Na cytotec cyclus

277 antwoorden en 23868175x bekeken

Poezelieke 12-04 om 21:52

Vandaag mijn regels gekregen...
Enorm veel bloed en zelfs wat weefsel meegekomen. 

Achjah. 
Hierna kunnen we weer volop klussen. 

reageer

Anne 12-04 om 22:10

Fijn, is een goed teken dat het weer op gang is. Soort van schoonmaak hopelijk word de cyclus nu weer beter en heb je geluk, en een mooie gezonde zwangerschap binnenkort!

Poezelieke 16-05 om 17:33

Hallo
Update 
Ik ben nu in mijn tweede cyclus en ik zit al aan dag 35 
Heb al 2 zwangerschap testen gedaan. Van kruidvat 2v5
Allebei negatief.. 
Wil hele tijd hopen dat ik toch zwanger zou zijn. 
Maar waarschijnlijk zal mijn lichaam nog steeds ontregeld zijn.. 
Geen flauw idee wanneer ze gaan doorkomen. 
Zou ik te vroeg getest kunnen hebben?
Heb getest op dag 32 en 34.
 of is het echt valse hoop. 
Nog iemand ervaringen met de volgende cyclussen?
Wanneer word alles weer normaal 
Groetjes 

Anne 17-05 om 16:25

Helemaal vergeten te reageren. Bij mij duurde het toen even voor mijn cyclus normaal was, 4de ronde pas weer gewoon. Daarvoor 38, 35, 35 en dus 28 en eerste normale cyclus (zonder bloedverlies tussendoor). Hormonaal was ik echt even van slag, lichaam had helaas even de tijd nodig om te herstellen. Ik had wel een week na de miskraam weer een negatieve test. 
Heel naar puck, kan je voorstellen dat je hoopt dat je eisprong niet precies komt als je man weg is. Hopelijk komt er voor jou en poezelieke ook snel weer een gewone cyclus en goed nieuws. Op het moment zelf voelt het als eeuwen

Poezelieke 17-05 om 19:48

Ongelooflijk hoe lang de nasleep van cytotec is. Pas na 7 weken had ik terug menstruatie en dacht dat nu mijn cyclus weer normaal zou zijn.. Vandaag zit ik op dag 36 en nog niets te bespeuren. Stiekem hoop ik nog steeds gewoon een erg late eisprong gehad te hebben en toch zwanger te zijn. Ik ga nog eens testen op dag 40 als er nog niets is doorgekomen. Ik hou jullie op de hoogte hier. Voel me precies wel misselijk maar dat zal wel van de zenuwen zijn. Zou elke dag willen testen maar die teleurstelling doet zoveel pijn. Mijn collega heeft zelfs gedroomd dat ik zwanger ben. Laat ons hopen dat ze helderziend is 
Sorry voor het verlies van je beebje puck hopelijk kan je ook snel weer aan de slag.
En Anne jij zal al wel een mooi buikje hebben hé blij dat het bij jou toch goed Is gekomen. 

Anne 17-05 om 20:27

Het duurt inderdaad allemaal veel te lang na een miskraam, snap je gevoel poezelieke. Ik hoop met je mee dat je goed nieuws binnenkort krijgt en anders snel je menstruatie zodat je weet waar je aan toe bent.
Hier inderdaad 20 weken zwanger morgen, probeer het nu positief te bekijken. Het kindje dat er niet mocht komen heeft dit kindje de kans gegeven om wel bij ons te mogen komen. Angst ebt nu wel pas weg, ben nog lang bang geweest dat het alsnog fout zou gaan, en heel soms nog maar die gedachte probeer ik weg te stoppen.
Mijn duimen draaien voor jullie

Poezelieke 17-05 om 21:16

Bedankt Anne  geniet ervan. I'll keep you posted 

Puck 17-05 om 21:29

Anne, bij onze eerste was ik pas een beetje gerust na de 20 weken echo en toen alleen nig maar een goede zwangerschap gehad. Ik snap wel dat je je lang zorgen gemaakt hebt. Maar nu lekker genieten!

Ik heb met je te doen poezelieke. Stom om zo lang te mieten wachten

bary 18-05 om 10:18

Hoi puck en poezelieke
Ik heb 5 maart ook dmv cytotec een miskraam gehad. Ik had pas 4 april een negatieve zwangerschaps test. Daarna wel na 16 dagen weer een einsprong gehad. Moest alleen nog terug komen voor een hysteroscopie omdat er nog wat leek te zitten. Ben 26 april weer ongesteld geweest en nu net weer een eisprong gehad gisteren. Dus ook ik was pas na 7 weken weer ongesteld.
Probeer je lichaam gewoon de rust te geven die het nodig is. Hoe moeilijk dat soms ook is!

Puck 18-05 om 10:54

Jij ook nog sterkte Bary.
Tja, rust geven.... ik zou niet weten hoe ik dat bewust moet doen. Je kunt niet meer doen dan afwachten, dat snap ik ook. Het lastige is voor mij hierbij: een tweede leek ons leuk en we wilden het tot de zomer gewoon even loslaten en kijken wat er ging gebeuren. Van de zomer word ik echter 41 en dat was voor mij een beetje de grens om het nog te willen proberen. Nu lijkt het echter of de wens voor een tweede opeens veel groter is geworden, terwijl onze tijd ongeveer op is. Daar heb ik het gewoon erg moeilijk mee. Ik heb gewoon geen tijd om eerst eens twee maanden af te wachten. Zo voelt het tenminste. 

bary 18-05 om 12:04

Jaa dat is wel begrijpelijk puck.. het loslaten kan ik ook niet zo goed hoor.. is ook makkelijk praten. Ik hoop toch dat je die rust vind en dat je cyclus dan wat minder lang word!

Poezelieke 18-05 om 13:01

Ik had verwacht na de eerste ongesteldheid weer gewoon regelmatig te zijn.. 
Na de mk heeft het ook 7 weken geduurd. Maar voor de tweede ongesteldheid had ik niet verwacht dat het zo zou zijn. 
Dag 37 vandaag. Nog niets te bespeuren. Wordt er gek van.
Lees ook zoveel verschillende verhalen.
Zolang de rode vlag nog niet uithangt blijf ik hopen dat ik weer zwanger ben 
Maar nu kan ik precies niet verder met mijn leven. 
Ben constant aan het wachten 

Puck 18-05 om 13:09

Frustrerend poezelieke. Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt, het liefst met een positieve test natuurlijk 

Poezelieke 18-05 om 13:45


Hou me ook maar op de hoogte hoe het gaat met jou
Zal een kaarsje branden dat je ook snel positief mag testen in de nabije toekomst x

Poezelieke 19-05 om 10:49

Dag 38.
Vandaag zijn ze er door gekomen 

Puck 19-05 om 11:04

Ergens toch fijn, dan heb je maar duidelijkheid. Hopelijk nu weer een normale ronde met mooi resultaat!

Nog een andere vraag aan jullie: Hadden jullie veel bloedverlies na de cytotec? Ik heb bij het verliezen van het vruchtje wel flink wat verloren, maar het lijkt me nu zo weinig.  Nadat ik het (vermoedelijk) kwijt was, is het niet meer dan een gewone menstruatie. Ik heb nog 3 dagen echt bloedverlies gehad en sinds gisteren is het meer zwart/oud bloed. Ik maak me wat zorgen of het nu wel allemaal weg is. Maandag over een week krijg ik nog een controle echo. 

Poezelieke 19-05 om 11:56

Ja ik kan nu wel verder dat is fijn. 
Ik had toch redelijk wat bloedverlies hoor.
Heb er ook 3 weken van gebloed.
Bij controle zagen ze dat niet alles weg was. Maar dat zou met mijn ongesteldheid wel oplossen. 
En amai.. Mijn ongesteldheid was bijna even erg of erger dan de misnraam.. Dus ja.. Ik heb enorm veel bloed gezien.
Wanneer ik het vruchtje 'was verloren heb ik zelfs geen idee van. Zoveel klonters... Echt horror.
Je zal bij de controle wel duidelijkheid krijgen. Ieder lichaam is ook anders. Zou me niet teveel zorgen maken daarin x

bary 19-05 om 12:21

Ik heb ook maar een week gebloed denk ik. Toen ik het vruchtje kwijt was was het daarna ook niet zoveel meer. Maar bij mij zat er uiteindelijk nog een heeel klein beetje weefsel die dmv  hysteroscopie verwijderd.
Wel fijn dat je nu duidelijkheid hebt!

Anneke 19-05 om 22:43

Ik wil hier even meepraten.
Heb ook een miskraam achter de rug. 
Ik dacht 11 weken zwanger te zijn, bloed verloren, naar spoed gegaan en erachter gekomen dat het vruchtje gestopt was met groeien iets na onze eerste echo van 6 weken. Met cytotec is het ook afgekomen, en ik had echt veel bloedverlies. Regelmatig een nieuw verbandje moeten leggen. Dat is gebeurd op 13 april. Sinds 10 mei roze/bruine afscheiding en op 15 mei is men menstruatie erdoor gekomen. Zou ik van 10 mei een nieuwe cyclus moeten rekenen of van 15 mei als men menstruatie er echt is doorgekomen ? Heb na mijn miskraam men eisprong niet gevonden, dus ik hoop dat ik hem nu wel vind. Zoveel bang dat ik geen eisprong ga krijgen 

Anneke 20-05 om 09:05

Puck. Ik ben een kleine twee weken na mijn miskraam begonnen met ovulatietesten van de action, maar heb mijn eisprong niet gevonden. Heb ik hem echt gemist of heb ik geen gehad, of werken die testen niet goed voor mij, geen idee. Daarom ben ik de laatste dagen met de sensitesten begonnen, omdat ik daar meer positieve reactie’s van las. Maar toen wist ik niet dat een week later men menstruatie er ging doorkomen. Ben sinds gisteren terug bezig met de sensitesten. Ik heb dat na mijn miskraam gedaan omdat we zowizo verder wouden proberen voor een kindje maar ook vooral om ongeveer te weten wanneer ik mijn menstruatie kon verwachten. Jammer genoeg is het gewoon afwachten maar de tijd gaat zo traag vind ik. Ik ga nu pas terug een beetje gerust zijn als ik mijn eisprong heb gevonden. Geduld is moeilijk he als je iets zo graag wilt, het was voor ons ook ons eerste kindje dat we hebben moeten afgeven.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum