Herkent iemand dit? Bruine afscheiding

58 antwoorden en 23523141x bekeken

Veer 03-06 om 07:59

Mijn menstruatie is gister echt goed doorgekomen helaas Dus door naar de volgende ronde voor mij. Hoe is het bij jullie?

reageer

Kathe 03-06 om 08:16

Wat jammer, Veer... Fijn dat er nu duidelijkheid is en je weer aan een nieuwe ronde kan starten. Ik duim voor je!
Hier voorlopig nog niets te zien, maar ik heb het vermoeden dat ik toch gewoon weer een cyclus van 30 dagen heb.

Kathe 03-06 om 08:22

Oeps, te snel geweest. Ik wou nog zeggen dat dat betekent dat ik vandaag ongesteld zou moeten worden. Dus afwachten weer! 

Kathe 03-06 om 20:16

Hey Veer, ik wou hier nog even zeggen dat ik vandaag dus ongesteld ben geworden... Jammer, maar ik probeer me positief te houden voor de volgende ronde... Heel veel goede moed deze ronde hè! 

Veer 03-06 om 22:46

Aaaww nee! Het klonk zo hoopvol voor jou. Op naar de volgende ronde. Ik baal altijd heel erg, zeker tijdens mijn menstruatie. Maar daarna gaat het weer iets beter, al die vrouwelijke hormonen ook he Hoop dat het voor ons de volgende ronde raak mag zijn!!

Kathe 28-06 om 23:32

Veer, hoe gaat het ondertussen met jou? Ik zit nu op dag 9 na ovulatie en heb weer een soort van bloedverlies. ‘S morgens bij afvegen: helderrode sliertjes bloed. En dan tijdens de dag en deze avond voelde ik het gewoon komen. En dan heb ik roze-rode afscheiding gespot. In tegenstelling tot mijn vorige cyclus, waar het heel miniem was en eerder bruine afscheiding was, is het nu dus totaal anders. Ik hoop echt dat dit innestelingsbloed is. Zo heb ik het nog niet ervaren alleszins sinds ik gestopt ben met anticonceptie. Ik hoop het zo! Nog 5 dagen wachten met testen. Ik hoop dat het deze maand voor jou raak is!

Mila (Gast) 29-06 om 06:59

Spannend Kathe! Voel je er iets bij en is het veel rood? Ik heb nu meer cremige afscheiding maar ook wel het gevoel dat het niet raak is. Wachten tot dinsdag maar dan.

Kathe 29-06 om 07:33

Hey Mila, ‘s morgens viel dat wel mee en door de dag merkte ik dat mijn afscheiding rozer werd. ‘s Avonds was het dan weer meer en roder van kleur. Precies de witte afscheiding gemend met wat bloed. Nu deze ochtend weer niets. Sorry voor de details, maar ik wil het je zo goed mogelijk uitleggen ;-)! Het is echt een kleur en soort afscheiding die ik nog niet heb ervaren. Ik ben nog wel maar 3 maanden geleden gestopt, dus ja, kan altijd dat dit toch iets anders is. Het zou heel vreemd zijn als dit de start van mijn menstruatie is. Ik had een positieve ovulatietest op de 16de en met een cyclus van 30 dagen heb ik mijn ovulatie dus pas de 18de of 19de gehad. Ik voel niet veel meer, maar sinds ik er op let voel ik wel wat trekjes en mini-krampjes ter hoogte can mijn baarmoeder. Maar kan evengoed van mijn darmen komen en omdat ik het zo graag wil, ik dat daar fenk te voelen. Maar geen andere opmerkelijke dingen eigenlijk... Deze ochtend was ik al wat rustiger en denk ik: we zien wel, het kan evengoed niets zijn. Ik wacht dus geduldig met je af tot woensdag. En waarom denk je dat het niets zal zijn? Je weet nooit meid, er zijn heel wat vrouwen die niets voelen als ze zwanger zijn in die eerste dagen, weken!

Veer 16-07 om 10:20

Hi Kathe! Ik zie nu pas je berichtjes, was met vakantie en wat druk met werk. Hoe is het afgelopen! Inmiddels alweer 16juli. Ik wacht nu op mijn nod. Zojuist wat roomwitte afscheiding die ook sliertig was, heel gek. Denk begin menstruatie?
Ben heel benieuwd naar jou!

Veer 16-07 om 10:21

Mila, hoe is het bij jou afgelopen?! Waarvan was de crème achtige afscheiding een voorbode voor? Hoop zwangerschap!

