Grote zwangerschapswens na miskraam

32 antwoorden en 45293597x bekeken

Mirjam 14-06 om 08:48

Hai wens1985,

Pas na een half jaar ongeveer had ik het gevoel dat ik mijn voorgaande miskraam een plek had gegeven en ik was nog niet eens 3 maanden zwanger geweest. Het had er dan ook wel flink ingehakt en ik ben heel bewust bezig geweest om het een plek te geven, toch duurde het nog best lang voor ik het voor mijn gevoel een plek had gegeven.
Voor die tijd wilde ik zo graag weer zwanger worden dat ik, denk ik, er teveel mee bezig was. Pas toen ik die voorgaande miskraam een plek had gegeven kon ik het loslaten en werd ik gek genoeg snel daarna weer zwanger.

Vast succes de 19de, zal vast een pijnlijke datum voor je zijn. Ik heb op mijn 'uitgerekende' dag mijn website gepubliceerd, een soort geboorte van mijn nieuwe praktijk en mijn persoonlijke verhaal de wereld in gestuurd. Ik wilde wel iets symbolisch doen die dag en iets 'geboren' laten worden. Sterkte!!

@Vicky, hoe is het met je en hoe is het gegaan?

reageer

angie (Gast) 05-01 om 21:49

hoi hoi ook ik heb helaas een miskraam gehad we waren 6 mnd bezig. uit eindelijk ben ik het met 7 wk verloren. direct daarna weer zwanger ook dit verloren met 8 wk. nu zit ik dus te wachten op mijn menstruatie. zit nu op dag 34, helaas een negatieve test gehad gisteren. pff ik weet niet wat ik nu moet denken. maakt me zo onzeker allemaal

vicky 07-01 om 14:03

kop op meid ! ken het gevoel probeer me je partner leuke dingen te doen , plannen te maken om nog te doen voor er een kindje is , komt goed , heb je info gekregen waarom het 2 x is misgelopen ?  sterkte

Lotus (Gast) 22-06 om 19:21

Hi,

Zoals de rest heb ik eind vorig nog vorig jaar een miskraam gehad. We zouden onze eerste echo krijgen ( helemaal in de hoera stemming) toen bleek dat we een miskraam hebben gehad terwijl m'n hele lijf nog in de volledige zwanger zijn mode zat. Vorige maand ben ik een keer over tijd geweest maar bleek helaas negatief ( stress om te veel met het zwanger worden??) nu ben ik 2 dgn over tijd en ik durf geen testje te doen..

Hope (Gast) 09-12 om 11:08

26 november heb ik helaas een miskraam gehad, was iets meer dan 6 weken zwanger.. we waren al een jaar aan het proberen en zouden het ivf traject ingaan. Nu helaas mis gegaan. Nu speelt mijn leeftijd ook niet echt mee volgens de gynaecoloog.. ben nl 39. Hoop dat het snel weer mag lukken. Zijn er meerdere vrouwen die hier wst ouder zijn en waar het wel snel is gelukt na een mk. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Grote zwangerschapswens na miskraam' in het Zwanger worden forum