Het gezellige mmm groepje deel 5

3230 antwoorden en 31077818x bekeken

nanie 08-11 om 18:23

Oh Annesje ik begrijp zo goed wat je bedoeld, ik kan precies dezelfde dingen zeggen. Soms weet ik ook dat ik mij onredelijk en onmogelijk gedraag maar dat valt niet te tegen te houden op zulke momenten. Mijn man steunt mij trouwens ook super goed, maar weet ook niet ieder detail en dat vind ik fijn! Wat ik ook lastig vind is zijn de vooroordelen. Ik heb een gezond gewicht maar mij werd laatst door een collega dood leuk verteld dat wanneer ik gezond zou eten mijn pcos over zou gaan en ik makkelijk zwanger zou raken 
Wederom mooi verwoord Marie, Je legt de vinger echt op de gevoelige plek!
En wauw Zeentje, dat jou schoonmoeder dat durft te zeggen is echt bizar. Misschien moeten we haar verblijden met een van onze vele inwendige echo’s, ziekenhuisbezoeken en wacht weken..misschien begrijpt ze het dan. 
Ik hoop dat ik snel ongesteld wordt, maar de vorige keer duurde het 8 dagen

reageer

Marie 08-11 om 19:28

Dankjewel dames, maar meen het ook uit de grond van m'n hart  we mogen trots zijn op onszelf! Je moet het maar doen wat wij doen - hormonen - spuiten - wachten - pijnlijk onderzoeken en dan ook nog je schaamte opzij zetten!! En die mannen zijn daar ook trots op zo te horen, en das het allerbelangrijkste! Niet wat anderen denken! Je vriend kent zn moeder waarschijnlijk al goed genoeg om te weten dat ze praat als een kip zonder kop?  Je mag ook bent van hem vragen om op zo'n momenten voor je op te komen, omdat jij het wèl belangrijk vindt! Moet hij ook begrip voor hebben dat zulke uitspraken pijn doen! 
Wat een uitspraak van je collega Nana! Ik heb gelukkig een heel begripvol team en de collega's die ik het niet vertel doe ik om die reden - van die goedbedoelde kutadviezen (pardon my French). Ze weten dat ik regelmatig naar t ziekenhuis moet maar niet waarom - en ze hebben ook geen vermoeden want ik zeg altijd op t werk dat ik geen kinderen wil. 
Nana, ben benieuwd of het nog duurt voor je! Heb net m'n laatste vd 10-daagse provera kuur genomen, heb veel witverlies dus verwacht m'n menstruatie nu toch wel snel! Op naar de volgende ronde!

Jolien2809 08-11 om 21:43

Verschrikkelijk van je schoonmoeder, terwijl het een periode is dat je zoveel steun nodigt hebt van iedereen...
Daarom blij dat we iedere avond toch ons hartje in deze groep kunnen luchten en lekker kletsen met elkaar. 
Hier ook vervelend... ik was er echt veel minder mee bezig deze ronde dan afgelopen maanden en na gisteren een licht positieve test te zien toch voorzichtige blijdschap en deze ochtend dan Omo wit echt niet tof! Ik wil me helemaal niet gek maken maar toch deels de hoop opgegeven deze ronde.. alweer ;(

Marie 08-11 om 22:36

Ohwnee Jolien wat ontzettend klote  wat een onzekerheid.. misschien even een paar dagen niet testen en dan weer proberen? Ook al is de verleiding groot, misschien maak je jezelf onnodig zorgen en heeft dat negatief effect? 

Lucky 09-11 om 08:24

Mooi gezegd Marie.

En Jolien als er hcg word aangemaakt dan schommelt dat wel eens in het begin.
Gewoon 2 dagen wachten als dat lukt.
Hopelijk dan 2 mooie duidelijke streepjes.

Zeentje succes vandaag en hoop bij jou op mooi nieuws ook al denk jij dat het niets is.

C81 09-11 om 09:19

Helaas laatste cryo heeft het niet overleeft. Ik moet weer opnieuw beginnen 

Marie 09-11 om 09:55

C81 wat klote  Misschien dat de volgende eitjes van betere kwaliteit zijn?! Ik duim voor je! 

Jenny00 09-11 om 10:27

C81, dikke knuffel voor jullie  wat onwijs verdrietig dat het niet is gelukt met de laatste 2 cryo's  

Jolien, alles kan nog! Precies wat Lucky zegt. Maar begrijp uiteraard goed dat je er onzeker door bent. 
Zeentje, succes! Laat je even horen wat er uit je bloedtest is gekomen? Ik duim voor je op een verrassing. 

Mijn omgeving is over het algemeen echt zo lief en begripvol. Gun jullie dat allemaal! Ik heb wel aan iedereen gezegd dat ze er niet elke keer naar moeten vragen, en dat als er wat te vertellen is we daar zelf mee komen. Dat werkt over het algemeen best goed.
Ik heb alleen een beetje moeite met 1 vriendin, zij is nu 2,5 maand bezig om zwanger te worden en klaagt nu al over dat het zo lang duurt. Dat valt bij mij dan echt verkeerd. Joeeehoee, wat denk je van mij dan?!  
Maar goed, als je iets graag wilt duurt het altijd te lang natuurlijk..

nanie 09-11 om 11:40

Wat enorm balen C81..heel veel sterkte!
ohhh nee daar zou ik ook niet tegen kunnen Jenny, ik ben in dezelfde maand als een vriendin gestart met proberen en bij haar was het na 1 maand al raak. Zij voelde zich enorm bezwaard, dat is dan ook weer niet de bedoeling Ik gun het namelijk iedereen heel erg.
Zeentje, heel veel succes..ik duim voor je!
Jolien, wat super spannend voor jou..het is wat Lucky zegt, soms schommelt de hcg in het begin.
Marie, is dit voor jou de eerste keer aan de provera? Is het bij jou al doorgebroken? Ik wacht nog steeds,  hoop niet dat het nu weer 8 dagen duurt

Jolien2809 09-11 om 12:28

Heb me voorgenomen niet meer te gaan testen tot zaterdag ten slotte moet ik maar dinsdag ongesteld worden...

Annesje 09-11 om 13:03

Oooh C81, echt balen!  

Marie 09-11 om 13:39

Jenny wat fijn dat je zo'n begripvolle mensen om je heen hebt! Ik heb een paar mensen om me heen ingelicht en dat worden er langzaamaan wel steeds meer. Heb ook geen zin om er heel moeilijk over te doen, maar heb ook bewust mensen buiten beschouwing gelaten omdat ik niet wil dat ze zich anders gaan gedragen dan ze nu doen. Denk dat het voor iedereen persoonlijk is hoe ze hier mee om willen gaan.. en tja... inderdaad als er dan zo'n vriendin is die na 2,5 maand het gevoel heeft dat het lang duurt dan is dat haar beleving... dat wij een andere ervaring hebben neemt niet weg dat dit voor haar ook al heel lang is. Het enige wat je kunt doen is er voor haar zijn.. ze zal zichzelf echt wel een keer gaan beseffen dat jij sterk in je schoenen staat door het feit dat jullie nog meer geduld moeten opbrengen.. soms is het in perspectief plaatsen al genoeg vor een ander om in te zien dat ze iets kwetsends hebben gezegd - sommigen hebben het gewoonweg niet in de gaten, het betekent niet dat ze je willen kwetsen ook al doet het dat wel.. wees er eerlijk en open over. Misschien brengt het jullie wel dichter bij elkaar.
Nana, ja dit is de eerste keer Provera en wat wat mij betreft ook de laatste keer! Helaas nog geen bloed, maar ik denk dat het niet meer lang gaat duren.. voel de hele dag m'n baarmoeder verkrampen - nog nooit zo heftig gevoeld. Ik wacht geduldig af, intussen plan ik lekker m'n agenda vol. Hoef hooguit straks iets te cancellen omdat ik weer naar het zkhs ga, maar ik zorg voor genoeg afleiding. Ben er nu ook nauwelijks mee bezig. Ben vooral druk met mn werk en mn huisje en daar vermaak ik me momenteel goed mee. Hoe meer ik de tijd van 'wachten' als 'wachten' ga zien, heb ik het idee dat m'n leven aan me voorbij gaat terwijl er nog zoveel andere dingen in het leven zijn dan zwanger raken.. 

Mir 09-11 om 14:32

Heel veel sterkte C81 

Natasja 09-11 om 14:40

Mijn voorgevoel zat goed...
ziekenhuis heeft gebeld, test was negatief...
op naar de volgende ronde maar weer he...

Natasja 09-11 om 14:53

Dankjewel lieve dames voor de succeswensen 
ik moet er ff over nadenken wat ik er nu mee ga doen....

*Lotus* 09-11 om 15:06

C81 dat is heel heel verdrietig ik hoop dat jullie nieuwe ronde mooie embryos geeft en dikke plakbabys
Zeentje wat enorm verdrietig ook voor jou..
Jolien wat spannend weer..
Hier even totaal niet bezig met zwanger worden, zoon 17 gaat het niet goed mee.. Dus alle focus op hem.. en de rest van het gezin.. want pffff wat is dit moeilijk even.
dikke knuffel voor iedereen die het nodig heeft.
En Marie prachtig hoe je het allemaal omschrijft.
Liefs

Jenny00 09-11 om 15:58

Wat jammer Zeentje! Ik had het zo voor je gehoopt dat je voorgevoel niet zou kloppen...
Marie, je hebt helemaal gelijk. Op het moment dat ze het zei zat ik nogal met m'n mond vol tanden. Een volgende keer spreek ik inderdaad mijn gevoel naar haar uit. Is beter om daar eerlijk over te zijn inderdaad

Marie 09-11 om 16:13

Zeentje wat vervelend, maar ook wel fijn dat er nu duidelijkheid is! Trek en lekker flesje wijn open vanavond met je mannetje of ga lekker uit eten bij je favoriete sushirestaurant  Het is en blijft klote... vooral in de mmm waarin we zitten.. geef deze teleurstelling een plaatsje en pep jezelf weer op voor de volgende ronde!! Wij zijn je supporters 

Natasja 09-11 om 16:30

Dank je Jenny00
@Marie, dankjewel voor de steun... Ga vanavond met "Hugo" klef doen denk ik  en lekker een half rauwe biefstuk eten 

Marie 09-11 om 16:44

Zeentje, neem het er even van vanavond  En probeer elke ronde afzonderlijk van de andere te bekijken.. de statistieken veranderen niet per ronde. Je hebt nu evenveel kans als elke voorgaande ronde.. Hou je sterk meis! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum