Het gezellige mmm groepje deel 5

3230 antwoorden en 31010684x bekeken

C81 28-10 om 01:15

Zo bij deze een nieuwe geopend!!!

reageer

*Lotus* 28-10 om 07:23

Gevonden. 

C81 28-10 om 12:37

Mooi!! Nu de andere dames nog 

Natasja 28-10 om 14:33

Gevonden 

*Lotus* 28-10 om 15:07

Nu moet t goedkomen heb een linkje geplaatst

Mir 28-10 om 16:15

Jaaaaah fijn!

Jenny00 28-10 om 17:35

check  

Marie 28-10 om 19:32

Ik sluit ook weer aan..!
Hoe is het met iedereen? Ik heb na m'n HSG van afgelopen woensdag nog maar 2 dagen bloedverlies gehad - beetje bruin. Donderdagavond toch weer gevreeen, we konden het niet laten en het was fijn en geen last van de HSG. 
Maandag echo, ben benieuwd of de Chlomid niet teveel eitjes heeft laten rijpen. Dus misschien volgende week onze eerste poging iui. Ik ben gek genoeg helemaal enthousiast en kan niet wachten tot het zover is! Eindelijk actie!!! 
Vanavond een feestje - ik bob  en de rest van jullie? nog allemaal leuke plannen en tips voor smoesjes om niet - of weinig alcohol te drinken? Ik drink doorgaans behoorlijk stevig en heb nog wel wat uitdaging om niet door de mand te vallen. Wil in dit traject echt niet te veel of liefst niets drinken.. volgende week ook een feestje op loopafstand. Denk dat ik zeg dat ik een stevige kater heb en daarom weinig zin in alcohol heb - dat is meer plausibel voor mij 
Fijn weekend allemaal!!

Anoniem (Gast) 28-10 om 19:47

Mag ik me aansluiten? Ik zit nu in de wachtweken bij zevende keer ovulatie inductie.

Lydie (Gast) 28-10 om 19:49

Sorry, was naam vergeten!

Annesje 28-10 om 23:21

Ook gevonden. :-)

Hier een heel slecht gevoel. Mijn beste vriendin is bevallen...Heel fijn voor hen maar het is zo zo zo moeilijk...Zeker als ik bedenk dat het binnen 2 weken ons beurt had kunnen zijn. 
Op babybezoek geweest en dan wil je dat gewoon eens zo hard als je dat boeleke vast gehouden hebt. In haar bijzijn heb ik me sterk gehouden maar eens hier thuis, pffff!

Verder heb ik ook een raar gevoel met die Clomid nu. Ik heb een sterk menstruatiegevoel, ook last van veel witverlies..weet niet of dit normaal is. Maandag weten we meer, hoop ik!

@Marie: Ik kan geloven dat je enthousiast bent. Fijn dat er stappen ondernomen zijn en hopelijk snel met resultaat.  Qua alcohol kan ik geen tips geven, ik heb nooit echt veel gedronken. Scheelt bij ons ook wel dat de meesten wel van ons situatie afweten waardoor niemand vreemd opkijkt als ik eens "neen" zeg op een glaasje.

Lucky 29-10 om 08:54

Gevonden 

Proudmommy 29-10 om 11:10

Ik zal jullie hier blijven volgen als het mag.

Marie 29-10 om 11:22

Ah Annesje, ik geloof zo goed dat het moeilijk voor je was! Gisteren op het feest vertelde iemand tegen mij en m'n vriend hoe ze te horen had gekregen dat haar schoondochter zwanger was en hoe blij is daarmee was. Haar schoondochter stond er naast met een bolle buik.
Mn vriend zag dat ik het moeilijk kreeg, hij zei meteen .. schat ben je moe? Zullen we zo naar huis? Echt heel lief.. eenmaal buiten vroeg ie ' je had het moeilijk he? ' ik zag het bij hem ook.. dat brengt ons wel weer echt samen, hij was voorheen helemaal niet zo bezig met mijn gevoelens op zo'n manier en ook niet zo bewust van mn lichaamstaal .. tis allemaal toch ergens goed voo zullen we maar zeggen .. probeer overal positiviteit uit te halen hoe moeilijk het soms ook is 

Jenny00 29-10 om 11:23

Annesje, snap je gevoel goed! Is ook zo confronterend dit soort momenten. Ik vind het heel knap dat je toch gegaan bent  
Op welke cyclus dat zit je nu? En had je 50mg Clomid?

