effe van me afschrijven

308 antwoorden en 24559485x bekeken

Evitjee 10-03 om 11:26

Ik herken die gevoelens. Ik werk zelf in een kinderdagverblijf en veel ouders zijn daar heel openlijk voor dat hun kindje eigenlijk een ongelukje was. Dan denk ik ook dat het heel oneerlijk is. Mijn beste vriendin moet binnen een paar weken bevallen van haar tweede kindje. Zij was ook zwanger na twee maand proberen op natuurlijke wijze. En dan ben ik soms wat jaloers. Maar ik denk dan mijn tijd komt ook wel.

reageer

Catlady12 10-03 om 18:09

Oh Evitjee is dat niet lastig soms voor je om daarmee geconfronteerd te worden? Bewondering voor je!
Mijn 'goesting' was vandaag precies erg groot, mijn vriend wist niet goed wat denken haha! Is nog geen klusweek maar kwaad zal het ook wel niet kunnen om vandaag te klussen hihi. 
Hopelijk dinsdag goed nieuws!

Evitjee 11-03 om 03:07

Ja soms is het niet gemakkelijk. Maar ik probeer positief te zijn en te denken dat het bij mij ook wel zal lukken. Vandaag heb ik enorm veel last gehad. Enorme buikpijn en constant diarree. Ik voel me echt slecht. Komt dit nu door de clomid of hebben die kleine kindjes van de créche me weer eens ziek gemaakt ik weet het niet. Heb mijn derder pilletje clomid genomen nog twee te gaan. Heb enorme schrik hoe ik me de komende dagen nog ga voelen. 

Catlady12 11-03 om 07:09

Denk dat dit door de clomid is, ik had het ook. De eerste 3 dagen waren een ramp, de laatste 2 waren nog lastig maar minder rampzalig.
Ik duim dat het bij jou ook zo is!
Wij hebben gisteren gevrijd en nu heb ik steken in mijn onderbuik, zal vermoedelijk wel iets te maken hebben met nog bewerkingen van de clomid en het groeien van de eitjes denk ik.

Catlady12 12-03 om 18:07

En hier zitten we weer... Net bloed laten trekken en nu wachten op gyneacoloog! Zit hier tussen de zwangere vrouwen, niet zo fijn!
Hopelijk vandaag goed nieuws dat we mogen beginnen klussen.
Hoe is het met jullie intussen? 

Evitjee 12-03 om 18:39

Catlady12 ik kan me voorstellen dan het een heel spannend moment moet zij. Ik mag maandag gaan voor een echo vindt het ook heel spannend. Ik heb vandaag mijn laatste pilletje clomid genomen ik voel me nog steeds een votje, deze nacht nog 1 keer moeten overgeven maar de diaree is wel gestopt. Hier had ik me niet op voorbereid. Hopelijk kan de clomid zijn werk doen zodat ik niet voor niks heb afgezien. 

Catlady12 12-03 om 20:41

Hoi Evitjee
Goed nieuws bij de gyneacoloog, er er zitten 2 eitjes klaar om te springen! Dus vandaag nog geklust, morgen pregnyl laten spuiten En dan donderdag nog eens klussen.
Op hoop van zegen...
Wat lastig dat je zo afziet van de clomid! Misselijk was ik niet gelukkig, hoop dat de clomid zijn werk gedaan heeft bij je! Ik duim alvast voor je!

Evitjee 12-03 om 21:58

Ooh dat is wel heel goed nieuws. Die pregnyl spuiten, wat doet dat juist? 

Catlady12 13-03 om 06:54

Pregnyl zorgt ervoor dat er een eisprong is. Heel spannend  

Evitjee 13-03 om 10:59

Ah ik dacht dat clomid daar voor zorgde. Mijn gynaecoloog heeft nog niks over pregnyl gezegd. Veel succes vandaag met de spuit. 

Catlady12 13-03 om 12:01

Evitjee, Nee clomid stimuleert de groei van de follikels. 
Ik heb vandaag pijn in mijn onderbuik, eisprong op komst! 
Ik wacht nog op telefoontje van fertiliteit om te weten wanneer ik de pregnyl mag laten zetten.

zita 13-03 om 13:21

hoi catlady12 
toch weer allemaal spannend hé ik duim voor je
hier kwam ik vandaag thuis en 1 van mijn 2 honden heeft het potje gevonden en stukgebeten(badkamer deur stond open ), dus nu kan ik tegen volgende week dinsdag nog zien dat ik een nieuw potje heb gehaald bij het ziekenhuis 
zullen het dan toch maar in de kast opbergen ipv erop 

Catlady12 13-03 om 14:12

Hoi Zita
Ik wacht nu op een telefoontje van fertiliteit om te weten hoe laat de pregnyl best gezet zal worden, altijd al dat wachten pfff! 
Hahaha oh nee, sorry dat ik lach maar is ook zo'n grappig verhaal! Hopelijk raak je vlot aan een nieuw potje!

Catlady12 14-03 om 07:20

Dag dames
Gisteren werd rond 18u20 de pregnyl gezet. Ik had de keuze tussen in de bil of in de buik. Bil is in de spier, buik is onderhuids dus voor buik gekozen. 
De prik zelf viel goed mee, nijpt wel een beetje maar achteraf meer last! Heel slecht geslapen, koude rillingen en hartkloppingen, na een uurtje wel beter betreft dat laatste. Nu wat misselijk maar goed ze hadden we hier wel voor gewaarschuwd.
Fertiliteit wees me nog eens op het risico van een tweeling, 10 tot 20% kans. Maar ik denk dan als eentje al niet vlot gaat hoe zouden er dan 2 wel gaan
Vanavond en zaterdag nog eens klussen en dan terug op het wachtbankje! Vriend zal dan volgende week zaterdag zijn potje binnen brengen voor onderzoek. 
Ik probeer heel rustig en relaxed te blijven, tot nu toe valt het goed mee maar eens ik op het wachtbankje zal zitten is  het gepasseerd vrees ik!

Meid23 14-03 om 07:31

Spannend Catlady  heb zelf ook veel spuiten ondergaan voor ons ICSI traject (gonal f, orgalutran en pregnyl) wij moesten overigens al deze spuiten zelf zetten, was echt lastig met mijn naaldenangst, meestal liet ik mijn man het doen maar als hij bijv late dienst had moest ik het toch zelf doen want het moest op een vast tijdstip.            Ben zelf ook erg ziek geworden van de hormonen. (Koorts,diarree,duizeligheid,misselijk).                   Maar uiteindelijk natuurlijk heel blij en dankbaar dat we nu in verwachting mogen zijn                Hoop dat het bij jullie ook snel raak mag zijn  zelf had ik een tweeling heel leuk gevonden maar ivm mijn leeftijd mochten we helaas maar 1 embryo per keer terugplaatsen.

Catlady12 14-03 om 18:22

Hoi meid23
Ik heb ook echt angst voor naalden brrr! Wat fijn dat het uiteindelijk gelukt is bij jullie!
Ik zou zo graag tegen de zomer gewoon een positieve test in handen hebben! Liefst nog eerder uiteraard haha! 

Meid23 14-03 om 18:39

Ja idd ben ook heel blij dat het nu eindelijk is gelukt (waren sinds oktober 2016 onderweg)     Kan me nu alleen nog niet voorstellen dat we in oktober ouders zullen gaan worden (als alles goed mag blijven gaan) nog erg onwerkelijk na zo lang wachten ;-)
Hoop dat jullie allemaal in elk geval dit jaar een mooie test mogen krijgen  dat 2019 maar een top jaar mag worden

Evitjee 18-03 om 12:25

Net terug naar de gynaecoloog. Ik had gehoopt dat er al wat verbetering zou zijn na de eerste maand clomid maar helaas er was nog niks te zien. Vrijdag moet ik terug gaan voor een folicelmeting want zou kunnen dat ik nog een late eisprong krijg maar de kans is denk ik klein. De dozis wordt dan verhoogt naar 100 mg. De gynaecoloog zij ook om al een afspraak te maken bij de fertiliteitskliniek want mijn vriend zijn zaad is ook niet optimaal. Dit alles kwam hard aan, ik had gehoopt op beter nieuws maar we laten de moed niet zakken. 

Catlady12 18-03 om 20:20

Oh Evitjee dat is geen fijn nieuws!
Ik leef met je mee!
Hopelijk heb je vrijdag toch een beetje goed nieuws, ik zal duimen! 
Hoe gaat het nu verder?

Evitjee 18-03 om 20:50

Ja ik hoop het ook maar, maar ik reken er ni te veel op. Voor de rest gaat het al wat beter heb tijdens mijn week van de clomid echt ziek geweest dus vraag me af hoe mijn lichaam de volgende keer gaat reageren. Ondertussen heb ik al veel traantjes gelaten en is het moeilijk om positief te zijn. Ik vindt de naam fertiliteit nog al angstaanjagend. Ik had gehoopt dat ik gewoon wel door de gynaecoloog kon geholpen worden en dat het daarmee wel gewoon zou lukken. Ik hoopte zo dat het op deze manier wel zou lukken en dat ik geen verdere stappen zoals naar de fertiliteit gaan zou moeten nemen. Het kan nog door de clomid maar de gynaecoloog heeft die hoop een beetje weggenomen bij mij. Ik vrees dat het nog  een lange weg wordt. Maar genoeg over mij hoe staat het bij jullie? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'effe van me afschrijven' in het Zwanger worden forum