Wie gaan er nog meer voor een derde kindje?

51 antwoorden en 45406627x bekeken

Lindsey (Gast) 04-09 om 11:09

Zojuist getest met kruidvat 2v5 (wel 2 dagen voor nod). Zo wit als maar kan.
Kan er dus vanuit gaan dat deze maand weer niet gelukt is....

reageer

Welpje 06-09 om 13:54

Ah, Lindsey... Wat rot! Als je verlangt naar nieuw leven is het zo moeilijk om te moeten wachten. Hoe lang zijn jullie al bezig?
X

Welpje 06-09 om 13:54

Ah, Lindsey... Wat rot! Als je verlangt naar nieuw leven is het zo moeilijk om te moeten wachten. Hoe lang zijn jullie al bezig?
X

Welpje 06-09 om 13:54

Ah, Lindsey... Wat rot! Als je verlangt naar nieuw leven is het zo moeilijk om te moeten wachten. Hoe lang zijn jullie al bezig?
X

Toetje 07-09 om 12:03

Hoi Lindsey,

Ik ken je situatie. Bij mij was nummer 1 ook ongepland (maar heel erg welkom), nummer 2 was de eerste ronde al raak en nu ben ik als 1.5 jaar bezig voor nummer 3 die maar niet wil komen.
Ik ben in december 2014 gestopt met de prikpil en vanaf oktober 2015 weer een normale menstruatie. Op het begin testte ik iedere maand nog voor de NOD, maar daar ben ik na een paar maanden maar mee gestopt. Veel te frutrerend.
Inmiddels gebruik ik ook geen vruchtbaar-app meer en ik doe geen testen. We klussen regelmatig, dus het lijkt me geen verschil uitmaken.
Maar erg frustrerend dat deze zo lang op zich laat wachten, terwijl de andere twee zo snel kwamen.
Is afgelopen ronde nog gelukt of toch ongi geworden?

Welpje 07-09 om 14:30

Ah Toetje en Lindsey, wat ontzettend vervelend dat het allemaal zo lang duurt zeg! Ik kan het me jullie gevoel nog niet echt voorstellen. Hier was het bij de oudste in ronde 2 raak, daarna in de eerste ronde een miskraam waarna ik niet meer ongesteld ben geweest.
Hier is het hopen op een menstruatie na 't stoppen met de pil. Nog steeds niks gezien!
Toetje, jij al bij een arts geweest omdat t al 1.5 jaar duurt?

Toetje 07-09 om 14:44

Nee, nog niet bij een arts geweest.
Mijn huisarts zei na het stoppen van de prikpil dat het 1-2 jaar kon duren voordat mijn menstruatie weer op gang zou komen en wanneer ik weer een cyclus heb het ook nog een jaar zou kunnen duren tot ik zwanger kon worden. Ik heb nu 10 maanden een cyclus, dus ik zou over een paar maanden inderdaad wel even langs de arts willen gaan.
Nu moet ik wel zeggen dat ik er de eerste maanden heel erg mee bezig was, daarna veel minder. Twee cyclussen geleden dacht ik dat ik behoorlijk over tijd was, maar ik had me een week vergist! Echt stom van me. Maar sindsdien kriebelt het wel weer extra en afgelopen maand was ik wel echt 4 dagen over tijd. Ik was dan ook super teleurgesteld dat ik toch ongi werd, omdat ik echt het gevoel had dat het eindelijk raak was.
Toch ben ik wel van menig dat er iets gebeurd is, misschien een vroege miskraam, en dat geeft me weer hoop dat het allemaal toch wel goed zit binnen in. En stiekem heb ik ook wel hoop dat ik nu toch nog wel zwanger ben, omdat ik maar 2 dagen ongi ben geweest nadat ik 4 dagen over tijd was... En zo niet dan kijken we het nog even aan. We hebben al twee kinderen en we zijn nog redelijk jong.

Lara (Gast) 08-09 om 11:20

Hoi Allemaal,

Ik zie dat hier toch weer wat beweging in het topic is, leuk! 
Ik Ben Lara 32 jaar oud, en wij zijn ook erg bezig voor een 3e kindje, we zitten momenteel in de 11e ronde, en balen stiekem wel een beetje, dat het zo lang duurt. 
We hebben een dochter van 10 jaar en een zoon van 5 jaar.
Mijn man en ik dachten een poos dat ons gezin compleet was zo, echter ging het ruim een jaar geleden toch weer heel erg kriebelen, en hebben we besloten er weer helemaal voor te gaan.
Dan, een jaar van de pil af en 11 serieuze rondes verder, helaas nog geen baby in aantocht. 
We wanhopen niet hoor, maar stiekem vraag je, je wel af.... zou alles oke zijn? Ben toch "ouder" nu... mijn man vanzelfsprekend ook . ( hij is 33 jaar) Onze dochter is geboren met een streptokok infectie (GBS kindje dus)
na haar bevalling een infectie aan mijn eierstokken overgehouden, met de woorden van de gynaecoloog, het kan bij een volgende weleens lastiger worden. Echter 4 jaar later , spontaan zwanger terwijl ik aan de pil was.... dusss hoe gek kan iets lopen? 
Maar nu een jaar verder.... dan maakt het mij best eens zenuwachtig, en mijn man erbij.... en ik weet, ik heb er gelukkig al 2, gezond en wel.... en een jaar is nog niet zo gek lang.... maar toch..... 
Deze maand ( ik zit nu rond mijn eisprong) kijken we het nog aan, mocht het niet lukken deze maand, kunnen we naar de huisarts. 
Ik temp al bijna een half jaar, en gebruik deze maand de digitale ovulatietesten van Clearblue, even alles  ( wederom ) uit de kast trekken, hopende op een kleintje!

hoe is het verder met jullie allemaal? Nog naderende NOD's ?
En Lindsey, nog getest of helaas ongesteld geworden?

