Gaan voor een vierde kindje

116 antwoorden en 40676686x bekeken

nona 05-03 om 17:22

Eyy meis nou ik heb te vroeg gejuicht zo gauw als het kwam stopte het ook weer heb telkens kleine bloedingen dus ik denk dat mijn lichaam echt nog moet bijkomen. 

Nou voor jou nog een weekje he zal voor je duimen!

reageer

Bessie 05-03 om 21:12

Oh echt! Dat is niet leuk. Beter dat je duidelijkheid krijgt. Al eens een testje geprobeerd? Kan natuurlijk oud bloed zijn zo na de prikpil. 

Ja spannend al ben ik best relaxt deze keer. Goede cyclus gehad dat neemt de stress ook weg. 
Nog een weekje. Heb wel pijnlijke borsten en krampjes maar dat had ik vorige maand ook. Temp wel mooi hoog deze maand voor het eerst. Afwachten maar.

nona 10-03 om 09:59

Eyyyyy ik wou vragen hoe het met je ging omdat je nod bijna is maar zie ik nou een positieve test daar??!!

Bessie 10-03 om 10:18

Haaaaiiii jawel!!! Haha....zit nog wel voor nod hoor. Nu dpo 11 maar heb al paar mooie testen gehad vanaf 9dpo. Bizar he. Staan op mijn profiel. 

Hoe gaat het met jou? Ms doorgebroken?

nona 10-03 om 11:18

Jaaa die is positief zal alleen donkerder worden wist je nou afgelopen maand wanneer je je eisprong had?

Dit jaar nog een baby hihi..wil wel op de hoogte gehouden worden hoor!!!

Bessie 10-03 om 11:22

Jaaa zit nog voor nod natuurlijk. Ja heb ovutesten gebruikt en deze was op 26 en 27 febr positief. Denk 28 febr ei ivm ovulatiepijn. Maar kan ook vooraf zijn geweest en ei op 28 febr. Want op 2 maart ging mijn temp omhoog. 
Heb 2 april al echo....loop bij het amc ivm de miskramen...dus willen al vroeg een zwangerschapsecho doen. Zo noemen ze dat. Ben benieuwd.

nona 16-03 om 18:03

Eyyy meis hoe gaat het heb je al kwaaltjes?
Wat fijn dat je gauw een echo hebt ivb met je achtergrond geeft dat toch wel rust denk ik. Spannende tijden nou weer he..

Ik heb na die paar daagjes twee weken geleden nog geen menstruatie gehad ik had afgelopen vrijdag wel veel slijmverlies en dat heb ik altijd met een eisprong dus ik ga over twee weekjes wel testen. Voor mij is dit nu een rare tijd ik kan wel zwanger raken maar zonder cyclus heb je er gewoon geen inzicht in behalve maar testen een keer per maand...

Bessie 16-03 om 23:00

Hi meis,

Wat goed dat je wel afscheiding heb gehad! Dat geeft ook wel weer wat aan en dat is ook goed, hopelijk heb je over twee weken een positieve test zonder cyclus hihi....en anders gauw duidelijkheid krijgen.
Ik heb een aardige opgezette buik...had jij dat ook na je eerste zwangerschap bij de anderen? Mijn moeder waarschuwde me al dat ze het zag...ik moet nog naar de 5 weken. Ik weet wel dat ik bij de andere met 6 weken in positiebroeken liep. En heb soms erg gevoelige borsten en af en toe misselijk. Mijn hcg is in ieder geval opgelopen via de CB test, nu 2-3. Dus ben erg blij! Nu duimen voor jou!

nona 17-03 om 07:38

Ja ik had het heel vlug een dikke buik met de tweede en derde met 6 weken al opgezet. Nou nu krijg je al de vierde he! Fijn dat je hcg oploopt dat is ook weer een bevestiging. 

Ik wacht het wel af hahha zowieso voel ik wel dat alles aan het herstellen is heb ook hele gevoelige borsten en dan die afscheiding dus dat komt wel goed! Ik zeg altijd ik heb nog geen haast maar als je maar gewoon weer ongesteld bent dan heb je ookeer houvast...

Bessie 17-03 om 21:15

Moon, ongelooflijk hoe opgezet mijn buik is. Geeone broeken zitten echt niet lkkr. Kan ze niet hebben. 
Hopelijk blijft het allemaal goed gaan.

De duidelijkheid van een ms is altijd wel fijn idd. Dan kan je ook gaan rekenen he. Hopelijk heb je gewoon een positive test. Ik hoop het erg voor je!

Roos 20-03 om 19:09

Ik ga ook voor mijn vierde,
Ik ben zelf bijna 35 jaar en heb een zoon van bijna 16 een van 13 en een van 9 jaar. Ik zou graag een dochter erbij willen hebben, maar natuurlijk gezondheid komt voor geslacht. Maar ik mis het heel erg een baby. Ik ben zelf in oktober begonnen en gebruik al twee jaar lang de pil niet meer. In december heb ik een miskraam gekregen. Heb het nog steeds niet verwerkt. 
Maar succes allemaal hoop zo snel mogelijk zwanger te worden.

Bessie 20-03 om 20:26

Hi Roos, wat leuk om te lezen dat je ook voor een vierde gaat! Er zijn er niet zo heel veel van hihi....wat vreselijk van je miskraam, dat is heel heftig, was je al ver op weg? Jij ook grote kinderen, leuk hoor!

nona 21-03 om 06:32

Dag Roos welkom en wat een grote zoons heb je al,tuurlijk gaat gezondheid boven alles maar ik snap je wens wel. Kan mij voorstellen dat een miskraam erin hakt en ik hoop voor je dat je gauw weer een positieve test in je handen zal hebben...

Bessie alles goed daar? Bofkont hihi

Bessie 21-03 om 08:51

Oh zo doet ie het ook haha

Roos 21-03 om 14:23

Jammer genoeg ben ik vandaag ongesteld geworden Naar de volgende ronde.

Bessie 21-03 om 14:46

Aahhhhh sh*t roos..hoop zo voor je in april een mooie maand. Je cyclus wel regelmatig?

nona 24-03 om 07:37

Wauw bessie hahaha je gaat goed!! Volgende week echo he superspannend en zo leuk weer al die echo's hihi ik wil ook!!! Behalve de misselijkheid die had ik elke keer heel erg blehhh. Ik ga vrijdag weer testen heb geen bloedingen of iets gehad na begin maart...

Roos balen zeg op naar de volgende ronde en ik duim voor je!!

nona 25-03 om 07:43

Nou vanmorgen maar getest om even te checken maar negatief hoor. Ik wacht nu gewoon even begin april af of ik gewoon ongesteld ga worden...

Bessie 25-03 om 10:50

Hi Moon, 

ach jammer van je negatieve test zeg. Ik ben nog nooit misselijk geweest maar dit keer heel erg met name s'morgens. Weet niet wat me overkomt. 
Wel al het idee dat je een ei gehad heb?

nona 25-03 om 13:00

Hoi hoi ja de misselijkheid dat is een nadeel ik heb het elke zwangerschap dat is echt minder he maar voor een goed doel hihi...

Ik heb toch wel het gevoel dat ik een ei heb gehad door het slijm en vele krampen afgelopen maand dus mijn hoop is nu meer gesteld op ongesteld worden dan vier ik groot feest hahaha...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gaan voor een vierde kindje' in het Zwanger worden forum