Wannee klussen na een positieve ovulatietest

379 antwoorden en 44271481x bekeken

Tamtam (Tamara) 12-02 om 18:42

Hoi dames!
Jammer Linda! Toch altijd ff weer balen! Lekker toch, dat je het lekker druk hebt? Heb je ook veel afleiding enzo, vind ik altijd wel prettig. Op naar de volgende ronde dan maar.
Ben benieuwd naar het onderzoek. Suc6 alvast!

Hier alles goed, zit op de wachtbank, maar heb weinig hoop deze maand. We zullen het zien. Afspraak voor onderzoek manlief staat gepland, maar duurt nog ff. Ze hebben 1 lab voor heel noord nederland, dus kan niet zomaar elke wk ff gepland worden. Voor je het weet, ben je dus 6 wk verder. Is niet anders. 

Tot spreeks dames!

reageer

Marianne 12-02 om 20:24

Hoi Linda,  zeg! Goed dat je onderzoek laat doen.
Jammer zeg TamTam dat het zo lang duurt voor je aan de check kan in het lab.
Hoe is het met jou Sophia?

Met mij gaat het best, alleen pijnlijke borsten met het van stoepranden af fietsen en af en toe misselijk, soms beetje moe.

Tamtam (Tamara) 12-02 om 20:46

Linda? Binnen hoeveel dagen hadden jullie trouwens uitslag vh onderzoek van manlief?

Linda33 12-02 om 22:34

Wij moesten op woensdag t zaad inleveren en ik kreeg op donderdag de week erna de uitslag.. sus een kleine week... Bij ons geen wachtrijen enz.. kan altijd meteen terecht.. niet dezelfde dag, maar wel de zelfde week... Erg goed geregeld!

Voelt fijn om te weten dat bij mij alles goed zit.. nu die zwemmer nog te pakken krijgen...

Marianne 13-02 om 23:09

Hoi Sophia, ik ga toch voor je duimen hoor! 
Ik ga de 25e naar de VK, geen idee of het alleen intake is of ook echo.
Fijn Linda, dat je weet dat het goed zit bij je, dat scheelt een hoop onzekerheid.

Tamtam (Tamara) 15-02 om 10:45

Hoi dames,
Jeetje, balen Sophia! Hoop echt voor je dat je toch nog een beetje geluk krijgt deze ronde....wie weet!

16-2 @ Sophia, volgens mij zag ik ergens voorbij komen dat je idd ongi bent geworden, zoals je verwacht had..... toch balen! Ondanks dat je het verwacht had, blijft het even flink klote. Hoop echt dat ronde 3 IUI jouw ronde wordt. Suc6!

Marianne, een vriendin van mij is nu 8 weken, en die heeft in wk 7 intake gehad, zij gaf aan dat je normaal bij 12 weken echo krijgt. Maar zij heeft hem  nu al bij 8 weken gehad, maar dat komt omdat ze hiervoor een miskraam had. Maar goed, zal ook wel overal anders zijn. Suc6  iig!

Fijn Linda dat alles zo snel gaat bij jullie, goed te horen. En ook fijn dat je dat een zekerder gevoel geeft. Ik moet nog ff geduld hebben. 

Volgend weekend verwacht ik NOD

Fijn weekend dames!

Marianne 24-02 om 16:49

Hoi dames, ik heb net met 8 weken en 6 dagen eerste echo gehad. Het is nu 2,3 cm en ik zag al beentjes, armpjes, hoofdje en kraakbeen van een neusje. De VK zei dat haar schatting is dat ik 30-9 uitgerekend ben. Over 2,5 week heb ik een tweede echo en intake gesprek. Dan plannen we ook de combinatietest. 


Hoe is het met jullie?

Tamtam (Tamara) 24-02 om 18:21

Heeeeey, 
Supergoed nieuws Marianne! 

Lijkt me een erg fijn gevoel geven, zo'n echo. Geniet ervan! 

Hopelijk verloopt je verdere zwangerschap voorspoedig.

Sophia 25-02 om 20:54

Wat een mooie echo, Marianne! Ik zie duidelijk een klein mensje!

Ik ben met derde iui bezig. Donderdag echo.

Linda, hoe is het met je?

Liefs,
Sophia

Sophia 27-02 om 16:42

Lieve dames,

Hier is een update van mijn situatie. Ik heb vandaag op dag 13 een mooi eitje van 20 mm.     Arts zei dat die binnen 24 zou springen. Daarom hebben we overlegd en besloten om vandaag nog iui te doen. Ik hoefde pregnil/ovitrelle niet meer te spuiten, want het eitje al zelf met de eisprong bezig was. Clomid doet zijn werk - eitjes groeien sneller, dan zonder. Normaal had ik eisprong rond dag 20, nu 13-14. Ik heb vanmiddag dus al de iui gehad. Mijn nod is 14 maart. Nog een dagje werken en dan met vakantie! 

XXX 
Sophia

Marianne 27-02 om 16:50

Fijn dat het zo goed gaat Sophia! En flink aan de klus dus!

Marianne 01-03 om 22:33

Oh spannend Sophia! Hopelijk werkt het!

Ik zit 14 maart weer bij de VK. Ik voel me wel gewoon, vandaag knallende koppijn, maar dat wijt ik niet aan kwaaltjes

Sophia 01-03 om 22:41

Spannend, ik heb 14de nod en jij afspraak ij de vk!
Krijg je dan weer een echo?

Marianne 01-03 om 22:44

Hihi, leuk! Ja dan weer echo en intake gesprek en combinatietest inplannen.

Tamtam (Tamara) 02-03 om 23:15

Hier is alles goed Sophia! Thanx! Ik heb je eerder deze week een privebericht al gestuurd.

Sophia 16-03 om 23:02

Lieve dames,

Hoe gaat het met jullie?

Ik ben helaas weer ongi geworden Volgende week afspraak met de gynaecoloog om vervolg stappen te bespreken.

Groetjes,
Sophia

Marianne 17-03 om 19:59

Vandaag echo voor combinatietest gehad. Uitslag donderdag! 
Goed dat je naar gyn gaat Sophia.

Linda33 23-03 om 19:35

hallo allemaal!!

Ik heb even afstand genomen van brabbels.. ik merkte dat ik mij ergerde aan sommige mensen in bepaalde forums en dat ik er alleen maar onzekerder en geïrriteerder van werd.. mijn vriend merkte dat ook dus ook een beetje op zijn advies even brabbels aan de kant geschoven.. Nu zie ik weer zoveel veranderingen!! Jeetje..

marianne, ben benieuwd naar de combi test, echo ziet er wel heel mooi uit! Prachtig zo'n mensje…

Sophia, baal eigenlijk enorm voor jou.. ik had eigenlijk echt het vermoeden dat als ik weer kwam lezen dat je dan zwanger zou zijn… 

tamtam, hoe is het bij jou!? 

Hier heb ik vorige week het voorlopig laatste gesprek gehad bij de gyn en als het aan haar ligt het allerlaatste.. er is bij ons beide niets mis, hij heeft geen stierenzaad, maar het is verder prima. Ik heb een eisprong waar je U tegen zegt.. mijn FSH is iets verhoogd, maar dat zegt alleen iets over de tijd waarin je in de overgang gaat komen (met mijn waarde zal dat rond mijn 45-50e zijn..). Zijn zaad doet het perfect "in" mij en haar eindconclusie was dat ze 99% zeker weet dat ik over 2 jaar achter een kinderwagen loop… Dus.. nu verder met klussen.. we hebben nog een vakantie geboekt en mijn mannetje heeft een nieuwe baan en gaat er financieel lekker op vooruit, dus ik ga vanaf juni minder werken (ook lekker nieuws, voor mij dan  hahahaha) al me al goede dingen in het vooruitzicht en die baby komt er op het goeie moment ook wel.. Heb er nu wel veeeeeel meer vertouwen in, want ik ga ervan uit dat een gyn je geen valse hoop gaat geven.. 

Ik zal weer wat vaker meelezen en schrijven… ik heb mijn rust gevonden… 

liefs!!

Marianne 24-03 om 13:45

Wat fijn om te lezen dat de gyn voor 99% zeker denkt dat je over 2 jaar achter een kinderwagen loopt Linda! Veel plezier met klussen!
Goed dat je even afstand neemt van het forum als je merkt dat het je energie kost Linda. Want dat is dan ook het beste wat je kan doen in z'n geval.

De combinatietest uitslag is prima, iets meer kans op hart- en chromosoonafwijkingen dan anderen van mijn leeftijd, maar alsnog minder kans dan iemand die 2 jaar ouder is. Dus wat dat betreft: op naar de 16 weken controle!

Hij heeft ook een nieuwe termijn echo gemaakt, er zijn weer een paar dagen vanaf, dus dat gaat ook voorspoedig.

Wat is de uitkomst van het gesprek met de gyn Sophia? Hebben jullie een plan de campagne?

Marianne 26-03 om 00:05

Hoi Sophia, bij de combinatie test bepalen ze in het eerste trimester op basis van de dikte van de nekplooi (die meten ze via de echo) van het kindje, de leeftijd van de moeder en de uitkomsten van de bloedtest van de moeder wat de kans is op pataus- ,edwards- en downsyndroom. Zolang de kansen kleiner zijn 1 op 200 hoef je niet te kiezen voor vervolg testen. Als er op 1 of op elk van de syndromen kans is van meer dan 1 op 200 kan je kiezen om te stoppen met testen, vruchtwaterpunctie te doen, vlokkentest of om de zwangerschap te beëindigen. Na uitkomst van de vruchtwaterpunctie of vlokkentest kan je alsnog besluiten de zwangerschap door te zetten of te beëindigen. De combinatietest wordt door de verzekering vergoed zodra je ouder bent dan 36 jaar.

De volgende echo is in week 20, dus dat duurt nog een week of 7. Over een week of 2-3 heb ik een bezoek aan de VK waarbij ze mijn bloeddruk meet, voelt en luistert.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wannee klussen na een positieve ovulatietest' in het Zwanger worden forum