Man verminderd vruchtbaar

132 antwoorden en 31997570x bekeken

Tos07 (Gast) 23-10 om 12:59

Ik was het J27, wat ontzettend klote nieuws! Ik kan je helaas niets vertellen over een miskraam. Maar er zijn ongetwijfeld mensen die dat wel kunnen hier!! Hele dikke knuf

reageer

J27 23-10 om 13:06

Tos07 dank je wel. We zijn erg emotioneel geweest we waren zo blij. Hoop dat iemand mij kan helpen. Het was zo fantastisch om te weten dat zelf met minder kwaliteit zaad het ons gelukt was na ander half jaar. Hopelijk is het nu sneller weer raak en mag het blijven zitten. Jullie ook allemaal succes. Het was fantastisch om een positieve zwangerschaptest te zien nu hopelijk ooit nog echt dat wondertje te mogen voldragen en mogen late  opgroeien.

Bloempje 23-10 om 17:13

J27 ik heb vorig jaar ook een miskraam gehad. Bij mij kwam cyclus weer redelijk snel op gang 
Wat zul jij je verschrikkelijk naar voelen.  Toen wisten we nog niet dat mijn man verminderd zaad had en ook verminderd van kwaliteit is. Achteraf een wonder geweest dat ik zwanger ben geweest. 
Ik ben ondertussen ook ongesteld geworden. Eerste iui is mislukt. Heb echt even mindere dagen gehad. Maar heb nu zo iets kom op we gaan er weer voor. Al is het niet elke keer makkelijk.

J27 23-10 om 18:41

Bloempje, dat van jullie was ook een wonder. Wat naar dat het dan als nog mis gaat. Hopelijk is het voor jullie gauw raak met iui. Lijkt me nog spannender die weken. Je weet dat er wat in je baarmoeder zit alleen niet of het ingesteld. Heel veel succes en dank je wel voor je antwoord.

Tos07 23-10 om 21:12

Hoop dat het snel raak mag zijn voor jullie beide.  De wachtweken voor mij zijn echt ellendig. Duurt zo ontzettend lang en ben soms zo bang! 

Bloempje 24-10 om 20:02

J27 klopt die wachtweken na de iui duren echt heel lang en bij alles wat je voelt ga je al twijfelen of denken zou het dan toch.
Maar de miskraam was ook echt heel heftig. 
Voel je al wel weer wat beter j27? En praten helpt echt al neem je iemand in vertrouwen. Wij hebben het toen stil gehouden en alleen wij wisten het, maar dat raad ik echt niemand aan. 
Tos07 hoe voel jij je? Wanneer heb je de 1e echo. Snap dat het spannend is.

J27 24-10 om 21:08

Bloempje ik dacht gisteren dat het wel ging. Vandaag moest ik werken maar dat ging niet lekker had nog veel last van mijn buik. En heb het dan ook vertelt op het werk. Werd heel lief op gereageerd en ga even halve dagen werken tot de pijn weg is. Mocht helemaal thuis blijven maar dan pieker ik te veel. Vind me werk leuk en ook afleiding. Voor lichaam dan maar even halve dagen. Merk ook dat het oplucht om te vertellen. Wij hebben ook besloten om het onze ouders te vertellen.
Bloempje heb je het uiteindelijk wel verteld of nog steeds niet?!
Tos07 snap dat het spannend is. Probeer ook te genieten. Het is zo mooi om een wonder te mogen dragen. Jullie wonder. Heb vertrouwen in je lichaam. Ik hoop dat je mooie echo gaat krijgen.

Tos07 24-10 om 21:49

Goed naar je lichaam luisteren j27. Wat ontzettend fijn dat ze zo lief zijn op je werk
 Snap heel goed dat je daarin ook je afleiding zoekt. 

Ik voel me wel ok! Erg moe. En zere borsten. Verder nergens last van. 6 november gesprek met vk nog geen echo. Maar wil wel aangeven die dan snel te willen. Ook om beetje onzekerheid weg te nemen.

Bloempje 25-10 om 12:35

J27, wat fijn dat ze er op je werk zoveel rekening mee houden. En ik snap ook dat afleiding zoek/wil hebben. Het is heftig om mee te maken.
Ja we hebben het uit eindeli jk wel verteld . Wel pas toen we hebben verteld dat we in het zkh liepen. Ook alleen onze ouders en broers/zussen weten dat. We hebben het toen niet verteld omdat mijn zwager en schoonzus vertelde dat ze zwanger was. En we wilde pret niet bederven voor hun. Uit eindelijk heel verkeerd geweest. En vind nu soms nog moeilijk hun zoontje word in december 1 jaar. Bij ons had het ook 1 jaar kunnen worden. 
Tos07, vertrouw op je lichaam en probeer te genieten. Maar ik snap dat het moeilijk is en dat je eerst een echo wil voor je echt kan genieten.

Bloempje 31-10 om 10:22

Dames hoe gaat het met iedereen?
J27 voel je al beter, vandaag controle toch of alles schoon is? Hopelijk wel en heb je net als ik vorig jaar gelijk weer goede cyclus. 
Ik mag donderdag weer voor echo. En heb zo gevoel dat vrijdag eind van de middag of maandag onze 2de iui krijgen. ( ik weet niet of ze het op zaterdag doen). Blijft spannend elke keer weer. En wir war van emoties de hele maand maar daar zullen jullie vast ook last van hebben.

Tos07 (Gast) 02-11 om 10:36

Wat spannend Bloempje. Ik heb wel eens gehoord dat er ook op zaterdag en zondag gedaan wordt. Succes vandaag! Hopelijk is het nu de 2e keer raak voor jullie. Ik denk aan je! 

J27 02-11 om 21:39

Bloempje alles was schoon en goed bij mij. Ik krijg nu meer onderzoeken na dat ik ms heb gekregen. Om te kijken of me eileiders niet verstopt zitten en bloedprikken op dag 25.
Wat spannend bloempje hopelijk is het deze ronde raak voor jullie. Sterkte.

Lizzy 02-11 om 22:44

Spannend Bloempje! Doe je iui in je natuurlijke cyclus? Hier doen ze het ook op zaterdag en zondag. Ik duim voor je.
J27, is er een reden dat ze verstopte eileiders vermoeden en hoe gaan ze dat onderzoeken? Hopelijk is het niet zo. Ik heb een inwendige echo gehad waarbij ze zeiden dat alles er goed uitzag. Daarbij heb ik elke 29-34 dagen een menstruatie op 2 uitzonderingen na. Daaruit concludeerden ze dat het allemaal wel goed zit. Maar soms denk ik ook wel eens, misschien zijn mijn eileiders wel verstopt. Waar zou je dat aan kunnen merken?
Succes allemaal meiden en ik hoop op veel positieve testen binnen een paar maanden.
Tos07, alles goed so far?

J27 03-11 om 07:42

Lizzy mijn cyclus is ook heel regelmatig. Het is om de kans te berekenen of wij geholpen gaan worden. Tussen dag 8 en 12 van mijn cyclus ga ik naar het ziekenhuis en spuiten  ze vloeistof in mijn lichaam. Daarna krijg ik een röntgenfoto en dan zien ze of alles goed is. Op dag 25 een bloedtest om te kijken hoeveel progesteron ik aan maak. En dan horen we verder.

Bloempje 03-11 om 08:18

J27, spannend al die onderzoeken. Hopelijk is het allemaal schoon. En kunnen jullie ook weer verder voor een wondertje. Hoe sta je er zelf in gaat het weer beter met je? Miskraam doet een hoop met je.
Lizzy, wij doen inderdaad iui in natuurlijke cuclus. Alleen 40 uur van te voren pregnyl spuiten, maar dat moet iedereen. Weet jij al of jullie traject in gaan?

Wij mogen aanstaande maandag voor onze 2de iui. Vind spannend maar ook fijn, we weten nu waar we aan toe zijn. Alleen die spannende wachtweken die lijken wel eeuwen te duren. 

Bloempje 06-11 om 12:37

Hoi dames, ik moet even van me afschrijven.... vanmorgen 2de iui gehad. Nu blijkt dat zaad echt aan de lage kant is, vorige x dus ook al , is ons toen niet verteld. Het is nu dus de vraag of iui wel de juiste behandeling is. En moeten 27 november terug na de arts voor gesprek. Is echt even een tegenvaller. Met momenteel veel vragen in onze hoofden. Huisarts was destijds ook niet hoopvol dat we ooit zwanger zouden raken weer. En nu we in het zkh lopen hadden we wel meer hoop, tot we dit vanmorgen hoorde. We mogen de moed niet opgeven maar makkelijker word het er niet van.

J27 06-11 om 13:50

Bloempje, jeetje wat heftig om dat te horen. Hopelijk zijn er nog wel andere mogelijkheden voor jullie als het te weinig voor lui is. Ik zal voor jullie duimen. En wat zal het voor je gevoel lang duren voordat je op gesprek mag komen. Sterkte.

Bloempje 06-11 om 21:25

j27 het duurt inderdaad lang , we zijn er gelukkig al tussen gezet. 
Het komt momenteel wel hard aan met veel vragen. Nu gewoon niet wetend waar we aan toe zijn.

Bloempje 16-11 om 06:46

Hoe gaat het met iedereen?

J27 17-11 om 14:58

Hoi bloempje, me ms is doorgebroken na me miskraam. Wacht nu op telefoontje met de datum voor verder onderzoek om te kijken of alles bij mij goed is.
Hoe gaat het met jou?!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man verminderd vruchtbaar' in het Zwanger worden forum