Welkom Lydie. Hoe lang nog tot je nod? En heb je een goed gevoel. 

Marie, wat fijn dat je HSG zo goed is verlopen, ondanks de pijn. Hopelijk maandag een mooi groeiende follikel op de echo  
Over alcohol, toen nog niet al mijn vrienden wisten dat we serieus met kinderen bezig zijn dronk ik ook aardig op feestjes. Ik ben toen overgegaan op de tonic, limoentje erin, ziet het er precies uit als een gintonic. Niemand die wat in de gaten had. Voor een flesje bier kan je deze natuurlijk ook leeg maken en goed omspoelen, vullen met iets anders. Nu dat iedereen van onze wens op de hoogte is, en dit natuurlijk al zoooo lang duurt, denkt niemand er meer wat van. 

Ik heb echt geen idee of ik nu mijn eisprong wel of niet heb gehad. Eerste cyclus Clomid 100mg zonder echo's. Op dag 13 een follikel van 13mm, maar daarna dus geen echo meer gehad. Ben ovulatietesten aan het doen, die was donderdag vrij donker en vrijdag, gister en vandaag super licht! Terwijl ik na mijn vorige 2 cyclussen dag 20, morgen, als eisprong aanhield. We zullen het zien over een aantal weken

Marie 29-10 om 15:49

Hee Jenny,
Ja, ik ga uit  van een paar goeie eitjes - hopelijk niet teveel!! Vorige echo zonder chlomid had ik ook een mooi eitje dat op springen stond. 
Dat is inderdaad ook een slimme oplossing! Misschien dat ik dat wel doe! Ik drink soms ook gin tonic dus zou een goeie kunnen zijn! 
Hoe lang duurt jouw cyclus gemiddeld? Ik heb nu m'n echo op cd 11 en verwacht eigenlijk cd 14/15 mijn eisprong. Heb gemiddeld een cyclus van 30 dagen ongeveer. Ben benieuwd! We duimen voor een goede poging volgende week!
Toi toi toi! 

Jenny00 29-10 om 16:19

Mijn cyclus was de afgelopen 2 x met Clomid 100mg 34 dagen. Eisprong was beide keren op dag 20. Hopelijk dus vandaag/morgen weer een eisprong  
Echt niet normaal hoe ik me er aan toe voel om moeder te worden. Zo'n zin om voor zo'n klein hummeltje te mogen zorgen. Maar goed, kan zo maar nog heel lang duren voor het zover is..

Hoe is het met de rest die zich hier weer aangemeld heeft? x 

Annesje 29-10 om 21:14

Jenny, ik heb Clomid 100mg (2x50mg). Gelukkig nooit te veel eitjes gehad. Ik ben benieuwd morgen, om 8u30 fm. Ik zit nu op dag 9 van de cyclus. Dus waarschijnlijk nog geen goede eitje(s) morgen, áls er al eentje zit.
Om 9u30 hysteroscopie. Nu al nerveus voor, pffff!

Poesh 29-10 om 21:18

Ook gevonden

Jolien2809 30-10 om 00:13

Hallo iedereen, topic ook gevonden ! Ja spijtig om in het mmm groepje te moeten aansluiten, maar ook opgelucht! Al sinds april aan het proberen en iedere maand hopen dat het prijs was maar telkens teleurstelling, heb 1 keer volgens de huisarts een vroege miskraam gehad maar was zelfs nog te vroeg om aan te tonen, voelt wel goed om te weten dat ik eindelijk kan geholpen worden. Zaterdag langsgeweest voor een follikelmetingen en 2 eicellen die direct aan het groeien waren, clomid 50 slaat dus goed aan bij me! Gyn zei dat het al enorm zou moeten lukken dat ze effectief beiden zouden bevrucht worden maar maak me er toch enigszins zorgen over, zou ons eerste kindje zijn en een tweeling zien we beiden niet echt zitten .. :-( Morgenvroeg voor pregnyl spuit en hopen om toch bij de eerste ronde raak te zijn van een eenling natuurlijk  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum