Na cytotec cyclus

277 antwoorden en 24050500x bekeken

Puck 20-05 om 09:52

Dat lijkt me helemaal moeilijk, als je dit bij de eerste gebeurt. Ik krijg veel troost bij mijn dochter gelukkug. Dat dit bij de eerste moet gebeuren lijkt me ook vreselijk. 
Ik hoop dat je snel weer je normale cyclus vindt. Die tijd die je moet wachten vind ik zo frustrerend en oneerlijk! Het is al kut genoeg en dan duurt het ook nog eindeloos voor je het achter je kunt laten 

reageer

Anneke 20-05 om 13:07

Als ik moet tellen van 10 mei was men cyclus 27 dagen. Nu hopen op snel een positieve ovulatietest. Het is idd pijnlijk om het bij je eerste kindje mee te maken. Wie weet kan ik nooit een zwangerschap uitdragen... Maar daar probeer ik niet te veel aan te denken. De kinderwens is wel nòg groter geworden nu ik zwanger ben geweest. Het was na 4 maanden raak, dus hopelijk gebeurd het terug zo snel.

Puck 25-05 om 08:48

Heb je al iets gevonden Anneke? Twee weken na 10 mei nu, dus ik hoop dat er iets gebeurt op je testjes.

Ik heb nog maar eens een zwangerschapstest gedaan en die is al een stuk afgenomen. Ik twijfelde erg of ik alles wel kwijt was, omdat het bloeden na een week al over was en er eigenlijk niet meer is gekomen dan bij een menstruatie. Dit leek me zo gek. Maar nu heb ik iets meer vertrouwen dat alles weg is. Maandag heb ik de controle echo en hopelijk kunnen we het dan e ht achter ons gaan laten.

Anneke 25-05 om 17:10

@puck. Nee ze zijn nog wit  maar ik heb al een aantal keren gelezen dat ik pas mag tellen vanaf ik echt bloed ben verloren, dus dan zou men eisprong eind volgende week moeten zijn. Dus ik denk dat het dan normaal is dat ze nog wit zijn ? Heb zoveel bang dat ik geen eisprong ga krijge omdat ik hem niet heb gevonden de weken na mijn miskraam. Heb jij al terug een eisprong gehad ? Ik duim voor jou dat alles er uit is, want het liefst wil je toch gewoon verder proberen denk ik. Dat was bij mij toch zo,bij ons was het ons eerste kindje.

Puck 25-05 om 17:17

Ik denk dat je gelijk hebt en dat je pas vanaf 15 mei moet tellen. en dan heb je natuurlijk nog even. Rekenend met 15 mei was je cyclus ook 32 dagen, toch? Dus dan kan er echt nog van alles gebeuren. Ik hoop met je mee dat je de komende week een mooie positieve test gaat zien.

Ik ga er niet vanuit dat ik al een eisprong kan hebben. Ik ben pas 11 dagen na de cytotec en heb nog een behoorlijk positieve zwangerschapstest (ook al is hij al best afgelopen t.o.v. 8 dagen geleden). Volgens mij kan er dan geen eitje springen. Ik probeer er vanuit te gaan dat ik eind juni eerst nog eens ongesteld moet worden en dat ik daarna pas weer echt er mee bezig kan gaan. Eerst maar eens beginnen met een goede echo maandag, hoop ik.

Anneke 25-05 om 18:30

Ja ik weet niet goed wanneer ik moet beginnen tellen. Op 13 april ben ik het vruchtje verloren maar toen zat er nog een klein beetje weefsel in dat er een paar dagen later is uit gekomen. Als ik van de miskraam zelf moet telle was hij 32 dagen, als ik van het weefsel moet tellen zal het 27-28 dagen zijn. Maar ben al blij dat het geen weken heeft geduurd vooraleer ik men menstruatie heb gekregen. Nu nog een positieve ovulatietest de komende dagen/week en dan ben ik ook al heel tevreden, het hoeft zelfs daarom niet direct al raak te zijn deze maand. Als alles terug werkt zeg maar, dan ben ik tevreden 

Het is voor jou idd nog een beetje wachten en hopen op een goede echo dat alles er uit is (gek om te zeggen want eigelijk wil je een goede echo waar juist wel iets in zit). Ik duim voor je, laat maandag maar iets weten  Was dit je eerste miskraam ? 
Mijn dokter zei ook al zit er nog hcg in je lichaam dat dat een nieuwe zwangerschap niet tegen houd, dus ik veronderstel ook dan geen eitje ? 

Puck 26-05 om 09:49

Dat snap ik. Als je eerst maar weer weet hoe je lichaam werkt en je weet weer wat je kunt verwachten qua cyclus. Dan heb je in elk geval weer het gevoel van controle.
Ik vind het inderdaad raar om met een hele andere hoop naar de echo te gaan morgen. Ik hoop zo dat het meevalt en dat alles weg is. En als ze zegt dat we direct weer verder kunnen proberen, ben ik helemaal gelukkig. Het was voo mij de eerste keer inderdaad. Heb jij het al vaker meegemaakt? 
Ik weet niet precies hoe het zit, maar als ik google lees ik dat er geen eisprong kan plaatsvinden bij (te veel) hcg in je bloed. Er zou wel een eitje kunnen rijpen. Geen idee of het echt zo zit. Misschien dat ik het morgen even kan vragen.

