Ovulatietest wanneer LH piek

1450 antwoorden en 9769356x bekeken

Fm 16-11 om 12:09

Ja inderdaad maar niet alle werkgevers hebben er altijd begrip voor maar dat is hun probleem. Ik ga straks toch eerst stoppen in de zorg omdat we het prima redden zo en later ga ik toch bij het bedrijf in (boekhouding etc) dus eigenlijk maakt het ook niks uit. Dan was ik per direct vertrokken als ze moeilijk gingen doen.

Ik ben vandaag weer aan het werk geweest was 2 dagen vrij en dat ging redelijk. Ik kijk het even aan en mocht het straks nog erger worden en niet gaan vraag ik ook maar om medicijnen.

Ja ik vind ook alles prima maar die misselijkheid soms pff! Snap jou nu helemaal. Heb ook weinig trek. Als ik te weinig eet word ik misselijk van de honger en te veel word ik ook misselijk! Maar ja ik moet wel wat eten natuurlijk. 

Vind het ook wel weer fijn dat ze het nu weten inderdaad en ze waren weer zo blij! Disndag gaan we het mijn moeder vertellen als het maandag goed lijkt  Gaat nu echt snel maandag alweer naar de vk! En jij die woensdag toch?

reageer

Fm 16-11 om 22:40

Daisy Had erover heen gelezen sorry maar wat fijn! Gefeliciteerd  

buddha~ 17-11 om 07:10

Nee dat klopt hoor! Maar idd dat is hun probleem maar maakt het wel een ding voor jezelf en dat is niet leuk! 
Maar wat een fijn vooruit zicht voor je qua werk! 

Wij moeten hier beide blijven werken anders redden we het niet! Ik werk 4 dagen en m’n vriend heeft om de week een 4 daagde werkweek. En dat gaat eigenlijk prima! 
Idealiter zou ik nog wel 3 dagen willen werken maar dat zie ik niet gebeuren.

Ja je moet het echt per dag aankijken! Ik ben in week 8 begonnen met de medicijnen.. 
voor mij werkt thee en soep totaal niet! Ben wel altijd een thee drinker maar nu krijg ik het maar moeilijk weg en word ik erna misselijk 
en ik vind die vermoeidheid ook wel een dingetje … als ik op m’n werk ben en ik ben echt klaar dan moet ik eerst nog suiker eten om überhaupt terug naar huis te kunnen rijden! Anders kan ik letterlijk m’n ogen niet open houden! Haha

Jaaaa super leuk! Dat het maar snel maandag mag zijn voor jullie met goed nieuws! 
Ja woensdag hebben wij de 13 weken echo maar we hebben zaterdag weer een pretecho want m’n dochter wilde het heeeeel graag zien! 

Fm 17-11 om 11:05

Ja ik zou wel willen blijven werken hoor maar met de uren die ik heb en dat ik vaak 5/6 dagen in de week voor 3 uurtjes naar het werk moet rijden is de moeite gewoon niet. En ik ga niet voor die paar uurtjes steeds de kleine straks wegbrengen s'morgens heel vroeg en we hebben die luxe dat het niet hoeft dus dat is gewoon heel fijn. In de zorg krijg je geen grote contracten en dat kan gewoon ook lang niet uit met de benzinekosten tegenwoordig. Maar we mogen dankbaar zijn want veel inderdaad redden dat niet dat de man alleen werkt zoals vroeger! Maar ik ben ook geen thuiszitter hoor dus help straks mee in het bedrijf dus kan mooi thuiswerken. 

Nee ik ben ook al gestopt met thee haha! Drink veel water en fanta dat helpt bij mij ook. 
Ben ook echt met vlagen ineens erg misselijk en dan gaat het wel weer. Moet gewoon even uitzoeken wat ik wel en niet kan eten. 

Oh ja dat snap ik helemaal. Je maakt ook lange dagen. Ik ben ook nog steeds echt kapot moe! En mijn borsten pfff. Nou het is een goed teken denk ik maar.  

Ja zo spannend nog eventjes geduld! Hoop zo dat alles goed is en blijft. Voor jullie ook weer spannend die 13 weken echo maar komt helemaal
goed  En wat leuk dat je je dochtertje meeneemt naar de pretecho Vind ze vast helemaal geweldig de kleine even zien!

buddha~ 17-11 om 19:19

Nee nou ideaal Meis! Perfect dat je het zo kunt doen!! 
Haha nee snap ik 3 uur werken met de huidige bezien prijzen loont amper! 

Ja moet ook meer water drinken.. overdag drink ik echt te weinig maar ben gewoon niet lekker savond tank ik wel weer aardig bij! 
Ja klopt en als je het dadelijk onder de knie hebt ben je 12 weken en zakken de kwaaltjes hahaha 
Ja het is ook zeker een fijn teken! We zijn weer prachtig beroerd. Volhouden en doorzetten! Het gaat weer over! 
Ja de borsten oeefffff … slapen gaat ook daardoor steeds slechter haha op m’n zij liggen doet aan m’n borsten de deken doet pijn hahaha

Nou ik merk dat ik weer onrustig ben aangezien we zaterdag de pret echo hebben.. elke keer zo 2 dagen voor een echo ben ik onrustig droom ik raar heb ik rare gedachtes nou ja zaterdag weer afwachten! 
Heb ook een beetje pijntjes in m’n onderbuik.. weet niet of het m’n baarmoeder is, banden of m’n darmen dus ben blij als ik ons kleintje weer gezien heb! 

Voor jou gaat het ook al opschieten hè!! Ben zo benieuwd maandag! Zal geweldig zijn om het weer te zien! 

Heb vandaag bloed geprikt standaard waardes en de nipt test! Ook weer spannend! 

Daisy 17-11 om 22:23

4 a 5 weekjes zwanger met hcg waarde 

Fm 18-11 om 11:55

Ja daarom mijn vriend zei gelijk dan maar stoppen. Maar ik vind het nog wel wat lastig ik wil ook niet zo afhankelijk van hem worden snap je  Maar goed met een kindje straks word toch alles anders. 

Oh jij ook haha ik drink eigenlijk ook te weinig hoor overdag. Probeer nu constant een flesje water bij me te hebben. Gelukkig is de misselijkheid te doen en ben ik gewoon deze dagen aan het werk geweest en ging het opzich goed. Wel met vlagen misselijk maar dat is gewoon prima te doen. Ik wil niet misselijk zijn maar als het opeens stopt heb ik ook weer zoiets van misselijkheid waar ben je hahaha. 

Haha die borsten idd! Ik heb al aardige borsten van mezelf en nu helemaal  Dat word nog wat.

Dat snap ik hoor! Ik word nu ook steeds meer een beetje zenuwachtig nu het dichterbij komt. Ben er steeds aardig rustig onder geweest maar is toch wel weer spannend maandag! 

Jij de nipt al gehad dus  Wanneer krijg je de uitslag? Dat duurt wel een paar weken toch? Ook weer zoiets spannends. Vroeger had je dat niet maar het is aan de ene kant wel goed dat het er is. Ben benieuwd morgen met je pretecho! Alvast heel veel succes   

Daisy Wat fijn zeg!  

buddha~ 19-11 om 21:19

Ja ik zou ook niet zo snel afhankelijk willen zijn maar als je bij hem in het bedrijf gaat is het toch anders! en met een kindje heb je toch een bepaalde flexibiliteit nodig wat dan geen probleem is! 

Ja probeer ook echt meer te drinken!
En wat fijn dat het toch redelijk te doen zo Meis! Haha jaa idd misselijkheid.. waar ben je nou?? 

Ohh dan wordt het Idd wel wat bij je! Ik heb niet zo heel veel dus vind het wel erg leuk! Even grote borsten  

Jaaa pfff maandag is het zover Meis! Moet steeds aan je denken als in ik leef met je mee naar maandag! 
Wij hebben vanmiddag met onze dochter de pretecho gehad en het duurde maar 10-15 minuten waarvan ik dacht misschien aan de korte kant… m’n dochter had haarzelf wijs gemaakt dat ze de baby gingen halen… dus ze zat continue naar m’n buik te kijken zo van wanneer gaat het gebeuren en m’n handje vast houden en vragen of ik het spannend vond. Haha echt zo grappig en na 10 minuten Max was ze er wel weer klaar mee! 
De kleine in m’n buik lag te zwaaien dus ze zei ahhh ze zwaait naar de grote zus! 
Dus super leuk!! 

Die nipt is ook spannend maar probeer die naast mij neer te leggen… duurt gemiddeld 10 werkdagen. Ook weer afwachten. 

Fm 21-11 om 12:48

Ja daarom dan is het alleen maar erg handig en mooi dat het straks zo kan

Ah wat mooi haha!  Hahaha zo grappig die reactie van kinderen. Leuk dat ze haar broertje/zusje even gezien heeft en fijn dat alles weer goed was!

Wij hebben vanmiddag 14:00 de afspraak zo spannend! Laat het wel even weten hoe het is gegaan. Nu wel wat zenuwachtig hoor hihi ben zo benieuwd 

buddha~ 21-11 om 16:32

Hoe is het geweest Meis??? Ben heeel benieuwd!! 

Fm 21-11 om 17:16

Nou alles zag er heel goed uit  Ze was heel tevreden. We hebben een kloppend hartje gezien en ze schatte me juist verder haha!
Dit keer kon het ook gewoon via een buikecho ipv inwendig  Waarschijnlijk was dat de vorige keer dus al een beetje een slecht teken bij mij aangezien we nu ook een veel duidelijkere echo hadden dan de vorige keer met hetzelfde termijn. Je weet het nooit zeker maar dit kon wel zei de vk. 

Dus wij zijn voor nu helemaal blij  Vandaag over 2 weekjes mogen we weer komen 

buddha~ 21-11 om 19:14

Wat fijn zeg Meis!! En nu heeeeerlijk genieten van dit nieuws! 
Ben super blij voor jullie en lekker aan mama vertellen! 
En. Wat zullen jullie lekker slapen vanavond! Echt zoo fijn zeg! 

Fm 21-11 om 20:15

Ja zo fijn!  We zijn vanmiddag na de echo gelijk naar mijn moeder gegaan en hebben we het haar verteld. Die was ook weer zo blij  
Nu inderdaad lekker genieten en over 2 weekjes kunnen we alweer dus dat duurt niet zolang!  
Jullie hebben woensdag weer een echo toch?  

buddha~ 22-11 om 06:14

Jaa super leuk Meis!! Heb je lekker kunnen slapen?? 
Ja wij mogen morgen middag weer, ook wel weer spannend! Ben benieuwd wat ze allemaal kunnen en hopen dat het in orde natuurlijk! 

Fm 22-11 om 13:25

Ja heb goed geslapen maar heb wel vanaf deze week dat ik elke ochtend heel erg vroeg wakker ben. Dan moet ik nodig plassen en ben ik gewoon helder! Mijn lichaam is zich vast aan het voorbereiden dat dit straks normale tijden gaan worden ofzo denk ik xD 

Snap ik! Elke echo blijft dan toch wel weer spannend he! En vooral de 13 weken echo is even een dingetje. Hoop ook voor jullie dat alles morgen goed is maar dat zal vast wel  

Denk dat volgende week wel even een spannend weekje word! Toen begon de ellende allemaal de vorige keer. Maar ik heb er nu wel veel meer vertrouwen in en voel me ook echt zwanger met al die kwalen dus we gaan maar van het beste uit. Meer kunnen we niet doen. Blijft toch spannend!

buddha~ 23-11 om 07:27

Ja dat herken ik hoor! Dat is echt balen… wakker zijn en aan zijn haha het lijkt nu wel wat minder te zijn .. maar het is niet fijn want je hebt je rust nu nodig dus je wil gewoon slapen haha 

Het is weer spannend vandaag maar komt vast goed! En leuk om kleintje weer te zien! We hadden van zaterdag ook een filmpje waarbij je het zag drinken en t handje in het mondje zo schattig! 

Ja het blijft dan weer een soort van mijlpaal hè.. het is goed dat je je zo zwanger voelt, dat nam de vorige X ook af toch? en had je al wat bloedverlies? 
Het is idd afwachten maar goed het zal wel een moeilijke week worden om doorheen te komen! Veel leuke dingen doen zodat hij snel voorbij gaat Meis! 

Fm 23-11 om 16:11

En hoe is het gegaan?  

Ja klopt niks aan! Als ik werken moet is het niet zo erg dan moet ik toch heel vroeg maar als ik vrij ben baal ik wel even haha 

Nou ik had de miskraam ongeveer met 8w6d maar pas dagen later het 1e bruinverlies en weken later rond 11 weken pas helderrood bloedverlies dus lastig... Maar inderdaad ik heb veel meer last van kwaaltjes en mijn borsten knappen bijna uit elkaar en telkens nog wel misselijk en dat had ik toen niet. Ik heb ook lang zoveel last niet gehad van kwaaltjes toen en het werd ineens nog minder. En dat we nu gewoon een veel duidelijkere echo hadden en meer zagen is goed maar toch word het wat spannender ofzo. Mag van mij wel 5 december zijn termijnecho haha! 

buddha~ 23-11 om 18:49

Hier was alles weer in orde! Blijft toch zo bijzonder om het te zien! Nekplooi meting was ook in orde dus we zijn weer zeer blij! 

Ja dat snap ik!! Daar zou ik ook wel een beetje van balen! Nu dat we een dochtertje hebben van 4 moet ik sws 5 dagen in de week vroeg op om haar klaar te maken voor school… ben zelf altijd op woensdag vrij en lijkt me ook zoooo lekker om gewoon is een keer lekker in bed te kunnen blijven liggen hahaha

Oh ik zat een er een paar weken vanaf! Nou maar niet aan denken en met deze kleine in je buik komt alles gewoon goed! Ondertussen ben je nu alweer 8 weken, wat gaat de tijd toch eigenlijk dan weer snel,  en leef je weer toe naar de volgende echo! 

Ik heb gewoon sinds een dag 2/3 een serieuze buik… normaal zette hij op aan het einde van de dag maar met die grootte wordt ik nu al wakker … Phoe haha 

Fm 24-11 om 10:47

Oh gelukkig  Wat een goed nieuws! Toch wel even spannend die 13 weken echo! En wanneer heb je nu weer een afspraak?  

Ja snap ik helemaal haha! Ik geniet er nu nog maar even van maar voor mij straks ook geen uitslapen meer 

Het gaat nu echt wel snel ja  Heb er ook wel een goed gevoel over hoor maar soms toch even die twijfel. Vooral nu je weer een goede echo hebt gehad en je een kloppend hartje gezien hebt besef je het pas weer echt en hoop toch zo dat het niet weer mis gaat! Wil nu alweer een echo haha.  

buddha~ 24-11 om 20:52

Ja klopt hoor altijd weer spannend! Nu hebben we 13 december een afspraak dus moeten 2,5 week wachten.

Haha ja erg hè.. op het moment van de echo ben je positief en dan denk ik nou hè die twee weken hou ik wel vol geen probleem! Maar dan later pfff wordt het toch weer moeilijk! 

Ik heb net met m’n vriend met zo’n angel sound geluisterd naar het hartje! We konden hem vinden en was zo leuk om even te horen! Maar die kleine ligt echt niet stil want je heb even de hartslag en het draait weer weg haha

En idd geniet lekker nog even van het uitslapen hihi 

Hebben jullie zaken geregeld!? Wij hebben de opvang al geregeld wat echt enorm vroeg voelde en we hebben Kraamzorg geregeld. Bij m’n dochter zijn we in een kraam hotel geweest wat ons zo goed beviel dat we dat nu toch ook weer willen doen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum