Na cytotec cyclus

277 antwoorden en 24122792x bekeken

Anneke 14-07 om 19:00

Proficiat. Hier ongesteld sinds vrijdag. Ben er de afgelopen week veel te hard mee bezig geweest waardoor het eens zo hard aan kwam. Ik gun het jullie van harte maar toch doet het een beetje pijn omdat ik het zelf ook zo graag wil. Dus wij gaan ronde 3 in na de miskraam (de eerste ronde had ik geen eisprong dus tel ik niet mee). Even balen en dan weer op zoek naar mijn eisprong. Hoop dat bij jullie alles vlot verloopt, zeker omdat jullie al eens een miskraam hebben meegemaakt.

reageer

Anneke 14-07 om 19:03

Mijn temperatuur is overigens nog hoog, maar geen idee hoe het komt. Ben echt wel ongesteld geweest en heb vrijdagochtend nog een test gedaan die negatief was. Iemand daar ervaring mee ?

Poezelieke 14-07 om 19:07

@anneke.
Ik begrijp je volledig. bij mij is het in ronde 4 gelukt dus wie weet. je lichaam zal zich nu stilaan wel herstellen  de eerste 2 rondes was mijn lichaam ook nog van slag
Ovulatietesten vitaminen en veel sex is het enige dat ik je kan aanraden 
Ik duim voor je. 
Hou ons op de hoogte hé 
X

Puck 14-07 om 20:04

Ik snap je helemaal Anneke. Was het andersom geweest was ik blij voor je geweest, maar ik had het ook heel moeilijk gevonden. Ik hoop zo voor je dat het snel weer raak is. Het is gewoon zwaar k****. Om elke maand weer te moeten wachten en te denken aan hoe ver je had kunnen zijn. Als je het goed vindt, blijf ik hier wel meekletsen en je volgen.

Puck 14-07 om 20:07

Wat je temperatuur betreft kan ik je niet helpen. Ik was pas een paar maanden aan het temperaturen en had er nog maar weinig inzicht in.

Anneke 14-07 om 22:24

Super lief van jullie.
Ben nu ook begonnen met teunisbloemolie voor terug een wat regelmatige cyclus, nu is het al bijna elke maand anders geweest. Niet veel langer of veel verschil, maar terug naar 28 dagen zoals voor de miskraam zou fijn zijn. Heb nu ook meer last van men menstruatie dan voor mijn miskraam. Ik vind het gek dat zoiets heel je lichaam kan ontregelen. 
Ik blijf ook meelezen in de nod topics maar daar reageer ik niet zo veel. Ik hoop jullie ook nog te kunnen volgen en hoop dat jullie nu een goeie volmaakte zwangerschap gaan hebben. 

Anneke 14-07 om 22:25

@poezelieke, was het bij jou snel raak voor je miskraam ? Bij Puck weet ik dat het snel raak was steeds.
Voor mijn miskraam was het van de 4de keer raak, dus hopelijk nu ook zo snel.

Lelifee 15-07 om 00:15

Gefeliciteerd poezelieke!!! Hopelijk hebben we ook zo een mooie testjes binnenkort
Ik zou dus nooit zolang kunnen wachten hé. De vorige keer een dag gewacht om het te zeggen tegen men man (want het was midden in de nacht en hij moest vroeg op) en vond dat al vreselijk
Er zijn deze maand precies wel al veel mooie testjes. Ook In de juli groep heb ik wel wat gezien 

Poezelieke 15-07 om 09:47

Bedankt lelifee 
Vandaag was de test nog duidelijker dus dat is al een goed teken. 
Heb Zeker moeite met zwijgen hoor. Nog exact een week volhouden izzy: morgen een kadootje samenstellen en dan een test bij doen. 
Mijn collega en 2 vriendinnen weten het al. Dat scheelt ook al om het toch met iemand te kunnen delen haha.
X

Anneke 15-07 om 12:27

@poezelieke, dan was het bij jullie de eerste keer snel raak en nu dan weer na een aantal maanden. Hopelijk is het bij mij dan hetzelfde. Het is normaal dat je bang bent nu, maar probeer het zoveel mogelijk los te laten. Of je bang bent of niet, het gaat een miskraam niet tegen houden of stoppen. Dus probeer maar te genieten. Al ga ik ook bang hebben hoor als het hier terug lukt. Puck zal ook wel bang hebben, net zoals iedereen die een miskraam heeft gehad.
Ik zou ook zo lang niet kunnen wachten om het tegen mijn vriend te zeggen 
@lelifee, er zijn idd al veel positieve testen geweest in juli, bij mij jammer genoeg niet. Maar voor jou is er nog hoop he, hoe voel je je ?

Puck 15-07 om 16:34

Inderdaad ja. Ik vind het doodeng allemaal. Maar dat was bij mijn dochter eigenlijk net zo. Toen heb ik pas na de 20 weken echo iets durven kopen, omdat ik daarvoor te bang was dat er iets mis was of ging. 
Maar ik probeer vooral blij te zijn, want dat zou toch ook moeten. 

Lelifee 15-07 om 18:14

Hey hey, 
Bij mij is er idd nog hoop maar nog lang wachten, tot komende woensdag!!! Gelukkig vanaf morgen op reis dus toch afleiding 
Vandaag ook een tand laten ontzenuwen Maar men hele gezicht deed zo een pijn dat ik 2x 500 mg paracetamol heb genomen en ik neem dus echt zelden iets. Kheb gwn schrik dat, als het al raak zou zijn, dit er invloed op zal hebben

Puck 15-07 om 21:06

Paracetamol mag je gewoon gebruiken als je zwanger bent, dus geen zorgen!
Beterschap

Poezelieke 15-07 om 21:27

Ga het vanavond al zeggen als hij thuiskomt om 22 uur. Kan niet meer wachten hahaha
Er zijn enkele groepen op facebook
Miskraam mama's 
Zwanger worden na miskraam mama's 
Zwanger na miskraam mama's 
Via de eerste groep kan je vragen om in de vervolggroepen te mogen. 
Dit zijn geheime groepen. 
Heeft me al veel steun gegeven 

Lelifee 16-07 om 08:32

@puck, ik weet dat dat mag tijdens de zwangerschap maar toch. Ik maak me altijd zorgen hé

@poezelieke, begrijpelijk dat je het niet kan volhouden zou ik ook niet kunnen hoor. Merci voor de tips van die fb groepen 

Anneke 16-07 om 11:39

Dankjewel voor de tip poezelieke.
Puck je mag zeker blij zijn 
Hou ons op de hoogte lelifee 

Anneke 19-07 om 12:44

@lelifee : hoe is het ondertussen bij jou ? 

Puck 21-07 om 20:40

Helaas dames. Na anderhalve week naar amper oplopende testjes te hebben gekeken, ben ik vandaag begonnen met bloeden. Het lijkt er op dat het ons ook deze keer niet gegund is.  Verdorie! Ik was nog niet eens over de vorige keer heen en nu gaat het weer mis. 

Anneke 21-07 om 22:49

Neeeeeee Puck ! Zeg aub dat het niet waar is  Mss is het toch geen miskraam en is het gewoon wat bloed ? Sommige zwangere vrouwen hebben ook bloedverlies en toch geen miskraam. Mijn nicht had dit ook en is nu 38 weken zwanger. Ik hoop voor jou dat het geen miskraam is.

Puck 21-07 om 22:56

Omdat mijn testen niet op liepen was ik er al bang voor en ik heb er geen vertrouwen in dat dit nog goed komt. Ik test volgend weekend nog eens, maar vooral om te zien of mijn hcg dan weg is. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na cytotec cyclus ' in het Zwanger worden forum