Wie gaan er nog meer voor een derde kindje?

51 antwoorden en 45407847x bekeken

Anoniem (Gast) 05-10 om 10:45

Hey Toetje ja dat begrijp ik heel goed!! Ik ben vandaag ongesteld geworden. Precies op de dag dat het ook zou moeten (ofja eigenlijk niet he haha)... Flink balen dus! Begin de moed langzaam op te geven... Iedere maand verplicht iets moeten doen vinden we ook niet leuk meer. Heb nu even het gevoel dat het nooit meer gaat lukken.. 

Welpje, ik wens je heel veel succes met het bedrijf en de woning!! Ik hoop dat alles goed verloopt!

reageer

Lindsey (Gast) 05-10 om 10:46

Oepss. Alweer mijn naam vergeten in te vullen hierboven 

Welpje 05-10 om 23:23

Ik zit hier via de app op mijn telefoon. Ideaal!
Ik blijf wel meelezen hoor want een derde komt er hier zeker als het allemaal wil lukken. Ben misschien vanavond wel ongesteld geworden!
Succes meiden. Af en toe balen, hoop verliezen en een flesje wijn leeg drinken is niet zo gek. En daarna de moed weer oppakken. Zal niet altijd meevallen. Hoop dat dit forum er wat bij helpt. X

Steffi (Gast) 16-09 om 10:27

Hoi lieve mama's/toekomstige mama's! Wat leuk om al verschillende blogs te kunnen lezen over een derde zwangerschap. 
Bij deze wil ik het ook van de daken schreeuwen dat wij ook beslist hebben voor derde ukkie. Wij hebben al twee zonen van 3 en 1 en altijd gezegt we houden het bij twee maar toen we het park en maxicosy en babyspulletjes wegdeden hebben we precies alletwee een slag in het gezicht gekregen... iets zei ons "we willen nog eentje erbij begin maar terug opnieuw newborn kledij te kopen"  hier domineerde ons verstand ook... andere wagen, kamerindeling, financieel... maar na veel praten en de nodige tranen heeft ons hart gewonnen. Wij gaan voor een derde prins/prinses... er is absoluut nog plaats en vooral veel liefde over om nog een kindje groot te brengen. 
Veel succes aan alle mama's die in dezelfde situatie zitten.
Waar een wil is, is een weg
Liefs X   

AnnaEmile 24-09 om 21:36

Die onzekerheid is zo herkenbaar.
Wij hebben een dochtertje dat eind november 5j wordt en een zoontje van nu 17maand.
In juni liet ik mijn mirena verwijderen, eerste cyclus was 43dagen, 2d 30dagen dus nu afwachten wat deze cyclus zegt. Volgens berekeningen zou ik elk moment mijn eisprong kunnen hebben. Heb de afgelopen maanden wel gemerkt dat ik rond die periode een aantal dagen goed misselijk kan zijn met krampen in de buik.
Bij ons dochtertje was ik de 2de maand zwanger, bij zoontje maand 6 dus we zien wel. Ik zal op zich al heel opgelucht zijn als ik merk dat mijn cyclus regelmatig is. Wel probeer ik naast de berekening van vruchtbare periode ook de billing methode toe te passen en dat komt vrij goed overeen met de berekeningen.
Hoop samen met jullie mee op een derde wondertje.

tine (Gast) 22-10 om 12:20

wij gaan ook nog es voor derde kindje, heb wel al zoontje van 9 en dochtertje van 7
ondertussen zijn we al twee jaar wat op de sukkel geraakt...lang en zwaar verhaal, veel meegemaakt, maar ik wil dit stuk afsluiten en terug volledig gaan voor een nieuw kindje... ik moet elk moment mijn eisprong hebben...afwachten dus wat het nu wordt...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie gaan er nog meer voor een derde kindje?' in het Zwanger worden forum