Mila (Gast) 16-07 om 12:41

Hoi Veer, helaas was ik twee dagen te laat toch ongesteld! Hoe sta jij ervoor?

Veer 16-07 om 13:18

Ughh nee, vervelend zeg. Nu volgende ronde? Waar zit je in je cyclus? Ik moet nog wachten op nod. Maar beetje lastig of het nou donderdag of zondag is. Als ik tel vanaf eerste dag dat ik bloed heb gezien dan is nod donderdag. Maar als ik tel vanaf de dag het echt is doorgekomen dan is nod zondag. Dus nog even afwachten. Wel moet ik sinds vorige week ergens erg vaak plassen. En sinds vandaag roomwitte afscheiding bij het vegen en soms ook als sliert, wat je zou verwachten voor je eitje. 

Mila (Gast) 16-07 om 15:00

Hoi veer! Ja balen, is altijd zo naar als je net overtijd bent en dan toch ongesteld wordt! Maar ik had dat vorige maand ook, dus had nog niet getest. Zit nu op cd11, gister ook vruchtbaar slijm gespot dus denk dat mijn ei donderdag misschien komt? 

Spannend voor jou ook zeg! Hoeveel dagen duurde jouw menstruatie? Ik tel ook de eerst rode veeg als dag 1, maar meestal breekt het dan in de nacht goed door bij mij.

Veer 16-07 om 15:38

Ja dat is nog eens extra balen! Oow dan is je ei er tussen nu en donderdag inderdaad. Spannend!
Mijn cyclus is ongv 24 dagen. Of bedoel je echt het bloeden? Dat is meestal ongv 5 dagen. 
Ik ben vorige week bij de gynaecoloog geweest en die gaf aan dat je als cyclusdag 1 moet nemen de eerste dag dat je menstruatie echt door zet. Ik heb vaak 3 a 4 dagen paar druppels bloed en dan pas breekt het door. Ik wacht het gwn af. Maar ik moet wel zeggen dat het lastig is. Hoe meer je tegen nod aan zit hoe ongeduldiger.

Mila (Gast) 16-07 om 17:02

UOh interessant Veer! Maar hoe is jouw cyclus dan? Drie dagen druppels, dat is dan dag 22/23/24? En dan vijf dagen ongesteld en dan rond dag 10 je ei? Spannend voor jou zo dichtbij nod. Al iets anders gemerkt? En waarom was je bij je gyn als ik vragen mag?

Ja denk ook snel mijn ei. Zou goed uitkomen donderdag, wij doen nu netjes om de dag intiem zijn en donderdag is daar ook een dag voor! 

Veer 17-07 om 11:48

Ja idd meestal 22/23/34 druppels. En zet het 25 echt door. Ik heb nu aangehouden als cyclusdag 1 de dag dat het heeft doorgezet, dus dan is mijn nod zondag pas. Als ik uitga van eerste druppel dan is nod morgen! Maar ik hou toch maar aan wat de gynaecoloog heeft gezegd. Meestal heb ik dag 11 een positieve test en dan volgt mijn ei. Maar ook wel eens later. 
Ik was bij De gynaecologe omdat ik mij een beetje zorgen maak datbhrt zo lang duurt. Ik weet dat we nog niet heel lang bezig zijn (dit is poging 5, waarvan 4 serieuze pogingen) maar vanwege bepaalde vruchtbaarheids problemen in de faml samen met de huisarts keuze gemaakt om toch even langs te gaan.
Eind deze week of volgende week als mijn menstruatie doorzet heb ik een inwendige echo om mijn follikels te controleren. Vind dat wel erg spannend! Maar ik hoop stiekem dat het nu gewoon raak is en dat het niet nodig is... 

Mila (Gast) 17-07 om 19:01

Ja wie weet is het gewoon raak! Maar merk je al iets? En zij doen dat onderzoek vlak na je menstruatie? Lijkt mij ook wel spannend omdat je dan toch iets belangrijks krijgt te horen waarvan je normaal vanuit gaat dat het wel goed zit. Ik zal duimen dat het niet nodig is, haha

Mila (Gast) 17-07 om 19:01

Käthe, hoe gaat het met jou?

Veer 18-07 om 16:41

Helaas gister wat roze verlies en vandaag helder rood. Dus mijn menstruatie gaat doorzetten. Wel vreemd dat ik erg veel slijm (tmi sorry) had voor ik druppels bloed verloor. De echo dient tussen CD 2 en 5 ye gebeuren. Vind t wel erg spannend, nog nooit een inwendig onderdoek gehad. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Herkent iemand dit? Bruine afscheiding' in het Zwanger worden forum