clomid

508 antwoorden en 44295741x bekeken

Lieveke (Gast) 25-10 om 16:28

Hey Kruimel,

Vind ik erg voor jou.
Hopelijk brengt woensdag meer raad en kan je er weer met wat meer moed tegenaan.

Groetjes

reageer

kruimel 25-10 om 17:44

@baby Ivf zal voor ons nog niet aan de orde zijn.. daar heb je óók rijpe eitjes voor nodig, en zodra ik een goede eisprong hebben hebben we net zo'n grote kans zwanger te raken als andere stellen.
Een best grote kans zelfs, want zaadjes van vriend zijn super sterk
Wel ga ik ff vragen wat de mogelijkheden zijn voor een LEO behandeling, die 123aap123 hier ook krijgt volgende week..

En wat rot dat je geen IVF kan krijgen daar. Das krom geregeld.. ben jy zels nederlandse? Lijkt me prachtig om daar te wonen!

xKruimel

baby85 (Gast) 25-10 om 17:59

@kruimel, nee ik ben curacaoenaar. Is wel leuk om hier te wonen, egt tropisch eiland.

Sophia 25-10 om 20:31

Hoi meiden,

Kruimel, ik vind het heel jammer dat clomid niet heeft gewerkt  Ik had zo'n goede hoop voor deze ronde! Hopelijk meer succes met de spuitjes.

Baby85, we gaan in november op vakantie naar Suriname  Hopelijk doen tropische zon, ontspannen sfeer en veel tijd samen hun werk  en we komen terug met zijn drietjes 

Liefs,
Sophia

baby85 25-10 om 20:36

@sophia,
Dat zal egt leuk zijn.

Roos 27-10 om 11:15

Hey Kruimel, wat balen dat de clomid niet heeft gewerkt. Hopelijk woensdag helder wat de vervolgstappen gaan worden. Laat je maar goed informeren over de mogelijkheden. Sterkte!

Sophia 28-10 om 21:09

123aap123, succes morgen met de operatie! Heel veel sterkte en laten we hopen op een heel positief resultaat! 

Liefs,
Sophia

123aap123 28-10 om 23:57

Heej sophia.
bedankt voor je lieve bericht !!!
Ik zal morgen iets laten weten aan jullie en even goed op iedereen reageren. Ben super zenuwachtig en ga maar eens prberen te slapen.

liefs aap

Roos 29-10 om 07:35

Heel veel succes! x

Lieveke 29-10 om 17:57

Hier is het wachten voorbij ! 
Helaas niet raak geschoten deze keer, op naar de volgende ronde.
Afspraak gemaakt bij de gynae om weer opgevolgd te worden deze ronde. Beginnen bij dag 9. 
Nu eerst weer van dag 3 tem 7 clomid nemen.

Jullie ook nog succes allemaal!

123aap123 29-10 om 18:01

Heej meiden
ben net thuis. Moest er om half 9 zijn eerst bloedprikken en toen werd ik rond 11u gehaald. En ben om half 12 geopereerd.
ze hebben meteen me eileiders ook door gespoeld mt vloeistof en de baarmoeder ba gekeken. Alles zag er perfect uit. Geen afwijkingen dus daar ligt het niet aan gelukkig.
het is me op zich wel meegevallen. Buik staat bol en een beetje last van de wondjes en me schouder. Maar het valt me echt mee en ben blij dat het achter de rug is.
Week 3 ,4 & 5 bloedprikken op progesteron om te kijken of ik wel of geen eisprong krijg. Zo niet gaan we na 5 weken kijken voor de nieuwe medicatie.

baby85 30-10 om 04:57

Hi Sophia. Jaa . Sinds zondag. Ik voel me kapot. Ben niet eens naar werk gegaan. Gyn ook niet opgebeld voor nieuwr afspraak. Ik voel alsof er geen hoop voor me is.

baby85 30-10 om 04:57

Hi Sophia. Jaa . Sinds zondag. Ik voel me kapot. Ben niet eens naar werk gegaan. Gyn ook niet opgebeld voor nieuwr afspraak. Ik voel alsof er geen hoop voor me is.

baby85 30-10 om 18:25

Hi Sophia. Jaa . Sinds zondag. Ik voel me kapot. Ben niet eens naar werk gegaan. Gyn ook niet opgebeld voor nieuwr afspraak. Ik voel alsof er geen hoop voor me is.

Lieveke 30-10 om 08:14

Sophia mij ms is spontaan doorgekomen. Heb wel verschrikkelijke buikpijn gehad de dag ervoor (moest bijna naar huis van mijn werk) en de dag dat ze doorgebroken zijn. Ook meer bloedverlies dan anders. Ga eens vragen aan de gynae of het iets  te maken kan hebben met de Clomid. Mijn cyclus was nu 30 dagen dus 3 dagen korter dan vorige maand.
Rust lekker uit op vakantie. Hopelijk kan je je gedachten wat verzetten daar en dan in december vol nieuwe moed starten met de iui.

Heeft er iemand nog tips om deze ronde meer succes te hebben? Kan nooit geen kwaad he!

@Baby85 :s verschrikkelijk vind ik het voor je. hopelijk voel je je snel wat beter en kan je toch weer langsgaan bij je gynae. je weet nooit hé.

Sophia 30-10 om 20:27

Baby en Lieveke, die krampen en hevige bloeding hebben inderdaad met clomid te maken. 
Baby, je stemming hangt ook van de hormonen af. Ik hoop dat je morgen weer lichamelijk en geestelijk beter gaat voelen. 

Lieveke, positief dat je cyclus korter is geworden. Je vroeg over de tips. De tarwekiemolie is goed voor de innesteling en de kwaliteit van de cervixslijm. Deze kun je bij de kruidvat kopen.

Kruimel, hoe is het met je?

Even een vraagje voor iedereen. Hebben jullie gewichtstoename als gevolg van clomid gebruik?

Groetjes,
Sophia

123aap123 30-10 om 21:09

Dank je wel Sophia voor je positieve vibe.. ik hoop ook op een eerste eisprong  in novemer.... pff spannend hoor allemaal.

Ik hou jullie op de hoogte

Ik ben ook aangekomen door clomid en door PCOS. dat merk ik wel zon 4 a 5 kilo.
Hopelijk gaat dat er snel weer af.. of ik moet snel zwanger zijn dan is het voor een goed doel he, en mij menstruatie was ook 7 dagen met provera. En heel erge menstruatie ook dus denk ook van de clomid

kruimel 30-10 om 21:47

He dames.

Zoals jullie weten ben ik vandaag weer in t ziekenhuis geweest, voor vervolg stappen.
Ik heb keuze uit 3 dingen;
1: LEO operatie
2: spuiten
3: clomid 150 in combinatie met ander soort pillen, iets wat met insuline te maken heeft.

Die laatste optie wil ik niet. Slagingskans is volgens my het laagst en er zitten vervelende bijwerkingen aan. De gewone clomid bijwerkingen maar dan een paar keer erger..

Vind het erg moelijk.. ik heb geen moeite met mezelf spuiten maar t nadeel van spuiten is de kans op overstimulatie.. wat zouden jullie doen?

Ik hoef pas over 2 weken te beslissen.

xx

Sophia 30-10 om 22:03

Kruimel, ik zou toch eerst spuiten proberen. Operatie blijft een operatie. Ik ben het met je eens dat de laatste optie niks voor je is. Wat zegt je gynaecoloog?

kruimel 31-10 om 10:08

Ja zo dacht ik ook Sophia..
Maar het nadeel is dat je moet blijven spuiten tot er iets groeit. Ik kan dus bijv. 4 weken aan het spuiten zijn en als er dan ineens overstimulatie is, dan word de cyclus afgebroken.. dat duurt me allemaal veelste lang. Of het werkt helemaal niet..

Maar aan de andere kant, als ik na de LEO niet uit mezelf ovuleer, moet ik weer aan de clomid. En dat zie ik ook niet zo zitten.

Heb gevraagd aan de gyn wat ze aanraad. ze zei; dat kan ik niet zeggen maar je bent wel zeer geschikt voor een Leo behandeling. Slagingskansen zijn namelijk even groot.
Pfffff ik weet het niet

xx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'clomid' in het Zwanger worden forum