zwanger worden lukt maar niet...

377 antwoorden en 35269116x bekeken

Anoniem 14-03 om 13:14

Ja aankomen hoort erbij! En de een wat meer en wat sneller dan de ander. Als je wat meer eet is dat niet erg als je maar niet mega gaat snaaien.. ik heb natuurlijk eerst wat kilo's verloren voordat ik ze aankwam. Zo'n 15/20 kilo aankomen per zwangerschap is heel normaal hoor! 

reageer

Marc 15-03 om 06:44

15/20kg is normaal? Haha, nooit geweten!! Ik vind het wel bijzonder hoe vrouwenlichaam veranderd en dat het straks dan ook weer terug gaat naar (ongeveer) hoe het was voor de zwangerschap! Als ik nu haar buikje en borsten zie kun je dat bijna niet voorstellen!

Gaat het verder goed met jullie?

anoniem (Gast) 18-04 om 21:37

Het is logisch dat het stil wordt op een forum dat begint met "moeilijk zwanger worden" waarbij aan het eind de meerderheid zwanger is. Niet echt leuk voor diegenen die nog steeds aan het proberen zijn...

Anoniem 20-04 om 15:31

Hoi anoniem!
Fijn dat je je mening hier even over wilt geven, maar is niet nodig hoor
Mensen hebben waarschijnlijk hun eigen reden als ze niet meer willen reageren en dat is niet af te dwingen als er na een paar keer niet meer wordt gereageerd en dat respecteer ik, zou jij ook moeten doen

$ophie 02-05 om 22:42

Het is toch juist super fijn dat het alle meiden hier gelukt is  we zitten hier allemaal met hetzelfde doel en et is iedereen gegunt 

D. 04-05 om 12:04

Hallo allemaal, hoe is het met jullie?

Marie 16-05 om 09:21

Hallo daar!!! 
Even terug van weggeweest. Nee nog niet zwanger, nee niet jaloers, nee geen afgunst. Dus anoniempje dat heeft er niets mee te maken. Ik heb het gewoon een tijd losgelaten en dat had IK echt nodig! Mijn vriend ook, want we merkten allebei dat de druk z'n sporen naliet ook op onze relatie. 
Ik ben me meer gaan richten op mijn werk en we hebben een puppy genomen zodat ik me daar lekker mee bezig kan houden. We hebben al een  hond, maar ik merk dat een puppy erbij me goed bezig houdt  
Bovendien ik er wel groot nieuws te melden!!! Omdat we ons meer op onze relatie hebben gericht de laatste tijd, is daar een verloving uit voortgekomen!!! Wij gaan trouwen!!! We willen de bruiloft pas later gaan plannen als we ook echt het budget hebben, maar het gevoel dat hij het nu ook echt heeft uitgesproken doet ons allebei veel goed!
Nu de baby nog  Hoe is het met de zwangere dames?? Hopelijk verloopt alles voorspoedig! Ik zit een week voor NOD en de kans dat ik zwanger ben is wel aanwezig, maar klein. Mijn vriend was een week op oefening toen ik mijn eisprong had, maar we hebben wel 2 dagen vooraf gevreeen. Enige wat ik niet heb gedaan  - en de laatste tijd niet heb gedaan - is krampachtig blijven liggen en hopen dat het zaad goed zou gaan zwemmen. Heb het simpelweg weggeveegd en ben weer wat gaan doen. Er zijn tenslotte kids geboren van voorvocht  
Juni zouden we verder het medische traject ingaan, ik weet niet of ik daar nu wel zo klaar voor ben aangezien ik het nu allemaal wat beter los heb kunnen laten. Anderzijds tikt de tijd wel door en ben ik ook alweer 31 jaar en op z'n vroegst 32 moeder. Aangezien ik hoop meer dan 1 kindje te kunnen krijgen moeten we toch wel in de actie komen. 
We zullen zien! Of ik hier weer heel actief ga zijn betwijfel ik, tenzij er goed nieuws te melden is! Ik heb besloten dat het loslaten beter voor mij werkt en ik me daar gelukkiger bij voel. 
Het gaat jullie allemaal goed! En hopelijk tot snel als ik goed nieuws te delen heb! Volgende week gebruik ik 2 jaar foliumzuur en hebben we dus ook 2 jaar een kinderwens. Confronterend ja, maar we genieten niet minder van ons leven!!
Liefs,
Marie!

Marie 06-06 om 12:40

Hee daar! 
Even een kort berichtje van mij. Vanavond mijn eerste behandeling acupunctuur. Omdat ik een redelijk stabiele cyclus heb, hebben we een afspraak gepland rondom mijn eisprong. Spannend! Hopelijk komt daar meer resultaat van! Ik ben van plan om volgende maand naar de huisarts te gaan als ik weer m'n menstruatie krijg.
Fingers crossed!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum