Wannee klussen na een positieve ovulatietest

379 antwoorden en 44217660x bekeken

Linda33 12-10 om 19:22

Hey Sophia!

Ik ben gisteren begonnen, een heeeeel licht streepje, vandaag al duidelijker zichtbaar, echt eigenlijk een behoorlijk verschil en dat terwijl ik mijn eisprong pas eigenlijk de 16e verwacht... als ie morgen NOG donkerder is, test ik voor de zekerheid met de clearblue... dat is toch duidelijker dan zo'n streepje.. smiley of geen smiley, hoe duidelijk kan t zijn hahahaha

oooohhh spannend!! Dat is al vlug!! Wat voor gevoel heb je voor je NOD??

liefs linda

reageer

Sophia 12-10 om 20:08

Inderdaad spannend, Linda. Ik heb het deze maand ook meegemaakt dat mijn eisprong eerder kwam, dan ik had verwacht. Daarom vind ik de ovu tests echt handig. Goed idee om morgen een cb ter controle doen. Deze test kun je ook 's ochtends uitvoeren.
Ik had een goed voorgevoel bij deze cyclus vanaf begin. Maar ik ben bang voor nog een teleurstelling. Ik heb geen kwaaltjes. We zullen het zien. Ik laat het je weten.
Veel klusplezier! 

Groetjes,
Sophia

Linda33 13-10 om 11:29

JA! dat had ik ook!! Ik heb al een hele tijd het idee dat dit onze maand gaat worden.. dat klinkt zo stom, maar dat had ik de afgelopen 2 maanden helemaal niet.. de eerste maand dacht ik "dit is voor de vorm.. we zijn "begonnen", de 2e maand dacht ik "dat zou wel erg snel zijn, nu meteen zwanger" en nu denk ik "dit is m.." hahahahaha

ach, we zullen zien, gevoel zegt niets he.. als de zwemmers niet zwemmen of het ei niet springt is er helemaal niets.. 

ik duim in ieder geval mee voor jou!

Liefs

Sophia 13-10 om 12:27

Helaas een tegenvaller vandaag - negatieve zw test. Ik zit nu 4 dagen voor nod, het kan te vroeg zijn geweest. Maar toch...
Was je ovu test donkerder vandaag? In welke dag vd cyclus zit je nu?

Groetjes,
Sophia

Veronique 13-10 om 21:09

Sophia, ik had tot twee dagen na NOD geen positieve test!! Dus hou hoop!!
Ik ben wel degelijk zwanger geraakt deze maand!

Groetjes, Veronique

Sophia 13-10 om 12:37

Linda, trouwens het kan zijn dat het eitje springt en sperma zwemt, maar de zwangerschap toch uitblijft...echt irritant is dit!

linda33 (Gast) 13-10 om 15:28

Niet meteen de hoop opgeven! Het is nog erg vroeg, 4 dagen voor nod.. vandaag was de test weer donkerder, heb voor m'n gevoel een cb test gedaan deze was gelukkig negatief.. ik verwacht m'n ei echt pas woensdag ongeveer.. heb alleen een groter probleem, m'n vriend is vandaag in de sauna geweest en dat is zoooo slecht voor t zaad dat ik nu de hoop opgegeven heb voor deze maand... Was zo boos en teleurgesteld! Maar ja.. kan t niet terugdraaien..

Sophia 13-10 om 15:58

Bedankt voor je steun, Linda! Het wachten is echt zenuwslopend!
Ik zal je geruststellen. Mijn gynaecoloog heeft verteld, dat sperma die vandaag aangemaakt wordt, komt er pas over 8 weken uit. Je hoeft je geen zorgen te maken. Bovendien, ken ik een meid, die met haar man in de vakantie aantal keer naar de sauna en hot tub geweest zijn en die maand zwanger geraakt.
Je test wordt steeds donkerder - dat betekent dat je eisprong aankomt. Ik zou vanaf nu elke dag cb gebruiken.

Groetjes,
Sophia

Linda33 13-10 om 20:13

Dank je wel! Dat is wel een geruststelling! We zullen zien.. Zodra ik een :-) heb op mijn ovu test laat ik zo wie zo een berichtje achter! Ik had jou ook al een vriendschapsverzoek verstuurd, maar dat zal wel mis gegaan zijn.. Ik heb m in ieder geval geaccepteerd!

Veronique 13-10 om 21:06

Hallo dames,

Ik had 25 september een positieve ovulatietest! Heb me 25 en 26 september laten insemineren!!

Zwanger!!!! 
Dus idd de dag van de test en de dag erna!!! 
Succes!! Hoop dat het iedereen lukt!!!

Groetjes Veronique

Sophia 13-10 om 21:31

Hoi Veronique,

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Bedankt voor je lieve woorden! Ik hoop het heel erg dat het deze ronde voor ons ook raak mag zijn.
Wat bedoel je insemineren? Heb je twee dagen iui gehad?

Groetjes,
Sophia

Linda33 13-10 om 21:42

Oh super veronique!! Dat geeft hoop! Op naar een positieve ovu..

Tamtam (Tamara) 14-10 om 18:32

Gefeliciteerd Veronique! Super nieuws!
@ Sophia: hmmmmmm spannend hoor! Niet leuk dat de test negatief was, maar het kan  natuurlijk nog, het is vroeg. Ik duim voor je!

@ Linda: we lopen ongeveer gelijk, waar zit jij nu, inmiddels al positief getest? Ik zit nu op dag 17 en nog geen positieve ovu test. Vorige keer kreeg ik de 1e positieve test op dag 17,dus is nu sws een dag later. Ik hoop op morgen! En anders denk ik ook dat ik weer een iets langere cyclus zal hebben (normaal 29, 1 uitschieter gehad van 34)

Groetjes!

Sophia 15-10 om 20:46

Hoi meiden,

Ik ben vandaag ongi geworden  Cyclus van 25 dagen met een duidelijke eisprong en lf van 12 dagen. We hebben aantal keer rond de eisprong geklust. Alles klopt gewoon, maar zwangerschap blijft toch uit...We hebben ons best gedaan. We hebben nu een rustronde en vanaf december starten met iui. Ik heb er goede hoop voor die behandelingen.


Linda en Tamtam, hebben jullie al positieve ovu test in handen?


Groetjes,
Sophia

Tamtam (Tamara) 15-10 om 22:11

Heeeey Sophia! Jammer joh! Balen! Maar gelukkig heb je wel een goed gevoel erover, over iui. Apart he, dat een zwangerschap dan toch uitblijft, maar dat je niet goed kunt verklaren waarom?

Ik had vanmorgen een positieve test, eindelijk! Zit op dag 18 nu. Vanavond ook behoorlijk last van mijn onderbuik (links), dus denk dat hij er vannacht aankomt. Heb ik eigenlijk nooit echt, maar vandaag duidelijk. We wachten af!

Tamtam (Tamara) 15-10 om 22:13

Mooie korte cyclus trouwens dit x voor jou Sophie!

linda33 (Gast) 15-10 om 22:16

Oh Sophie... Dat is balen, soms klopt alles en ook alweer niks.. werd dit nu je eerste juk? Hopelijk heb je nu meer geluk.. Hier heel veel verwarring.. Vanaf vrijdag aan de ovu testen en ze werden netjes donkerder tot gisteren, toen was hij duidelijk lichter dan de dag ervoor en vandaag.. Weer donkerder.. 2x een clearblue gedaan negatief.


Ik snap er niks meer van.. heb niet op hetzelfde tijdstip kunnen testen door m'n werk zou dat een oorzaak kunnen zijn?

linda33 (Gast) 15-10 om 22:26

Hey tam tam, ik zit nu op dag 14, ik verwacht m'n eisprong eigenlijk de 16e.. ik heb een vrij regelmatige cyclus, tussen de 29 en 31 dagen.. maar m'n ovu testen doen een beetje vreemd.. zoals je hierboven kunt lezen... Fijn dat je een positieve test had! Welke test gebruik je? Ik de dipsticks en cb als bevestiging want als t ASN de streepjes ligt had ik vandaag m'n eisprong.. volgens cb dus niet..

linda33 (Gast) 15-10 om 22:29

Ik bedoelde iui sophia..

Tamtam (Tamara) 15-10 om 22:36

Hmmmmmmm, dat is wel vaag idd. Ik gebruik alleen de CB. Dat is gewoon de allerduidelijkste, hoor ik en lees ik. Hij is wel duur, maar dat is dan zo. Vanaf volgende maand weet ik oevt ook zeker dat ik pas vanaf dag 14 a 15 hoef te testen, scheelt weer een paar testen.
Hoop dat je snel wat duidelijkheid hebt!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wannee klussen na een positieve ovulatietest' in het Zwanger worden forum