Zitten die zwangerschapskwaaltjes tussen je oren??

77 antwoorden en 44156276x bekeken

kruimel 27-09 om 22:24

Jaa! Dat zit tussen je oren
Erg veel last gehad in het begin, eerste 6 maanden zoiets. En nu zelfs nog af en toe terwijl het niet eens kan. Kruitvat heeft erg veel aan my verdient met al die testen die ik er doorheen heb gejaagd..

Kan wel zeggen dat je het los moet laten en en niet zo veel mee bezig moet zyn maar dat heeft toch geen nut hihi

xKruimel

reageer

Linda33 28-09 om 22:33

Hahahahaha, zeg dat! Dat is advies dat iedereen geeft, iedereen die nog geen kids heeft, want hoe kun je er niet mee bezig zijn.. de weekenden zijn het ergste! Door de week, op het werk, heb ik geen tijd om eraan te denken.. dan ben ik te druk.. dus laat het snel maandag zijn (dan kan ik ook testen, want morgen is mijn NOD...) dan ben ik meteen van mijn onzekerheid af.. voor deze maand dan.. 

hoe is het bij jou? waar in je cyclus zit je nu?? 

liefs

kruimel 29-09 om 10:51

Meid dat advies heb ik zovaak gehad hahaa.. Tot ik een beetje vals werd erom en bleek dat ik uit mezelf niet zwanger kan raken, toen kreeg ik het advoes niet meer maar toen werden de klachten ook minder.
Maar als je bezig bent doordeweeks ofzo valt met minder zwaar als in de avonden en weekenden inderdaad!
Heb je het gevoel dat het raak kan zyn deze maand? Spannend!

Ik zit nu op cyclusdag 3. Ik word niet uit mezelf ongesteld (heb geen eisprong) dus myn menstruatie is opgewekt door medicatie. Vanavond weer starten met clomid, dit 5dagen lang. Zit nu in de hoogstmogelijke dosis, 150mg, lagere dosering sloeg niet aan. Vanaf dan 12 krijg ik echo's om te zien of er eitjes rijpen.

xKruimel

Linda33 29-09 om 11:04

Ik durf even niets te denken.. Ik zit pas in ronde 2 dus de kans is gewoon klein dat t meteen raak is. Ben ook wel voorzichtig omdat ik geen valse hoop wil.. 

Goh, je zit dan ook in een zwaar traject en een zware periode.. Ik hoop dat je deze keer wel het geluk hebt! Het is je gegund! Ik ben benieuwd of het nu wel aanslaat, laat je wat weten?? 

Heel veel succes!! 

Liefs

katootjekip 01-10 om 11:55

Hoi Linda,

Ook ik ben bang dat het tussen de oren zit, ik herken het ook.
Juist door de kwalen ging ik er op vertrouwen dat ik niet zwanger was.
Afgelopen maand even niet bezig geweest en eigenlijk geen klacht gehad! (maar ook niet zwanger)

Hoe langer je bezig bent hoe erger het gaat worden en dan neem het uiteindelijk weer af,
al hoop ik voor jou dat je lekker snel zwanger gaat worden, want een jaar lang door je lichaam in de maling worden genomen is echt niet leuk.

Doe je tempen en of ovu testjes gebruiken of doen jullie het op de gok?

Is de rode klats al gekomen of heb je getest?

linda33 (Gast) 01-10 om 13:10

Hello!!!!! Ik heb eigenlijk altijd een cyclus van 30 dagen, dus we hebben afgelopen maand vanaf dag 11 tot en met 21 om de dag geklust.. Tot nu toe nog geen ovu teSten gebruikt of getempt.. Ben nu 3 dagen overtijd en nog niet getest, dat ga ik donderdag doen, op de verjaardag van m'n vriend... Eigenlijk durf ik niet zo goed, bang dat ie negatief is en na anderhalf jaar m'n 0cyclus overhoop ligt omdat ik er nu veel meer mee bezig ben.. Het si dus nu heel dubbel.. Ik hoop dat ik ongesteld wordt omdat ik dan nog redelijk in mijn cyclus zit, maar ook weer niet omdat ik hoop dat we zwanger zijn.... Maar geen menstruatie en niet zwanger zou echt balen zijn, want ik was heeeeeel blij met een regelmatige cyclus... Dus nog even wachten tot donderdag.. Ondertussen wel af en toe menstruatie achtige krampen, dus ik den zelf dat t er wel aan zit te komen.....

katootjekip 02-10 om 21:16

Hi Linda,

Ja het is spannend en je lichaam kan echt gekke dingen doen, ik heb maanden een cyclus gehad van 21 dagen en was op een gegeven moment 23, 25 en nu al 2 keer 27 dagen.
Slikte je de pil voorheen? Want ik hoor wel vaker dat je daarna even een orgelmatige cyclus kan hebben.

Ik hoop voor je dat je gewoon al zwanger bent, lekker snel waarom niet. Is wel een
leuke dag om er achter te komen of je zwanger bent.

Gefeliciteerd en een gezellige dag morgen!

Linda33 02-10 om 21:25

Hey katootjekip (grappige naam hahahaha), ik ben vanmorgen ongesteld geworden (gisteren avond al een beetje, maar nu echt..). Was ook wel te mooi om waar te zijn binnen 2 rondes, maar het had gekund... 

Ik ben al in maart 2012 gestopt met de nuva ring, de eerste cyclus (zonder nuva) was 8 dagen 'overtijd', de 2e 5 dagen overtijd en daarna altijd rond de 3 a 4 dagen.. vanaf januari was het alsvolgt 3, 2, 0, 0, 2, 3, 3, 0, 4... dus eigenlijk de allereerste echte klusmaand was ik precies op de 28e dag ongesteld en deze maand zat ik er 4 dagen overheen.. Komende maand maar eens met ovu testen aan de slag, want ik vind het anders verwarrend en vermoeiend (we hebben afgelopen maand van dag 11 tot 21 om de dag geklust, nou... dat was echt niet meer leuk...)

we gaan voor ronde 3!

katootjekip 02-10 om 22:50

Hi Linda,

Jammer jo, wat is te mooi om waar te zijn, er zijn er genoeg die meteen raak schieten, maar helaas je moet weer door. het wachten zal alleen maar langer lijken te duren...

Ja dat verplicht om de dag klussen is ook niet echt mijn ding, wij doen het nu deze maand wel vanaf de dag na mijn menstruatie en doe ovu testjes om te weten waneer we het weer uit liefde kunnen doen. Ze zeggen dat het beter is om ook voor je eisprong het om de dag te doen, das beter voor het zaad.

Ovutestjes vind ik zelf wel erg fijn om te gebruiken, ik gebruik twee verschillende de dure digitale en de goedkope dipsticks, de goedkope kan ik je goed aanraden.

Liefs Katootjekip

Linda33 03-10 om 09:33

Ik heb nu 30 goedkope en als ik denk dat ik mijn eisprong heb, check ik t met de dure van cb.. Die streepjes zijn denk ik best onduidelijk... Beetje gokwerk.. En we willen het natuurlijk zeker weten... In welke ronde zit jij??

Roosje 03-10 om 10:11

Ha Linda,
Ook ik heb een cyclus van ongeveer 30 dagen. Ben vandaag 2 dagen overtijd en vind het allemaal erg spannend. Heb vanochtend een test gedaan van ClearBlue maar die was helaas negatief. Nou wil ik niet gelijk de moed opgeven tot het moment dat ik ongesteld wordt. Wel is dit wachte. Erg slopend omdat je toch in die onzekerheid leeft. 

Gister op het werk kreeg ik ineens een hele harde steek in mijn buik via de zijkant wat ik normaal echt nooit heb! Ik ben ook bij vlagen misselijk en ben best moe. Als ik ongesteld moet worden dan heb ik meestal hoofdpijn en rugpijn maar dat heb ik nu helemaal niet. Misschien zit het allemaal tussen mn oren....

Linda33 03-10 om 13:32

Het is ook frustrerend! Vooral omdat je vanalles denkt te oelen en dan weer twijfelt, je wil graag dat het zo is, het ene moment voel je je gewoon zwanger, je voelt gewoon, het is gelukt! Het andere moment weet je het zeker... Je wordt gewoon ongesteld... Omdat ik nog zo aan het begin van alles sta, voelt de ongesteldheid nu nog als opluchting.. Ik weet waar ik aan toe ben en hoe het verder gaat.. Geen twijfel meer mogelijk.. 

Op naar de volgende ronde, vol spanning.. 

Succes! Ik hoop dat het raak is!!

Dame 03-10 om 13:48

Volgens mij zit het echt tussen de oren ja. Ik heb er ook een klein beetje last van sinds we proberen. 2 keer het gevoel gehad dat het echt zo was! En 1 keer was het negatief en de 2e keer is nu, dus ik moet nog even afwachten.
Maar lichaam en geest staat zou nauw met elkaar verbonden dat ik geloof dat het tussen de oren zit.

Ik gebruik trouwens ook ovu testen van clear blue. Lekker duidelijk.

Linda, het kan snel raak zijn hoor! Zo heb ik een vriendin met 3 kinderen en alle 3 in de eerste maand raak steeds!.
Ik hoop voor jou en natuurlijk ook voor de rest dat het lekker snel raak voor ons allen mag zijn

Roosje 03-10 om 16:03

Helemaal waar! Afwachten maar, nu ineens wel hoofdpijn...ik sta ook net aan het begin dus is de klap als het niet zo is minder groot. We wachten met spanning af

Roosje 03-10 om 16:03

Helemaal waar! Afwachten maar, nu ineens wel hoofdpijn...ik sta ook net aan het begin dus is de klap als het niet zo is minder groot. We wachten met spanning af

Jake 03-10 om 17:53

Dag Dames,

mag ik even hier mee babbelen?

Ik heb 20/9 mijn eisprong gevoeld (ik denk dat ik dit voelde aangezien ik enkele uren steken had aan de rechterkant van mijn onderbuik) . Het is de eerste keer dat ik het voel aangezien ik tot eind augustus de pil nam.
Nu voel ik al heel de maand van alles en nog wat. De week van mijn ovulatie deden mijn tepels enorm veel pijn, dat is uiteindelijk over gegaan. 27/9 had ik een zeurende pijn in mijn onderbuik. 1/10 had ik heel licht roze afscheiding. Nu voel ik plots niets meer (behalve een opgeblazen gevoel). Volgens wat ik overal lees, zou ik zaterdag mijn NOD moeten hebben. Maar ik kan door de zenuwen het allemaal maar niet uit mijn hoofd zetten, waarschijnlijk omdat het de 1e poging is en ik nog niet weet hoe lang mijn cyclus echt is.

Groetjes

kruimel 03-10 om 18:27

@jake als het echt je eisprong is geweest kun je tot 19 dagen later ongesteld worden. T is inmiddels 13 dagen na je ei dus in principe is morgen je NOD, ze gaan altijd uit van 14 dagen maar kan maximaal 19 dagen zyn!

succes!

xxxKruimel

Jake 03-10 om 19:39

@Kruimel bedankt voor je reactie. Dus nog niet te vroeg testen  want ze kunnen er dan later nog doorkomen.

Roosje 03-10 om 19:55

Spannend hoor Jake. Wachten duurt altijd zooo lang..ik hoop voor je dat het raak is. Ik ben nu zelf 2 dagen overtijd maar ga morgenochtend een kruidvattest doen. Ik las namelijk overal dat die sneller meet of je zwanger bent dan bij ClearBlue digital. Daar moet je HCG al aardig toegenomen zijn.

Iemand hier ervaringen mee?

katootjekip 03-10 om 20:07

Hi linda,


Hahah ik deed ook de goedkope elke dag en dan inderdaad de dure als ik dacht ik heb hem, maar het streepje is toch ook wel duidelijk hoor, je ziet toch wel meteen dat ie positief is.
Ik heb nog 20 digitale liggen, dus die gebruik ik nu maar gewoon elke dag. Ook zonde als ik straks een keer zwanger ben en nog een berg van die testen heb liggen.

Ik ben nu precies een jaar bezig en dit is voor ons nu ronde 17 en hoop dat ik zo snel mogelijk een ga zien op mijn ovutest en dan weer afwachten.

Ik hoop voor ieder ander hier dat het jullie sneller zal lukken dan dat het bij ons duurt. 

Hoe oud zijn jullie?

Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zitten die zwangerschapskwaaltjes tussen je oren??' in het Zwanger worden forum