clomid

508 antwoorden en 44364314x bekeken

Sofie (Gast) 30-04 om 19:53

We zijn sinds een jaar gestopt met de pil.
Tot nu toe nog steeds geen succes
Eerst Clomid 50 sloeg niet aan , nu overgeschakelt op Clomid 100 die wel resultaat brachten.
Zelfs een Pregnyl spuit gezet geweest.
Blijkbaar mag je na 14 dagen na je Pregnyl spuit voor het eerst testen
Had dit 's avonds getest --> negatief !
Ik zelf ben zeer onregelmatig (PCOS vastgesteld)..
Vraag mij nu af of ik op zelfstandige basis Duphaston mag nemen?
Ik belde de gynaeco op en die vertelde mij dat ik volgende week nog eens opnieuw moest testen en dan pas labo.
Dat wachten steekt me altijd dik tegen!

reageer

Anoniem (Gast) 08-06 om 21:07

Hallo allemaal.ik heb 2weken geleden clomid genomen en slaat.goed aan.donderdag meting gehad.11mm en vandaag was het folikkel 18.na bloedafname positieve uitslag.morgenvroeg ovulatietest en dan vruchtbare periode normaal.afwachten nu en hopelijk lukt het om zwanger te worden.

Linda (Gast) 17-06 om 18:32

Ik heb hele goede ervaringen met Clomid.. Eerste ronde meteen raak terwijl ik op dag 7 weer ongesteld werd.. Helaas na 2x een goede echo met hartje bij 11 weken geen hartje meer. Nu start ik vandaag met ronde 2 Clomid.

Emma (Gast) 20-06 om 15:19

Hoi,

ik wil allereerst sowieso iedereen op dit forum heel veel geluk wensen en ook een hart onder de riem steken; ik keek altijd op elk forum, en alle verhalen want werd maar niet zwanger. Uiteindelijk na alles te hebben geprobeerd ben ik gewoon via de natuurlijk weg op mijn veertigste notabene zwanger geraakt. Dit is echt na 3 jaar proberen, ik stond op het punt ivf te doen maar uiteindelijk, heb ik pregnacare geslikt, foliumzuur etc. Beiden zijn volgens mijn gynaecoloog goed om de eicel sterker te maken (jaja ook foliumzuur) en pregnacare geeft een enorme boost. Zorgt voor een uitstekende innesteling, het is enorme grote vitamine pil, deze mag je echter breken, (er staat op de verpakking niet kauwen maar dat heb ik gevraagd en zij zeiden dat dat is omdat het niet zo goed voor de tanden is, effect is hetzelfde) . Maar dan nog, geloof in je lichaam want ik weet nog wel dat ik door de medische draaimolen ging, en er was maar niks te vinden. Na een redelijk pijnlijke SIS (waterecho) stond ik op het punt om een nog pijnlijkere HSG te doen. Deze weigerde ik en ik had het volledig gehad.
Nu zwanger, en ik wens jullie het allerbeste, het gaat lukken hoor. Oja en nog een tip, dag 10 ofwel een vroege dag om te vrijen is vaak het beste in mijn ogen. Niet perse op die smiley zeg maar.
groetjes
en succes!

clomid.. (Gast) 14-07 om 21:48

Hallo , 
Ik lees jullie verhalen ..
ik ben nu met de 2edag clomid bezig ...

Maar was benieuwd hoe het nu bij jullie is en of e ral zwangerschappen zijn

Anoniem (Gast) 14-07 om 21:49

" Hallo , 
Ik lees jullie verhalen ..
ik ben nu met de 2edag clomid bezig ...

Maar was benieuwd hoe het nu bij jullie is en of e ral zwangerschappen zijn "
clomid..


Sorry heb niet goed gelezen !!

b&m (Gast) 26-08 om 16:59

8 maanden bezig met clomid om zwanger worden. 
Nu weer afwachten of ik ongesteld wordt of nie. 
Moet morgen ongesteld worden, rond deze periode is het spannend. Ben weer bang voor de teleurstelling. 
Weet niet of meer dames dit hebben? 
Het is voor mij eerste keer dat ik mijn verhaal op een forum schrijf. 
Graag wil ik van jullie weten, hoe jullie dit beleven!

Irma (Gast) 27-08 om 14:38

Dames naar ruim een jaar zijn we in blijde verwachting van ons tweede wondertje en broertje of zusje voor Dean 
Uitgerekend 19 maart 

Heel veel succes allemaal en duimen op meet baby geluk

Anoniem (Gast) 25-09 om 10:23

Hoi dames,

ik slik nu al 8 maanden clomid 50 mg en ik zeg jullie echt eerlijk dat ik er helemaal geen problemen mee heb. cyclus verschilt wel van 29-32 dagen. maar tot nu toe doet dit zijn werk.
is dit normaal?

kruimel 25-09 om 17:28

Ja hoor is normaal @anoniem, juist fijn!

DreamBaby 06-09 om 16:01

Hier nog iemand met een kinderwens die pcos heeft en ik heb ook clomid (50 mg) voor geschreven gekregen.

Iloontje_ 14-09 om 20:07

Ik zat in mijn 2e ronde clomid en ben nu bijna 5 weken zwanger. Na bijna een jaar sukkelen is bij mij PCOS geconstateerd en zijn we me clomid gestart.

