Ovulatietest wanneer LH piek

1450 antwoorden en 9689209x bekeken

Nijntje 16-05 om 17:08

@buddha als je zwanger bent dan zal het niet je menstruatie zijn geweest. Of je had nog zo weinig hcg dat je lichaam de zwangerschap nog niet had herkend en je dus gewoon ongesteld wordt

reageer

buddha~ 19-05 om 12:01

Fvdm klopt! Eerste ronde idd!
Testen liepen wat af en nu weer op.. ik heb geen idee wat er aan de hand is ben enorm in de war.. het is alsnog afwachten! Misschien kan ik toch vroeg naar de vk.. 

En jij alweer een positieve ovutest! De hoeveelste ronde is dit voor jullie??

Ik ben benieuwd of je nog last van spotting krijgt deze cyclus! 

Fm 19-05 om 13:04

Pff wat vervelend die onzekerheid... Je verliest geen bloed meer nu of nog steeds? Je kan altijd even contact opnemen en vragen.. 
Ik ben nu 6/7 maanden gestopt met de pil maar de eerste maanden was het allemaal nog een beetje in de war met mijn cyclus en was ik nog wat zoekende. Dit is ons 3e serieuze ronde met ovulatietesten dus het valt ook mee maar het duurt me veel te lang haha.

Fm 19-05 om 19:45

Kun je de ene keer een korte LH piek hebben en een andere keer een langere? De vorige maanden was ik steeds 2 dagen knalpositief en nu alleen gister even. Vandaag alweer een licht streepje! Ook weer iets wat me aan het twijfelen maakt haha  dit was de test gister 

Nijntje 19-05 om 19:46

Ja hoor de ene maand heb ik een piek van 1 dag en de andere maand een piek van 2,5 dag

Fm 19-05 om 19:55

Oh gelukkig maar!  Begon alweer wat te twijfelen maar dan weet ik dat ook weer  

buddha~ 19-05 om 22:00

Nou je piek is wel duidelijk!! Nu weer hopen en afwachten…!!!

En ja elke ronde is er 1 te veel!! Elke keer weer die stress symptomen testen etc…  en positief blijven! 

Is dit jullie eerste kindje??

Fm 19-05 om 22:19

Ja die was weer knalpositief. Klopt ook wel dan heb ik deze maand dus weer een cyclus van 27 dagen  

Klopt.. ik probeer het nu wel wat meer los te laten hoor maar is soms best wel moeilijk.
Ja ons 1ste kindje.. ik wou eigenlijk al wat eerder maar mijn vriend nog niet. Had al tegen hem gezegd dat ontpillen ook wel een jaar kan duren. We zijn nu beide 28 dus opzich ook wel een mooie leeftijd maar dan wil je dat het nu ook wel eens lukt haha. 

Hoe is het bij jou nu? 

Nijntje 19-05 om 22:05

En hoeveelste ronde ook alweer?

Fm 19-05 om 23:41

Eigenlijk 6 rondes maar de eerste maanden was ik nog wat onregelmatig en flink ziek geweest door corona dus die tel ik niet echt mee. Toen die maand met corona was mijn cyclus ook opeens 35 dagen.  Dit is de 3e serieuze ronde met ovulatietesten dus het valt mee  

buddha~ 20-05 om 05:47

Fvdm eerste kindje super spannend! Ja het ontpillen kan idd wel even duren!! Maar je heb nu al 3 rondes met een regelmatige cyclus en een eisprong dus dan lijkt het bij dat het ontpillen wel klaar is toch? 

Hier is het nog verwarrend! Ik ga zo weer testen met de hoop dat het weer opgelopen is… en een cb met wekenindicator doen maar ben er zenuwachtig voor! En zeker ook wat ik straks weer aantreft qua bloeding… 

Fm 20-05 om 07:12

Ja heel spannend maar ook erg leuk  Ja je zou zeggen van wel toch? 
Heb je al getest? Ben heel benieuwd. Hoop voor je een hele duidelijke positieve test!  

buddha~ 20-05 om 07:30

Ja ik denk het wel hoor Fvdm! Onze dochter is nu 4 maar ik kan het me nog heel goed herinneren hoor! Zeker ook nu omdat ik gelijk loop als toen ik van haar zwanger was.. 

na hoeveel dagen na de eisprong heb je je menstruatie ?

Ja ik heb een duidelijke positieve test en een cb die zojuist 2-3 weken aangaf maar nog steeds bloedverlies .. dus nja zwanger ben ik zeker, ben kotsmisselijk haha! Maar het blijft nog spannend! 

Fm 20-05 om 10:41

Oh wauw gefeliciteerd super leuk!   Niks aan die misselijkheid maar wel een heel goed teken haha!
Ik heb steeds precies 14 dagen na de eisprong mijn menstruatie als ik de testen moet geloven dus dat zit wel goed? Heb natuurlijk wel dat lichte bruinverlies vantevoren maar dat was de laatste keer maar 3 dagen ipv 5 dagen. Ben benieuwd hoe het deze maand gaat met de zwanger worden capsules die ik nu neem. 

Nijntje 20-05 om 07:54

@buddha nogmaals gefeliciteerd

buddha~ 20-05 om 09:33

Dank je Babynr3!! 

buddha~ 20-05 om 11:39

Oh 14 dagen is zeer netjes!! Ja daarin ben ik wel benieuwd of je daar nu ook nog last van krijg gezien de zwanger worden pillen! Ik had deze cyclus geen bloeding 3-5 voor m’n nod.. dus ik heb stiekem goede hoop voor je.

Nee de misselijk is niks hoor.. eet ook heel weinig.. ja het hoognodige omdat ik moet eten en gember thee maar dat dronk ik sws al! Haha 
01-06 de eerste echo! Spannend en leuk want dan zijn m’n vriend en ik 6 jaar samen!  

Fm 20-05 om 19:39

Ja dat dacht ik ook  Ik ben ook heel benieuwd! Het liefste zie ik deze ronde helemaal geen bloed natuurlijk haha. Ik slik de capsules nu ook nog maar iets langer dan een week dus zal misschien ook wel even tijd nodig hebben. Ik hoop het zo deze maand maar wil er niet teveel mee bezig zijn.  Oh spannend zeg 1 juni al wat snel! Heel erg leuk en toevallig. Alvast gefelciteerd met jullie 6 jaar samen zijn 

buddha~ 21-05 om 06:23

Nee liever geen bloed idd! Nadat ik was begonnen kwam die spotting wat later ik denk dat ik ze toen net 2 weken nam… de cyclus erna geen spotting! 

Ik ga met je mee duimen!! En het is toch bijna niet te doen om er niet mee bezig te zijn?! Al zou het voor jezelf wel wat beter zijn om de tijd sneller door te komen

Fm 21-05 om 13:26

Oh dus jij slikte ze ook nog niet zo heel lang! nou we zullen zien.. afwachten  
Nee is ook niet te doen xD vooral de dagen voor de menstruatie is het ergste maar dan ga je sowieso ook van alles voelen en denken oh zou het? Nu gaat het nog maar ik geloof ook niet echt dat je vanaf 1 dpo al symptomen  kunt hebben of ook maar iets kan voelen zoals je op zwangerschaps forums leest..  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum