Themperaturen???

62 antwoorden en 45191420x bekeken

MiekeAnne 20-04 om 11:22

@light22 dpo is volgens mij days past ovulation, tenminste dar kom ik op uit als ik Google.
Ik zie dat jou temp vanochtend ook flink gezakt is, die van mij ook. Maar of dat nu een goed of slecht teken is geen idee.... Merk aan mezelf dat ik nu toch wel wat onrustig wordt en moet nog een week wachten. Terwijl ik wel in mijn achterhoofd hou dat ik weinig tot niets voel, wat lijkt op een eventuele zwangerschap en het waarschijnlijk niet gelukt is.
Ik kan je niet veel helpen met je kaart... Ben zelf ook nog druk aan het puzzelen met die van mezelf, sorry

reageer

Samantha80 20-04 om 19:51

Je kan heel veel info vinden over hoe te temperaturen op www.thermo-meters.nl

Daar staat ook meer uitleg en hoe en wat te doen enz.

Mss interesant om te lezen en hopelijk worden jullie hier meer wijzer van.

ook ervaringen over ovu testen en zwangerschapstesten in diverse merken te lezen.

Light22 21-04 om 07:16

idd een makkelijke link Samantha80! dank je wel.
mijn temperatuur is een beetje omhoog gegaan... maar dit keer had ik slecht geslapen (voelde me behoorlijk misselijk dus je raad het al pff
nouja ik ga nu ff me ogen dicht doen.
Nog steeds geen menstruatie pijn of klachten heb ik trouwens! vind het nu toch spannend ondanks me temperatuur haha.

Hoe gaat het bij jullie? x

Brabbels 22-04 om 15:41

Hoi hoi, de Temperatuurkaarten zijn aangepast, je kunt nu ook data verwijderen en de postieve, negatieve ovulatiestesten kloppen ook weer.

Heel binnenkort zal ik er een stuk meer  uitleg bij plaatsen !

MiekeAnne 22-04 om 17:44

Super fijn dat het aangepast is en meer uitleg is altijd welkom, zoals je kunt lezen zijn er nog best veel vragen. Ik hou me in ieder geval aanbevolen voor wat meer informatie.

MiekeAnne 23-04 om 17:41

Hoe is het met de dames hier?

Sophia 23-04 om 21:35

Hoi MiekeAnne,

Ik heb een saaie grafiek. Vijf dagen op rij zelfde temperatuur  Lekker stabiel. Ik zit nu in de eerste fase van de cyclus.

Light22, hoe is het met je?

Brabbels, bedankt voor de aanpassingen. Het is nu veel handiger geworden.

Liefs,
Sophia

Ons Meutje 24-04 om 08:21

Hier aan het afwachten gek genoeg ben ik er nog steeds rustig onder.misschien dat dat in het weekend veranderd. Temp is nog steeds hoog. Voel me goed lijkt wel of mijn onderbuik meer aanwezig is maar daar durf ik niet op te vertrouwen. Weet niet meer hoe het de vorige keer was in mijn zwangerschap . Hebben nu ook best wel wat andere zorgen aan ons hoofd. Werk van mijn vriend gaat nu echt slechter en zijn oudste zoon die autistisch is schijnt bij zijn moeder onhandelbaar te zijn.

Light22 24-04 om 09:52

Sophiagaat wel goed hier!
Gister is toch mijn menstruatie door gekomen maar ik mag niet klagen op cd28! 1maand zonder de pil dus ben wel blij :-) Volgens de Brabbelskalender is mijn vruchtbare periode nu van 3 tot 6 mei (7mei ovu.)En je weet wat ze zeggen over April en Mei waarschijnlijk.... aApril doet wat ie wil en in Mei leggen de vogeltjes hun ei dus wie weet in Mei meer geluk mijn temp is nu ook 2dagen lekker stabiel! En nu ga ik iedere dag het goed bij houden haha.

Hoe gaat het bij jullie? :-)

Light22 24-04 om 09:55

Aah ons meutje dat is minder zeg! Ik hoop dat je je snel kunt ontspannen. Wel goed nieuws dat je temp. hoog blijft ik duim!!!

MiekeAnne 24-04 om 12:42

Hallo dames, weer een paar door naar de volgende ronde las ik. Hier nog geen ongi, temp zakt of stijgt soms met 0.1 graden dus vrij constant. Heb alleen zelf het gevoel dat ik ongi ga worden. Zeurende buik zere borst vooral links. Verwacht dit weekend mijn NOD dus zullen wel zien....

Ons Meutje 25-04 om 08:04

Shopia ja ik heb hier ook een lijstje in gevuld maar loop nog een paar dagen achter. Mijn nod is volgens een 28dagen cyclus 26 april maar ik heb mijn eisprong gehad op 13 of 14 april. Dus is mijn nod op het laatst 28 april dus dit weekend.

Hoe groot is de dip in de temp voordat je ongi doorkomt ? gisteren was mijn temp 37;30 en vanmorgen 37,14 of zou ik eerder terug zaken richting de 36 zoals voor mijn eisprong ? Zit nu steeds ergens ib de 37 en hoop dat dat goed is.

MiekeAnne 25-04 om 17:17

Ik ben bang dat mijn ongi hier eraan zit te komen, hoofdpijn en zere borsten en wat lichtbruine afscheiding... baal er ontzettend van want deze ronde goed opgelet met temp en ovutesten. *zucht* Temp blijft nog wel hoog, maar verwacht dat als mijn ongi doorzet deze dan wel zakt.

MiekeAnne 26-04 om 17:06

Zoals ik al dacht vanmorgen heeft het doorgezet. Nu een cyclus van 25, echt heel regelmatig is het niet meer. Nieuwe ronde nieuwe kansen, maar was er gisteren wel ff down van. Nu lekker op de bank met een kruikje voor de krampen. ...

Ons Meutje 28-04 om 12:12

Hier dus weer niet gelukt, vanacht mijn ong door gekomen. Ik wist dat het ging gebeuren mijn temp was namelijk gisteren gezakt naar 36,85 terwijl hij steeds in de 37 was. Ben nu aan de tarwekiemolie en ga nog ovu testen gebruiken. Maar zal ook een deze dagen naar de ha moeten. Merk dat ik niet mezelf ben. Elke maand weer die teleurstelling en me vooraf gaand aan mijn ongi zo vervelend voelen breekt ons nu beide op. Daarom ga ik ook nu echt tijdelijk stoppen met meelezen een reageren. Zet ook de email uit. Op een moment als het weer beter gaat zal ik terug komen.

Succes allemaal.

Light22 01-05 om 12:08

Balen Ons Meutje!  ik hoop dat je er snel weer goed bovenop komt! duim voor jullie xx

Bij me 1e ronde was me temperatuur normaal 36,60 maar nu kan ik niet echt eruit halen dat het nog steeds zo is omdat hij vaker blijft hangen op 36,40
kan dat verschillen? ik dacht dat je ongeveer wel de zelfde aan kon houden.
Zit nu op CD 9. Vanaf vrijdag me klus-dagen dus we zullen het zien
Heb een Maansteentje gekregen van me vriend die ik gelijk om had gedaan natuurlijk haha. Wie weet helpt het... zo niet jammer dan! maar we hebben niks te verliezen dus-ja haha.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Themperaturen???' in het Zwanger worden forum