Welpje 09-09 om 08:19

Oei, als ik jullie verhalen zo lees is het echt niet leuk om zo lang te moeten wachten!
Hier wacht ik nog steeds op m'n menstruatie.
Ik ben na mijn zwangerschap van de eerste 20 kilo afgevallen. Zit nu weer ruim 10 kilo aan. Wil ik die er nog af hebben voor baby 3.0? Zwanger worden ging bij ons zo snel dat ik denk dat ik of voor t een moet gaan of voor t ander. Afvallen terwijl ik wacht op een zwangerschap zal niet zo'n lang leven beschoren zijn vrees ik. Terwijl als ik jullie verhalen lees ik me ook wel afvraag hoe lang t hier zou gaan duren...

Anoniem (Gast) 15-09 om 13:46

Heey allemaal sorry voor de late reactie maar heb het erg druk gehad. Nee ben helaas op de verwachte dag ongesteld geworden.. bloed moeten prikken op dag 3 voor de bloedwaarde en ik word vandaag na 16.00 uur gebeld of de bloeduitslagen in orde zijn. Als dat in orde is gaan ze nog een jaar niks doen. Omdat we 42% kans hebben om natuurlijk zwanger te worden komend jaar. Als het dan nog niet is gelukt dan pas gaan we een medische molen in. Al weet ik niet of ik dat wel zie zitten... dus nog even t telefoontje afwachten en ondertussen verder met klussen.. ondertussen is een goede vriendin wel de vorige ronde zwanger geraakt. Ze woont bij ons tegenover dus word er elke dag mee geconfronteerd. Terwijl bij haar heel veel medische dingen gevonden werden waardoor het niet zo makkelijk zou lukken en na 8 maanden is t bij haar wel gelukt.. leuk voor haar maar minder voor mij..

Hoe gaat het verder bij jullie?

Lindsey (Gast) 15-09 om 13:47

Het verhaal hierboven is van mij natuurlijk ????????

Welpje 17-09 om 23:44

En... Hoe was het telefoontje? Hadden ze nieuws voor je?
En wat fijn voor je vriendin dat ze een kindje verwacht. Weet ze ook dat jij zo graag weer wil?
Het zal zeker af en toe lastig zijn. Jouw teleurstelling mag je denk ik ook delen met haar, net als je blijdschap om haar zwangerschap. Het mag er allebei zijn. Xx

Lara (Gast) 19-09 om 11:08

Wat jammer dat je toch ongesteld bent geworden! Hoe was de uitslag van je bloedonderzoek?
Kan mij je gemixte gevoelens goed voorstellen hoor, blijft toch moeilijk wanneer je zelf iets heel graag wilt , het niet lukt, lijkt het bij een ander zo maar te gebeuren.

Ik zit inmiddels op het wachtbankje.... We hebben deze maand weer alles uit de kast getrokken, heb weer ovulatietesten gebruikt voor de timing... moet goed zitten allemaal. Nu maar afwachten of het mocht baten dit keer.... 
zondag is mijn NOD. Duimen draaien!!!!

Welpje 25-09 om 18:16

En, Lara? Hoe gaat het? Hoe lang zijn jullie al bezig?

Welpje 25-09 om 18:16

En, Lara? Hoe gaat het? Hoe lang zijn jullie al bezig?

Welpje 25-09 om 18:16

En, Lara? Hoe gaat het? Hoe lang zijn jullie al bezig?

Toetje 02-10 om 09:58

Hier ook weer een maandje verder zonder positief nieuws... Nu precies een jaar geleden dat mijn cyclus weer normaal was. De oudste begint bij ons steeds meer te zeuren om een broertje of zusje erbij, al weet ze niet dat we bezig zijn ervoor. Hoe staan jullie kinderen erin?

Lindsey (Gast) 02-10 om 13:18

Hey toetje, wat jammer dat het bij jou ook nog niet zo mag zijn!! Bij mij is het ook nu iets langer dan een jaar na de operatie. We hebben ze in het begin wel gevraagd wat ze er van zouden vinden als er nog een broertje of zusje erbij zou komen. Ze waren hier heel enthousiast over. Mijn dochter van 7 jaar wilde al meteen een kamer met hem of haar delen hihi. 
In het begin vroegen ze er veel naar maar de laatste tijd is dat eigenlijk niet meer. Hoe oud zijn jouw kids?

Toetje 04-10 om 15:14

Die van ons zijn al 6 en 9. Heerlijke leeftijden, heel erg zelfstandig en flexibel. Aansturen en corrigeren, de rest gaat vanzelf. Vandaar ook dat er nu genoeg tijd en energie is voor een nieuw leventje binnen ons gezin...

Welpje 05-10 om 08:08

He meiden, hier wacht ik nog steeds op mijn menstruatie! Geloof dat ik nu al 2 maanden wacht. Vind het overigens ook niet erg.
De overname van het bedrijf, nieuwbouw van het bedrijf en het bouwen van onze eigen nieuwe woning lijken opeens best weer wat sneller dichterbij te komen. Hectische tijden dus!
Ik wil alleen niet meer aan de pil dus we vrijen onveilig tot mijn menstruatie en daarna gaan we proberen de vruchtbare dagen te vermijden als ik weet hoe mijn cyclus loopt. De derde staat hier dus, voor wat mij betreft, even op pauze!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie gaan er nog meer voor een derde kindje?' in het Zwanger worden forum