effe van me afschrijven

308 antwoorden en 24612858x bekeken

Evitjee 26-05 om 22:24

Amai wat een rollercoaster. Je moet er toch wat voor over hebben he. Goed dat je zo goed geholpen wordt. En hopelijk komer snel een wondertje te voorschijn. 

reageer

Catlady12 26-05 om 22:29

Perfect omschreven, een ware rollercoaster!
Het knaagt wel een beetje dat het niet op de natuurlijke manier lukt, maar anderzijds er zijn zoveel koppels die wat hulp nodig hebben he... 

Evitjee 27-05 om 12:25

Ja da vondt ik in het begin ook een zware klap. In het begin denk je waarom wij, in u omgeving gaat alles zo vlot maar toch zijn er heel veel koppels die daar problemen mee hebben. Ik heb het aanvaart hrn heb het er nu ook veel moeilijler mee.

zita 30-05 om 01:18

hoi hoi
hier ook aant wachten op dinsdag voor mijn hyfosy. maar moeten ook nog een gesprek doen voor de inseminatie dus zal denk ik niet lukken deze maand. wantdinsdag mijn hyfosy en dan heb ik zaterdag normaal mijn eisprong. dus lijkt me vreemd dat ik daar tss nog een gesprek kan hebben en de inseminatie dus zullen maar afwachten wat er dinsdag word gezegd en dan zal het wel voor volgende maand zijn voor mijn eerste inseminatie. ben benieuwd. succes ladys ik blijf ook duimen voor jullie

zita 30-05 om 01:23

@catlady
hebben ze jouw verteld wat je moest innemen voor de hyfosy? hier moest ik van mijn G bellen in de eerste dagen van menstruatie voor een afspraak, heb maandag dus gebeld 2cd en afspraak gemaakt maar verder geen uitleg gekregen toen effe opgezocht omdat ik er al wat over had gelezen dat het pijnlijk is en je ibuprofen moet innemen tegen de pijn een uur voor de afspraak. heb jij mss beter uitleg gekregen? nu gaat het onderzoek door een andere dokter doorgaan dus mss verteld deze me meer dan die ik nu heb 

Catlady12 02-06 om 15:31

Hoi Zita,
Ik heb een voorschrift voor zitromax gekregen waarvan ik avond voordien en dan ochtend van onderzoek eentje moet nemen ter preventie voor infecties.
Ze zeiden me ook om een dafalgan / ibuprofen te nemen een uur voor onderzoek en dat de pijn te vergelijken is met krampen zoals menstruatie. 
Vroeger zou dit pijnlijker geweest zijn blijkbaar gezien het op radiologie was.
Succes!

zita 04-06 om 01:07

Toch wel beetje zenuwachtig voor morgen maar als het zoals krampen zijn komt het wel goed. Ibuprofen litt klaar ????

Catlady12 04-06 om 07:26

Veel succes Zita! Morgen mijn beurt, best wel wat zenuwen! Laat je weten hoe het gegaan is?

Catlady12 05-06 om 16:36

Zita, hoe was het?

Ik had zoveel pijn... in de auto beginnen huilen van de pijn! Maar onderzoek toonde wel aan dat alles in orde was, geen verklevingen of blokkades, echt opgelucht amai!
Hopelijk bij jou ook alles ok?

Evitjee 07-06 om 19:13

Ooh nee foutje. Voor de prygnielspuit bellen ze me op en moeten we nadien betrekking hebben en daarna moet ik wel nog utrogestan nemen. Drie keer op een dag 

Catlady12 07-06 om 21:48

Hoi Evitjee
Wat leuk om weer iets te horen van je! Fijn dat jullie weer gestart zijn. Brrrr die prikken zelf zetten amai sterk dat je dat durft echt waar ik kijk al weg bij bloedafname of als ze de pregnyl zetten. Welk traject zullen jullie volgen dan?
Wat doet die puregon dan precies? En dat andere? 
Ik blijf op clomid en pregnyl. Deze morgen nog follikelmeting gehad en ze waren nog te klein. Morgen moet ik weer bloed laten trekken en dan bellen ze op om af te spreken voor IUI.

Evitjee 07-06 om 22:06

Bij mij is het ook iui maar zonder insiminatie. We konden er voor kiezen om meteen voor een insiminatie te gaan maar we wouden het eerst nog op de iets of wat natuurlijkere manier proberen. Clomid werkte ni bij mij ik kreeg geen rijpe ijcel. Puregon is een soort van pen met een kleine naald da ik moet inbrengen in een vetkwabje aan mijn buik. Heb net de eerste spuit gezet en het is laar een klein prikje dus het vald nog wel mee. Het zorgt voor de rijping van een ijcel. Iets wat de clomid bij mij ni gedaan heeft. Prygniel moet ik zelf ook doen ze bellen me dan op en nadien zouden we dan betreking moeten hebben. Echt romantich is het ni maar toch nog een beetje natuurlijk. 

