Ovulatietest wanneer LH piek

1450 antwoorden en 9755276x bekeken

Fm 30-05 om 14:54

Je ziet het niet goed op foto maar ik hoef niet eens te turen! En dat met middagurine en helemaal niet geconcentreerd dus toen ik net de test deed dacht ik waar ben ik mee bezig en na 1 minuut zag ik al dat streepje.. oh ik hoop het zo maar durf het nog niet te geloven...

reageer

buddha~ 30-05 om 14:58

Ik wilde al zeggen… vind ze best donker!

En ik zie je streepje ook.. hij is nog licht maar ik zie hem! 

Heeel spannend Meis!!!!

Misschien ff niet meer drinken en over 2/3 uur een test doen of morgen ochtend??

Fm 30-05 om 15:03

Ja ik wil straks weer testen om het zeker te weten... zie  je hem hier beter? ik werd in de auto ineens een beetje vaag en misselijk en dacht ik haal een test! 

Fm 30-05 om 15:11

Nu net gelijk weer een test gedaan om zeker te weten dat die test klopt. Deze is van 2 minuten geleden en nog duidelijker.. 

Nijntje 30-05 om 15:30

@FM Ik zou zeggen gefeliciteerd

@becky hoe lang zijn jullie ook alweer in totaal bezig?

Fm 30-05 om 15:33

Dankjewel!  begin het steeds meer te geloven maar het blijft spannend. Hij is duidelijk positief  

buddha~ 30-05 om 16:04

Ja duidelijk fm!!!  
Het is nog vroeg maar voorzichtig gefeliciteerd!!!

Fm 30-05 om 16:11

Pff ja ik weet het.. ik wil het zo graag mijn vriend straks vertellen. Heb een rompertje gehaald en nog een clearblue gedaan met zwanger en dat ingepakt   Maar ik weet ook dat er nog zoveel mis kan gaan en of ik het niet beter nog voor mezelf kan houden. 1ste keer zwanger dus ik ben zooo blij nu en ik weet nu dat het allemaal gelukkig goed is en ik gewoon zwanger kan worden  

Nijntje 30-05 om 16:12

Wanneer is je nod ook alweer?

Fm 30-05 om 16:16

Mijn nod is aankomende vrijdag pas als alles natuurlijk klopt. 

buddha~ 30-05 om 16:18

Nee joh lekker doen! Ik bedoel stel dat het wel fout gaat dan wil je ook wel dat hij het weet lijkt mij.. zwanger is zwanger hoor! 

Fm 30-05 om 16:52

Ja ik ga het ook gewoon doen ik kan dit echt niet voor me houden. En inderdaad.. het kan later ook altijd nog mis gaan waar ik nu niet aan moet denken maar dat zou betekenen dat je het pas na 12 weken verteld. Ben zo benieuwd naar zijn reactie  

Becky 30-05 om 16:27

Proficiat Fm! Ik zie ook een streepje en meestal zie ik dat niet bij mensen op de foto. Op dpo10 met die test van kruitvat lijkt me dat een goed streepje te zijn

@baby: nu ronde 3 en 4 maanden bezig met schildklier medicatie. Toen moesten we nog wachten op uitslag genetische testen van  mijn vriend. 

Fm 30-05 om 16:42

Ja ik vind hem ook erg duidelijk en dat voor 10 dpo en ook nog met middagurine. Ik zie het op foto's van anderen ook altijd niet of nauwelijks. Heb nog een clearblue gedaan en ja hoor zwanger  Hoop ook dat het voor jou snel raak is  Ben je ook bezig voor de 1ste? 

Becky 30-05 om 17:53

Wij hebben er al twee rondlopen (3 en 4 jaar)  ???? na twee jaar zeuren heeft mijn vriend ermee ingestemd om spiraal te laten weghalen en dan zien wel hoe het loopt… ja dat kan ik dus niet. Ik heb graag toch wel iets van controle over de situatie. 

Fm 30-05 om 18:06

Oh ja ik begrijp je helemaal.. Ik dacht ook ik stop met de pil en ik word vanzelf wel een keer niet meer ongesteld maar wat ben ik er elke keer veel mee bezig geweest.. dit is nu eigenlijk ook voor ons pas echt ronde 3 dat we er serieus mee bezig zijn met ovulatietesten. En eigenlijk is dat al heel snel denk ik nu achteraf maar als je zo graag wil duurt het zolang allemaal.. hoeveel dpo zit je nu denk je? 

Nijntje 30-05 om 17:57

Leuk zo’n klein leeftijdsverschil

buddha~ 30-05 om 18:37

Fm dat vind ik ook hoor! Ik heb wel gewacht tot de streep zo was dat hij het ook zag en dus geen tuurstreep haha maar jij hebt al gelijk een duidelijke streep! 
Iedereen moet doen wat hij of zij zelf wil maar m’n ouders en zus en zwager weten het al! Ik kan sws niet wachten tot de 12 weken! Haha 
Als we as vrijdag een kloppend hartje zien dan vertel ik het ook tegen m’n collega’s volgende week en dan ben ik pas 7 weken! 
Mocht het alsnog fout gaan daarna vind ik het wel fijn als hun dat ook weten! 

Kun je het al een beetje bevatten?? 


En dat er niet mee bezig zijn is mij ook net gelukt hoor! Ik hoopte doordat ik m’n dochter hier heb lopen dat dat me genoeg afleiding zou geven maaaar… nee hoor! En ze wil continue baby zijn dus nja.. m’n gedachte krijg ik er niet vanaf haha 

Fm 30-05 om 19:16

Ja ik ga ook niet wachten tot 12 weken hoor. Tenminste mijn moeder en schoonouders gaan we het vast eerder al vertellen mocht het allemaal goed blijven gaan  Het liefste rij ik gelijk nu naar mijn moeder haha. 

Ik heb de clearblue test met ZWANGER ingepakt en een rompertje dus dat was wel duidelijk haha Hij was heeel blij maar vind het nu toch ook wel een beetje spannend!  

Ik kan het nog niet echt geloven en realiseer me ook dat het nog erg vroeg is. Ik haal constant de testen weer tevoorschijn om te kijken of er echt een streep staat  Tsja en nu zijn de zorgen om het zwanger worden voorbij en nu beginnen de zorgen of het allemaal goed blijft gaan en of die buikpijn niet gaat betekenen dat mijn menstruatie alsnog doorbreekt maar ik probeer er maar zoveel mogelijk van te genieten. Ook heb ik enorme hoofdpijn vanaf vanmiddag. 

Fm 30-05 om 19:33

Heb je ondertussen al een testje gedaan deze dagen? Ja die cyclus pff.. daarom ben ik ook maar ovulatietesten gaan gebruiken. Heb nu sinds 3 maanden elke keer een cyclus van 27 dagen. Eerst dan weer 26 toen 29 en toen een keer 35. Ook niet heel erg maar ik weet ook graag waar ik aan toe ben haha. Ik heb vandaag ook wat meer buikpijn en erge hoofdpijn wat ik anders ook altijd heb voor mijn menstruatie dus het hoeft niks te zeggen denk ik? Of het is een slecht teken.. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum