Zwanger of niet?

535 antwoorden en 37657847x bekeken

Veertje87 20-03 om 16:16

Maar als me ei al is geweest dan is het wel raar want heb ook helemaal niks gemerkt

reageer

MomToBe 20-03 om 16:32

Jaa dat is zeker spannend voor mij en voor jou natuurlijk ook klopt ik moet 4 april ongi worden maar het zit zo raar in elkaar eerlijk gezegd want nu is het zo dat ik 7 feb ongi ben geworden tot 14 feb toen heb ik de 22ste van feb tot de 27 gebloed en van de 27ste tot aan 7 maart niet meer en nu is mijn laatste bloeding geweest op 7 maar tot zondag 13 maart. 

Nu kunnen er dus 2 dingen zijn ik kan de bloeding aan nemen van 7-14 feb dan heb ik een innesteling gehad op de 27ste en kan ik testen van af 7 maart. 

Of ik neem de datum van 22-27 dan heb ik me innesteling gehad op 7 maart en moet ik morgen maandag 21 maart ongestelt worden. 
Bij alle bij de datums zit prescies 28 een syclus van 28 dagen en bij alle dagen heb ik gebloed alleen die van 7 maart dat was een hele kleine bloeding hoor veel minder. 

Nu ben ik dus erg aan het twijfelen heb wel veel symptomen zoals me borsten voelen zwaar aan vooral in de ochtend ben heel erg moe en ik heb weinig afscheiding en de meest belangrijke voor mij is meer bobbeltjes op me borsten. En rode kleine pukkeltjes op me borst.en ik heb een onwijze trek in allemaal.lekkere dingen vooral chocola en me appelmoes smaakte laatst zo zuur terwijl ik dat heel lekker vind!

Maar welke datum moet ik aan houden want alle bij de datums duurde 7 dagen en zit precies 28 dagen tussen. 

Zelf vind ik het heel erg leuk om verhalen uit te wisselen want je herkent soms zo veel terug in iemands anders verhaal! 

Dus bij deze leuk dat je jou verhaal wilt delen met die van mij ! En sorry voor me lange bericht

Liefs

MomToBe 20-03 om 16:36

Oja en ik gebruik ook soms clearblue en soms kruidvat maar ook testen van de extion life care zwangerschaps testen zijn 2 voor 1,50 

Die vind ik ook fijn

Veertje87 20-03 om 16:41

Geef niet hoor beter lang bericht heb ik wat te lezen hahaha

En idd ik heb dat .et frikadellen gister gegeten en werd er zo misselijk van hahahah 

Ik was in februari 6 dagen ongesteld normaal 4 dagen en in maart was ik 4 dagen ongesteld en ik zit op een cyclus van 23 A 24 dagen  
Wat ik merk aan me borsten niet dat ze voller voelen maar ik heb het idee dat ik veel meer aders zie lopen voor mij gevoel dan en kwa bobbeltjes nog nergens last van tot nu toe dan 

Wat ik wel heb is dat ik een roker ben en momenteel enorm veel rook kan natuurlijk ook de spanning zijn weet het is fout 
En ik snauw me vriend vaak af hahahah verder niemand hij is echt me pispaal???? 

Hoelang zijn jullie nu bezig

MomToBe 20-03 om 16:47

Nou dat is gelukkige nouja we zijn niet echt bezig hoor we zien het wel als het komt dan komt het want zelf ben ik 18 ook nog vrij jong en me vriend is 21 maar we hebben een vrij stabiele relatie en ook alle bij werk en een opleiding wat is afgrond ! Hihi 

hoelang zijn jullie al bezig maar me vriend zegt ook als er ooit een zwangerschap komt dan is het van harte welkom dus ik zie het morgen wel ! Hihi

Veertje87 20-03 om 17:05

Wij zijn nu sinds september bezig waarvan eerste x gelijk raak helaas na 1 dag afgebroken

MomToBe 20-03 om 17:16

Dat is jammer ja zelf denk ik ook dat ik een miskraam heb gehad ik kreeg een bloedpropje ik bloede echt heel erg heftig ! Maar dat heb ik ook 1x gehad toen ik 16 was toen bloede ik ook heel erg heftig en kreeg ik ook een bloedpropje nu had ik dat vorige maand ook weer dus dat viel.me.op maar ik zou niet weten of het ook echt zo is sta er ook liever niet bij stil een miskraam klinkt zo erg maar het kon ook wat anders zijn hoor ! 

Liefs

MomToBe 20-03 om 17:22

Wel jammer dat voor jou de zwangerschap afgebroken werd maar sinds september is al weer een halfjaartje dan zou het best kunnen dat het nu raak is hoor wat gebruikte je zelf als voorbehoedsmiddel als ik mag vragen ik gebruikte de pil heb ook de.prikpil plus spiraal gebruikt en de pil hihi

Veertje87 20-03 om 17:34

Hier zelfde verhaal 


Ik begon met pil toen spiraal toen weer pil en nu niks hahahaha 

Stomme vraag hoor maar merk jij iets aan je aders boven je borsten? Dat ze echt doorzichtig zijn sommige erg groen en beetje paars achtig erdoorheen net rond om je borsten zeg maar?

MomToBe 20-03 om 18:16

Jaa ik had ook het zelfde verhaal wat hebben we toch veel gemeen met ons verhaal!

Ik merk er bij me borsten niet zoo veel van maar ik snap wel helemaal wat je bedoeld !! Want ik heb dat maar 1 dag gehad hoor en het is helemaal geen raare vraag haha

Liefs

Veertje87 20-03 om 18:26

Bij mij word het juist elke dag erger hahahaha 
De aders zien er niet uit whahahah

MomToBe 20-03 om 18:39

Jaa dan zou het best goed kunnen heb net gelezen dat dat een zwangerschap symptoom kan zijn haha dus wie weet ! Ben benieuwd zou het zelf ook leuk vinden als.morgen de test positief uit pak. 

Spannend zeg ik.laat morgen wel even weten wat me heeft gezegd ! 

Liefs

MomToBe 20-03 om 19:19

Jaa klopt het is zekker wachten !! Ik kan ook niet meer wachten hoor echt waar het is dat het moet hoor anders kan ik het normaal ook niet dus snap je helemaal ! 

Wacht nog even met testen het komt echt wel !

Liefs en ik laat zeker wat weten

Veertje87 20-03 om 19:46

Ik ga voor je duimen ????

MomToBe 20-03 om 19:50

Dankjewel ik zal ook voor jou duimem hoor !! En ik laat zeker wat weten morgen !

Lynn (Gast) 20-03 om 20:10

Beste allemaal,

Ik heb inmiddels al heel wat verhalen gelezen en het is fijn om te weten dat ik niet als enige in afwachting ben van een positieve test of een menstruatie.

Ik weet niet goed waar ik mijn verhaal neer moet zetten maar ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik dat hier doe. Mijn man is onvruchtbaar maar toch ben ik 10 dagen overtijd. Ik heb op dag 7 en dag 9 een test gedaan maar de waren beide negatief. Nou had ik dat al gedacht omdat het niet kan ivm de vruchtbaarheid van mijn man maar toch ga je hopen. Mijn cyclus is heel stabiel al een jaar lang en dan ineens ben je 10 dagen over tijd. Na 2 negatieve testen blijven we maar dromen dat het toch zo zou kunnen zijn misschien en vandaag toch maar weer 2 testen gekocht. Het is te mooi om waar te zijn maar, als het wel zo is is het een lot uit de loterij. 

Hebben jullie ervaring met meer dan 10 dagen overtijd? Heb steeds wel het gevoel dat ik ongesteld moet worden, soms voel ik wat onderin mijn buik, soms misselijk en dan ineens weer krampjes in mijn onder rug. Wordt gek van het wachten, ik wil ongesteld worden of een positieve test want dit is slopend... 

Morgen toevallig voor wat anders afspraak bij de huisarts maar ga ook vragen of ze mijn bloed wil testen. Ik hoop natuurlijk heel erg, als het niet zo is dan hebben we in mei een afspraak staan in Gent voor verdere onderzoeken..

Groetjes, Lynn

Veertje87 20-03 om 20:15

Hoe Lynn wat een onzekerheid zeg

Ben zelf ook weleens een maand overtijd geweest maar dit is al heel lang geleden uiteindelijk bleek dat me't stress te maken 
Misschien kan je bloed laten prikken om te kijken of je hcg is gestegen 
Welke testen heb je gedaan? 

Veel liefs

Lynn (Gast) 20-03 om 20:35

Hoi Veertje87,

Ja ik had al gehoord idd dat het soms met stress te maken heeft. Ik heb momenteel idd ook wel wat stress maar het is niet extreem. Een maand overtijd is wel veel zeg! Ik hoop toch niet dat ik nog zo lang moet wachten. 

Ik heb de eerste test gedaan met huismerk van de etos in de ochtend en toen had ik alleen een indrooglijntje zoals ik later achter kwam, en gisteren heb ik een CB digital gebruikt maar toen pas in de avond en had ik wel wat water gedronken.

Voor morgen heb ik een CB die een plusje aan moet geven. Per ongeluk de verkeerde meegekregen.. heb wel gehoord dat CB behoorlijk wat hcg moet hebben om positief te testen? En dat etos niet altijd betrouwbaar is? Maar misschien is dat wel weer de hoop die spreekt..

MomToBe 20-03 om 20:39

Hooi lynn wat leuk dat je reageert ! 

Ja zeker mag je ook gezellige mee babbelen hoor vind ik en de andere heus niet erg ! Leuk dat je ook je verhaal kwijt kan en doe ik heb het gelezen spannend al 10 dagen over tijd dat is niet niks zeker ik durf het wel te zeggen dat je zwanger kan zijn ik denk dat namelijk van wel mijn syclus loopt ook altijd gelijk dus daar kan ik je ook vinden ik zou je inderdaad adviseren om een bloed test te doen en anders morgen ochtend met je eerste urine te testen. 
Ik ga morgen zelf ook testen dus heel spannend ! 
Laat je nog wat weten hopelijk heb je wat aan me advies ! Liefs

Veertje87 21-03 om 08:27

Hoi melanie  hier nog een nieuwsgierige 
Hoop voor je dat het een positieve test word????

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwangerschapsforum