Ovulatietest wanneer LH piek

1450 antwoorden en 9709313x bekeken

buddha~ 20-12 om 09:27

Ja en omdat we al een meisje hebben kijk je makkelijker naar meisjes spullen, en merk wel dat ze voor jongens minder hebben. Maar dat gaat helemaal goed komen hoor! We hebben al wat spulletjes gehaald! Zo leuk, wordt dan ineens zo echt! Kan niet wachten op onze baby boy! 
Het belangrijkste is natuurlijk dat het gezond is! 

Ja het houdt bij toch ook wel lekker aan die misselijkheid. Als het goed is zijn het echt de laatste weekjes voor de misselijkheid! Ik ben er nu wel volledig vanaf! 
En weet je zeker dat je een echo krijgt Meis? Normaal gesproken doen ze alleen een termijn echo en de 20 weken echo. Dat wist ik bij onze dochter niet en was ik elke keer weer teleurgesteld als ze geen echo maakte haha. 

Ja dat klopt! Maar dat komt ook door onze dochter op school… die nemen dan ook zoveel ziektes mee naar huis! Maar goed deze komt zeker niet vanuit haar! Haha 
Voel me nog erg grieperig! Ook koorts enzo dus ja lekker zo… hopelijk komende dagen een beetje aan het opknappen want ben het wel een beetje zat! Slapen gaat ook heeel erg slecht dus dat is vervelend want daar knap je altijd zo goed van op. 

reageer

Fm 21-12 om 11:13

Jaaa zo leuk he  Ik kan ook niet wachten om zelf spulletjes te kopen maar we hebben al zoveel gekregen (ook al met de vorige zwangerschap) zo leuk  Maar daar heb je wel gelijk in voor meisjes heb je toch net ietsjes meer keus haha.

Heb net bloed laten prikken voor de nipt. Nou dat duurde wel even dat waren heel wat buisjes bloed haha. Nu afwachten en hopen op een goede uitslag  Gelukkig drukke dagen/weken dan hoef ik er niet zoveel aan te denken.

Nou daar ga ik wel vanuit en was wel de bedoeling... Maar mocht het vanmiddag anders zijn ga ik het wel zeggen dat we nog een echo zouden krijgen. En gaan ze echt moeilijk doen waar ik niet vanuit ga plan ik wel gelijk een echo bij een echo praktijk hier vlakbij en betaal ik wel  Nou laat het vanmiddag wel even weten.

Ja tuurlijk... nu al iets beter of nog steeds ziek? Niks aan inderdaad en helemaal als je niet goed kunt slapen. En nu al helemaal nu je ook nog zwanger bent. Wel om denken met de koorts hoor! 

Fm 21-12 om 18:34

Nou we hebben een echo gehad en alles was weer helemaal goed Mijn vriend heeft alles even gefilmd. Dat wou ik elke keer al graag maar steeds vergeten te zeggen door de zenuwen! Zo leuk om dat later terug te kijken  De kleine heeft geen seconde stil gelegen en was steeds aan het springen haha! 

Nu 2 januarie de 13 weken echo in het ziekenhuis. Hopelijk is dat ook allemaal goed.

Daisy 21-12 om 20:39

buddha~ 22-12 om 06:42

Oh wat fijn zeg!! Heerlijk!! En zo leuk als ze lekker druk bezig zijn hè! En kijk dat neusje nou!! 
Het is idd zo leuk om filmpjes terug te kijken! Nou kunnen jullie weer voor een paar dagen de spanningen los laten! 

En wat fijn dat je alweer zo snel de 13 weken echo hebt! Wij hebben 12 januari de 20 weken echo. Ook weer spannend. 

Ja en die nipt dat zijn wel wat buisjes idd! Nou hopelijk snel de uitslag daarvan! Komt vast goed!! 

Hier begin ik gelukkig wel weer op te knappen! Geen koorts meer sinds gisteren wel verkouden en nog een beetje grieperig. 
Vannacht gelukkig weer wat beter geslapen! Dat zal ook wonderen doen!! 
De muren beginnen wel een beetje op me af te komen haha! 


Daisy wat fijn! Voel je je goed?? 

Daisy 22-12 om 11:18

Ja voel me super goed xx ????

Wat is jullie geslacht van de baby. S

Fm 22-12 om 12:24

Ja zo leuk  Helemaal blij!
Dat neusje inderdaad maar ik heb nog meer foto's meegekregen en op elke echo lijkt het weer heel anders en heeft het weer een heel ander neusje haha. En die beentjes ook je ziet het al zo goed 

Het valt me wel op dat ik altijd wel onwijs veel buikpijn na elke echo heb de rest van de dag. Ze moet ook altijd zo erg drukken om het goed in beeld te brengen. Ze wou eerst zelfs inwendig. Mijn baarmoeder ligt waarschijnlijk wat gekanteld zei ze. Heb jij ook altijd buikpijn of niet? 

Ja wel fijn maar vind het ook wel spannend die echo. Als het allemaal maar goed is!
Jeetje wat gaat dat snel 12 januarie de 20 weken echo alweer! Dan ben je ook alweer op de helft  

Fijn dat je je weer beter voelt  Oh dat snap ik echt! Hier hetzelfde. Kom eigenlijk nergens alleen werk als ik me goed voel dan. Zit ook veel thuis maar ga niet weg als ik misselijk ben! Hoop dat het snel beter gaat en ik weer wat meer kan doen.

Daisy wat fijn! Hoeveel weken ben je nu?
Wij weten het geslacht nog niet



buddha~ 22-12 om 13:57

Haha ja klopt het is ook moeilijk om te zien hoe het kindje er nu uit ziet! Tijdens de 13 weken echo zei de mevrouw jullie hebben een mooi kindje … en toen dacht ja..: alsof jij dat kunt zien haha mar goed ik snapte waarom ze het zei alles zat er iig op! 

Nee ik heb er geen last van Meis! Maar ik had zelfs met 6 weken een uitwendige echo waar alles goed te zien was! Krijg elke keer te horen dat ik goed te echograferen ben…
Alleen met de 13 weken was ik er wel klaar mee.. maar dat we ook 30 minuten lang met dat ding op je buik dus ja… 
Maar wel vervelend dat je er zo last van heb elke keer! 

Ja 15 januari ben ik 20 weken en op de helft idd! En als je je dan bedenkt dat dit kleintje na 17 weken al geboren mag worden… wauw… het gaat zo zo snel dan! 
Jij hebt er ook bijna al 1 derde op zitten! 
En als straks de misselijkheid over is en je buikje is zichtbaar dan zijn het echt leuke weken hoor! Lekker naar de baby winkels spulletjes kopen baby kamer inrichten! 

M’n dochter heb ik vanochtend ook ziek van school gehaald en we liggen nu samen in bed maar ze ligt lekker te slapen. Super schattig! Zal straks wel weer ineens vol energie zitten na dit dutje haha 

Daisy 22-12 om 17:24

9 weken 
Normaal geslacht 12 weken met nip test ??

Fm 22-12 om 19:41

Haha nee inderdaad dat is nu echt nog niet te zien. Wij willen straks wel een 4D echo lijkt me zo mooi en dan zie je wel alles heel duidelijk  Doen jullie dat ook? Wel wat prijzig maar heb het er wel voor over! 

Ja dat word nog wat met de 13 weken echo maar ik ben bang dat die inwendig moet... Alles is steeds wel duidelijk zichtbaar maar ze moet alleen wat harder drukken en dat doet pijn  Inwendig lijkt me nu alleen ook zo eng ben zo bang dat ze iets raken ofzo! 

Ja echt het gaat nu zo snel! Die eerste weken zijn echt verschrikkelijk tot de 1e echo. Sowieso is het 1e trimester het ergste haha ben blij als ik me straks beter voel en inderdaad lekker kan shoppen  Heb ik straks alle tijd voor als ik in maart al thuis zit haha.

Och je dochtertje toch ook ziek geworden Zo sneu he. Maar lekker rustig aan! 

Daisy Jij woont in Belgie zeker? Hier in nederland doen ze dat niet met de nipt. Wij doen dit met de 20 weken echo dit raadde de vk ons aan  

Daisy 22-12 om 23:22

Ja in de België limburg  hier word dat 12 weken gedaan hier moeten we om 4 weken gaan juist op laatste niet dan 2 a 3 keer in de maand 

buddha~ 23-12 om 07:43

Ja dat willen we zeker ook nog doen! Vind het ook wel prijzig maar het is zo leuk! Bij onze dochter hebben we het ook gedaan en we hebben zulke leuke foto’s daarvan! Dus ja zeker doen!! 

Ja wel heel vervelend hoor Meis! Ik ben nu al zover dat m’n baarmoeder tot aan m’n navel zit! 
En ze kunnen niets raken hoor met een inwendige echo! Kindje zit best hoog en je moet dan een bepaalde bocht kunnen maken en dat lukt niet! 

Ja klopt dat 1 trimester gaat idd langzaam! En nu heb je ook een hoop te doen rondom je kindje en dat vind ik altijd wel fijn! Bloed prikken naar de vk 13 weken echo 

Ja ze is wel redelijk oké hoor! Ze heeft veel geslapen gisteren en vannacht ook de hele nacht dus het gaat wel met haar. M’n moeder komt haar einde van de ochtend ophalen zodat ik ook nog even de bank op kan vanmiddag. 

Fm 23-12 om 20:59

Ja daarom  Soms krijg je het ook op film mee dat lijkt me ook leuk! Wanneer is dat het leukste om te doen? Hoeveel weken bedoel ik dan. Ik dacht zelf ongeveer tussen de 25/30 weken? Aangezien je de 20 weken echo eerst ook nog hebt...

Oh haha dat wil ik wel geloven! Ik krijg nu ook  al steeds meer een buikje!  S'ochtends valt het opzich mee maar s'avonds zie je het nog meer haha. 

Nee dat zal ook wel niet maar vind het best een eng idee haha! Nou ja afwachten misschien hoeft het niet eens inwendig.

Oh fijn dat ze weer wat opknapt!  Waar een goede nachtrust en veel slapen dan wel niet goed voor is haha. 

Vanmiddag nog snel te kerst shoppen geweest. Wou nog wat nieuws voor kerst en heb alvast wat grotere kleding en wat basic jurkjes met veel stretch gekocht  Ben nu kapot en was vanavond meteen weer misselijk! Merk dan toch dat ik weer teveel gedaan heb. 

Daisy oh dat is al vroeg! Spannend. Ja dat is bij ons ook hoor. Later heb je hier ook vaker controles. 

buddha~ 26-12 om 08:22

Ik zou dat idd niet te vroeg doen.. het is leuk als gewoon wat groter zijn! Volgens mij is 28 weken een goede tijd! 

Jaa leuk hè je buikje! Word alleen maar groter en groter haha hoop dat ik de kleine man snel en echt voel! Soms denk ik hem wel te voelen maar twijfel dan toch… 
Nee zal vast niet inwendig hoeven! Maar goed ze drukken best op je buik want ik was het aan het einde ook behoorlijk zat! 

Onze dochter is alleen nog verkouden en ik eigenlijk ook! Ze slaapt goed en ik slaap gelukkig ook weer goed en dan gaat het opknappen snel! Gelukkig! Morgen en woensdag werken en dan weer lekker een paar dagen vrij. Heb jij vakantie? 

Ohhh heerlijk kerstinkopen doen en shoppen voor jezelf! Ik hoop dat jullie een leuke kerstavond en 1e kerstdag hebben gehad! Bij ons was het best rustig .. ook omdat ik nog niet fit ben dus rustig aan gedaan! Vandaag schaatsen met onze dochter en vanavond nog lekker uit eten

Fm 26-12 om 11:33

Ja dat dacht ik dus ook zoiets. Doe het dan ook ongeveer. Echt zin in maar dat duurt nog even 

Ja die buik gaat alleen nog maar meer groeien inderdaad. Het is nu echt zo'n buikje dat het lijkt alsof je teveel gegeten hebt en nog niet echt een zwanger buikje  Ik ben benieuwd wanneer je de kleine gaat voelen! Hoop het snel voor je. Ben daar ook zo benieuwd naar om dat voor het eerst te voelen.

Gelukkig zijn jullie weer wat opgeknapt! Zou ook wat zijn met de feestdagen. Ik heb nu 3 dagen (ochtenden) gewerkt. Ik moet met kerst werken en ben dan oud en nieuw vrij. Gelukkig voor de laatste keer dan hoef ik nooit weer met feestdagen te werken. Niks aan haha!  En morgen en overmorgen heb ik dan vrij. Vanavond gaan wij ook uiteten met de familie van mijn vriend en gisteren met z'n allen gegeten bij mijn moeder en daarna wat spelletjes gedaan. Dat is wel aardig laat geworden en vanochtend weer vroeg dus ik was kapot. 

Ook wel lekker toch een beetje rustig aan! Vanavond na het eten gaan wij gelijk naar huis dan heb ik het wel weer gehad haha. Jullie ook nog maar een fijne 2de kerstdag en lekker eten vanavond  

buddha~ 28-12 om 07:01

Ja kunt het altijd eerder doen hè! Dan zie je alsnog heeeel veel! Alleen als je later gaat is zo’n kleintje wat voller in het gezicht ook.

Hoe gaat het met je misselijkheid? 

Haha jaa laatste keer de feestdagen werken! Dat is ook wel een goed vooruitzicht! 
Hebben jullie nog een leuke tweede kerstdag gehad? 
Ik moet vandaag nog werken en dan morgen en vrijdag weer vrij! Ook wel weer lekker. 
Gisteren avond voelde m’n vriend zicht niet lekker… dus hopelijk komt hij zo ok uit z’n bed! 

En jullie hebben as maandag de 13 weken echo? 

Fm 28-12 om 12:02

Ja maar rond die tijd is prima hoor  Ik wil juist ook een beetje zo laat mogelijk zodat er echt veel te zien is. En ik vind het ook wel fijn want rond die weken heb je volgens mij ook geen echo meer als ik het goed heb.

Nou het ging even wat dagen goed maar ben het nu wel weer zo nu en dan een beetje. Ik hoef niet te overgeven gelukkig. Maar omdat ik het minder ben vind ik het ook wel weer spannend.

Ja maandag de 13 weken echo. Dus daar heb ik nu ook wel weer zin in om te kijken of alles goed is omdat de kwaaltjes wat minder worden maar vind die echo wel spannend. En volgens mij kan de uitslag van de nipt volgende week ook ergens komen...

Ja hoor 2de kerstdag was leuk. Wij zijn uiteten geweest met de hele familie. We waren niet zo laat thuis dus nog even een kerstfilm gekeken. Vond ik ook wel fijn ik was moe. En jullie?

Oh dan heb je lekker lang weekend dus. Heerlijk! Ik moet morgen en vrijdag alleen nog even werken. En hoe is het met je vriend? Is die een beetje goed uit bed gekomen of toch ziek? En hoe voel jij je verder? Bij jou de misselijkheid/kwaaltjes ook helemaal weg?

buddha~ 28-12 om 19:42

Nee klopt je hebt de 20 weken echo en volgens mij is dat het wel… 
Ik had bij m’n dochter nog wel extra echo omdat ze bang waren dat ze groot was en ik niet zo groot ben! 

Maar je bent ook al 13 weken dus opzich kan het makkelijk dat de misselijkheid minder wordt! Maar goed wel fijn dat je maandag de echo hebt dan kun je iig zien dat het goed gaat ook al ben je niet meer zo misselijk. 
En verder is het bij mij idd helemaal over! Kan nu wel hebben dat m’n eten verkeerd valt ofzo en soms pijnlijke benen en pijnlijke rug dus dat zijn weer andere kwaaltjes! Haha 

Oh fijn dat jullie zo’n leuke kerst hebben gehad nu wij zijn tweede kerstdag ook uit eten geweest met m’n zus en zwager en was erg gezellig! 

Nou m’n vriend is niet veel helaas… ik ben vandaag ook eerder naar huis gegaan voor hem en onze dochter… maar hij heeft de hele middag liggen slapen, wel erg zonde van zijn vakantie maar ja uitzieken voor hem! 


Oh en ik ben er nu toch wel uit dat ik al een paar dagen paar keer per dag m’n kleine baby voel! Dus ondanks de placenta die voor ligt voel ik hem eigenlijk al heel veel! Zo fijn!! Voel hem schoppen maar voel ook draaien lijkt het

buddha~ 28-12 om 19:54

En m’n 17 weken buikje! Kan er echt niet meer omheen Hahah 

Froetie 29-12 om 13:02

Mooi buddha 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum