zwanger worden lukt maar niet...

377 antwoorden en 35336187x bekeken

Anoniem 29-12 om 08:50

Je hebt het gezien he d! 
Ik ben blij want had geen idee hoe ik het op mn profiel had moeten zetten haha

reageer

D. 29-12 om 09:44

Ja op je profiel!! Ik zie een mooi streepje hoor wat waarschijnlijk met de dagen op zal lopen! Mijn nod zit er ook aan te komen. Verwacht morgen of overmorgen.. geen klachten verder dus zal waarschijnlijk niks zijn 

Anoniem 29-12 om 10:09

Jaa het is denk ik nog erg vroeg. Vind het wel erg spannend na de miskraam vorige keer hoor! Spannend d ik ben benieuwd.. ik had ook geen klachten... had t niet verwacht

Marie 29-12 om 10:40

Owwww Marlies, ik lees het en krijg er gewoon vlinders van in m'n buik! Ik ben zo blij voor je!!! Wat een leuke verrassing als het echt zo mag zijn voor jullie!!! Ik zie inderdaad op je profiel ook een streepje, dus hoop voor je dat ie mooi gaat oplopen!!! GEFELICITEERD!!!

Marie 29-12 om 10:43

Oh trouwens vergeet helemaal te reageren op je vraag
Mijn vriend is heerlijk thuis de komende tijd! Hij gaat als het goed is niet meer weg voor hij in zijn nieuwe functie start bij de Luchtmacht in maart. 
Wij hadden gisteren trouwens nog seks en ik verloor een beetje bloed, voelde ook heel goed dat hij tegen m'n baarmoedermond aan kwam.. Benieuwd wat dat te betekenen heeft. Ik verwacht m'n eisprong tussen 1-5 januari...!! Spannende tijd! 

D. 29-12 om 11:20

Ik denk dat mijn menstruatie al gaat beginnen. . Iets rozige afscheiding 

Marie 29-12 om 14:20

Wat jammer D.  Maar Marlies had ook wat bruinverlies, dus wie weet?! 

Anoniem 29-12 om 17:00

Marieee dank je wel! Superlief, ik hoop het ook zo hard voor jullie gun het jullie net zo hard. Spannend allemaal hoor! Zal maandag het ziekenhuis eens gaan bellen , ik mocht voor een extra vroege echo komen dus dat zal dan met een week of 2 zijn..
D ik heb ook even een momentje wat bruine afscheiding gehad, even afwachten maar ik duim voor je

Anoniem 29-12 om 17:01

Ennnn nu vergeet ik ook weer te reageren! Wat fijn dat manlief niet weggaat meer! En dat van het bloedverlies heb ik eigenlijk nog nooit gehad deed het ook zeer? 

D. 29-12 om 17:09

Heb je ook die menstruatiepijn gehad marlies? Heb een klein beetje bruine afscheiding en de pijn.. het breekt nog niet door. Morgen of overmorgen mijn nod maar het voelt alsof het morgen al gaat knappen.. 

Anoniem 29-12 om 18:02

Ik had wat lichte krampjes/steekjes .. niet hevige kramp of pijn.. jij wel? 

D. 29-12 om 19:40

Ik heb wel echt het gevoel dat het gaat doorbreken.. 

Anoniem 29-12 om 20:29

Ja denk dat je je lichaam zelf het beste kent.. hoop van niet voor je D.. 

D. 30-12 om 18:31

Nog steeds bruine afscheiding.. wel een tampon in gedaan omdat ik de hele dag moest werken maar was eigenlijk niet nodig geweest. Mijn lijf 'voelt' wel ongesteld. Zal morgen dan wel rood worden.. 

Anoniem 30-12 om 19:16

Hmm afwachten maar.. vervelend he die onduidelijkheid. En je wilt het zo graag..

D. 30-12 om 19:44

Ja heel vervelend. Eerder brak het ook gewoon door en nu zit ik al met 2 dagen bruine afscheiding. Hoe is het met jou? Hoe reageerde je vriend/man? Wachten jullie nog met je ouders vertellen?

Marie 30-12 om 19:47

Spannend!! Nee deed geen zeer Marlies, komt door een chronische ontsteking die ik heb denk ik .. speelt op als we veel vrijen of wat ruwer vrijen 
Vandaag een gekke dag...
Ik heb te horen gekregen dat m'n vader is overleden. Had al heel lang geen contact meer met hem, maar ik ben er via een brief achtergekomen die m'n moeder ontving van het pensioenfonds. Toevallig kwam m'n stiefvader er vandaag ook een krantenartikel van tegen.. best gek als je zelf probeert kinderen te krijgen.. ik kan me niet voorstellen hoe het is om te doen of je kinderen niet bestaan, aangezien ik ze al zoo graag wil.
Misschien stond daar de vlinder wel voor .. 
gek einde van het jaar..

Anoniem 30-12 om 19:59

Ja snap ik d. Met mij gaat het goed! De dag door wat vlagen van misselijkheid.. mn man is net als ik erg blij maar voorzichtig blij. Mn moeder weet het maar die is ook na mn miskraam vorig jaar nog wat gereserveerd.. 
marie wat een naar nieuws, gecondoleerd.
Dat soort dingen wil je in deze tijd helemaal niet moeten zeggen tegen iemand. Eigenlijk nooit maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Ik kan me voorstellen dat dat heel raar is ja.. nee dat kan ik me ook niet voorstellen, en gelukkig kan je je dat ook niet. Wie weet stond het daarvoor al hoop ik heel erg dat het voor iets anders gaat staan. 2 vlinders toch? Dan 2 veranderingen.. 

Marie 30-12 om 20:42

Jaa snap de voorzichtige blijdschap van je man en moeder, maar probeer er vooral ook van te genieten samen! 
Dankjewel, is inderdaad maar goed dat je het je niet voor kunt stellen. Het verbroken contact was al naar maar het compleet genegeerd worden door een familie bij dit overlijden van iemand die je heeft gemaakt is toch wel een bevestiging van wat ik voor mijn kids dus echt nooooit zou willen.. misschien heeft t daarom wel 'zo lang' geduurd voor ik echt klaar was om kinderen te willen.. 
Ja klopt, mn vriend had eerder ook een vlinder gezien.. we zullen zien! We laten ons verrassen in 2017!! We kijken er naar uit 

Anoniem 31-12 om 07:31

Ja doen we ook hoor, genieten moet altijd.. en vertrouwen hebben.. 
nee snap ik dat zou zomaar een reden kunnen zijn dat je hebt willen wachten bewust/onbewust.. dan heb je er in ieder geval heel goed over na gedacht voor jullie het besluit hebben genomen. Het lijkt me heel naar zoiets in de familie. Heb ook heus was nare familiedingen meegemaakt maar lang niet zo heftig. Ken het wel van een vriendin, dus snap heel goed hoe het is. Ik gun jullie het heel hard. 
D hoe is het?
Ik wil jullie een mooie jaarwisseling wensen , maak er wat leuks van en op een zeer vruchtbaar 2017! Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum