Wie is er ook begonnen in mei/juni

174 antwoorden en 45737107x bekeken

Marjolijn 09-02 om 11:26

Hoi,

Weer een update. Gister bij de huisarts geweest. Ze kon niks betekenen. Ze voelde alleen een gevoelige darm. Ik word nu wel een beetje gek. Ik voel nu alles (lage rugpijn, veel ontlasting en pijn links onderin mijn buik)wat ik normaal heb op de en na ergste dag met de menstruatie maar ik menstrueer helemaal niet. Ik moest de 6e ongesteld worden...

Pleh...:-)

Liefs Marjolijn

reageer

Wipeout (Gast) 09-02 om 12:00

He marjolein,

Wat vervelend dat de huisarts niks voor je kan betekenen! Je hoopt toch altijd wel dat ze dit kunnen en je een verlossend antwoord kunnen geven. Wel apart dat je de sympthomen van een menstruatie wel hebt, zo gek dat je lichaam je zo voor de gek kan houden! Probeer jezelf er niet te veel op te focussen, misschien worden je klachten dan ook iets minder!

Hier gaat het ondertussen ook gewoon door..... Woensdag nod.... Dus even afwachten... Heb nog geen enkel sympthoom, dus zal mij benieuwen! Over twee weken even lekker op vakantie, dus dat word of heerlijk genieten van het feit dat we zwanger zijn of extra ons best doen om zwanger te worden!

Liefs,

Wiipeout

Nana83 09-02 om 19:06

Hoi meiden
Hier mijn update van afgelopen week
Maandag naar de dokter geweest en die zag al dat ik zwanger was liep met een glimlach op me gezicht naar binnen
Ook de verloskundige gebeld en de 26ste kan ik helaas pas terecht
Ik hoop dat het voor jullie snel raak is wie weet indd op de vakantie wiipeout
Liefs

Wipeout (Gast) 12-02 om 10:11

Hey marjolein,

Wat vervelend en frustrerend..... Of een positieve test of ongesteld worden, dan weet je in ieder geval wat er aan de hand is!
Bij mijzelf heb ik een redelijke onregelmatige cyclus, maar begrijp hieruit jou verhaal dat dat niet t geval is.... Ik ga hard voor je duimen en ik houd jullie op de hoogte over mijn verhaal!

Liefs,
Wipeout!

Ster 12-02 om 21:35

hoi marjolijn,

wat gezellig dat je er weer bent. jammer dat je nog niet zwanger bent. die weken overtijd ken ik wel bij mij is het echt omdat ik het dan zo graag wil dat mijn lichaam in een soort van schijnzwangere toestand raakt. pas als ik echt weet dat ik niet zwanger ben dan word ik pas ON. 

heel veel sterkte 

liefs Nynke

Marjolijn 14-02 om 10:33

Even een vraagje. De huisarts zei dat ik nog een week moest wachten en dan weer hun moest bellen maar ik weet eigenlijk niet of ik nog een keer moet testen? Ik ben nog steeds niet ongesteld maar zwanger voel ik mij ook niet echt...heb meer energie maar wel gevoelige/aanwezige borsten af en toe. Verder geen zwangerschap verschijnselen of menstruatie verschijnselen. Wel veel witte/doorzichtige afscheiding.
Dus ik weet niet of het schijnzwangerschap is? 

Liefs Marjolijn

Ster 14-02 om 11:56

wanneer heb je voor het laatst een test gedaan?

als dit een week geleden is kan je er nog wel een doen misschien heb je te vroeg getest.


liefs

Nana83 14-02 om 18:03

Ik zou indd ook nog een testje doen. Heb zelf 4 testen gedaan en allemaal positief maar nergens last van . Alleen zijn me borsten een cupmaat groter geworden
 Succes ladies zal duimen voor jullie
Liefs

Marjolijn 17-02 om 16:38

Test gedaan weer negatief. Menstruatie blijft uit. Morgen maar weer ha bellen? Zat ook iets geks bij mijn ontlasting dus moet zowiezo maar weer bellen denk. woensdag as ben ik 2 weken over tijd. Misschien denkt mijn lichaam ik menstrueer wel de volgende maand?

Liefs

Anoniem (Gast) 17-02 om 16:58

Hier zelfde probleem..... Geen menstruatie, negatieve test en pijnlijke borsten..... Had zo gehoopt dat ikmt op tijd zou worden wanneer ik het zou worden.... Volgende week nl op vakantie.....
Dus hier ook wachten wachten en nog eens wachten.....

Wipeout (Gast) 17-02 om 16:59

Vorige bericht was van mij

Marjolijn 17-02 om 17:23

He bah ik ga voor je bidden!

Wipeout (Gast) 17-02 om 17:51

Ik den dat het met de vakantie te maken heeft, dus ga er vanuit dat ik het op vakantie wel ga worden..... Beetje jammer want had gehoopt mijn ei te hebben op vakantie, zodat we weer goed aan de slag konden

Jij heel veel succes en ik hoop dat de ha je nu wel meer kan zeggen.... Al ben ik bang dat je gewoon moet afwachten.....

Ster 22-02 om 11:42

hoi Marjolijn,

met mij gaat het goed 26 feb. heb ik weer mijn NOD. ik vind het heel spannend. ik ga zo ff een vroegtest halen van CB. ik ben zo nieuwschierig.  ik heb al van af gister een drukkend gevoel in mijn onderbuik. net als of je heel nodig naar de wc moet maar dat is niet zo. ik had ook net een beetje melk uit mijn borsten. dat vind ik ook heel vreemd ik geef namelijk al van af oktober geen borstvoeding meer.  hoe lang ben je al niet meer ong. geweest? al best lang toch?

liefs Nynke

Marjolijn 22-02 om 11:52

7 januari was mijn eerste dag 16 januari was mijn laatste dag en 6 februari moest ik het weer worden.

Ben benieuwd wat er uit de test komt Nynke! Spannend! 

Liefs Marjolijn

Nana83 22-02 om 12:00

Hoi Dames,
Met mij gaat alles nog steeds hardstikke goed, heel af en toe misselijk en ja die borsten staan nog steeds op klappen
Spannend Nynke, laat je het ons weten?
Ga weer duimen voor jullie dat het ook raak is
Liefs nana

Ster 22-02 om 12:46

tuurlijk zeg ik het even wat er uit de test is gekomen. ik hoop zo dat het positief is dan heb ik hopelijk niet weer een november kindje maar komt ie in oktober.

Wipeout (Gast) 22-02 om 13:05

Ik ben uiteindelijk maandag ongesteld geworden. Dit is wel fijn, want dan ben ik het maar een paar dagen in de vakantie! Ik ga morge vroeg weg.  Ik houd jullie in de gaten!

X

Nana83 22-02 om 16:44

Fijne vakantie wipeout geniet ervan!!
Nynke Oktober kindje?
Ben nu 8 weken en ik ben in oktober uitgerekend. volgens mij wordt het dan toch een November/ December kindje?
Fijn weekend allemaal

Nana83 22-02 om 16:52

Bedoel eind okt begin nov hahah

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook begonnen in mei/juni ' in het Zwanger worden forum