zwanger worden lukt maar niet...

377 antwoorden en 35268551x bekeken

D. 22-12 om 19:04

Wat leuk jullie positieve energie!  Ik heb zelf ook 2 maanden geleden mijn haar geknipt! Ik ben erg druk met werken in deze dagen dus dat is een goede afleiding! Heb ook zo'n zin in de dagen. Lekker uitslapen, lang en luxe ontbijten en naar familie! 

reageer

Anoniem 23-12 om 09:01

Jaaa heerlijk he D. Even lekker genieten en wat afleiding is altijd fijn! Moet me alleen nog storten in de boodschappen.. dat is wat minder met deze dagen haha

Anoniem 24-12 om 16:14

Hele fijne feestdagen allemaal! Geniet van elkaar.. liefs

D. 27-12 om 07:59

Goedemorgen dames, fijne dagen gehad? 

Anoniem (Gast) 27-12 om 08:12

Dames probeer eens maca capsules 
Deze moet je slikken tot je eisprong, daarna stoppen 
Ik was de 2e ronde zwanger en hoor er meer positieve verhalen over 

Anoniem 27-12 om 09:42

Hoi d! Goed hele fijne dagen gehad jij ook?
Wss breekt vandaag mn menstruatie door gister licht begin.. helaas.. op naar t nieuwe jaar.
Anoniem ik zal eens opzoeken, thanx voor de tip!!

Marie 27-12 om 10:16

Hahah Marlies, lees nu pas je berichten! Wat toevallig!! M'n vriend vond mn kortere haren maar niks.. hij kan er ook niet aan wennen en vind het niet mooi - gelukkig de rest van de wereld wel  Oh jaaa, lekker als je echt helemaal op je plek bent! Ik heb dat ook, hoewel er nog heel veel moet gebeuren om het helemaal naar onze zin te maken. Maar dat komt nog wel!
Hier weer aan het werk, althans... half dagje vanuit huis  
Heerlijke feestdagen gehad, hoewel ik vanaf vrijdag onwijs hoofdpijn en misselijkheid had.. had 's ochtends een reiki behandeling gehad en massage en heb daar ontzettend last van gehad. M'n vriend zei dat ik gewoon een kater had van onze bedrijfsborrel donderdag, maar dat kan niet.. Katers voelen bij mij heel anders aan  
Ik zou bijna zeggen dat ik zwanger ben.. ook maar 2,5 dag ongesteld geweest en weet niet maar heb regelmatig de afgelopen dagen m'n 'baarmoeder gevoeld' - alsof ie trok... maarrrrr denk het niet dat ik zwanger ben - ik voel me verder niet echt anders -  Gister en eergister echt 'last' van mn hoge libido.. Vriendje werd er gek van hihi. Maar voor een eisprong is het te vroeg .. die kan ergens tussen 1-1 en 5-1 komen.. gek lichaam!
jullie nog werken of lekker vrij tot in het nieuwe jaar? Ik mag morgen weer naar kantoor.. geen zin in.. gelukkig maar 3 dagen
Maca heb ik eerder ook geslikt, maar is libidoverhogend vooral en dat heb ik niet nodig  Maar bedankt anoniempje! 

Anoniem 27-12 om 15:44

Lieve marie!
Jaaaa wat is dat nu weer! Haha waarom vindt hij het niks? Ben je er zelf wel tevreden mee? Wie weet moet hij gewoon wennen en is ie over een weekje ineens enthousiast. 
Hier is het ook nog lang niet klaar hoor! Huizen zijn nooit af denk ik. Zo doen wij ook af en toe iets.. 
oo dat is wat minder! Ik reageerde voorheen ook altijd mega op de behandeling van mijn mensendieck therapeut dus wie weet inderdaad .. maar had de bedrijfsborrel niet een kleine toevoeging? Hahaha
Mijn lichaam neemt me ook fijn in de maling.. gister begon met wat ik altijd heb licht wat bruinige afscheiding vandaag niks.. meestal zet dat door dan naar menstruatie.. ik heb wel wat steekjes in mn buik.. maar voel me ook niet echt anders. Wss morgen gewoon hatsee, anders zou ik ook 2 dagen te laat zijn maar laat de testjes maar even voor wat ze zijn tot ik meer reden heb. Waarschijnlijk komt morgen mn menstruatie gewoon op gang! Ik hoop voor jou van niet!! Je weet het nooit!! 
Gelukkig lekker kort weekje.. oud en nieuw nog wat leuks doen?

Anoniem (Gast) 27-12 om 15:53

Maca is oa libido verhogend 
MaAr is er vooral voor de vruchtbaarheid, mensen gebruiken t alleen vaak allemaal verkeerd door het hun hele cyclus door te slikken 
Gyneacologen adviseren vaak om dit te slikken 

D. 27-12 om 21:35

Dames zijn jullie extra verzekerd voor een eventuele zwangerschap / bevalling? Net overleg met mijn vriend en heb toch een aanvullende verzekering genomen. Mijn vriend wil graag dat ik, als het zover mag komen, in het ziekenhuis beval. Dus heb de hoogste aanvullende verzekering rondom bevallen gekozen. 

Kaylee (Gast) 28-12 om 03:08

Dames, vandaag een test gedaan van de action. Heel licht streepje, zou het zo zijn dat ik zwanger ben ?
Zou de 20ste ongesteld moesten zijn dus ben nu 7 dagen overtijd..

Anoniem 28-12 om 07:21

Hi d! Ja ik heb goede verzekering, en ik mag altijd ophogen midden in het jaar. Ik word sowieso medisch..
Kaylee wat spannend, streepje is een streepje hoe licht dan ook, miss even paar daagjes wachten en dan nog een testje doen maar een voorzichtige gefeliciteerd!
Marie, bij jou al doorgezet? Hier niet..

Marie 28-12 om 09:13

Hallooo dames  
Jaa, denk dat m'n vriend er inderdaad aan moet wennen maar over het algemeen als hij ergens een mening over heeft stelt ie die niet zo snel bij. Gelukkig ben ik wel blij met m n nieuwe kapsel! Hij vindt kort haar gewoon niets, hoewel m'n haren op m'n schouder liggen - ach mannen!
Ons huis is 100 jaar oud dit jaar en er moet nog onwijs veel gebeuren. Inmiddels is het dak volledig nieuw en gaan we in het voorjaar verder met de buitengevel. Daarna begint het grote werk binnen. We gaan alle mure eruit slopen en plafonds en maken een compleet nieuwe indeling - spannend en groot project dus! We hebben precies uitgedacht hoe dat moet gaan met een baby  Heel veel mensen zeggen nu tegen ons - oh wat een leuk project, maar goed dat jullie geen kids hebben want dan zou het wel anders zijn - ze moesten eens weten!!!
Nee, het was echt de reiki.. wel heel gek dat ik zo heftig erop heb gereageerd.. denk dat ik het maar bij voetreflex ga laten
Ik zit inmiddels al op cd 11 als ik moet geloven dat mn cd1 (menstruatie) op 18 december was... verwarrend.. heb meestal een menstruatie van 3-4 dagen, maar 2,5 dag is er weinig .. Libido is onverminderd hoog. Verloop nu is cd 1 pas 15u menstruatie - normaal bloedverlies; cd 2 normaal bloedverlies cd 3 al verminderd bloed verlies, cd 4 niets, cd 5 en 6 licht bloedverlies *donkerbruine afscheiding. Ik geloof niet dat ik daarmee kan concluderen dat ik zwanger ben maar het is wel vreemd... Hoe is het bij jou Marlies? Ga je testen/ heb je al getest? Ik kan wel gaan testen, maar weet eigenlijk al dat het weer een teleurstelling gaat zijn - wil mezelf weer niet blijmaken met een dooie mus
Wij gaan O&N in Eindhoven vieren met vrienden, hebben kaartjes gekocht. Hebben we ontzettend veel zin in! Jullie? 
D. ik heb geinformeerd bij mijn verzekeraar (CZ) en die geven aan dat je wanneer je zwanger bent gedurende het jaar kunt switchen naar aanvullende verzekering 'gezin'. Uitgebreider kan ook niet volgens mij bij CZ voor zwangeren  
Kaylee, een streep is een streep... dat is in 99% van de gevallen een zwangerschap. Nog eens testen met ochtendurine ? Ik zie dat je vannacht de post hebt gedaan dus weet niet wanneer en met welke urine je hebt getest. Zou mooi nieuws zijn om 2017 te beginnen! Ik duim voor jullie! 

Anoniem 28-12 om 10:55

Ik ken het hoor marie! Ik had laatst mn haar pastel roze /rose gedaan.. vond meneer niks en heb ik iedere dag moeten horen! Gelukkig  ben je er zelf blij mee!
Dat klinkt als een mega project! Dat is hier niet het geval hoor, dit is nieuwbouw. Dat wordt mega bikkelen inderdaad maar wel supergaaf resultaat daarna! Haha ja mensen moesten eens weten..
Hmm nee je moet pas gaan testen als je indd denkt nu kan het wel. Hier nog niks.. volgens 1 app is dit mn 3de dag na nod. Mn andere app zegt vandaag menstruatie.. ik weet niet zo goed..voel me niet anders wel wat krampjes in buik.. ik wacht nog even met testen..als ik voor oud en nieuw maar weet !
Superleuk is het een feesje? Wij gaan lekker bij vrienden thuis, die maken er een mega feest van met ong 20/25 man! Ook erg veel zin in!!
Ja kaylee ben benieuwd! 

Marie 28-12 om 14:15

Owh wow, roze! Dat is gewaagd, maar wel supergaaf! Ja, zo lang je er zelf blij mee bent vooral doen! Mijn vriend doet doorgaans ook waar die zelf zin in heeft, dus ik ga  me dan ook niet druk maken  
Is het ook! Een groot oud huis maar we voelen ons er nu al enorm thuis. Het gaat een mooie plek worden voor ons kindje(s). Hoop er uiteindelijk meer te kunnen krijgen, maarja... eerst maar eens beginnen met 1tje.
Hmmm spannend hoor. Krampen is meestal niet zo goed, maar je weet ooit nooit! Kan nog alle kanten op! Wel gek dat je toch wat hebt verloren.. ook al was het maar weinig.. misschien toch een testje wagen zodat je met O&N onbezorgd aan de champagne kunt gaan - of het voor de best mogelijke reden kunt laten staan  
Jaaa, een feest bij een kroeg. Ben benieuwd! Meestal gaan we inderdaad ook bij vrienden thuis, maar we wilden een keertje wat anders. Gaan met een groepje van 7. 
Ik zat me net te bedenken dat ik heel erg in voortekens geloof en gisteren was er ineens een grote vlinder bij ons in huis. We hebben 'm gevangen maar zn vleugels raakten daardoor beschadigd (tja.. de katten zaten 'm ook al achterna dus was kiezen tussen 2 kwaden). Heb 'm buiten gezet.. Al de 2e keer in korte tijd dat we zo'n 'voorteken' krijgen... een vlinder staat voor transformatie.. hopelijk transformeren wij in 2017 in gelukkige ouders  
Nou meiden... toi toi toi! 

Anoniem 28-12 om 18:20

Wat gaaf klinkt iig geweldig en het helaam naar je zin maken! Is manlief eigenlijk nog weg komende tijd? Of lekker thuis. Iig samen oud en nieuw vieren..
Ik kon niet meer wachten heb test gekocht 3 dgn overtijd.. licht positief! Marie ik ben helemaal in de war haha had dit toch niet zien aankomen deze keer.. morgenochtend nog een keer voor de zekerheid.. jeetje.
Oja dat vertelde je eerder al een keer he! Over vlinders.. laat dat voorteken maar uitkomen nu dan! 

D. 28-12 om 19:08

Oooohhh marlies ik hoop het zo voor je!! Stuur je morgenvroeg even een berichtje en foto? Ben super benieuwd! 

Anoniem 28-12 om 20:14

D! Lief dank je wel, zal ik zeker doen.. spannennnd

Anoniem 29-12 om 07:15

Zien jullie de foto's? Ik zie ze nergens

D. 29-12 om 07:53

Nee zie geen foto's. Je moet ze eerst even toevoegen op je profiel anders doet die het niet

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum