Themperaturen???

62 antwoorden en 45141505x bekeken

Ons Meutje 04-04 om 12:24

Ik ben gaan temperaturen voor het eerst deze maand maar wat moet ik zien rond mijn eisprong?

reageer

Sophia 04-04 om 14:05

Ons Meutje, ik ben ook eerste maand aan het tempen. Ik heb mijn eisprong al gehad. Dat weet je idd pas achteraf, helaas. De dag van de eisprong zal je temperatuur dalen, maar het moet ook na de eisprong een flinke stijging komen. Vandaar dat je het pas later ziet dat de eisprong al geweest is. Maar na een maand tempen, heb je al een betere beeld van je cyclus.

Ons Meutje 05-04 om 10:50

Tja ik ga ronde 8 in en heb na ronde 4 een zwangerschap gehad helaas na 9 wk geëindigd. Dus wou deze maand nog iets proberen in de zin van temperaturen en ovu testen en wat mijn vriend voorstelde meer te klussen. Eerder beginnen langer door te gaan. Dus deze maand er vol tegen aan hopelijk met succes. Anders zakt langzaam de moed in me schoenen en wil ik er met de vk of ha over gaan praten.

Light22 05-04 om 13:36

Pff dat is minder Ons Meutje  
Ik ga voor jullie duimen dat het snel weer mag lukken, probeer de moed niet op te geven (al heb ik misschien nog makkelijk praten met me 2e ronden) maar laat je niet klein krijgen, praten erover kan zeker helpen!
succes

Sophia 05-04 om 23:21

Meutje, ik zit al in de 13de ronde...Ik heb in de afgelopen maanden de ovu testen gebruikt. Deze maand heb deze met het temperaturen gekombineerd. Als je zo lang bezig bent, ben je bereid alles in de srijd gooien om een positief resultaat te krijgen!

Wipeout 06-04 om 00:06

Ik heb het niet geprobeerd met tempraturen..... Ik ben meteen aan de slag gegaan met ovutesten.... Dit is wel veel duidelijker denk ik... Nu weet ik dat ik op dag 15 van mijn cyclus mijn ei heb, waardoor ik dus nu alleen nog op dag 14,15 en 16 ovutesten gebruik om te kijken of ie niet iets eerder of iets later is....

Ik hoop dat jullie snel zwanger mogen raken!

Liefs

MiekeAnne 10-04 om 15:53

Ik ben deze maand ook voor het eerst aan het temperaturen en gebruik van ovutesten. Als je ovulatie er is dan stijgt je temperatuur iets. 0.2 of 0.3? Dacht ik ergens gelezen te hebben. Ik gebruik de ovutesten van sensitest maar vind het nog wel moeilijk omaf te lezen. Streepjes zijn nu nog wat lichter dan de controlestreep, dus volgens mij komt mijn ovulatie er nog niet aan. Welke testen gebruiken jullie?

Ons Meutje 10-04 om 16:23

Miekeanne
Ik gebruik nu de sensibaby van sensitest. Aflezen is niet zo moeilijk. Ik begrijp dat de dik gekleurde streep de controle streep is zie je geen streep is er nog niets gaande. Heb je een 2de lichtere streep is dat je sprong in aantocht is en is de 2de streep net zo donker dan zit je heel dicht bij je eisprong. Dat is wat ik er van begrijp. En bij mij klopt het wel ben maandag begonnen 1 streep vanaf gisteren 2de streep heel licht aanwezig. Volgens mijn app zou mijn eisprong vrijdag zijn? Dus hoop dan ook die 2de dikke streep te hebben.
Hopelijk heb je hier wat aan.
Succes

MiekeAnne 12-04 om 10:13

Ik he ze ook van sensitest. Ik zie wel dat desstreep donkerder wordt, maar vind het moeilijk om te zien of hij even donker is dan de controle streep of nog net niet.
Vandaag en gisteren zeurend gevoel links en de test streep wordt ook donkerder. Temp gisterochtend 36.3 nu weer 36.1 zoals normaal. Maar was gisteren ook niet echt lekker, dus of het daar mee te maken heeft geen idee. Want gaat jw temp omhoog of omlaag rond de ovulatie?
Hoe gaat het met jou teste en temp ons meutje?

MiekeAnne 12-04 om 13:56

Ik zou denken dag 14 maar dan zou bij jou de temperatuur dalen terwijl die van mij gisteren gestegen is. Ik weet het eigenlijk niet, ben zelf voor het eerst deze maand gestart met temperaturen. Succes!

Light22 12-04 om 14:04

Haha ja best nog ingewikkeld he!
Ik dacht dat ik hem op dag 12 voelde duidelijk, maar ik twijfel zelf nu ook op dag 9..(nu ik zo naar de kaart kijk) weet alleen niet of dat ze vroeg kan

Light22 16-04 om 07:57

Me temperatuur is goed gestegen (36,8) normaal is het 36,5/6
hoop dat het goed nieuws is, en zo blijft dan haha. Ben benieuwd
MiekeAnne, hoe gaat het bij jou?

MiekeAnne 16-04 om 09:50

Afwachten spannend! had vrijdag een knal positieve ovu test. Dus s avonds gezellig gehad, maar zaterdag werd manlief ziel dus hoop dat het genoeg is gewet. Wel een temp van 36.4 normaal 36. 1/ 2 dus hoop dat dat een goed teken is. Wanneer is jullie NOD?

MiekeAnne 16-04 om 11:36

Ik hou mijn temperatuur hier bij op brabbels. Is openbaar dus kan je zo zien. Ik vind het moeilijk om er al iets over te zeggen. ..

wens1985 16-04 om 13:22

Hee Ons Meutje,

Eerlijk gezegd vind ik het temperaturen ook ingewikkeld. Ik heb het twee maanden gedaan, maar ik had wel vaker temperatuurwisselingen. De derde maand raakte ik zwanger, dit is met 11 weken ook geëindigd.
Sinds deze maand (7e cyclus, 5e poging sinds de miskraam) hebben we ovulatietesten gebruikt, omdat mijn cyclus veranderd is. Ik had pas de 15e mijn eisprong, ipv de 12e dag.
Ik hoop niet dat we al die maanden te vroeg hebben gepiekt.... Ik ben in ieder geval blij met de ovulatietest.

Succes ermee!

Light22 16-04 om 14:12

@MiekeAnne, ik ga voor je duimen! hoop dat het omhoog blijft gaan bij je!

@Wens1985, van het temperaturen snap ik ook nog niet echt iets van, maar ik probeer iedere dag mijn klachten bij te houden erbij, en dan probeer ik het zo ook een beetje te ontdekken, wanneer ik (ongeveer dan) dezelfde klachten heb bij de cyclus dagen. 
En natuurlijk duim ik ook voor jou!  

Als het deze ronde toch niet wil gaan lukken bij me dan ga ik ook met ovu. testen aan de slag, mijn nod is de 24e, morgen over een week. Ik sta gelukkig nu wel meer geduldiger in me schoenen dan vorige week! en meer doen dan wachten kan ook niet dus ja 't moet maar

Light22 16-04 om 14:24

Hoe kun je op de brabbel temperatuur kalender datums verwijderen?
ik heb een verkeerde datum ingevuld, maar nu krijg ik hem niet weg haha

MiekeAnne 16-04 om 14:51

@ Light22 ik weet ook niet hoe dat moet. Lukt me wel om een ingevulde datum te veranderen masr verwijderen niet. Heb ook als ik invul ovutest positief geeft hij negatief aan en andersom. Kunnen we dit misschien neerleggen bij beheerder van de site?

Light22 16-04 om 15:01

Ja zou denk ik wel kunnen, het bij de beheerder neer leggen. Want het is niet echt duidelijk.. (vind ik persoonlijk) en inderdaad vreemd dat hij het bij jou juist andersom aan geeft.

Brabbels 16-04 om 15:04

Hoi, dank je wel voor de input ! ik zal er eventjes naar kijken. Dat zal wel pas maandag worden

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Themperaturen???' in het Zwanger worden forum