Dames gezocht waarbij zwanger worden ook langer duurt

141 antwoorden en 16582734x bekeken

Lotte 19-01 om 14:15

Meisje87 , Dank je wel Ja het lange wachten wordt inderdaad beloont.. Wij zouden als het deze maand niet raak zou zijn, een poosje stoppen en vanaf Mei de medische molen in gaan.
Het lange wachten en proberen wordt inderdaad beloont En ik hoop oprecht dat dit voor jullie ook snel genoeg is!!

reageer

liefsTess 19-01 om 18:13

@sylvia bedankt voor je bericht!! Ik heb wel aan hem gevraagd of hij eens per maand prima vind of dat het meer mag. Hij gaf aan dat het wel meer mocht alleen is de drempel hoger dan de zin. Hij lijkt zich echt te moeten voorbereiden op die ene dag. 
Ik zou mijn vriend ook voor geen goud willen missen enkel vanwege dit, ik zeg ook weleens tegen hem dat ieder huisje zijn kruisje heeft en dit is dan die van ons. 
Als hij een biertje op heeft dan praat hij er gelukkig wel meer open over met mij alleen de dag daarna is hij weer meer gesloten als ik er over begin.
Als ik maandag weer ongesteld ben geworden ga ik hem voorbereiden op de spuitjes, hopelijk mag het op die manier net als bij jullie wel lukken ??
Nogmaals bedankt voor de reacties, heel fijn!

Meisje87 19-01 om 18:28

@lotte, mag ik vragen of jij voor nod al kwaaltjes had? Veranderingen merkte in je lijf? Altijd benieuwd naar hihi 

@liefstess, misschien moet hij gewoon even ervaren hoe het werkt en gaat met zo'n spuitje en dat hij dan wel wat vaker bereid is om zijn best te doen? Elke maand die niet lukt is zwaar maar het is ook fijn als jullie beide tevreden zijn met de manier waarop jullie toekomstige wondertje verwekt gaat worden. Dat vonden wij in het begin ook even lastig maar toch voelt het voor ons nu als iets wat zo ver mogelijk bij de meest natuurlijke weg in de buurt komt. We doen het samen, voelen ons er goed bij en vinden het fijn. En als het dan zo ooit goed zou mogen komen dan is de manier waarop veel minder belangrijk dan de uiteindelijke wens. 

Succes met voorbereiden en hopelijk komt het snel goed ook bij jullie!

Lotte 20-01 om 12:44

Meisje87, Ik was sinds 23 december overtijd (9 dagen), maar zoals ik bijna iedere maand wel 5/6 dagen overtijd was durfde ik niet te testen.. (best stom eigenlijk  )
Ik was sinds 20.12.2020 aan één stuk door misselijk en enorme hoofdpijn (nu nog steeds..) Verder had/heb ik nog nergens last van  Ik merk echt dat er twee kindjes in mijn buik groeien, begin een bolling te krijgen, Mijn borsten zijn onwijs gespannen

Meisje87 20-01 om 13:25

@lotte, balen van de misselijkheid en de buikpijn. Maar wat heerlijk dat je al veranderingen ziet aan je lijf. Dat maakt het wat echter he  heerlijk van genieten! Het is iedereen zo gegund! 

Elvira 20-01 om 13:27

@meisje87 2 dagen voor nod heb jij nog een testje durven doen?

Meisje87 20-01 om 19:55

@elvira, ja heel erg  heb er vanmorgen alweer 1 gedaan.. Ben deze maand erg ongeduldig door al die kwaaltjes maar helaas nog steeds negatief. Ben er beetje bang voor. Vandaag best wel wat menstruatie krampen gehad (dat gevoel) en flinke hoofdpijn. En iets meer rozige afscheiding. Dacht van is 2 dagen te vroeg als het door gaat zetten maar is bij mij niet uitzonderlijk. Maar heeft toch nog niet doorgezet maar men hoop begint langzaam toch wel beetje weg te zakken helaas. Hoe is het met jou? Testje gedaan of klachten? 

Elvira 20-01 om 20:22

@meisje87 balen zegik wacht echt nog even met testen want ik ben al zo vaak teleurgesteld en ik voel van alles maar ik voel elke maand van alles dus ik denk nu ook niet meer dat het ook bij een eventuele zwangerschap kan horen

Meisje87 20-01 om 20:38

@elvira, ja ik snap wat je bedoeld. Je probeert jezelf toch te beschermen. Ken het wel, maar ben in dit opzicht zo'n ongeduldig type  heel vervelend haha. Maar we mogen nog 2 dagen heel hard hopen op een wonder!

Meisje87 21-01 om 14:17

Pff hier is het vandaag al doorgezet, een dag te vroeg..  jeetje zo enorm balen weer! Ergens had ik het aan zien komen maar wat kan je lijf je dan toch enorm voor de gek houden! Baal momentje.. Na lockdown willen we toch echt naar de huisarts gaan want duurt nu al zo lang voor men gevoel en wordt metaal steeds zwaarder.. Gaan nu ronde 18 in. En vergeleken bij veel mensen is dat nog niet veel hoor maar de vorige duurde ook 2 jaar en ik wordt er niet jonger op dus toch maar een keer een afspraak maken. Had gehoopt dat het niet hoefde maar helaas..

Elvira 21-01 om 14:33

@meisje87 balen zeg

Meisje87 21-01 om 14:39

@elvira, best wel ja. Maar nu duimen we voor jou dat het bij jullie dan hopelijk wel raak is!

Elvira 21-01 om 16:37

@meisje87 bij jullie 1ste nooit overwogen om naar de huisarts te gaan?

Meisje87 21-01 om 18:44

@elvira, ben ik toen geweest vanwege mijn vaginisme, daardoor doorgestuurd naar psycholoog, van daaruit doorgestuurd naar seksuoloog en die gaf de tip voor met spuitjes te beginnen. En stuurde me door naar bekkenbodemtherapie. Uiteindelijk voordat het hele rondje klaar was waren we 1,5 jaar verder en vanaf de spuitjes telde ik na 5 maanden ongeveer aan. Dus in dat opzicht nog redelijk snel gegaan maar dat mentale en fysieke 1,5 jaar ervoor waren zwaar. Nu direct begonnen met spuitjes maar nu helaas niet zoveel geluk. Maak me soms zorgen omdat ik bij de 1e zwangerschap een vleesboom had en dit kan ooit ervoor zorgen dat een volgende zwangerschap moeilijker is, heb ik gelezen. Wat hiervan waar is weet ik niet. En heb een keizersnede gehad dus weet ook niet of er misschien littekenweefsel zit. Vandaar dat ik nu deze stap ook overweeg, maar door mijn verleden is dit wel een grote stap snap je?

Elvira 21-01 om 18:53

@meisje87 ik zou eerst een echo vragen om te kijken of je keizersnede en vleesboom schade hebben achtergelaten en dan kan je man / vriend ondertussen zijn zaadjes inleverenze doen ook standaard een chlamydia onderzoek

Meisje87 21-01 om 18:59

@elvira, goede tip bedankt! Ik kom gelukkig zelden bij huisarts of ziekenhuis en weet niet of je hierom mag vragen. Enige nadeel is dan ook weer dat het bij mij onmogelijk is om een inwendige echo te maken  heel erg maar dit is meerdere malen geprobeerd maar door dat vaginisme slaat alles letterlijk kei hard op slot en kan er werkelijk niks naar binnen.. maar misschien kunnen ze uitwendig ook wel wat. We wachten het af. Daarom zou het zo fijn zijn geweest als het niet nodig was om naar de huisarts te hoeven. Maar angsten zijn er om te overwinnen 

Elvira 21-01 om 20:04

@meisje87 daar ben ik verder niet zo in thuis maar dat zou je altijd eens kunnen informerenweet je trouwens of je vaginisme een oorzaak heeft?ik vind het trouwens heel knap hoe je er hier zo open over kan praten

Meisje87 22-01 om 07:41

@elvira, ja heb het zo'n 15 jaar geleden ontwikkeld door een 'vervelende' ervaring met 1e vriendje. Niet dat hij niet lief was hoor maar door pijn heb ik die spanning ontwikkeld. En kom daar na jaren mee leven maar eens vanaf izzy: valt niet mee. Het is vooral een mentaal proces van hele kleine stapjes. Ieder stapje is er 1, al gaat het heel langzaam..
En kon er nooit goed over praten, maar praten helpt en vooral hier typen helpt 

Elvira 22-01 om 08:59

Helaas ongesteld geworden

Meisje87 22-01 om 12:12

@elvira, ohh nee balen 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dames gezocht waarbij zwanger worden ook langer duurt' in het Zwangerschapsforum