zwanger van voorvocht??

324 antwoorden en 38132863x bekeken

Michaela 16-02 om 13:44

Dan zou het wel kloppen met mijn termijnschatting 
Meestal als je 8-9 weken bent (wat ze zou moeten zijn) is de test mega donker..

reageer

nicole 1979 16-02 om 13:49

Absoluut!  Dit is mijn derde zwangerschap en alle drie de keren vaak getest ( hihi) en die streep knalt er met 7 weken uit hoor met 6 ook als moeders voor moeders komt. Ook met gewoon de goedkope testen.

mariekexx 16-02 om 13:54

De foto is niet van internet, ik heb hem net gemaakt, mijn camera is alleen erg slecht omdat mijn telefoon kapot is en ik nu een leen telefoon heb. Vind het echt jammer dat jullie zo over mij denken. 
Na die ene week heb ik het altijd met condoom gedaan, ben niet aan de pil maar wel condoom. Ik weet niet van welke keer ik zwanger ben maar het zou logischer zijn dat ik dan nu idd 8/9 weken ben. 
Ik ga een afspraak maken bij de verloskundige.

nicole 1979 16-02 om 14:00

Onmogelijk aan je streep te zien. 
En ga eerst met je moeder praten zou wel zo eerlijk zijn. Maak eens een foto met je naam op de test.
Haal je me twijfel weg

nicole 1979 16-02 om 14:03

Deze test is met 5 weken plus 4 dagen.

nicole 1979 16-02 om 14:17

Nou marieke ik dezelfde test op dezelfde plek gemaakt!  Hoe kan dat? Deze staat op internet bij action zwangerschapstest.  Denk eens even zoeken voordat je vooral mij wantrouwig vind .. moet je misschien even bij je eigen eerlijkheid beginnen. 
Ga je goed marieke.

flipje 16-02 om 14:19

Mijn testen waren ook echt zo licht, of het nu wel of niet waar is. En een dag voor de 8 weken echo nog een test gedaan en die was ook weer erg licht. Was toen nog bang dat het mis zou gaan. Alleen moeders voor moeders is knal geweest bij mij. En kruidvat dit keer niet gebruikt. Werd eerst zwangerschap wel knal. Maar action is echt altijd licht gebleven bij mij. Dus dat is niet helemaal waar in ieder geval

mariekexx 16-02 om 14:20

nicole 1979 16-02 om 14:21

Ik begrijp dat dat frustrerend is flipje gek dan he terwijl moeders voor moeders meer hcg vraagt. 
Maar de foto van haar test staat gewoon op internet.  Iets te toevallig zelfde ondergrond enz  

mariekexx 16-02 om 14:22

mariekexx 16-02 om 14:25

Sorry Nicole, maar dat moet dan toeval zijn. Snap dat je denkt dat ik nep kan zijn, maar ik heb die foto's zelf gemaakt

nicole 1979 16-02 om 14:28

Maar nu wel met heldere echte foto.  
Doe wat je doen moet marieke.  Excuses voor me twijfel maar ik kan het niet helpen. 
Je verhaal klinkt te vaag . Ga met je moeder praten het ergste wat er kan gebeuren is dat ze boos word . Of teleurgesteld.  
Daar zullen jullie ook wel uitkomen 
Denk niet dat je dit forum moet zien als Hulp maar als uitlaatklep.  Je bent 16 (pas 16)  ga in gesprek met je mama en zorg dat je gezien word door een verloskundige.  Sterkte .

Michaela 16-02 om 14:33

Ik begrijp Nicole,

Er komen hier regelmatig berichten voorbij van mensen met een aandachtsprobleem. Of het echt is, dat zal niemand kunnen zeggen.
(Oh jawel, dan maak je een foto met de tekst: 16-02: speciaal voor Nicole )
Maar dan nog blijven er twijfels, kan de test van iemand anders zijn, je kan wel 30 ipv 16 zijn, misschien wel een kerel..maar geldt dat niet coor iedereen hier? 
Wij kunnen niets voor je doen, praat met je moeder en bel een verloskundige, vandaag nog!

nicole 1979 16-02 om 14:38

Inderdaad

Tamara 16-02 om 19:14

Marieke als je wilt praten je mag me altijd een berichtje sturen... 
ik heb ook ondanks dak 23 ben in een erg lastige situatie gezeten dus wil ie praten bericht me wil je het niet via deze site doen ik heb ook fb... zoek dan maar op tamara Naomi Spits...

Doen idd iig je ouders inlichten das wat echt wel moet op zo'n leeftijd en als je nog thuis woont 

Sterkte en dikke knuff

Vivian 17-02 om 00:36

Als het allemaal echt is kun je wel mooi je vriend laten zien dat hij ongelijk heeft; je kunt zwanger worden van voorvocht!

nicole 1979 17-02 om 02:04

De eerste is sws van Internet.  Want daar stond echt helemaal dezelfde.  De laatste ga ik maar vanuit dat ze echt zijn.

Ster 17-02 om 12:04

Dames!

Je leven is niet voorbij als je een kind krijgt doe eens niet zo gek!

Ja het word anders en ja je kan niet alleen meer aan je zelf denken. En ja je kan niet zo maar meer de deur uit lopen. Zonder kind en goed gevulde luiertas en telefoon en geld op zak

Maar het is niet zo dat je nooit meer de deur uit kan. Of even tijd voor je zelf kan hebben, met vriendinnen kan afspreken of studeren. Dat kan allemaal! Je moet het alleen goed plannen en mensen om je heen hebben die je steunen maar dat geld ook voor moeders van 30! Opvang is niet duur! Je eigen bijdrage is afhankelijk van je inkome heb je geen tot wijnig inkome dan heeft de gemente daar potjes voor je eigenbijdrage te kunnen betalen. Zodat je kind naar de opvang kan en jij naar school kan voor een diploma om daarna te kunnen werken. Ook duo heeft nog een eenoudertoeslag die je naast je studie financiering kan krijgen om voor je kind te kunnen zorgen daar bij krijg je van de belasting nog allemaal toeslagen en heb je de kinderbijslag. Dus hoe zo je kan niet voor je kind zorgen omdat ze zo duur zijn valt heel erg mee.

Je uitjes met je vrienden worden gewoon anders je gaat tussen de slaapje door winkelen of in een restaurant een kopje thee drinken of lekker samen op de bank met een heleboel lekkers als de kleine toch slaapt. Je moet je moeder lief aankijken als je één keer in de maand een avond wil stappen of een andere goede oppas regelen. Maar goed dat lijkt me niet het einde van de wereld je moet wel weten waar je moet zijn. Er zijn genoeg instanties die je daar mee kunnen helpen.

Liefs

flipje 17-02 om 12:41

Heb je wel gelezen hoe naief ze er in staat? Nee je leven is niet voorbij. Ze verteld het geen eens aan haar vriend of ouders en is nog steeds in de veronderstelling dat ze geen risico op ziektes loopt enz. Nee inderdaad als haar ouders voor het kind gaan zorgen heeft ze nog alle kansen. Maar een kind wat een kind krijgt met deze instelling. Mwah.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger van voorvocht??' in het Zwangerschapsforum