Catlady12 08-06 om 13:08

Evitjee die fase hebben wij gehad met clomid en pregnyl dat ze dan belden wanneer we betrekking moesten hebben maar heeft geen resultaat geleverd. 
Zonet telefoon gekregen, morgen om 21u moet ik de pregnyl laten zetten en dan dinsdag onze eerste inseminatie. Ik vind het echt super spannend haha!

Evitjee 08-06 om 17:52

Catlady 12, laat je die pregnyl spuit zetten of doe je da zelf? Want het is de bedoeling da wij ze zelf gaan zetten. Ik hoop natuurlijk stiekem dat dit bij mij wel werkt maar we zullen zien. Ik vindt het ook enorm spannend. Als dit niet lukt gaan we ook verder naar insiminatie. Me da woordje had ik het in het begin heel moeilijk. Ik kon maar ni geloven dat wij dit zouden moeten ondergaan. Maar je rolt er zodanig en da ik er veel minder over nadenk allemaal. 

Catlady12 08-06 om 18:45

Evitjee ik laat die spuit zetten, via het wit gele kruis. Ik krijg een papier van de dokter waardoor het rechtstreeks met ziekenfonds geregeld is. Lekker makkelijk. 
Ik had het ook even moeilijk met het woord inseminatie maar zoals je zegt je rolt er vanzelf in he.
Ik hoop gewoon dat de inseminatie niet pijnlijk is! Na dat onderzoek woensdag heb ik echt schrik gekregen!

Heb jij al zo'n onderzoek van je eileiders gehad of staat dat op de planning? Mijn dokter zei dat je 3 tot 6 maanden na dat onderzoek vruchtbaarder bent omdat je eileiders dan meer open zijn. Een kennis van mij had ook problemen om zwanger te geraken, ze heeft toen zo'n onderzoek gehad en 3 maand later was ze op de natuurlijke manier zwanger.

Wij deze avond nog eens klussen gezien het niet langer dan 5 dagen geleden mag zijn  

Manlief moet zijn potje dinsdag om 7u30 binnen brengen, mag maximum 1u oud zijn en hij moet het op lichaamstemperatuuur houden. Hoe hij dat zal doen al auto rijdend geen idee... iemand tips?  

proud_mommy 08-06 om 20:45

Een inseminatie doet geen pijn. De hsg was heel pijnlijk inderdaad. Enige wat vervelend is, is de eendenbek. 
Mijn man had het in zijn zak van zijn vest en erboven zijn jas. 

Catlady12 08-06 om 21:20

Bedankt voor de geruststelling en tip proud_mommy  vind het best spannend! Precies al wat zenuwen haha! Hoe is het met jou? 

proud_mommy 08-06 om 21:32

Ik heb in 2017 2 inseminaties gehad en bij de pauze ben ik zwanger geworden. Nu 9 weken zwanger van de tweede. Ik ben ook kort na de hsg zwanger geraakt. Dus het kan inderdaad goed kloppen dat het helpt. Want ik zou zogezegd nooit op de natuurlijke wijze zwanger kunnen worden.

zita 08-06 om 22:50

hoi hoi
sorry dat ik niet meer ben geweest na mijn onderzoek maar druk druk...
mijn onderzoek was goed gegaan alles was in orde en de pijn was bij mij goed te verdragen. Had wel 2u op voorhand een brufen 600mg en 1u op voorhand nog een dafalgan 1000mg ingenomen. de bekkentang was het pijnlijkste en de vloeistof was effe een kramp die je voelde doorstromen. de G zei ook het valt precies mee met de pijn. mijn vriend had me dit aangeraden om in te nemen. nu hebben we een afspraak volgende week donderdag voor het gesprek ivm de inseminatie. want wij gaan owv de antistoffen die afgewassen moeten worden op de zaadcellen van mijn vriend hier ook meteen mee beginnen. en dan weten we weer wat meer hoe of wat.
ivm het spermapotje ik heb deze toen naar het ziekenhuis gebracht moest smorgens binnen en vriend had middagpost dus is hij even opgestaan potje gevuld en terug in zijn bed gekropen en ik ben toen richting ziekenhuis gereden met het potje in mijn broekzak  vergeet zeker niet alles goed te noteren op het papier dat je hebt meegekregen. en het mag niet langer dan 7 dagen geleden zijn dat hij een zaadlozing heeft gehad anders nemen ze het niet aan. was bij ons de eerste keer, beide ziek geweest eerst hij toen ik 

Catlady12 08-06 om 23:15

Hoi hoi
We hebben deze avond nog huiswerk gemaakt en de inseminatie staat gepland voor dinsdag dus zou in orde moeten zijn
We zijn er nog niet helemaal aan uit hoe we het afgeven praktisch gaan aanpakken, mijn man werkt in de regio van het ziekenhuis maar op papier staat dat hij beide identiteitskaarten moet voorleggen. Ik zie hem niet meer voor de inseminatie, dus hoe mijn identiteitskaart bij mij terug geraakt is nog niet helemaal duidelijk haha. Idealiter komt hij nog eens over en weer om me snel mijn identiteitskaart te geven maar ja... 
Blij dat je onderzoek in orde was en dat de pijn meeviel! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'effe van me afschrijven' in het Zwanger worden forum