Man verminderd vruchtbaar

132 antwoorden en 31998086x bekeken

Bloempje 19-11 om 10:13

Hoi J27, normaal ben je niet blij met je ms, maar na miskraam toch wel he.... tenminste ik destijds wel.. spannend verdere onderzoeken. Hopelijk heb je beetje snel bericht, dan weet je waar je aan toe bent.
Mijn ms is ook doorgebroken, 2de iui is ook mislukt. Hadden we zien aankomen maar toch is het een tegenvaller. Wij moeten volgende week maandag voor evaluatie gesprek.
Ondertussen is mijn man na de huisarts geweest. We vonden het erg vreemd dat het aan hem ligt maar er weinig onderzoek werd gedaan. En we wilden voor het gesprek vast een stapje voor zijn. Hij heeft urinekweek in moeten leveren, bloedonderzoek gedaan dit was allemaal goed. En heeft ook een echo laten maken , hier horen we de uitslag binnenkort van. 
Het is voor ons nu afwachten of we verder mogen met iui. Het traject is heftig momenteel. 

reageer

J27 19-11 om 12:07

Jeetje bloempje wat heftig. Ik mag 29 nov voor een onderzoek en hoor ik of bij mij alles goed is. Spannend het evaluatie onderzoek heel veel succes.
Heeft hier iemand acupunctuur gedaan? Wat vonden jullie daarvan?

Bloempje 20-11 om 08:40

Spannend j27, hopelijk is alles goed bij jou. Ik heb geen acupunctuur gedaan, ben wel benieuwd na ervaringen.

DreamBaby 21-11 om 17:45

Mijn vriend en ik zijn naar de huisarts geweest met een papier van mijn vriend zijn sperma controle van jaren geleden (voor dat hij mij heeft leren kennen) en uit dat papier kwam niet zo'n goed nieuws.... In het jaar 2009 waren er geen zaadcellen aanwezig en in het jaar 2012 waren er wel zaadcellen aanwezig maar dat zonder staartje (dus die konden niet zwemmen) dus ik en mijn vriend moeten waarschijnlijk naar een fertiliteitscentrum gaan (wanneer weten we nog niet) maar dan moet mijn vriend zijn zaadcellen terug gecontroleerd worden maar de huisarts zei dat het bij ons waarschijnlijk IVF of zo'n iets zal worden. Dus dan maar een afspraak maken in een  fertiliteitscentrum. Alleen moet die afspraak nog worden gemaakt. 

Bloempje 22-11 om 16:57

Dreambaby, sterkte! Lastig allemaal he! Ik hoop dat ze in fertiliteitcentrum jullie op fijne manier helpen en jullie droom uit mag komen.

Bloempje 06-12 om 17:24

Hoi dames,

Hoe gaat het met iedereen?

Lizzy 08-12 om 23:28

Hi Bloempje, hoe is het met jou? Gaan jullie nog verder met iui?
En hoe is het met de anderen?
Ik heb weinig nieuws. We hebben het een paar maandjes laten rusten. In januari gaan we nog een weekje op vakantie en in februari/maart willen we dan ws wel met icsi beginnen. Ik zie er best tegenop maar ik probeer het ook als iets moois te zien.

Bloempje 09-12 om 18:28

Hoi Dames,
Rust is soms ook goed Lizzy ... het is zwaar qua emoties en lichamelijk soms ook. Snap dat je er tegenop zie, lastig he! Uit eindelijk voor het goede doel, maar je moet er wel doorheen!
J27 hopelijk positief na bloedonderzoek dan kun je ook weer verder en geeft stukje rust he!
Wij mogen momenteel geen iui meer doen. We hebben bij ander zkh het zaad moeten inleveren voor een second opinon, die uitslag moeten we nog krijgen. Als die wel positief is mogen we weer verder iui proberen. Maar volgens arts is kleine kans en dan moeten we ivf gaan doen. We hebben nu zelf even rust ingebouwd om alles zelf te overdenken. Ergens willen we het wel , maar t zal zwaar worden en moet ook met werk te combineren zijn.  Ik zie het meeste op tegen de punctie dan. Weet gewoon zelf niet goed waar we goed aan doen.

j27 24-12 om 08:37

Hoi bloempje,

Duurde even me antwoord maar kon niet meer inloggen. Weet je ondertussen meer over het zaad onderzoek?!
Mijn bloedonderzoek is goed. En omdat we laatst een miskraam hebben gehad. Na ander half jaar proberen worden we nu niet verder geholpen. Als het in mei nog niet gelukt is nog En we terug komen.

Bloempje 24-12 om 16:19

Hoi J27,
Fijn dat bloedonderzoek goed was.
Blijft wel spannend, ik gun je dat het lukt zonder medische wereld.
Wij hebben afgelopen week uitslag gehad. T was toch omhoog geklomen al zit het wel verwarrend in elkaar want onderzoek is geweest voor ivf en daar heeft dat zkh na gekeken en ons zkh is van iui, dus er bestaat een kans dat volgende keer in ons eigen zkh weer lager is. 
Voor nu mogen we nog 1x iui proberen en dan weer op gesprek komen. Helaas mis ik wel net, want ze zitten nu dicht en moet nu wachten tot waarschijnlijk eind jan/begin feb dat we iui kunnen doen.
Het blijft spannend en moet echt weer even schakelen van ivf na iui. Zat mezelf helemaal op ivf in te stellen

j27 25-12 om 08:44

Bloempje, wat lief wij hopen het ook. Wel fijn dat je het nog 1 keer mag proberen. Hopelijk is het dan raak dat ivf niet nodig is. Heel veel sterkte hopelijk kan je weer gauw terecht.

Bloempje 26-12 om 09:22

J27, lief! Wij hopen het ook! Ivf is echt wel een pittiger stap om te doen.
Maar als we het wel moet, dan gaan we het wel doen. Uit eindelijk heb je er alles voor over toch

j27 27-12 om 10:30

Bloempje ik snap je helemaal. Ik zou er ook alles voor over hebben voor z'n klein wondertje. Hopelijk is het ons alle gegund in 2018.

Bloempje 21-01 om 10:49

Hoi dames,

Hoe gaat het met iedereen?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man verminderd vruchtbaar' in het Zwanger worden forum