Zwanger of niet?

535 antwoorden en 37476063x bekeken

Amy (Gast) 20-02 om 20:20

Goedenavond,

Ik heb een vraagje.
Ik heb zondag 3 weken geleden onveilige seks met mijn vriend gehad. Ik slikte de pil niet echt goed. Hij is niet in me klaargekomen maar door voorvocht kan het ook komen natuurlijk.
Nu was ik gestopt met de pil vorige week maar ik word maar niet ongesteld. 
Ik heb nu last van buikpijn maar het voelt anders dan menstruatie pijn, ook veel misselijk en hoofdpijn. Zou ik zwanger zijn? Heb wel al getest maar die was neg. maar zou dan nu ook 3 weken zijn en dat is te vroeg om te testen. iemand hier ervaring mee?

reageer

Charissa 21-02 om 22:56

Je kan zwanger worden van voorkocht Ookal kwam hij niet in je klaar. Je ovulatie is meestal 14 dagen voor j ongeteld had moeten worden,als je in die week onveilig seks heb gehad kun je zwanger zijn. Te vroeg testen levert jdd negatieve test op. Zelf deed ik afgelopen 6 okt een test en die was echt negatief en paar dagen later was deze positief.

Amy (Gast) 22-02 om 20:32

Doordat ik de pil slikte weet ik niet goed wanneer mijn ovulatie was. slikte mijn pil altijd een paar maanden door. Ik stopte nu met de pil en toen werd ik niet ongesteld.
ik zou nu dan 3 weken zwanger moeten zijn maar had gelezen dat je pas na 4 a 5 weken test kan doen.
Had vrijdag test gedaan en vandaag die waren allebei neg maar toch denk ik dat ik zwanger ben.

Charissa 22-02 om 21:29

Als je stopt met de pil na lang gebruik is je normale cyclus in de war, bij sommigen (zoals bij mij) komt je cyclus direct op gang. Bij anderen kan cyclus lang op zich laten wachten en duurt het soms wel een jaar. 
Voor jou hoop ik natuurlijk het eerste maar het hoeft niks te zeggen.
Hoezo denk je dat jezelf dat je zwanger bent?
Meestal kun je aan je eigen lichaam wel goed voelen of er iets anders is en of zwanger bent.
Ikzelf voelde dit de eerste x ook zonder een test te doen, helaas na 8 weke miskraam, direct daarna weer zwanger en ook
Dit voelde ik en werd bevestigd met test. Nu gelukkig 23 weken maar de stres blijft

Amy (Gast) 23-02 om 00:09

Het was niet echt stoppen. het was gewoon een stopweek om ongesteld te worden. ik ben 19 en had nog niet echt een baby op de planning.
normaal word ik in de stopweek ongesteld maar nu bleef het maar uit.
nou heb bijna alle kwaaltjes die je kan hebben volgens mij.
Ben ineens sochtends misselijk en overdag soms ook. heb de hele dag krampen onder in me buik, hoofdpijn en voel me heel vaag weet ook niet hoe ik dat moet uitleggen. 
het voelt niet als menstruatiepijn ofzo het voelt allemaal heel anders maarja ben nu dan 3 weken en testen heeft dan nog niet veel zin helaas...
ben nu ook heel bang dat alles nog mis kan gaan.. ik snap je stress

Charissa 23-02 om 10:12

Ja dan zou het idd best kunnen, het klinkt wel zo aan je kwaaltjes te horen.
Ja als je drie weken bent dan kun je het nog niet testen. Ook lastig omdat je niet precies weet wanneer je ongesteld Moet worden. Maar als je geduld kan opbrengen zou ik een weekje wachten en een vroege test doen.
wil je het kindje wel houden als je zwanger blijkt te zijn? Omdat je zegt stond niet op de planning..

Amy1996 23-02 om 10:50

ja daarom is het nu nog lastig om te zeggen. ik voel me wel zwanger maar kan het nog niet testen. ik ga zaterdag of zondag weer een test doen. misschien is die positief dat is even afwachten.
ja ik wil het kindje wel houden. wil heel graag een kindje maar had alleen liever nog even gewacht.

Charissa 23-02 om 21:24

Ja maar dan is de uitkomt igg als die test positief is goed ik ben wel
Benieuwd laat je het weten

Amy1996 23-02 om 23:33

ja ik laat het weten

bezorgden as mama (Gast) 29-02 om 11:29

Hallo dames
ik zit er nogal mee 
 17 feb was mijn 1e dag van mijn laatste menstruatie en was daarna 2 â 3 dagen geen bloed toen daarna kreeg ik wel bloedverlies dus ik heb testen gedaan die allemaal positief waren 2 van de Action en een clear blue test die ook positief was en afgelopen zaterdag ben ik naar spoedeisende hulp gegaan omdat bloedverlies gepaard gingen met hevige buikkrampen en ben 4 week zwanger tenminste als het er nog in zit ik maak me zorgen dit zou mijn eerste zijn en ik ging naar de toilet en zag opeens een bloedpropje liggen wat veel op een vrucht leek heb er een foto van gemaakt zodat ik het kan laten zien aan de VK maar ik vertrouw het niet 17 maart heb ik mijnog intake gesprek en controle moet ik me echt zorgen maken, zal het een miskraam wezen 
mijn moeder en mijn oma hadden ook gewoon menstruatiecyclus tijdens hun zwangerschap.

Lieve groetjes 
van 
bezorgde as mama

Charissa 29-02 om 22:17

Wat jij heb gehad lijkt op mijn situatie ik was toen 8 wkn en was ook wat verloren
Wat leek op bloedprop. Op echo was het Vruchtzakje eerst niet te zien, later wel te zien maar leek leeg en na het bloeden en verloren propje meteen een echo gehad en het was idd weg, heb nooit hevig gebloed.
Het kan een miskraam zijn. Maar sommige vrouwen verliezen idd gwn bloed tijdens innesteling of soort menstruatie. Alleen het bloedpropje zou m ook zorge baren... 


@ amy heb je al een test gedaan??

Amy1996 29-02 om 22:32

@charissa nee ik heb besloten het woensdag ochtend te doen dan ben ik 4 weken en 3 dagen net ff meer kans hihi. en dan hopen op positief

Charissa 29-02 om 22:46

Oké ja dat is zo! Ben benieuwd let us know!
Spannende daagjes voor je, ondertussen niet ongesteld geworden dus?

Amy1996 01-03 om 12:08

ja zeker spannend! nee nog steeds niet ongesteld geworden

MomToBe 01-03 om 12:32

hallo beste aanstaande mama's

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen ik heb zelfs al 2 forums geplaatst.

ik denk dat ik zwanger ben ik heb op 8 feb me periode gehad.
op 20 feb moest dit eindigen.
volgens mij menstruatie kalender heb ik 18 tot 24 mij vruchtbare dagen gehad tijdens mij vruchtbare dagen heb ik sex gehad. 
op 27 feb 7 dagen later moet ik volgens mij menstruatie kalender een innesteling hebben gehad dit klopt want ik heb een hele kleine bloeding gehad. 
van oud en helder heel klein beetje roze bloed. 

nu vraag ik me af kan ik zwanger zijn ? 

wie ow wie helpt mij 

liefs

Amy1996 02-03 om 17:33

@charissa vanochtend getest en helaas weer negatief

MomToBe 02-03 om 18:23

amy1996 

zou je toevallige advies kunnen geven over mij situatie ? en bale voor je weer negatief hopelijk is het snel positief ik kan morgen al testen zal ik dat doen ? liefs

Amy1996 02-03 om 19:09

@melanie
ik heb zelf geen bloeding gehad tijdens mijn innesteling maar heb wel gelezen dat het wel voorkomt. dus zoals ik het zo lees denk ik het wel. maar een test zegt meer. ik zou er morgen een doen en als die niet positief is nog even wachten.

ja is echt balen 4x negatief. ben nu 4,5 week maar nog steeds geen positief. niet eens een licht streepje. word er een beetje moedeloos van want heb wel het gevoel dat ik zwanger ben. dus nu weer een weekje wachten

MomToBe 02-03 om 19:21

hooi  amy1996 

bedankt voor je reactie ja ik twijfel ook voel me alleen zoo moe al 2 weekjes lang en wil echt alleen maar slapen dus dat is heel erg balen. maar kwa ovulatie testen en heb ik echt me eisprong gehad en ook tijdens me eisprong en vruchtbare dagen hebben we het perongeluk onveilig gedaan. 

ik ga denk ik ook testen morgen ben benieuwd en normaal voor dat ik ongestelt word heb ik ook veel witte afscheiding dat heb ik nu ook niet zo heelberg . het is meer slijm sorry voor de daitels dan dat het afscheiding is dus ben benieuwd.

en amy je bent dus nog steeds niet ongestelt geworden maar de testen geven negatief aan?
hoeveel dagen ben je overtijd ?

liefs

Amy1996 02-03 om 20:55

haha maakt niet uit hoor. ik heb ook rare afscheiding nu. ben benieuwd wat de test aangeeft morgen!

naja tis een beetje lastig haha. was gewoon aan de pil maar vergat hem wel is. nu wou ik 2,5 week geleden een stopweek inlassen want slik hem altijd 3 maanden door ivm me mirgaine. dus ik verwachte binnen een paar dagen ongesteld te worden maar het kwam maar niet.
ik had even uitgerekent hoeveel weken ik dan zou zijn omdat ik maar een x seks had gehad dus dat was gelukkig makkelijk. en toen kon ik nog niet testen.
ik krijg steeds meer symptomen en zou nu 4,5 week moeten zijn dus dacht dat ik nu wel kon testn maar hij gaf helaas weer negatief aan

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwangerschapsforum