Na cytotec cyclus

277 antwoorden en 24048778x bekeken

Puck 16-06 om 13:41

Hoe gaat het dames?spannende dagen voor jullie toch? Nod 16-6 poezelieke? En bij jou Anneke?

Ik heb echt een rotdag vandaag. Moederdag was de laatste dag dat ik zwanger was. (Dag later foute echo) Nu is het vaderdag, ik ben nog ongesteld en net van een aantal mensen gehoord dat ze zwanger zijn en uitgerekend in december (net als ik was). Ik vind het erg moeilijk om het hele gebeuren een plekje te geven 

reageer

Anneke 16-06 om 17:20

Met mij gaat het wel, mijn menstruatie was exact twee weken na mijn (mogelijke) eisprong. Dus mijn cyclus is terug 28/29 dagen zoals voor mijn miskraam. Spannend afwachten naar mijn onderzoek bij de gynaecoloog op 25 juni, maar ik probeer het zo veel mogelijk los te laten. Heb een druk weekend achter de rug en ben vandaag jarig, dus heb al veel afleiding gehad 

Anneke 16-06 om 17:21

Puck, heel begrijpelijk dat het pijn doet als er nu mensen komen zeggen dat ze zwanger zijn, dat gevoel heb ik ook wel hoor. Ook al gun je ze niet wat wij hebben meegemaakt, het is toch even slikken.

Puck 16-06 om 17:43

Nee, ik gun dit niemand natuurlijk, maar ik gun mezelf ook een zwangerschap  Het valt me echt tegen hoeveel indruk dit op me maakt. Het eerste trimester zat er al bijna op en dan hou je al met veel dingen rekening. Een voorbeeldje: ik heb nog helemaal geen zomer kleding, want ik zou eerst wel aantrekken wat ik nog had en als de nipt goed was mocht ik nieuwe positie kleding kopen. Nu heb ik dus niks leuks of nieuws, maar ik vind ht ook niet leuk om te gaan shoppen. Allemaal dat soort dingen. Ik moet echt nog steeds terug schakelen. 

Fijn dat jouw cyclus dus in orde was. Je had dus wel een eisprong gehad en dat is naar omstandigheden wel mooi nieuws. Wat gaat de gynaecoloog nog doen? En nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Anneke 16-06 om 20:13

Dat komt allemaal nog wel, dat heeft tijd nodig. Ik heb het met momenten ook nog heel moeilijk, zeker als ik zwangere vrouwen zie die zo ver zijn als ik normaal moest zijn. Ik probeer positief te zijn naar de toekomst en me zo min mogelijk zorgen te maken. Al lukt mij dit natuurlijk ook niet altijd. Ik ben niet 100% zeker of ik men eisprong heb gehad omdat de ene test tegenspreekt. Ik wil weten of alles echt in orde is en of het kan dat je veel lh aanmaakt zonder een eisprong te hebben. Dingen vragen waar een huisarts niet altijd goed kan op antwoorden. Dankjewel voor je verjaardagswensen  Hopelijk zijn we volgend jaar met 3, dat is men enige wens.

Anoniem (Gast) 16-06 om 20:29

men = mijn 

Poezelieke 18-06 om 09:13

Nog een late gelukkige verjaardag anneke!
Ale... De rode duivels zijn er sinds vanmorgen. 
Ronde 4 gaat van start 
Ik ben wel blij dat m'n cyclus weer normaal is. Vorige cyclus duurde 38 dagen. Nu 29. 
X

Anneke 18-06 om 13:07

Dankjewel Poezelieke. Ik ben ook blij dat mijn cyclus terug 28/29 dagen is. Daarvoor 32 dagen. Hopelijk hebben we dan de komende maand goed nieuws voor ons allebei. 

Puck 19-06 om 09:41

Jammer Poezelieke. Wel fijn dat je cyclus hersteld is natuurlijk. 

Puck 25-06 om 15:10

Hoe gaat het dames?
Ik baal behoorlijk vandaag. Ik dacht deze maand wel weer een normale cyclus te hebben, nadat mijn eerste menstruatie na de miskraam zo snel weer gekomen was. Nu dag CD 15, maar waar ik gewend was mijn piek op dag 16 te hebben, met al een hele duidelijke test op dag 15: een spierwitte ovu-test vanochtend. Heb er echt flink de balen van! Ik kon mezelf redelijk oppeppen de laatste tijd, maar voel me nu toch best weer verdrietig.

Lelifee 26-06 om 05:36

ik heb men vorige cyclus 21 dagen moeten wachten op men eisprong. ik begrijp dat je het knap frustrerend vind . heb ik dus ook
.ik moet verder ook zeggen dat ik weer giga gebloed hebt buiten anders, wel 7 dagen ! normaal maar 3a4 .... mij moeten ze dus niet komen vertellen dat je lichaam al lekker gerecupereerd is na de eerste cyclus. was namelijk al men 2de cyclus .
hopelijk deze maand beter ,want het was weer snot en slinger toen ik een negatieve test had en men brollies kwamen .

Poezelieke 26-06 om 20:10

Hier gaat het goed.
Maandstonden duurde maar 4 dagen. 
2 dagen medium bloedverlies
2 dagen licht bloedverlies. 
Nu ben ik in ronde 4
Cyclus dag 9.
Vandaag ook begonnen met de ovulatietesten. 
Ik doe ze na m'n werk om 18u30 
Spannend!

@puck je ovulatie zal er wel aankomen 1 van de dagen zeker?
Ik duim voor je mee!
Geef de moed niet op hé 
Het is moeilijk om er niet mee bezig te zijn natuurlijk. Hopelijk snel toch een knaller. En ondertussen kan je ook lekker oefenen hé :-) 

Anneke 26-06 om 22:55

Ik heb gisteren goed nieuws gekregen van de gynaecoloog. Mijn eitje gaat hoogstwaarschijnlijk morgen springen, dus heb ik zoals vorige maand wss weer een cyclus van 28/29 dagen. Net zoals voor mijn zwangerschap/miskraam. Ze zij dat ik hoogstwaarschijnlijk vorige maand ook een eisprong heb gehad. Dus ik ben heel blij dat alles terug normaal werkt. 
@Puck : bij mij hcb ik ook enkel een knaltest met mijn piek. Vandaag had ik maar een licht streepje. Dit had ik trouwens ook de vorige maand voor mijn piek. Dus de hoop niet opgeven . Ik baalde er ook wel even van toen ik ongesteld werd 2 weken geleden, omdat ik een paar symptomen had. Maar redelijk snel terug goede moed gevonden, en er terug voor gegaan. En gisteren dan de geruststelling heeft me ook heel goed gedaan. Al hoop ik uiteraard dat we allemaal snel een positieve zwangerschapstest vast hebben. 

Poezelieke 27-06 om 14:03

@anneke dat is goed nieuws hé.
Dan weet je wat je te doen staat. 
Ga je er nog een ovulatietest tegenaan gooien ook dan of vertrouw je op de woorden van de dokter? 

Puck 27-06 om 16:15

Wat fijn Anneke! Hopelijk nu weer een duidelijke mooie ronde en hopelijk ook met goed resultaat.

Anneke 27-06 om 21:11

Ja ben wel nog ovulatietesten aan het doen. Kwestie van zeker te zijn wanneer hij springt en wanneer ik men menstruatie zou moeten krijgen. Vandaag met de cb hoge vruchtbaarheid en al een dikker lijntje met de sensitest, nog geen knaltest dus morgen nog eens testen.  Zit er de laatste 2 dagen terug harder mee in mijn hoofd, maar denk dat het door de ovulatie komt die er moet aankomen. Is normaal denk ik om er nu terug even iets harder aan te denken. 
@puck, hoe is het bij jou ?

Puck 28-06 om 11:09

Dus toch weer met 2 soorten aan het testen? Ik hoop dat de test nu goed gaat kloppen en dat je helemaal gerustgesteld gaat zijn! 

Puck 28-06 om 11:11

Bij mij is het nog steeds afwachten. Vanochtend wel weer een licht streepje en ik denk ook wat vruchtbaar slijm. Ik hoop dat er nu snel een ei aan komt. Stom dit wachten! 

Anneke 28-06 om 11:58

@Puck, ja om te kijken wat ze nu gaan doen. Met de cb vandaag nog hoge vruchtbaarheid en men streepje bij sensitest een beetje dikker als gisteren. Dus ben benieuwd voor morgen.

Anneke 28-06 om 12:02

Het wachten is idd lastig, dat begrijp ik. Moest ik nu niet zeker zijn van de gynaecoloog had ik ook meer stress. Heb het zelfs nu nog een beetje 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum