Herkent iemand dit? Bruine afscheiding

58 antwoorden en 23457703x bekeken

Veer 28-05 om 14:51

Hi Dames
19 mei had ik een positieve ovulatie test. Nu vandaag 28 mei heb ik ineens bruine afscheiding. Dat is dat 7/8 of 9 dpo (afhankelijk vanaf wanneer het eitje isbgesprongen na de positieve ovu test) Het is minimaal gemend met mijn witte afscheiding. Is dit nu een erg vroege menstruatie? (Nod is 1 of 2 juni) Kan ik zwangerschap afschrijven deze ronde? Of bestaat ee nog een kans dat ik zwanger zou kunnen zijn? Herkent iemand dit? 

reageer

Veer 28-05 om 15:58

Niemand die het herkent?

Anoniem (Gast) 28-05 om 16:04

Ik heb het nooit gehad maar wel vaker gelezen en de kans op zwangerschap is zeker niet uitgesloten. Over 3/4 dagen testen en hopelijk heb je dan duidelijkheid

Kathe 28-05 om 17:29

Hoi Veer, ik heb dit momenteel dus ook. Ik had 17 mei een positieve ovulatietest en sinds gisteren heeel lichtjes bruine afscheiding en tamelijk miniem. Ik hou mijn hart al vast voor mijn menstruatie, zou rond 1 juni moeten komen. Maar ik hoop nog op een zwangerschap...
Vorige rond had ik dat ook, maar wel meer. Toen is mijn menstruatie uiteindelijk gewoon doorgekomen een paar dagen later. Maar dat was nog maar mijn eerste cyclus na het stoppen met anticonceptie, dus ik hoop dat dat toen vooral daarmee te maken had.
Afwachten en zaterdag testen ofwel menstruatie....

Veer 28-05 om 19:06

Dank voor je reactie Anoniem.
@Katie wat toevallig. Heb zitten lezen en het zou een innestelingsbloeding kunnen zijn. Maar vorige cyslus was dit ook zo. Dus ik ga er al vanuit dat het menstruatie is. Waar ik echt enorm van baal Spannend laat je weten mocht je testen

Kathe 28-05 om 19:10

Ja, ik dacht gisteren ook nog 'misschien is het innesteling!', maar ik vrees ervoor gezien het bij mij de vorige cyclus ook zo was. Ik baal momenteel ook even echt. Je hoopt stiekem toch dat het weer raak is hè, en dan moet je nu terug je hoofd op de volgende ronde zetten. Ik laat iets weten, jij ook hè!

Veer 28-05 om 20:13

Och stom ik spelde je naan verkeerd. Bedoel natuurlijk Kathe... Ja ergens wil je die hoop houden. Maar het ziet er niet best uit. Baal echt zo enorm. Voor ons was dit poging nummer 3. Maar merk dat de teleurstelling elke keer toch echt weer hard aankomt. 

Kathe 28-05 om 20:58

Dat is niet erg hoor! En ik begrijp je gevoel. Ondanks dat het nog maar 3de ronde is, is dat elke keer een zware teleurstelling. Ik hoop voor je dat de menstruatie misschien toch nig uitblijft! Ik lees hier soms wel eens: geen bloed geeft moed ;-)

Veer 28-05 om 21:52

Ja het voelt als een eeuwigheid die 3x. Ja maar bruin en roze afscheiding zie ik wel als bloed helaas. 

Mama vanJ 28-05 om 22:06

Sorry, kan het even niet laten om te reageren... ik heb het zelf niet meegemaakt (wel innesteling maar dit was echt rood bloed). Bruin bloed is oud bloed... ik hoop voor jullie dat het deze ronde raak is!

Veer 28-05 om 23:10

Dankje wel MamavanJ. Hoop ook dat het binnenkort raak is! Zou mooi zijn als dit innesteling blijkt te zijn. Al denk ik zelf van niet helaas

veer 29-05 om 13:35

Spannend dames! Kan van alles zijn helaas zul je er nooit een duidelijk antwoord op krijgen, tenzij je menstruatie uit blijft uiteraard. Ik ben 1,5 jaar bezig geweest en had een paar dagen voor mn menstruatie altijd dik vloeibaar wit/gelige afscheiding. Ook net toen ik voor de eerste keer zwanger raakte had ik dit. Ik dacht o ja gaan we weer stomme menstruatie maar die bleef dus uit. Heb niks van een innestelingsbloeding gehad en had verder ook geen kwaaltjes dus zo zie je maar weer dat dat bij iedereen verandert. Wel heb ik in die 1,5 jaar tijd geleerd dat doordat je er te veel mee bezig bent je je eigen menstruatie uit kan stellen. Dus probeer er niet te veel bij na te denken en vooral niet om de 5 minuten naar de wc te lopen om te checken of het al is doorgebroken haha! Ik weet als geen ander hoe onzeker je hier van wordt bah.. Ik hoop in ieder geval dat jullie menstruatie uit blijft en jullie over een paar dagen een positieve zwangerschapstest in handen hebben!!

Veer 29-05 om 13:47

@Veer (naamgenoot) ja dat om de 5min naar de wc blijf ik maar doen pff haha. Bij mij lijkt het wel anders om hoe meer ik er mee bezig ben hoe eerder mijn menstruatie. Mja vorige maand was ie wel later, toen bleek het een hele vroege miskraam. We gaan het voor deze ronde zien. Hoop natuurlijk op een vruchtje. Maar ik ga uit van menstruatie een deze dagen..

veer 29-05 om 13:58

Haha ken het vreeeeeselijk! O echt pff bij mij niet heb het zelfs wel eens 5 dagen uitgesteld omdat ik maar niet ongesteld wilde worden op vakantie. Fof we eenmaal op vakantie gingen. Ik dacht nou nu maakt het al niet meer uit kan toch al niet meer zwemmen en ja hoor 2 uur later alle remmen los hahaha. Hoop ook een vruchtje voor je! Fingers crossed!!

Veer 29-05 om 14:17

Hahaha wauw dat is wel een handig trucje van je haha. 
Hope so!! 
Ben jij nu voor een tweede aan het proberen? 

veer 29-05 om 17:13

Haha naja werkte niet in mijn voordeel hoor hahah! Neee ben nu net zwanger van mijn eerste haha 15 weekjes nu! 

Veer 29-05 om 17:14

Wat leuk! Gefeliciteerd. Was het meteen raak?

veer 29-05 om 17:15

Dankjewel! Haha nee naar 15 rondes, liepen zelfs al in het ziekenhuis. Cyclussen vreselijk onregelmatig gelukkig toch geen hulp nodig gehad van het zh.

Veer 29-05 om 17:48

Ow wat fijn dat het dan uiteindelijk toch zonder hulp is gelukt! Geniet er lekker van meid. 

Mama vanJ 30-05 om 12:43

Ik ben benieuwd Veer of je ongesteld gaat worden of niet... hoop voor je dat het deze ronde raak voor je is! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Herkent iemand dit? Bruine afscheiding' in het Zwanger worden forum