Ik ben daar nooit minder gelukkig door geweest en heb echt nooit zoiets gehad van: 'was mijn zus maar jonger of ik maar ouder'. Ik heb juist doordat mijn zus al zo groot was, vergeleken met mij, heel veel daaraan gehad. Zij had allang al alles meegemaakt wat ik had meegemaakt. Ik heb nooit met haar op school gezeten want zij zat dan al op de 'hogere' school. Mijn moeder vond het erg prettig dat we niet tegelijk in de puberteit zaten. En doordat mijn zus die al had gehad (de puberteit) kon zij mijn gedrag heel goed begrijpen. Hierdoor vlogen we elkaar nooit in de haren. Iets wat ik wel zag bij vriendinnetjes thuis. Nu ben ik 25 en mijn zus is 31. Mijn zus heeft 3 kinderen en ook daar kan zij mij straks alles over 'leren'. 
Wat ik probeer te zeggen: het heeft beide voordelen en nadelen. Ik zou me er niet zo op vastprikken maar gewoon genieten van je partner wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. 
En inderdaad: hem prikkelen kan nooit geen kwaad. Dan gaat het toch zoals jullie beide willen, haha! Gewoon niet meer over je cyclus praten maar hem gewoon opwinden wanneer je hem 'nodig' hebt. Dat zou voor jullie een goede middenweg zijn. En goed voor je relatie, opzoek naar de spanning. Rollenspel vind mijn vriend helemaal geweldig. Wel jammer voor hem dat ik eindig met de slappe lach... OEPS! :') Seks moet geen moetje worden want dan kan het niet anders dan inkakken (ben ik van mening ).

Selby 21-01 om 13:03

" Hi!

 Rollenspel vind mijn vriend helemaal geweldig. Wel jammer voor hem dat ik eindig met de slappe lach... OEPS! :') Seks moet geen moetje worden want dan kan het niet anders dan inkakken (ben ik van mening ). "
Lielux95

Bedankt voor je reactie. Hahahaha wel es geprobeerd idd. Hij ging helemaal op in z’n rol en ik bleef maar giechelen hahahaha! Maar dat paste wel bij me rol als schoolmeisje 

Kitkat (Gast) 10-04 om 16:19

Jouw verhaal vind ik heel erg herkenbaar. Het is frustrerend dat wanneer je het graag wil dat je man niet genoeg mee wil werken terwijl hij wel zegt graag een 2e kindje met je te willen.  Dat maakt het echt lastig en het is erg frustrerend, want is het nou zo een grote moeite om even een paar keer van bil te gaan rond de eisprong. Meer hoeft een man er niet voor te doen. Maar juist net dan wil de man dan meestal net niet. Helaas kun je het ook niet forceren, dat werkt ook niet. Ik heb niet de oplossing voor je, maar weet dat je hierin niet alleen bent. 

Nijntje 10-04 om 17:26

10 maanden valt nog reuze mee en hier mag je echt pas na 1 jaar naar de huisarts. Ik weet niet of je inmiddels al zwanger bent want we zijn nu 3 maanden verder. Anders kan je wel naar de huisarts gegaan voor een doorverwijzing

Je kunt reageren op dit onderwerp '2e zwangerschap blijft uit' in het Zwanger worden forum