Anneke 26-05 om 12:14

@puck. Bij mij was het ook de eerste keer.
Je leest vanalles op internet, ik heb toen ook opgezocht. De ene zegt dat het kan, de andere niet. Net met hetzelfde dat je vruchtbaarder bent na een miskraam, daar lees je ook over dat het klopt en sommige zeggen van niet. 

Puck 27-05 om 09:47

Ik heb vanochtend de controle echo gehad en alles was weg. Ik ben erg opgelucht, want ik had anders verwacht omdat het bloeden relatief heel weinig geweest is. 
Volgens de gyn kan ik mijn volgende ms na 4-6 weken verwachten, dus nu over 2-4 weken. Als ik een ovulatie heb deze cyclus, zou die dan ergens tussen nu en 2 weken kunnen zijn. Ik ga maar gewoon met ovulatietesten beginnen, hoewel ik er een hard hoofd in heb, als ik de verhalen hier na een MA lees. 

Anne 27-05 om 09:52

Fijn dat alles weg is puck en je geen vervolg behandeling hoeft. Ik vond ovulatietesten na de MA wel heel fijn, omdat ik daardoor wist wanneer ik mijn menstruatie moest verwachten en geen valse hoop had als ik na de 4 weken nog geen menstruatie zou hebben. Wellicht kunnen ze bij jou in het begin nog iets afwijken, je zwangerschapstest was nog niet helemaal negatief toch? Heel veel succes de komende tijd

Puck 27-05 om 10:43

Klopt. Zaterdag had ik nog een positieve zwangerschapstest. Morgen ga ik er weer 1 doen. Maar wat je zegt denk ik ook: ik wil weten wanneer ik een ms kan verwachten en hopelijk kunnen we een eventueel eitje ook nog benutten. Hoop doet leven...

Anneke 27-05 om 13:21

Bij mij ging de tijd tergend traag in het zoeken van men eisprong na mijn miskraam. En heb hem dan niet gevonden. Heel veel succes, en fijn dat alles weg is. Dat is dan wel weer positief dat je kan verder gaan en geen dagen meer moet ‘verspillen’.

Puck 27-05 om 14:00

Ja, ik ben heel blij met de echo uitslag. Het scheelt ook in de frustratie die ik voel. Nu weer kop op en door.
Jij al iets gevonden?

Anneke 27-05 om 15:18

Voorlopig nog niet, heb wel al twee dagen een iets duidelijker streepje, dus hopen dat hij mooi oploopt. Heel veel sterkte Puck, het valt toch niet te onderschatten vind ik.

Anneke 27-05 om 23:06

Dankjewel voor je mooi verhaal Celina. Geeft een beetje moed. Geniet van dat wondertje in je buik.

Puck 28-05 om 07:46

Dank voor je reactie Celina. Volgens mij ken ik je nog uit het nod topic en ik kwam zelf ook uit de december groep. 
Dat geduldig zijn vind ik maar lastig hoor. Gelukkig heb ik ‘mazzel’, want mijn zwangerschaptest laat alleen nog een heel licht tuurstreepje zien. Na 2 weken is het nu dus zo goed als weg. 
Ik hoop dat bij jou alles goed blijft gaan Celina. 

Anneke 28-05 om 12:50

Willen jullie even mee kijken ? Is het normaal dat mijn streepje nog zo licht is ? Normaal moet ik eind deze week mijn eisprong hebben. Hij is wel al iets duidelijker dan de week voordien.

Puck 28-05 om 13:50

Ik snap dat je onzeker bent Celina. Maar die goede echo’s laten je gelukkig zien dat het nu wel goed is. Superfijn! 

@Anneke: dat wisselt per persoon. Bij mij is de test zo gedurende de hele maand en alleen 2 dagen voor de piek begint hij op te lopen. 

Wondertje2 28-05 om 17:30

@Anneke, dat wisselt idd heel erg per persoon. Bij mij werden de ovu testjes zelfs van zo licht naar ineens een knaller. Echt nog even doortesten dus. Kan goed.
@Puck, ja klopt dit keer gaat het goed komen. De kans dat het na 5 goede echo's nu alsnog fout gaat is heel klein zegt de vk zelf ook. Meestal stopt het hartje dan al voor de 10 weken.

Puck 01-06 om 14:56

Hoe is het Anneke? Inmiddels de piek gevondn?
Ik had vandaag na een paar vrijwel witte testen weer een streepje. Ook de afgelopen dagen al wat vruchtbaar slijm, dacht ik. Het lijkt of ik al een piek ga krijgen. Ik ben benieuwd wat ik morgenochtend ga vinden. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum