zwanger van voorvocht??

324 antwoorden en 38133095x bekeken

mariekexx 11-01 om 17:43

Oke, bedankt. Ik heb vandaag een test gehaald bij de kruidvat, een extra vroege, 2 voor €9.65. Morgen ochtend ga ik er een doen. Dat is dus 4 dagen van tevoren want ik moet als het goed is zaterdag ongesteld worden.

reageer

Beertje86 11-01 om 18:18

Laat je het even weten?

Aanrader plas in een bakje en hou de stick daar in. Lees de bijsluiter goed. Over de stick heen plassen werkt meestal niet.

mariekexx 11-01 om 19:43

Ja ik zal het laten weten, bedankt voor de tip!

Ster 11-01 om 20:53

Succes meid alle tips heb je al zo'n beetje gehad. Dus kan je alleen succes wensen

Ster 11-01 om 20:53

Succes meid alle tips heb je al zo'n beetje gehad. Dus kan je alleen succes wensen

madelene 11-01 om 21:30

Ik heb ook nooit de pil geslikt ook bang voor om mijn natuurlijke cyclus daarmee in de war te brengen . en omdat je ook zoveel andere hormonen binnen krijgt .
Maar ik vind ook wel dat een jonge ook mag nadenken als hij zo graag wilt vrijen . dan mag bij ook zelf er iets aan doen zoals condoom gebruiken. Ik vind het zonde dat een meisje daar altijd aan moet denken .hun hoeven die hormonen allemaal niet te slikken   laat hem ook maar eens er aan denken
Heb het er eens met hem over zou ik zeggen.

mariekexx 11-01 om 22:03

Dankjewel Ster Nynke!

Madelene, we gebruiken meestal ook gewoon een condoom, maar ze waren op en we dachten dat als hij niet klaar zou komen ik niet zwanger kan raken. Maar ik was dus in mijn vruchtbare periode dus ben toch gaan twijfelen....

Nicole, ik ben nog niet naar de huisarts geweest, ben net naar een andere stad verhuist dus moet eerst nog een nieuwe huisarts vinden.
Mijn moeder heb ik niks verteld, dat zal ik pas vertellen als ik echt zwanger zou zijn.
Mijn vriend snapt mij wel, maar hij denkt dat je niet zwanger kunt raken van voorvocht, dat het echt een hele kleine kans is en dat het nog nooit iemand is overkomen.

Ster 12-01 om 00:03

Hé marieke, zeg maar tegen je vriend dat ik niet graag de mensen die ontstaan zijn uit alleen voor vocht de kost wil geven dat zijn er echt heeel veel. Het is een veel voorkomend misverstand onder jonge mensen.voor het zingen de kerk uit noemen ze het ook wel ik wil je toch nog wel een tip mee geven. Mocht je zwanger zijn en mocht je/jullie het kind willen houden zorg voor genoeg mensen die je willen helpen. Dat is niet omdat je jong bent maar iedere verse ouder heeft en ook niet verse ouder heeft af en toe mensen nodig die ze bijstaan. En daar hoeft niemand zich voor te schamen dat is nu eenmaal zo. Ja, ik loop graag op de zaken vooruit.

Nicole, Wat die voorbehoedsmiddelen beteft geen van de middelen werken honderd procent. Zelfs sterilisatie niet. Beetje raar om ze allemaal tegelijk te willen gebruiken. had jij een spiraaltje of de pil en gebruikte je daarnaast een condoom? Wat de pil betreeft ze heeft gelijk het is troep en ja je word er minder vruchtbaar door. Waar denk je anders al die vrouwen in eens vandaan komen met vruchtbaarheidsproblemen. Die komen niet uit de lucht vallen. Ze is een slime meid en mocht ze zwanger zijn dan komt dat ook wel goed. Ik heb daar alle vertrouwe in. 16 is geen rare leeftijd voor sex.

Vivian 12-01 om 08:00

Dat is zo Ster, maar als je iets gaat doen mort je weten hoe het werkt en wat de risico's zijn. Zo slim dan nog net niet...

Ster 12-01 om 08:49

Ach ja iedereen maakt fouten dat moet ook anders leer je niets. Heb je zelf ook niet wel eens iets zo ontzettend stoms gedaan dat je dacht oooh wat heb ik nu weer gedaan wat dom! Dat had ik toch moeten weten?! Maar je moet verder en je zou het niet nog een keer doen. zij zal dit niet nog eens doen. Tegenwoordig worden fouten zo hard afgestraft als of je ze niet mag maken maar we groeien juist door de fouten die we maken en niet door alleen door alles wat we al goed doen.

mariekexx 12-01 om 09:07

Ster Nynke, bedankt voor de tip. Mocht ik zwanger zijn ga ik het kind in ieder geval wel houden inderdaad. Niet dat ik perse tegen abortus ben, maar zelf zou ik het nooit kunnen.

mariekexx 12-01 om 10:30

De test was negatief, dus ik denk dat ik er wel vanuit kan gaan dat ik niet zwanger ben. Ik wacht voor de zekerheid mijn menstruatie nog even af, en als ik zondag nog niet ongesteld ben geworden doe ik maandag ochtend de andere test.

mariekexx 12-01 om 11:38

Er viel mij nog wel iets raars op toen ik die test deed. Na 2 minuten zou de uitslag er staan, alleen de uitslag stond er eigenlijk al na 2 seconden.
Weet iemand hoe dat kan?

nicole 1979 12-01 om 13:14

hmm das jammer dat je vriend er zo over denkt.
maar goed je krijgt vast de kans nog om hem dat toch echt duidelijk te maken.
had je nu vandaag getest?

mariekexx 12-01 om 13:24

Ja ik had vanochtend getest, negatief.
Weet jij misschien hoe het kan dat de uitslag er al zo snel was?

Ster 12-01 om 14:06

Die testen zijn inderdaad altijd heel snel ik weet niet beter of je kan ze vrijwel direct af lezen.

Wat een opluchting dat hij negatief is.

mariekexx 12-01 om 14:16

Ooh vandaar. Ja inderdaad! Alleen ik kan natuurlijk te vroeg getest hebben, maar ik denk dat ik idd niet zwanger ben.

nicole 1979 12-01 om 17:46

gelukkig maar meis
meestal met een minuut is het wel duidelijk

flipje 12-01 om 21:00

Wil nog wel even toevoegen dat als je niet al lang samen een relatie hebt het sowieso handig is om condooms te gebruiken. In ieder geval zolang je beide nog niet een soa en hiv test hebt gedaan. Je denkt dat zwanger worden je niet zomaar overkomt, helaas denken de meeste dat ook van hiv en andere soa's

mariekexx 12-01 om 21:37

Ja dat weet ik, maar hij heeft het voor mij maar met 2 of 3 meisjes gedaan. En die meisjes waren allemaal nog maagd en en hij is ook mijn eerste. Dus ik denk niet dat ik nu een soa kan krijgen. Of denk jij daar anders over?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger van voorvocht??' in het Zwangerschapsforum