Gaan voor een vierde kindje

116 antwoorden en 40483320x bekeken

nona 27-02 om 09:17

Ben  benieuwd of hier ook mama's zijn die voor een vierde gaan nu. Ik ben 6 feb gestopt met de prikpil en hoop dit jaar nog zwanger te worden.Wie wil er gezellig mee kletsen!

reageer

Bessie 27-02 om 13:26

Hi Moon,

Ik ga ook voor 4de kindje. Ben in november gestopt met de pil. Nu de 4de ronde. Vandaag mijn eisprong.
hoop dat je cyclus goed op gang zal komen. Hoe oud ben je en je kindjes?
Ik ben 36 jaar...wordt dit jaar 37.
Mijn kindjes zijn 15, 10 en 3 jaar.

nona 27-02 om 15:33

Hi bessie,

Wat leuk dat je hebt gereageerd!

ik word in mei 36 jaar en mijn oudste een meisje is 16 en een jongen van 10 en de jongste ook een jongen is 2.5 jaar

wat spannend voor jou dus al de vierde ronde,ik hoop eigenlijk rond de zomer wel zwanger te worden.

onze kinderen hebben bijna dezelfde leeftijd,leuk!.

Bessie 27-02 om 19:30

Nou inderdaad. Ik heb een zoon, een dochter en een zoontje. Ja...de tijd gaat wat dat betreft hard.....hoop dat het ook niet te lang gaat duren aangezien we het een jaar willen proberen. Ik word in juni 37 jaar...ik hoop echt voor mijn 38ste wel te bevallen. Maar helaas valt dat niet te plannen. Heb over mijn zoontje 3 jaar gedaan door 5 miskramen. 
Hopelijk heb je gelijk je cyclus terug...doe je nog wat met ovulatietesten of tempen? Had vandaag mijn ei...ovulatietesten waren positief en voel mijn ei altijd maar doordat ik test weet ik nu dat het echt mijn ei is en niet ervoor of erna de pijn komt.

nona 27-02 om 19:51

Dat is heftig zeg 5 miskramen dat gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Ik heb hetzelfde als jou ik heb tegen mijn man gezegd ik geef het een jaar als ik 37 word dan vind ik het wel mooi eigenlijk. Ik doe nix met ovulatietesten dat heb ik nooit gedaan en ik denk dat ik er teveel om zou stressen maar ik heb ook altijd een hele regelmatige cyclus gehad en een late ei dus zodra ik menstrueer weet ik dat wel. Worden weer spannende tijden he....

Bessie 27-02 om 20:00

Ja dat hebben wij ook. Het zou heeeeeeeel gezellig zijn als het nog een keer mag gebeuren maar we zijn heel blij met drie kindjes. Ik werd ook echt gek van die testen...was voor mij ook de eerste keer. In drie maanden geen positieve ovutest gehad. Deze maand met extra gevoelige getest en die zijn super. Mijn cyclus varieert. Een cyclus van 24 dagen ertussen gehad. Nu precies op dag 14 mijn ovulatie.
Heel spannend....vind het weer net zo spannend als bij de andere kinders. Weten jou kinders van jullie plannen? Hier nog niet.

nona 27-02 om 20:15

Ik moet zeggen dat ik nu wel meer aan de praktische dingen denk. Maar hoe langer je ermee bezig bent hoe meer je verlangen ook begint te groeien he. Fijn dat je houdvast hebt aan die testen. Ik heb altijd een cyclus van 30/31 dg en mijn ei rond dag 17. Spannend dat je nu zo'n duidelijke test had wie weet is het deze maand wel raak. Alleen onze oudste weet het maar dat komt ook zij roept al een jaar er komt er nog eentje bij en ik zij nee hoor we zijn klaar. Ik zie wel meer op tegen de bevalling nu heb jij dat niet?

Bessie 27-02 om 22:49

Hi meid,

Ik denk meer over het aandacht verdelen na. Mijn dochter is niet de makkelijkste en vergt heel veel energie. Heb wel het idee zoals met de derde dat de vierde nog makkelijker meedraait. Mijn dochter heeft wel een idee en wilt ook wel graag een broertje liefst zusje. Mijn zoon is volgens mij wel klaar met de babys haha. Maar heb nog niks officieel gemaakt :-D

Nou dat inderdaad...de derde was echt de vervelendste bevalling...hoe raar. Heb je vlotte bevallingen gehad? Alleen mijn dochter was snel..4,5 uur en geen hele heftige weeen. Mijn zoon kwam na 21 uur maar viel goed op te vangen. Mijn zoontje 9,5 uur maar dat leek wel 3 dagen....die pijn had ik bij mijn andere twee echt niet. Ik ben van de eerste 2 thuis bevallen. 

Wel heel fijn dat je altijd regelmatige cyclus heb. Ik gelukkig ook. Nooit onregelmatig (laat ik het niet te hard roepen haha). 

Moeten jullie verbouwen met een vierde?

nona 28-02 om 13:25

Hoi hoi,

Nou mijn eerste bevalling was een makkie wel ingeleid maar duurde 6 uurtjes. En bij de tweede ook ingeleid maar hij woog 4,5 kilo en lag met zijn schouders vast was best heftig ingeknipt en liter bloed kwijt. Maar de laatste was ik gestript met 39 weken toen kwam het vanzelf op gang maar weer ingeknipt bah weer 3 uur liggen om te hechten dat vind ik echt tegenvallen hoor. Dus ja hoop als dat de volgende keer niet hoeft.

Ik heb ook wel een 'zorgenkindje' onze zoon van 10 zit ook op speciaal onderwijs hij is hoog sensitief.
Hij zit denk ik niet op een baby te wachten. Maar hoe ouder hij word hoe makkelijker het wel gaat.

Ik denk dat de vierde ook zo makkelijk erin rolt zegt maar dan de derde dat was toch na 8 jaar opnieuw beginnen. En met de slaapkamers word het gewoon doorschuiven.

Nu heb ik in nov voor het laatst de prik gehad is dus al uitgewerkt maar nu zij de dokter dat ik gewoon zwanger kan worden voor er een menstruatie is geweest dus ik denk dat ik voor de zekerheid volgende week even ga testen en dan elke 4 weken voor mijn cyclus weer goed op gang is. Heb vorige week alleen wat bruinverlies gehad...

Bessie 28-02 om 15:20

Hi Moon,

Oh dat lijkt mij ook zo vreselijk om ingeknipt te worden. Daar ben ik altijd bang voor geweest. Nog niet gebeurd.

Nou dan zitten we in gelijke situatie. Mijn dochter zit op cluster 4 onderwijs en is licht verstandelijk beperkt met adhd. Ze is al aardig aan het pubberen...werd op haar 9de ongesteld en sindsdien gieren de hirmonen door haar lichaampje. Heel zielig.

Ik heb 1,5 jaar de prikpil gehad en werd na 2 weken volgens mij al ongesteld maar kan tot een half jaar duren inderdaad. In die tussentijd is een zwangerschap heel goed mogelijk. Voel jij je eisprong? Is idd wel slim om tussentijds een test te doen.

Bessie 28-02 om 15:21

Oh wij moeten een kamer door midden gaan delen if gewoon de twee jongste dan bij elkaar. Het is een vrij grote slaapkamer.

nona 01-03 om 21:32

Hoi hoi zo is het weekend alweer bijna voorbij gaat veel te vlug he...

Zo dat is niet mis met je dochter op haar 9e al ongesteld dat is vroeg.  Heb je het niet moeilijk met haar? Ik had wel een moment dat ik zo mijn handen vol had dat ik dacht al mijn aandacht moet naar hem.

Zo ey 1.5 jaar prikpil en zo vlug ongesteld dat is echt snel als ik google lees je horrorverhalen maar ik heb hem pas twee keer gehad. In nov dus voor het laatst.
Nou wacht gewoon rustig af...

Jullie moeten dus ook wel het een en ander doen om wat ruimte te maken ja dat heb je toch altijd wel. Hier ook verschuiven maar ach we hebben dan nog 9 mnd de tijd waha..

Wanneer is jou nod nu?

Bessie 01-03 om 22:43

Ja dat weekend vliegt. Was zaterdag naar A'dam naar Anouk. Was echt heel leuk. 

Ja ik denk dat ook. Van de week nog. Ze eist alle aandacht en er gaat heel veel tijd en energie naar haar. Ze loopt erg achter, dus verstandelijk is ze 8 jaar in een lichaam van een 13 jarige. En daadwerkelijk is ze net 10 jaar. Dus het rijmt niet...ze heeft daar wel veel last van. Maar we doe ons best om haar zo goed mogelijk te begeleiden. Ook met school en instanties. Het is zwaar voor haar. Maar mijn zoontje draait ook heel makkelijk mee en ze vind het heerlijk met haar broertje. 

Ja die horrorverhalen heb ik ook gelezen al was ik toen niet met nog een kinderwems bezig (wat ook uit de lucht kwam vallen ineens haha). Mijn vriend maakte de opmerking. Ik vroeg aan mijn dochter: wat wil je voor sinterklaas? Toen zei mijn vriend: een broertje of zusje. Nou....daar kwamen mijn rammelende eierstokken weer haha.

Ik heb 12/13 maart mijn nod. Ligt eraan hoelang mijn cyclus nu is. 2 maanden geleden werd ik 10 dagen na mijn ei al ongesteld. Maar afgelopen cyclus weer 28. Dus ga van 28 dagen uit.

nona 02-03 om 10:48

Wat leuk Anouk! Ik was donderdag naar de huishoudbeurs heerlijk zo een dagje even weg en de pasar malam zat erbij dat was helemaal leuk.
Maar wel heftig voor je dochter zeg,fijn dat je wel een netwerk hebt met instanties en samenwerking met school is erg belangrijk. Hoop dat ze het wat makkelijker krijgt in de loop van de tijd.

Ik herken dat als het onderwerp baby ter sprake komt dan gaan je eierstokken er met je vandoor hahaha.
Het begint steeds meer te leven dan. Ik had vanmorgen wat rood bloedverlies dus ik hoop dat ik nu ongesteld word dat zou geweldig zijn. Als het weer regelmatig op gang komt...

Voor jou duimen dus over twee weekjes spannend!!

Bessie 02-03 om 13:50

Moon, oh dat zou mooi zijn....dan komt alles nu op gang meid. Hoop het voor je. Alhoewel het fijn was geweest als het nu al gelukt was :-)

Is dat leuk de huishoudbeurs? Ik ben daar nog nooit geweest. Lijkt me wel leuk.

Ja ik ben alweer aan het aftellen :-)

nona 02-03 om 15:06

Een en een is twee natuuuurlijk of zit ik ernaast ben jij bessie van het viva forum?! Ik kan daar niet inloggen en na 20 pogingen lukt het wel en dan heb ik zoveel gemist. 

Huishoudbeurs was voor mij ook de eerste keer maar vond het heel erg leuk ook nog even over de 9 maandbeurs gelopen hihi...

Bessie 02-03 om 15:22

Hahaha Moon, jaaaaaaaaa......wat leuk!!! Heb het ook een tijdje gehad en nu kom ik er wel weer op. Maar echt 2 weken niet. Leuk je hier te zien!

Lijkt mij ook leuk. Ook nov nooit op de 9 maandenbeurs geweest. Toch maar is gaan doen.

nona 03-03 om 09:51

Nou wat een toeval he haha wel leuk hoor ik vind het wel jammer dat dat forum vaak slecht  werkt of mischien overbelast ik weet het niet.

Hier geen ongesteldheid hoor toch vreemd ik had wel een ongesteldheidsbloeding een week voor ik eigenlijk een nieuwe prik moest halen maar dat is geen menstruatie dan denk ik. Ik heb wel veel krampen en rugpijn ik ga vanmiddag testen dan kan ik dat uitsluiten. Ik moest ook voor een mammografie gelukkig was alles goed maar de dokter zij dat ik veel melkklieren in beide borsten had. 

Nou we wachten maar af...

nona 03-03 om 11:01

Nou even een update hoef geen testen te halen want die buikpijn was niet voor nix ben echt ongesteld geworden het brak echt door net wauw toch vlug he ik ben superblij ermee. Mijn man en zoon waren op reis maar die komen overmorgen terug wat een timing hihi...

Bessie 03-03 om 18:31

Moon, wat fijn dat je ms door is. Nu kan je ecgt beginnen. Gauw weer weg ermee haha. Hier aan het wachten. Nog 9 dagen. 

Ja werd soms gek ervan. Had ik een heel verhaal getypt en kreeg dan een storingsmelding. Echt ellendig.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gaan voor een vierde kindje' in het Zwanger worden forum