clomid

508 antwoorden en 44295901x bekeken

Sophia 23-09 om 21:21

Hoi dames,

Ik ben anderhalf jaar bezig om zwanger te worden. Vanaf december gaan we met de iui+clomid beginnen. Ik vind het allemaal spannend. Ben benieuwd naar jullie ervaringen.

@Baby85, je had op de 11de dag drie goede eitjes. Hebben ze nog later een follikelmeting gedaan? Heb je ook pregnyl spuit gehad? Duim voor je dat het dit keer gelukt is en dat je binnenkort een positieve test in handen hebt. Het is al super goed nieuws dat clomid bij je zijn werk heeft gedaan en dat je eitjes rijpen! Houd ons op de hoogte! Ik ga voor je duimen. 

Veel succes ook voor de andere meiden! 

Veel liefs,
Sophia

reageer

baby85 23-09 om 22:01

Nee heb geen spuit gekregen. Mijn eitjes zagen perfect uit dus gyn. Zij dat het niet nodig was voor eerste keer. Mijn eitjes werden alleen 1 keer gemeten.

kruimel 23-09 om 22:10

Wanneer is je NOD baby85?

baby85 23-09 om 22:12

@kruimel as vrijdag 27sept.

123aap123 23-09 om 22:40

Hallo allemaal. Ben Hier niet echt actief meer is druk mer bijhouden.schrijf vanaf april in het viva forum. Kreeg ineens berichtjes binnen denk zal weer eens gaan kijken.

Hoi roos. Mij sloegen beide rondes niet aan. 150 mg slaan ze over. Ik denk zelf ook niet dat clomid het voor me is. Ik heb vrijdag een gesprek bij de gyn. En dan gaan we bespreken of ik een Leo behandeling wil. Ik heb zelf al besloten dat wel te doen. Me gyn zou het nog met het team overleggen. Dus ben benieuwd. Als die wachtweken er tussen breken wel op. Omdat alles dus onzeker is.kruimel en ik zitten ong in het zelfde schuitje. Echt balen dat het bij jou ook niet werkt maar het is wel vaker met 50 mmg . En dat de 100 wel werkt. Ik hoop het meid maar snap die teleurstelling maar al te goed.

Sophia heel veel succes. Hopelijk werken de medicijnen bij jou.

Baby 85 spannend !

Sophia 24-09 om 19:31

Hoi meiden,

Kruimel, ik heb begrepen dat je veel last van de bijwerkingen van clomid hebt. Welke bijwerkingen voel je? Ik vind het eng om die lijst met bijwerkingen in de bijsluiter te lezen! Er zijn zoveel en nog zulke vervelende! Ik hoop dat 150 bij je wel aanslaat! Ik lees er veel op Internet over, dat 150 vaak werkt bij de meiden, bij wie mindere dosis niet heeft gewerkt. Ik hoop het echt voor je!

123aap123, succes as vrijdag! Veel sterkte met de leo behandeling, lijkt me een serieuze ingreep. Maar ik weet er niet veel over. Laten we hopen dat we in 2014 allemaal mama's worden! Laat je het ons weten wat bij jullie de volgende stap wordt?

Baby85, jij ook veel succes as vrijdag! Die test mag toch eens positief worden na 6 jaar he. Je hebt het verdiend!

Veel liefs,
Sophia

Sophia 24-09 om 19:41

Ik ben vergeten om te vragen of jullie de basale temperatuur bijhouden. Zo ja, is er verschil zonder en met clomid?

Groetjes

kruimel 24-09 om 20:09

Hai meiden.

Spannend allemaal he? T valt niet mee!

Ik heb idd last van de clomid maar dat is allebij de keren anders geweest.
Met 50mg was ik echt niet lekker.. continu hoofdpyn, misselijk en gewoon geen puf om ook maar iets te doen..
Met 100mg ging het lichamelijk iets beter.. minder hoofdpyn, niet
misselyk maar had alsnog nergens puf voor. Daarby ook zwaar emo.. heb wel een week gehuild om vanalles en alles was negatief. Ga na de clomid ook allemaal weer over.

Hoop niet dat de 150 een combi van beide is haha..

En Sophia, in de bijsluiter staat idd dat je je temp moet byhouden maar by myn ziekenhuis hebben ze er ook niks over gezegd of er ooit om gevraagd.. ik had tijdens clomid gebruik wel een iets hogere temp! Gemiddeld 0,3 graden.
Ik ga nu met de 150 helemaal niks doen. Niet tempen, geen ovu testen. Gewoon seks wanneer we zin hebben en als blijkt dat het aanslaat gaan we wel gericht.

Im ben nu ook echt zwaar beroerd.. Provera is klaar en wacht nu op mn ongesteldheid, die zal morgen komen zo te voelen (:

xKruimel

Sophia 24-09 om 20:41

Kruimel, zou inderdaad goed zijn als je ms morgen begint. Dan kun je verder met de volgende ronde. Hoop dat de bijwerkingen dit keer meevallen en natuurlijk voor positief resultaat!

Liefs,
Sophia

Debby 25-09 om 05:55

Hoi dames, hier nog een succesverhaal over zwanger worden met clomid. Heb totaal een jaar op het ziekenhuis gelopen enn ben nu 7 weken zwanger. Het pril dus maar het kan! We begonnen met 50 mg, dit sloeg niet aan. Na 2 rondes 50 mg overgestapt naar 100 mg. Hiermee groeide de follikels mooi alleen sprongen ze niet. Voordat je hier weer allemaal achter bent ben je weer een paar maanden verder. Uiteindelijk kreeg ik een eisprong dmv clomid 100mg icm Pregnyl. Dit heb ik 3 rondes gebruikt en bij de 3e ronde was het raak! Ik kreeg van de clomid veel opvliegers en ben ook wat kilo's aangekomen. Toch was het het allemaal waard!! Succes dames, ik weet hoe moeilijk en vooral frustrerend en af en toe kan zijn. Praat erover, dit wilde ik in het begin niet maar op een gegeven moment is dat niet meer vol te houden! Vooral niet schamen voor de situatie! Groetjes debby

bianca1986 27-12 om 18:07

Hallo debby , 

Jou kan ik ook nog niet zo heel goed, maar ook jij van harte gefeliciteerd met je wondertje.. 
Gefeliciteerd met je zwangerschap, wat is dat toch mooi he, dat een klein beetje hulp al zoveel
 Kan betekenen... 

Hoop dat je van weinig kwaaltjes last krijgt, en dat je een hele mooie tijd tegemoet gaat... 
Veel plezier, en een dikke proficiat 

Liefs BiancaBianca

kruimel 25-09 om 09:03

Oohja ook nog iets waar ik vreselyk veel last van heb sinds ik met die hormonen allemaal bezig ben is heel erg vet haar.. is echt niks tegen te doen. Heb denk ik al 100 verschillende dingen geprobeerd..
xKruimel

kruimel 25-09 om 10:00

Thanks voor je verhaal Debby. Geniet van je zwangerschap! T heeft by jou toch ook erg lang geduurd pff. En idd; als het straks raak is, is het het allemaal waard geweest!
xKruimel

Roos 25-09 om 10:15

Bah vervelend al die bijwerkingen... Hopelijk heb je er nu minder last van. Oh vet haar heb ik soms wel vaker met periodes. Weet ook nooit wat er tegen te doen.

Hou inderdaad temperatuur bij. Mijn temp is een stuk constanter tijdens het gebruik van clomid. Daarna werd het weer erg schommelig. Hoop nu met hogere dosering dat het constanter blijft.

Gefeliciteerd Debby! Wat super. Lang genoeg bezig geweest. Hoe kwamen ze er bij jou dan achter of er daadwerkelijk een eisprong is geweest?

123aap123 25-09 om 17:14

Sophia : Ik laat het wel even weten ! Maar als het goed is zijn er weinig echte risicos aan, dus ik vertrouw daar maar op.
Waarom begin je pas in december met de iui ?( sorry als ik dat gemist heb).
Ik heb 3 maanden mij temp bijgehouden, voor de clomid ging die van 34,2 na 36,4 en daar tussen in dus werd je gewoon dol van als je er na keek zo onregelmatig. Met de clomid was die heel stabiel en varieerde hij tussen de 35,2 en 35,7, Leek een goed teken maar helaas.

Debby ! Wat een mooi en goed nieuws, dat is weer even een positief licht puntje. Gefeliciteerd Geniet van je zwangerschap.

Kruimel dat vet haar had ik ook vet erg heel veel puistjes ook en kom ook aan ! Maar dat vette haar is nu over... echt balen door al die hormoonschommelingen he die bijwerkingen.

Debby 25-09 om 19:43

Hoi allemaal,
@ roos: ze kwamen bij mij erachter of er een eisprong was geweest dmv bloedprikken en hierin de progesteronwaarde meten. Wanneer deze boven de 30 is heb je een mooie eisprong gehad en kans op zwangerschap dus. In het begin was dit iedere keer onder de 10 waardoor ze konden zien dat ik geen of een slechte eisprong had gehad. De laatste 3 cyclussen was de waarde tussen de 65 en 75 dus dat was perfect.
Ik hoop dat ik jullie dmv mijn positieve verhaal weer wat kracht en energie kan geven om door te zetten. Ik weet precies hoe moeilijk dit allemaal is!

Sophia 26-09 om 14:26

Hallo dames,

Bedankt voor jullie reacties op mijn vraag over het tempen.

Wat leuk om die positieve verhalen van de zwangere meiden te lezen! Dat geeft de burger moed! 

Roos, ik hoop dat de hogere dosering bij je aanslat!

Kruimel, is je ongi al doorgekomen? Ik weet helaas niet wat tegen het vette haar kan helpen. Maar ik denk dat na het stoppen met de hormonen, dat vanzelf weer goed wordt.

123aap123, succes morgen met je gesprek. Over je vraag waarom ik pas in december met de iui begin. We zijn met mijn man anderhalf jaar aan het proberen, maar tot nu toe geen succes. We hebben al aantal onderzoeken gehad, maar die blijken goed te zijn. Ik heb wel een eisprong van mezelf. Mijn man zijn sperma is ietsje minder bewegelijk, maar volgens de gynaecoloog hebben we 30% kans om spontaan zwanger te raken. Daarom willen we nog een paar maanden zelf proberen. Gynaecoloog heeft ons iui met clomid aangeraden, omdat die dan meer slagingskans heeft. Ik heb bovendien ook gelezen, dat clomid niet alleen groei van de eitjes stimuleert, maar ook hun kwaliteit. 
Ik heb al van alles geprobeerd om dit proces (zwanger worden) te versnellen: ovu testen, temperaturen, acupunctuur, pre-seed, maar helaas zonder resultaat. De laatste hoop nu voor de iui (3 keer), en anders door naar de ivf.
We gaan bovendien in november op vakantie, daarom hebben we besloten om gelijk erna te beginnen. Ik wil hier met jullie blijven schrijven om te weten wat ik van clomid kan verwachten - bijwerkingen, maar ook natuurlijk succes verhalen!

Positief blijven, meiden! Onze tijd komt eraan! 

Liefs,
Sophia

baby85 26-09 om 20:17

Halo dames.
@Roos ik herinner niet meer hoe groot ze waren.
@Debby gefeliciteerd met je zwangerschap.

Morgen is mijn nod, en ik voel alsof mijn ongesteld aankomt. hoop van niet. Maar ik heb ook zeer pijnlijke en zware borsten. Zo groot dat mijn bh strak aanvoeld. En mijn tepels zijn super hard. Misschien is dit de clomid bijwerking? Weten jullie mischien tot hoeveel weken na het slikken van clomid je nog bijwerkingen van kunt krijgen of kan het een zwangerschap zijn?

Sophia 26-09 om 21:03

Hey, Baby85

Gevoelige borsten kun je tussen de eisprong en nod hebben. Dit komt door de hormoon progesteron. Het is positief dat je die symptoom hebt - dat betekent dat je wel de eisprong hebt gehad. Het kan ook het eerste zwangerschapskwaaltje zijn. Dat zou helemaal geweldig zijn! Maar dat weten we morgenochtend, he. Succes morgen! Duim voor je! 

Liefs,
Sophia

Debby 26-09 om 21:14

Succes baby85. Zegt niks hoor dat je ongesteldheids gevoel hebt want dat had ik ook. Heb ik nu nog af en toe. Laat het ons weten morgen! Liefs debby

Je kunt reageren op dit onderwerp 'clomid' in het Zwanger worden forum