Zwanger of niet?

535 antwoorden en 37657861x bekeken

MomToBe 02-03 om 22:04

nou das bale ja ik kijk het morgen even laat het je weten als ik heb getest en laat ook weten als ij heb getest 

liefs hoop voor het beste

reageer

Amy1996 04-03 om 20:49

@melanie al een test gedaan?

MomToBe 05-03 om 15:32

hooi amy bedankt voor je reactie nee ik heb nog geen test gedaan ik wil eigenlijk het liefst wachten tot het maandag is ik durf geen test te nemen en ik ben gewoon zoo bang... ik weet niet wat ik moet denken wel niet wel niet wordt er gek van dus ik heb het maar even uit gestelt weet anders ook niet wat ik moet doen..

liefs

Amy1996 05-03 om 21:00

hoi, ja heb hetzelfde hoor. ben ook egt bang voor teleurstelling. ben eigenlijk wel zeker dat ik zwanger ben maar toch bang dat het niet zo is.
ik doe woensdag weer een test zou dan 5,5 week zwanger moeten zijn
liefs

MomToBe 06-03 om 08:34

hooi amy 
ja klopt ik heb vandaag gister nacht maar dat is zondag bruin bloed verlies gehad ik vrees nu helemaal voor het ergste want morgen moet ik ongi worden... en normaal heb ik dit nooit bruinbloedverlies het was ook maar niet eens een inlegkruisje vol het waren een paar druppel
het zou zo maar een voor tekenen kunnen zijn op de zwangerschap ik kijk het even aan de rest van deze dag als het rood word is het alleen maar goed als er niks meer komt weet ik eigenlijk al genoeg... maar dan hebben we morgen nog altijd... maar door dit weet ik echt niet wat ik moet denken het was gewoon helemaal bruin... wat denkt uw zou het dan toch ? 


liefs

MomToBe 06-03 om 21:37

lieve mensen,

vandaag heb ik bruinbloedverlies gehad neet veel ik ga morgen een testje doen samen met me vriend ik heb de hele dag hoofdpijn gehad moet gelijk plassen als ik heb gedronken en ik was heel erg 
misselijk vandaag... 
dus ik ga er van uit dat die test positief is morgen maar het kan alle kanten op gaan.. 

liefs

Amy1996 06-03 om 21:55

oke spannend!
ben ook al tijdje misselijk en hoofdpijn. mijn testen helaas nog negatief.
ik duim voor je!
liefs

Amy1996 06-03 om 21:55

oke spannend!
ben ook al tijdje misselijk en hoofdpijn. mijn testen helaas nog negatief.
ik duim voor je!
liefs

MomToBe 06-03 om 23:18

hooi amy 

klopt het is zeker spannend me misselijkheid blijft hangen ik duim ook voor jou morgen ochtend ga ik testen ik laat je het weten of het zo is positief of negatief. 

liefs

Amy1996 07-03 om 14:02

heej melanie,

en wat zei de test?

liefs

MomToBe 07-03 om 19:47

hooi amy ik had zo drukke dag vandaag dat ik niet op brabbels kon komen ja de test zei positief het gekke is alleen het gaf een heel licht streepje en toen ik de test uit elkaar haalde was het heel erg positief van clearblue maar nu weet ik niet wat ik moet geloven want je zag duidelijk toen ik de test uit elkaar haald een blauwe verticale streep en horizontale streep of slaan de testen van clearblue altijd blauw ook als je niet zwanger ben ? 

liefs

Amy1996 07-03 om 19:57

heej,
geen idee. heb alleen die van action gebruikt daar heb je 1 streep voor nodig. maar denk dat je zwanger bent hoor! een licht streepje betekent ook zwanger!
beetje jaloers dat jij al positief heb hihi

liefs

MomToBe 07-03 om 21:26

hooi amy jaa ik denk nu weer dat ik niet zwanger ben ben net ongi geworden plus ik heb een 2de test gedaan en die was negatief.. 
dus ik denk dat het toch niet zo is maar het probleem is ondanks dat ik 18 ben ik het gevoel heb van weetje ik wilde graag zwanger zijn ik zou het echt leuk vinden alleen waarneer ik dan met me vrienden ben en leuke avonden uit ga ik dan denk van nee ik kan niet zwanger zijn . 

ik weet niet of uw me gevoel kan begrijpen maar het ene moment denk ik ik wil zo graag zwanger zijn ej het andere moment niet.. dus vind het best balen dat me periode er nu is ): 

liefs

ellis (Gast) 07-03 om 21:35

Wacht daar gewoon nog een  paar jaar mee!! Ga genieten van vakantie's vrienden en zoek een leuke baan!! 
Zijn veel vrouwen die het al vroeg willen of weten dat ze moeder willen zijn!! Eerst genieten meid.

Amy1996 07-03 om 21:53

heej melanie, ja ik snap je hoor. ik ben 19 dus we schelen niet veel.
ik wil ook heel graag een kindje en ookal was dit niet gepland. als het blijkt dat ik toch niet zwanger blijk te zijn gaan we er alsnog voor.

ja ik snap je twijfel. heb ik ook hoor. aan de ene kant is het niet handig en aan de andere kant zo leuk!

ik heb verder geen vrienden dus kom eigenlijk nooit het huis uit. alleen om naar me vriend te gaan of te werken dusja dat uitgaan met vrienden heb ik niet zo. wil al heel lang een kindje en ik denk dat het tijd is. hoef nergens voor te wachten.

ja snap dat het bale is dat je periode er nu is. ik zou ook egt balen als dat bij mij gebeurt. maarja alles heb een rede zeg ik altijd.

liefss

MomToBe 07-03 om 22:59

hooi amy 

bedankt voor je berichtje klopt nee dat wist ik niet ja we schelen zeker niet veel wat leuk meid ! ja ik heb dat gewoon hoewel mij vriend nog niet zo ver is en eigenlijk nog graag van ze leven wil genieten voelt het voor mij gewoon niet compleet het plaatje en zit ik zo erg in een twee strijd. met me zelf en met me gevoel.. want ene kant wil ik samen met me vriend nog alles doen en pas 3 jaar later aan een kindje begingen en aan de andere kant wil ik het nu.. dus zit zo erg in twijfel ik wil het gewoon graag.. 

liefs ik ga zeker voor je duimen mop ! hoop dat je periode lekker uit blijf

Amy1996 08-03 om 01:40

hoi melanie,

nee mijn vriend vind het ook nog eng maar we willen het wel allebei.

ik zou ook nog veel met me vriend willen doen maar door zijn epilepsie valt er niet meer veel te doen. we kunnrn nergens heen of dingen doen die we willen doen en dat is erg saai.
maar das niet de rede dat we een kindje willen. ik wil het al jaren en vind dat de tijd is gekomen en mijn vriend vind dat ook.

ik word er niet gelukkiger van om nog een opleiding te doen en een beetje dagjes weg te gaan. dat kan ook met een baby en dat maakt me een stuk gekukkiger en me vriend ook.
dankjewel mop. heb even overlegd met me moeder en ga morgenochtend een test doen. is die negatief ga ik naar de huisarts. ben het wachten zat. kan er niet meer tegen haha. wil weten of er wat in me zit of niet. dus morgen even afwachten!


liefss

MomToBe 08-03 om 07:05

hooi mop goeiemorgen 

ja dat snap ik helemaal ja ik denk ook zo alleen wij hebben wel vrienden gaan ieder weekend bijna uit hebben spontaan planningen of gaan dagjes weg dit maakt mij wel gelukkige alleen met kind zal dit mij veel gelukkiger maken.. dat voel ik gewoon het plaatje voelt biet compleet... 

alleen aan de andere kant ik ben nog bezig met me werk en bezig met school woon nog thuis kwa inkomen zullen we het redde want mij vriend verdiend tussen de 8-900 euro per maand. 
maar kwa woon situatie is het dan weer geen haalbare kaart want we wonen nog thuis. 
zo zijn er telkens factoren die mee spelen van wel of niet haha.

kijk over 3 jaar heb ik me studie afgerond dan ben ik als het goed is heb ik dan me diploma. 

maar 3 jaar is al zoo lang ik hoop voor je dat je zwanger ben meid en meschien een tip soms heb je niet genoeg hcg in je lichaam het zwangerschaps hormoon wat ik zou kopen is de digital van clearblue met zwangerschaps indicator waar op staat al te gebruiken 4 dagen voor de menstruatie of clearblue plus handig in gebruik voor 4 dagen van te voren die testen zijn gevoeliger mop dat moet jou zeker een woordje zwanger geven of een dikke plus 

liefs laat maar weten wat het word ik hoop voor je dat je zwanger ben en als ik wat mag vragen hoelang zijn jullie het al aan het proberen ?

Amy1996 08-03 om 09:58

goedemorgen mop,

ja ik snap je. nog thuis wonen met een baby is niet handig. ik woon al bijna 2 jaar opmezelf en dan is het allemaal even wat makkelijker.

ik volg zelf geen opleiding meer en zit al een jaar thuis. werk alleen achter de kassa een paar uur per week maar dat is het.

ja had vanochtend die van etos gebruikt, clearblue vind ik iets te duur hihi . weer negatief dus nu huisarts gebeld.
heb om 15:00 een afspraak. ze gaan me urine testen en als dat niks oplevert dan bloedtest.
ik hoop zo op positief.

nouja dit was niet echt de bedoeling haha. dit is door de pil heen. vergat hem heel vaak. maar het is heel erg welkom

liefss

MomToBe 08-03 om 13:26

hooi mop ja ik werk ook achter de kassa wat leuk ja ik snap je wel hoor als je al zelfstandig woont en het kan betalen gaat het inderdaad wat makkelijker ja ik heb dat helaas niet maar dat komt wel nou gek dat je weer geen positieve test heb gekregen ik ga zoo hard voor je duimen meid !! dat ij om 3 uur te horen krijg dat je zwanger bent zou ik echt leuk voor je vinden. 
hoe staat jou vriend er in als jezwanger zou zijn ? 

liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwangerschapsforum