zwanger worden lukt maar niet...

377 antwoorden en 35268930x bekeken

Anoniem 13-12 om 19:54

Ik heb werkelijk geen idee! Ik heb hem nog niet gevoeld maar merk wel dat ik in mn vruchtbare dagen zit. Meestal is het zo als je je eisprong voelt dat je al te laat bent heb ik gelezen.. jaaa tijd vliegt , maar ik ga ook voor het nieuwe jaar goed starten!! Mn nod is de 26ste.. we zitten dicht bij elkaar spannend!

reageer

Anoniem 13-12 om 21:19

Libido, vochtigheidsgraad, Slijm etc dat soort leukigheden

Marc 13-12 om 21:40

Libido omhoog, vochtgraad ook en slijm plakkerig? Zo was het bij mijn meissie!

Anoniem 14-12 om 08:36

Toch wel beetje apart dit met een man anders dan mn eigen man te bespreken haha wat brengt jou eigenlijk op een forum met voornamelijk vrouwen en vrouwenpraat? ...Nieuwsgierig 

Marc 14-12 om 12:59

Hahaha, ja vond ik ook wel!
Ik ging zoeken op zwanger en bloedverlies (had mijn meisje vorig weekend), kwam hier en stond dat het voor ouders/aankomende ouders was bedoeld. Maar dat blijkt wat overdreven! Maar is meer een gezamenlijk account nu hoor!

Marie 14-12 om 13:18

Ik merk meestal weinig verschil met m'n andere dagen rondom m'n eisprong... ik heb  een redelijk hoog libido, het enige is dat ik geen witte vloed heb gedurende die dagen - en das al een hele opluchting! !  

D. 14-12 om 14:10

Oooohh men ik heb ruzie gehad vanochtend! Aankomende dagen heb ik mijn vruchtbare dagen en dat had ik hem van de week verteld. Vanochtend hadden we de ochtend samen dus ik dacht dan kunnen we vandaag een 'start' maken. Hij had alleen niet zon zin. Ik ben gewoon kwaad geworden. Vind het zo erg. Ik wil graag zoveel mogelijk doen op de vruchtbare dagen en hij ervaart het als een 'moeten'. Het voelt voor hem meer als een verplichting en moeten presteren. Hij had het idee dat zwanger raken gewoon vanzelf zou gaan zeg maar en niet op vaste dagen. Ik heb zo zitten huilen vanochtend. Gelukkig wel goed ge praat maar ben er nog steeds een beetje ondersteboven van.. 

Anoniem 14-12 om 14:54

Snap ik! Wel handig he deze sites!
Je vindt er alles op..

Marc 14-12 om 15:14

Hoi D. En dan is het wel handig dat er ook een verloren man is op het forum!  Ik herken dat "moeten" gevoel wel, maar heb gelukkig meestal wel zin. Alleen als je dat normaal niet zo erg hebt, is hij misschien bang dat het niet lukt? En natuurlijk; sex als je alle twee zin hebt is super, maar als 1 van 2 zin hebt dat is het voor de ander misschien zich er even toe zetten?

Marie 14-12 om 15:29

Ach lieve D. ... dat is heel normaal! Het is een emotioneel proces voor jullie beiden. Voor een man is dat net zo spannend als voor een vrouw, alleen gaat een man er heel anders mee om. Sommige mannen staan te springen om elke dag te mogen, anderen (zoals mijn vriend) doet het liever zo min mogelijk. Er komt een moment dat ook hij de urgentie begint te voelen en aan zichzelf begint te twijfelen.. mijn vriend heeft dat ook gehad. Hij heeft recent te horen gekregen dat zijn zaad erg goed is en neemt nu veel vaker initiatief. Het doet ook wat met het zelfvertrouwen natuurlijk.
Daar waar eerder plezier aan seks werd beleefd, moet het nu op een specifiek moment en liefst ook nog op een specifieke manier... dat kan druk bij de man veroorzaken. Als een man al een laag libido heeft is dat extra lastig (niet dat ik zeg dat jouw vriend dat heeft hoor D. ) .. Ik denk dat hij gewoon wat meer tijd dan jij nodig hebt, en natuurlijk mag je teleurgesteld zijn.. tenslotte heb jij maar 1 eitje per maand, daar waar hij elke moment van de dag miljoenen zaadjes ter beschikking heeft. 
Zelf heb ik ook ruzie gemaakt met m'n vriend.. heb hem gezegd dat de baby er niet uit zichzelf in komt vliegen, en dat ik twijfelde of hij wel echt vader wilde worden.. maar weet je... dat is het niet, hij wil het net zo graag als jij.. hij gaat er gewoonweg anders mee om.. en ja, helaas moeten wij vrouwen daar ook mee dealen  Wat ik weet met mijn ervaring nu, is dat het vooral geen kwestie is van niet willen.. maar soms kunnen ze het echt niet. Mijn vriend heeft het zelf ooit geprobeerd onder mijn druk en halverwege zijn we maar gestopt omdat hij gewoonweg niet kon klaarkomen. Natuurlijk ben je dan als vrouw teleurgesteld, maar weet je... die mannen zijn dat net zo erg als wij... alleen valt het kwartje bij hen als de 'gemiste ronde tastbaarder is door een menstruatie die is opgekomen'.. 
Het enige wat je kunt doen, is zonder er al te veel woorden over vuil te maken af tasten waar hij zichzelf het prettigst bij voelt. Praten is goed, maar sommige processen zijn onbewust .. bijvoorbeeld heeft het bij mijn vriend gewerkt dat ik totaal geeeen initiatief meer nam daar waar ik altijd als een tijgerin op hem sprong. Wat ik wel deed in de afgelopen tijd, is hem informeren dat ik opgewonden ben geweest en mezelf verwend had... hij voelt dan ook wel noodzaak om buiten het praktische doel van seks, ook jou aan het genieten te maken.. Kortom, tijd... en geduld... het is moeilijk, I've been there, maar weet ook dat een man zijn eigen proces heeft en dat hij misschien nog meer moet wennen aan het idee dan jij  

Marc 14-12 om 15:48

Goed omschreven Marie en dat klopt ook wel! Vanuit mijn ervaring; Heel eerlijk (niet om stoer te doen); ik wilde altijd wel 4 /5 keer in de week sex en als het eens minder dan twee is kan ik daar wel chago van worden. Is erg irritant soms, vooral ook voor mijn meissie! Maar toe ze de laatste twee rondes echt met die testjes ging werken, hadden we afgesproken om de dag sex en in de vruchtbare week bepaalde standjes. Dat is dus al minder opwindend. Daarmee bedoel ik, soms heb je zin in romantische massages, elkaar verwennen en dan uitgebreid sexen, nu opeens moet het altijd in een bepaald standje eindigen, moest ik nadenken dat zij liefst tegelijk klaar kwam, etc. Dan was het nog steeds sex voor mij, dus prima maar wel met een frons. En dan opeens is er die positieve test, mevrouw wilde een extra keer omdat ze nu of morgen vruchtbaar is. Prima, maar de dag erna wilde ze weer wat wellicht was het al te laat, maar extra zaadjes zijn welkom want wellicht is het eitje later.... leuk, voor vrouwen prima om drie keer in 2,5 dagen sex te hebben (met dus regeltjes...) maar dan moet je je er wel toe zetten en het voelt echt heel shit als je dan niet kunt leveren... Dus; stel normaal is 1/2x in de week prima voor de man en kan hij het afmaken hoe hij/jullie samen wil en lekker vindt , nu opeens is het 4xper week met regels... beetje over praten dus en hem vooral zeggen dat je begrijpt dat als het een keer niet goed lukt ofzo, het niet zo erg is... 

Marc 14-12 om 15:50

Marie, Ohoh! Dat is echt gemeen hem te laten weten dat je zin had en jezelf verwend hebt!  Piepende bandjes naar huis?

Marie 14-12 om 16:19

 Tja... je moet wat heh! 
Ik heb niet een vent die 4 keer per week wil, in het verleden als ik geen initiatief toonde dan kon hij prima een maand zonder of soms zelfs langer...  dat heeft behoorlijk wat frustraties bij mij opgeleverd, maar hij heeft nu eenmaal een andere behoefte dan ik. Als ik mezelf zo nu en dan  eens verwen, kan ik even stoom afblazen en ben ik minder gefrustreerd. Inmiddels heb ik hem wat losser gekregen, maar ook dat heeft zo zn tijd nodig (gehad).. 
Maar piepende bandjes naar huis zou bij hem denk ik nooit gaan gebeuren... 

D. 14-12 om 18:59

Bedankt voor jullie lieve berichtjes,  echt super lief! Voel me nog steeds erg schuldig naar hem toe maar begrijp hem volkomen. Afgelopen weekend hebben we zo'n heerlijk weekend gehad samen. Mijn vriend heeft verschillende diensten dus dagen / weekenden samen is voor ons niet vanzelfsprekend. We zijn het hele weekend samen weg geweest en sorry dat ik het zeg maar gewoon heerlijke seks gehad.  Niks moest alles kon en gewoon heerlijk van elkaar genieten. Wat misschien ook de reden was dat ik vanochtend knapte is dat een bekende van mij gisteravond moeder is geworden en ik vanochtend de foto's zag. Alles en iedereen wordt zwanger en ook met de eerste maand enzo en dat maakt mij onzeker! Ik wil eigenlijk alles los laten en gewoon van elkaar genieten zoals van het weekend. Echte seks hebben dat is het lekkerste en leukste. Mijn vriend heeft inderdaad minder libido of naja iig minder dan ik. En als ik zin heb kan hij nog wel eens zeggen ik heb geen zin maar ik maak altijd zin voor hem. Als ik zie dat hij opgewonden is wind mij dat ook op en dat is het verschil ook tussen ons. 

Marc 14-12 om 20:38

Tuurlijk lost dit zich wel op. Maar weet dat als man wil je stoer zijn en als je dan sex "moet" hebben terwijl je op dat moment geen zin hebt of die druk vervelend is, dan kan het ook wel eens niet lukken zeg maar. En dan kun je als stel nog zo goed met elkaar kunnen praten, dat wil je als man voorkomen! Het voelt dan als falen... ook al weet je dat het voor kan komen! Dat is dan een voordeel van vrouw zijn; sex kan altijd wel met wat hulp indien nodig, haha!  Maar zonder dolle, praat met hem dat de sex iets anders zal zijn maar dat je van hem houdt en je dat avontuur ook amen aan gaat! Vraag of hij wil weten wanneer de sex belangrijk is en wanneer niet. Soms is niet weten voor iemand beter. En spreek af dat je bijvoorbeeld om de drie dagen sex hebt, sex is ook in een soort ritme (letterlijk en figuurlijk) komen waarbij je tijd maakt voor elkaar! Komt goed hoor!!

Anoniem 14-12 om 21:01

Jaa inderdaad goed over praten em miss wat afspraken maken.  Het moet juist iets leuks zijn. En miss voelt het nu voor hem als verplicht, maar vooraf weten dat je die dag sex moet hebben kan je juist ook positief draaien en extra spannend maken. Sex is nu eenmaal nodig voor baby's en als je regelmatig sext , zoals marc zegt, en je slaat een keer over omdat je echt geen zin hebt is dat echt niet erg..

Anoniem 14-12 om 21:03

Marie ook lastig dan iemand met minder libido.. dan mag ik wel in mn handen knijpen.. 

Marc 14-12 om 21:26

Nou Marlies, voor ze stopte met ee pil werd mijn vrouw wel af en toe gek van mij hoor! Nu ze gestopt is een tijd, gaan we redelijk gelijk op. Maar nu is ze zwanger.... hmmm....

Maar over het onderwerp, de laatste twee maanden deden mijn meissie en ik het echt samen als onze missie! We hebben er onwijs om moeten lachen! Samen testjes kijken, plannen hoe en wanneer we gingen sexen, tijden de sex grappen maken (bijvoorbeeld net doe of ik klaar kwam terwijl ze bovenop zat en dat wilde ze niet ) te grappig! Samen doen en lachen is het belangrijkst, ook bij ons lukte het een keer niet in die twee rondes.  We hadden het de dag voor de knaltest gedaan, toen natuurlijk de dag zelf en daarna had me rouw gelezen dat de dag erna ook wel kon werken, al was de kans klein. En klein was ie  lukte wel, maar niet van harte! En ook daar hebben we om gelachen, gewoon omdat het "onze" missie was!

D. 14-12 om 21:37

Nou het is nog nooit voorgekomen dat hij hem niet omhoog kreeg. Maar de druk die hij voelt voel ik ook wel. We hebben altijd veel gepraat en nu ook. Ik heb ook gevraagd of hij er wel klaar voor is of dat we nog even moeten wachten. Ik mag hem wel vertellen wanneer ongeveer mijn vruchtbare dagen zijn maar ik denk dat ik hem zelf meer initiatief laat nemen. Zo zie je maar Marc dat iedereen het anders doet en voelt in het hele proces. We hebben afgelopen weekend erg gelachen ook tijdens maar dat was gewoon spontaan zeg maar. Ik ga proberen wat rustiger aan te doen en hoop dat hij iets meer doet.. we hebben ook afgesproken dat de druk er af gaat en we gewoon lekker doen waar we zin in hebben en waar we ons goed bij voelen.. 

Anoniem 14-12 om 21:53

Komt goed d.. zoals ik zeg daar gaan jullie samen gewoon je weg in vinden en het iets leuks van maken! En ook 2017 wordt jullie jaar.. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum