Ovulatietest wanneer LH piek

1450 antwoorden en 9755399x bekeken

Fm 25-05 om 13:12

Deze maand valt het me nog mee maar de vorige maanden lag ik s'nachts gewoon soms wakker van de jeuk..  Ik slik 1 capsule per dag van davitamon met foliumzuur omega-3 visolie en vitamine D etc. Ik dacht probeer eerst deze wel gewoon kan nooit kwaad denk ik. 
5 dpo alweer vandaag gaat nog best snel deze ronde haha. Had nog even online gekeken op ovulatie berekenen. Zou het deze maand raak zijn en alles kloppen ben ik uitgerekend op mijn vriend z'n verjaardag haha! Zou wel toevallig zijn.

Jij kan lekker genieten nu 

reageer

Nijntje 25-05 om 13:41

@buddha ook hier nogmaals gefeliciteerd

Fm 26-05 om 13:09

Nee daarom.. misschien is het ook nog ontpillen dus ik dacht kijk het even aan maar als dit zo blijft ga ik de HA even vragen denk ik.. 

Steeds 9/10 dpo al maar de vorige maand dus maar 3 dagen ipv 5. Gisteren tijdens het stofzuigen ineens felle steken wat tot gisteravond aan bleef houden en vandaag weer over is. Denk er weinig aan en probeer zo weinig mogelijk overal op te letten maar die steken kun je echt niet negeren  

Haha ja maar de kans is klein dat het ook echt op de uitgerekende datum komt natuurlijk. Straks heb jij op dezelfde datum haha! Dat zou wat zijn. Wel handig idd

buddha~ 26-05 om 19:30

Ja moet je zeker doen hoor! 

Hmm felle steken.. niet fijn maar laten we hopen dat het positief is  
Nou dat is ook het lastige vind ik hoor!! Je wil je zinnen verzetten maar je krijgt continue dingen door van je lichaam waardoor je toch weer getriggerd word om eraan te denken!! M’n vriend is altijd redelijk makkelijk zo van ja joh geduld en afwachten.. doe je ding .. maar ja die voelt niet wat ik voel!!! Grrrr

Haha het is idd een klein e kans dat het op de uitgerekende datum komt! Maar waarschijnlijk wel in dezelfde periode, als dit goed blijft gaan! 
Maar het zou wel lachen zijn als het op haar verjaardag komt … ohhhhh hahaha

Fm 26-05 om 20:20

Ja ik snap best dat als je er veel aan denkt dat je ook van alles begint te voelen maar dit kwam heel onverwachts. Of m'n lichaam heeft weer echt de gek met me zoals elke maand..  Nog 8 dagen geduld... en zo niet begin ik me dan ook echt af te vragen of er ook iets kan zijn als je het wel elke maand op de juiste momenten doet.. ook al weet ik dat het bij de ene langer duurt maar toch die onzekerheid. Wist niet dat zwanger worden zo lastig zou zijn haha.

Ja wel in die periode natuurlijk, zou wel heeel toevallig zijn maar ook wel weer leuk  Voel je je goed of alweer meer last van kwaaltjes?

Nijntje 26-05 om 20:23

Hoe lang ben je al bezig dan? Gemiddeld duurt het 1 jaar en eerder zullen ze ook geen onderzoeken doen tenzij er reden toe is

Update ik zie begin mei 6 maanden gestopt met de pil ontpillen kan ook 1 jaar duren

Fm 26-05 om 22:02

Ja klopt maar wel een regelmatige cyclus al heel snel. Ook ging ik elke maand wel van ongeveer een cyclus van 28 dagen uit dus deden we het wel steeds op de juiste momenten zonder ovulatietesten. Ik weet dat het sowieso wel een jaar kan duren hoor maar als je iedereen dan in je omgeving hoort dat die zomaar na 1 of 2 keer al zwanger zijn begin je je soms wel af te vragen of het bij ons gaat lukken. Maar het komt vanzelf.. 

Fm 26-05 om 22:10

Ja klopt en iedereen om je heen word zwanger lijkt het en steeds meer vragen wanneer wij eens gaan beginnen. Ook hoor ik iedereen zeggen dat ze zomaar zwanger waren en daar word je toch wat onzeker van.. Maar sommige zijn inderdaad wel 4 jaar bezig dus ik heb nog niks te klagen..

Oh heb je dat ook gezegd tegen de vk? Ik las ook dat heel veel in het begin van hun zwangerschap wel bloed verliezen hoor maar ik snap je onzekerheid.. Het is idd maar spannend allemaal het zwanger worden en zijn

Nijntje 26-05 om 21:12

Ja dan lijkt me dat het indd geen ontpillen meer is maar je lichaam kan je ook voor de gek houden weet ik helaas alles van

Becky 26-05 om 21:25

Bij mijn eerste zwangerschap was ik echt heel rustig, bij de tweede had ik echt een panische angst om toxoplasmose te krijgen. Ik herinner mij nog dat ik dacht: dit doe ik nooit meer, al die stress. Maar ja nu zijn we toch voor een derde bezig. 

buddha~ 26-05 om 21:42

Lang leve de progesteron! 

Becky herkenbaar! Ik had dat heel erg met schoonmaak middelen… oh dat moest zo ver mogelijk van mij vandaan blijven .. gifstoffen haha maar moest wel schoonmaken natuurlijk!! 
Hield altijd m’n adem in met schoonmaken en handschoenen aan hahaha 

buddha~ 27-05 om 06:59

Fvdm klopt! Maar het is gewoon pittig je wilt zelf ook gewoon zo graag! Dus elke maand is er 1 teveel! Maar probeer vooral erop te vertrouwen dat het goed komt.. hoe moeilijk dat ook is! Jullie wondertje komt er echt wel!! 
En misschien dramatisch nu maar de dokteren kunnen tegenwoordig ook behoorlijk veel hè! Er zijn genoeg trajecten waar je in kunt mocht het toch niet zelf lukken! 


En de vk gaf aan dat zolang ik geen krampen heb en niet enorm veel bloed verlies heb ik me geen zorgen hoef te maken! Het is ook enkel met naar de toilet gaan hoor.. tussendoor heb ik tot nu toe geen tampon of maandverband nodig! 

Fm 27-05 om 11:09

Ja ik dacht echt ik stop gewoon met de pil en we zien het wel hoe en wanneer en dat ik er zo mee bezig zou zijn had ik niet verwacht haha. Misschien ook gewoon stiekem wel gehoopt dat het gelijk raak zou zijn bij ons.. 
Maar ik denk ook vooral door die hormomen en het van alles voelen. Ik had met de pil echt nooit ergens last van de hele maand en ook niet van de menstruatie maar nu dus wel heel erg. Ben nu ook echt veel meer ongesteld en veel meer buikpijn dat ik soms denk oh slikte ik die pil nog maar maar heb het er allemaal wel voor over natuurlijk.


Oh gelukkig maar dan is het ook maar weinig en moet je daar maar op vertrouwen ookal is dat soms lastig.. snap dat je geen bloed wilt zien maar er gebeurd natuurlijk ook van alles in je lichaam
 

Nijntje 27-05 om 08:36

Jullie zijn nog niet zo heel lang bezig dus het zal echt wel goed komen in ieder geval fijn dat je weinig last had van ontpillen dat scheelt weer tijd. Als het bruinverlies voor je nod je ongerust maakt kan je altijd de huisarts bellen dan hoef je misschien geen jaartje te wachten met zelf proberen. Misschien dat je inmiddels al een afspraak hebt gemaakt maar ik heb niet altijd tijd om alle berichten te lezen

Fm 27-05 om 10:57

Ja daar ben ik heel blij mee dat ik gewoon al zo snel alweer een mooie cyclus heb  Ik rookte altijd ook best wel veel (ja heel dom) maar nu we bezig zijn met een kindje bijna niet meer maar toch denk je nu soms straks heeft dat ook invloed erop. 

Ja en dat bruinverlies..  ik had even goed op internet gezocht maar er zijn wel veel meer die daar dus last van hebben en toch zwanger zijn geraakt. Soort aankondiging van hun menstruatie. Het was de laatste keer 'maar' 2/3 dagen ipv 5 dus ik wacht het nog maar even af. En als de innesteling vroeg is rond 5/6 dpo moet dit ook geen probleem zijn denk ik..

Nijntje 27-05 om 11:02

Dan zou ik het nog even aankijken maar wel goed in de gaten blijven houden

buddha~ 27-05 om 12:35

Ja je lichaam moet er echt aan wennen hoor! En ik weet wel toen ik eenmaal geen pil meer slikte ik zoiets had van nooit meer!! Het wordt straks vanzelf waarschijnlijk wel wat minder! 
Ik was al gestopt voordat ik met m’n huidige vriend samen kwam.. alleen toen ik met hem samen ging heb ik een koperspiraal laten plaatsen.. nu is je menstruatie daar al wat heftiger door maar bij mij was het zo heftig dat ik op een handdoek, dubbel gevouwen, zat op de (witte) bank en na 5 minuten het al door de handdoek heen gelopen was! Als ik onder de douche stond bleef het maar stromen!! Al met al heeft dat denk ik een maand of 6/7 aangehouden! En toen m’n lichaam net een beetje bij kwam heb ik m eruit laten halen omdat we toen aan de eerste zouden gaan beginnen!

Hahah en ik dacht de eerste keer ook van joh we gaan ervoor .. rustig aan en komt goed.. nou ik was 24/7 mee bezig! Nu iets minder omdat ik al een kleintje rond heb lopen maar het is nog wel continue hoor! 

En met dat eerdere bloed verlies.. ik had ook 5-3 dagen (cd23-25) voor m’n menstruatie normaal gesproken  licht verlies…ik had m’n eisprong deze cyclus op cd18 en waarschijnlijk op cd 28 ( 10dpo) de innesteling! Toen kreeg ik krampen! 
Ik dacht ook als ik op dag 5-6 de innesteling heb dan komt het wel goed met dat vroege verlies maar dit was bij mij ook pas ‘laat’ en het was toch raak! 

Fm 27-05 om 17:36

Pff dat is ook wel heftig! Jeetje. Zo erg heb ik het nou weer niet maar vind het wel vervelend. Volgende week een weekendje weg naar Centerparcs en zit er nu al mee dat ik dus in dat weekend ongesteld ga worden (ik hoop van niet)  maar dat is niet zo goed gepland haha.. normaal slikte ik de pil dan soms even door als het zo uit kwam in de vakantie maar dat kan nu niet. Ik hoop maar dat ik vrijdag dan een positieve test in handen heb. Dat zou helemaal leuk zijn 
Ja geloof ik ook best als je wens zo groot is voor een 2de kindje ben je daar net zo goed weer veel mee bezig ook al heb je wat meer afleiding..
Daarom het is afwachten.. denk dat het inderdaad wel wat meevalt. Maar dan had jij wel een late innesteling ja 10 dpo. Ik weet het niet meer de vorige maanden had ik steeds symptomen en was ik niet zwanger maar nu ook wel weer steeds wat lichte buikpijn en rugpijn dus denk gelijk alweer deze ronde ook vast niet. Nu wil ik juist niks voelen 

buddha~ 28-05 om 09:00

Nou ik bedoel ook meer dat je lichaam echt moet wennen aan dingen! En dat het waarschijnlijk wel wat rustiger wordt in je lichaam! Op de zere borsten en pijnlijke onderricht waarschijnlijk na… haha 
Haha ja daar gaan we gewoon op hopen! Positieve test en zodoende niet ongesteld!! Dan heb je twee in een!

Ja gemiddeld tussen de 5 en 12 dpo volgens mij.. bij m’n dochter was het een vroege innesteling want toen had ik op 9/10dpo al een positieve test! En die had ik nu op 12dpo.. 

Ja en toch kunnen dat ook andere symptomen zijn! Dat is echt lastige.. grrrrr geduld geduld geduld!! 
Wanneer is je nod?


Fm 28-05 om 10:56

Ik hoop het inderdaad  Het word wel elke maand iets beter heb ik het idee. De eerste 2 maanden voelde ik me echt even heel slecht na het stoppen. 

Ja dat is ook per zwangerschap verschillend natuurlijk. En veel zeggen de innesteling duidelijk te voelen en weer veel zeggen dat je dat echt niet kunt voelen. Vrijdag 3 juni is mijn nod. Ik ben vandaag 8 dpo. Spannende dagen haha. Deze week is het ergste

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum