Gaan voor een vierde kindje

116 antwoorden en 40679316x bekeken

Bessie 09-04 om 16:37

Heb toevallig vandaag een goede dag. Mijn buik grieit lekker. Morgen alweer 8 weekjes. A.s. maandag weer een echo.

Hoeveel cd zit je nu? Je temperatuurde niet he?

reageer

nona 09-04 om 18:50

Wat gaat de tijd nu snel zeg,fijn dat het goed gaat en spannend bijna weer een echo. Ik zit nu op dag 13 maarja echte cyclus is het nog niet vorige keer zat er 24 dagen tussen...

Bessie 09-04 om 18:58

Ohhhh spannend ook voor je. Zou wel fijn zijn een regelmatige cyclus en 24 dagen kan ook goed. Erg benieuwd wanneer je je ms krijgt...althans liever niet natuurlijk!

nona 12-04 om 21:25

Eyy meis..alles goed? Ik heb het gevoel op het wachtbankje te zitten nu.. Je hebt morgen toch weer een echo? Wilde je even veel succes wensen en dat alles goed mag zijn,het schiet al op!!

Bessie 13-04 om 11:59

Hi meis, aahhh spannend. Ik duim heel hard voor je. Goed geklust?
Jaa straks om 18.00 uur...ven beetje nerveus omdat de miskramem bij mij tussen de 6 en 9 weken zitten. Maar het gaat nog en ben best realistisch war dat betreft maar zo te voelen gaat alles goed aan mijn borsten en vermoeidheid:-D Wanneer verwacht jij je nod?

nona 13-04 om 18:20

Spannend laat je mij weten hoe het was?

Ik verwacht volgende week mijn ms!

Bessie 13-04 om 20:25

Het was zoooooo gaaf. Zo gegroeid al!!!! Bloedstolsel is nog niet weg maar hij verwacht geen problemen. Baby doet het heel goed.

nona 13-04 om 20:41

Dat is mooi nieuws meis geniet ervan fijn dat alles goed is!!

nona 18-04 om 13:19

Ey meis nee de ovulatietesten bleven verder blanco dus de ei is niet later gekomen. Nu afgelopen dagen erg emotioneel zere borsten heb vammorgen actiontest gedaan maar negatief. Zit nog wel een dag of 4 voor nod hoor. Maar deze kwaaltjes zijn ook wel hoopvol ook voor een normale menstruatie dus dat zou ik ook niet erg vinden! Krijg jij binnenkort nog weer een echo? Voel je je goed verder?

Bessie 21-04 om 12:19

Sorry meis. Hier gaat niet zo lkkr. Ben aan het uitdrogen doordat ik niks binnen houdt. Morgen weer urine controle is deze weer niet goed word ik opgenomen.

nona 21-04 om 22:11

Awh veel beterschap en sterkte meis..komt goed!!

Bessie 25-04 om 20:21

Hi meis,

Is je ms al doorgekomen? Of ander gezellig nieuws? 
Hier gaat het wat beter. Na medicijnen blijft alles er gelukkig wat beter in. Kleine beetjes nog maar we gaan de goede kant op.

nona 27-04 om 10:16

Ben je 10 weekjes alweer leuk zeg en bijna drie maandjes dat is ook fijn. Goed dat de medicijnen helpen en strax word de misselijkheid vast ook minder.

Nou mijn stand van zaken 6 feb was dus mijn prik verlopen en 1 maart kleine bloeding gehad en 27 maart grotere bloeding 4 dg maar niet zoals ms. Toen ben ik dus ovulatietesten gaan doen maar geen knalstreep dus vast nog geen eisprong gehad. 21 maart die dagen wel ms klachten gehad dat is nu weg. Afgelopen woensdag inwendige echo gehad alles zag er goed uit de gyn zij dat mijn lichaam de cyclus wel snel weer zou oppakken. Nu is het dus dag 32 geen bloeding nix ik denk als er nix komt nu mischien dus mijn lichaam het zelf weer zal gaan doen. Ik ben weer begonnen met ovulatietesten. Haal ze bij de action dat is ook makkelijk. Afwachten dus..

nona 08-05 om 17:46

Heyyy hello meis alles goed daar heb je nog weer een echo gehad?

Nou 5 mei bevrijdingsdag haha ongesteld geworden weer als vanouds menstruatie dus ik ga ovulatietesten halen volgende week ik zou rond de 22e mijn eisprong moeten hebben dan..spannend!!

Bessie 08-05 om 18:12

Goed! De combitest was ook goed. De baby was lekker beweeglijk. 

Ohh wat goed dus je cyclus is nu goed op gang. Hopelijk een mooie positieve ovutest rond de 22ste! Oh ik duim heel hard voor je!!!

Inge 12-05 om 13:42

Dag dames,

Ik ben een mama van twee kinderen. Een meisje van zes en een jongen van een jaar. Nu zou ik graag een derde kindje hebben maar ik heb een beetje twijfel of het niet te druk zal worden. Mag ik misschien een beetje van jullie ervaring horen? Als moeders van bijna vier kindjes kunnen jullie mij misschien wat raad geven om de knoop door te hakken. Mijn wens is erg sterk en mijn man vind het zo goed maar als ik nog een derde wil gaat hij er mee voor. Ik ben net 35 jaar geworden en wil dus ook niet te lang meer wachten.

Groetjes en alvast bedankt!

Roos 12-05 om 16:43

Nou ik vind het niet zo druk met 3 kinderen en eentje onderweg. Ik zou zelfs hierna gelijk een 5 de willen. Ik raad het je wel aan.

Bessie 12-05 om 18:24

Inge, de overstap naar 3 vond ik de minst erge....je bent ervaren en word stukken makkelijker. Ik denk datje nu meer beren op de eeg ziet dan met een derde althans dat vond ik. Anders hadden wij niet meer voor de vierde gegaan. Praktisch is gezien iz het heel goed te doen. Met 3 kids kom je ook overal in de auto. Aan de eettafel gebruik ik gewoon de zijkanten haha. Ik zegoen! Mijn jongste word ook erg verwent door de andere kids hihi.

Bessie 12-05 om 18:26

Btw. Ik twijfelde ook erg aan een derde!!! En zie nu.....heb 10 minuten over de vierde nagedacht haha

Inge 13-05 om 10:19

Dankjewel voor jullie reacties! We gaan ervoor! Na de zomer beginnen we er weer aan. Ik ga er teveel spijt van hebben als ik het niet doe.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gaan voor een vierde kindje' in het Zwanger worden forum