Sara (Gast) 19-10 om 12:15

Hey dames, ik en mijn man hebben 1 jaar geprobeerd om zwanger te raken maar zonder sucsses. Ik ben vorige week begonnen met clomid 50mg ik moest ze 5 dagen innemen en 2 dagen erna had ik een afspraak bij de gyn. Ze zij dat ik goed heb gereageerd op de clomid er waren 3 eitjes te zien waarvan 2 rijpe waren maar ze had me aangeraden om beter even niks te doen deze maand om dat er kans is voor een meerling denken jullie dat de eitjes allebij gaan springen of toch maar 1? 

Sara 19-10 om 12:47

Hey dames, ik en mijn man hebben 1 jaar geprobeerd om zwanger te raken maar zonder sucsses. Ik ben vorige week begonnen met clomid 50 mg ik moest ze 5 dagen innemen en 2 dagen erna had ik een afspraak bij de gyn. Ze zij dat ik goed heb gereageerd op clomid 50 mg er waren 3 eitjes te zien waarvan 2 rijpe waren maar ze heeft me aangeraden om niet te klussen deze maand omdat ik kans op een meerling denken jullie dat de eitjes allebij gaan springen? Of is het mogelijk dat er maar ene springt??

Iloontje_ 20-10 om 15:47

Ik had de eerste ronde ook 2 rijpe eitjes en deze zijn ook beide gesprongen!
2e ronde had ik er 1tje met de halve dosis clomid en toen was het raak!

kruimel 20-10 om 20:30

Het is mogelijk dat er maar een spring maar als ze allebei ongeveer even groot zijn, zullen ze hoogst waarschijnlijk allebei springen. 
De kans op een meerling is wel klein hoor, voor fertiliteitsklinieken is een meerling statistisch niet wenselijk daarom raden ze het je af. Hoe groot waren de eitjes? Ook de wat kleinere? en moet je Pregnyl gebruiken of wachten op spontane eisprong?

Hier 2x zwanger geraakt met beide keren 2 rijpe eitjes. Beide keren zwanger van 1 kindje. 

cicimouse 23-11 om 23:56

Ik had bij 50mg ook gelijk overstimulatie, 4 rijpe eicellen.
Kreeg toen ook advies om niet te klussen.
Krijg nu steeds 25mg en daar meestal 2 mee soms 3, omdat ik ook ovitrelle spuit heb ik eisprongen. Ze vinden boven 3 vaak risico meerling te groot waardoor advies niet klussen zal worden gegeven.

anna (Gast) 20-02 om 20:27

Hallo allemaal
wat een verhalen.

Ik wil graag mijn ervaring delen.

wij konden ook heel moeilijk zwanger worden ,wij hebben ook heel veel geprobeerd.

Op onze vakantie/rondreis in Amerika zijn wij in contact gekomen met een stel die ook moeilijk zwanger kon worden , zei hebben na een lange weg een medicijn gevonden wat moest helpen.
Wij waren best wel sceptisch het is een medicijn op natuurlijke basis.
ze waren 4 maand na het beginnen van de medicatie zwager en zei kenden meer succes verhalen van stellen die ook niet zwager werden.
na die verhalen hebben wij er ons in verdiept het werd ook maar in een paar natuurwinkels apothekers verkocht.
en je mag niet alles zo maar meenemen naar nederland ,,toen we terug waren hebben wij nog veel mail sky contact met inmiddels goed bevriende stel en hebben wij het via een importeur die vaker dingen uit amerika besteld het kunnen krijgen.
6 maand later zwanger????????????????????
ik weet natuurlijk niet zeker maar blij
inmiddels is onze docher bijna 1jaar
als iemand meer wil weten mailen mag altijd m.fisher2003@outlook.com

Hope283 13-03 om 11:58

Hallo allemaal,
We zijn reeds 2,5jaar bezig om zwanger te worden. 5 maand geleden een miskraam gehad. Er werd ook pcos vastgesteld. Ik heb een hele onregelmatige cyclus en ik heb niet altijd een eisprong. Onze eerste ronde clomid 50 zit er nu op. Vorige week donderdag eerste meting gehad 1 goed eitje te zien van 13mm, gisteren opnieuw meting gehad maar het eitje was niet gegroeid. De gynaecoloog vreest dat het eitje niet meer zal doorgroeien deze maand. Voor de zekerheid moet ik binnen 10 dagen een bloedtest laten doen om te kijken of men LH waarde is gestegen of toevallig toch een eisprong zou gemaakt hebben. Zoniet moet ik mijn volgende cyclus afwachten en clomid100 nemen. Voorlopig niet veel bijwerkingen gehad van de clomid. Warmtebuien, stemmingswisselingen en men menstruatie die wat heviger was als voordien maar niets vervelend eigenlijk. Pff weer een verloren maand waarschijnlijk  

Anoniem (Gast) 28-03 om 23:45

Hallo iedereen ik ben nieuw hier en wil namelijk ook eens mijn gedachten kwijt
Ik zit namelijk met een redelijk wat kiesten op mijn rechter eierstok waardoor ik een moeilijke cyclus heb tot maar drie tot 5 keer in 12maanden een eisprong,  mijn vriend en ik hebben namelijk besloten om voor een babytje te gaan waardoor ik dus mijn 1ste kuur clomid heb gedaan (met rezultaad ik een eisprong had die mooi te zien was) vrijdag begin ik de tweede kuur clomid nu heb ik wel een vraagje zijn er mensen die ook clomid hebben gebruikt na hoeveel kuren is jullie wens uitgekomen ?
Grtjs anoniem

Je kunt reageren op dit onderwerp 'clomid' in het Zwanger worden forum