Wie is er ook begonnen in mei/juni

174 antwoorden en 45735829x bekeken

Wipeout 18-03 om 09:33

Test dag 29 .... Negatief.........

Ga weer ff paar dagen afwachten........

reageer

Wipeout 18-03 om 11:38

Hey,

Wat fijn dat jullie zo snel terecht kunnen voor de onderzoeken! Ben je ook nu met dat dieet begonnen?

Ik ga idd nu nog maar ff afwachten.... Hopelijk word ons geduld beloont deze maand!

Liefs

Samantha80 18-03 om 15:12

@wipeout: Ik heb toevallig van de week een dame gehad die testte op dag 14 nog negatief en dag 16 na de eisprong positief.
Zelf testte ik op dag 14 nog negatief en dag 15 wel positief. Mss een late innestelings of een iets later eitje en ben je nog wat te vroeg.

De laatste dag dat iemand positief testte met mijnn begeleiding was 18 dagen na de eisprong. Daarvoor alles negatief... beebje nestelde laat in en hcg maakte die traag aan. We alles goed hoor alleen lage hcg de hele ronde door.

Succes

Wipeout 18-03 om 19:24

Hey samantha

Ik weet niet precies wanneer mijn eisprong is geweest.... Ik ga er vanuit dat dat nu 14 dagen geleden is geweest....
Ik ga gewoon even afwachten. Voor hetzelfde geldt komen de duiveltjes nog gewoon op visite van de week, waar ik natuurlijk weer niet vanuit ga! Hihihihihi

Ik houd jullie op de hoogte!

Wipeout 19-03 om 09:39

Ff frustraties kwijt.......zie ik net op fb van iemand die nooit een kind heeft gewild.... Totaal onverwacht en niet gepland, maar na even wennen zijn we er blij mee grrrrrrrrr..... Hoe frustrerend dat iemand die nooit een kind heeft gewild nu zwanger blijkt te zijn, terwijl wij er al een half jaar mee bezig zijn.......

Onze tijd komt nog wel

Ster 19-03 om 18:43

snap je helemaal hoor heb daar soms ook wel ontzetten veel last van. heel frustrerend

Wipeout 19-03 om 18:54

Dank je wel voor je reactie! Heb ik weer een beetje minder het idee dat ik alleen zo kan denken

Marjolijn 20-03 om 17:02

Hoi Dames,

Zeker als ik menstrueer heb ik er ook last van dat andere zwanger zijn. Dan kan ik ook geen tv kijken met zwangere vrouwen. Mijn broer en zijn vrouw waren ook plotseling zwanger geworden en moesten er echt aan wennen. Ik was toen beetje boos geworden. Ik zei tegen mijn broer tegen mij mag je het zeggen maar niet tegen andere mensen je kan ze hier echt mee kwetsen. Paar weken later waren ze hartstikke blij dat ze zwanger waren en nu nog steeds mijn nichtje is inmiddels 1 jaar. Ik kan ook zo boos worden als mensen abortus willen plegen omdat het niet uit komt. Ik ben er überhaupt op tegen. Maar dat is een andere discussie. 

Dus ik snap jullie gevoel ook! 

Dikke knuffel

Wipeout 20-03 om 18:22

Hoi dames,

Hier ondertussen dag 31 bereikt van mijn cyclus...... Sinds vanmorgen beetje oud bloedverlies bij afvegen ( sorry voor details), dus niet zo heel veel...... Verder geen krampen.... Af en toe kleine steekjes in mijn liezen.

Dus we blijven hier afwachten, maar word wel iets minder positief dat het deze ronde gelukt zou kunnen zijn..... Ik houd jullie op de hoogte!

Hoe gaat het verder met jullie?

Wipeout 21-03 om 09:34

Helaas pindakaas, ook weer ongesteld..... Ook al had ik volgens mijzelf weer veel sympthomen te pakken.

Op naar volgende maand!

Marjolijn 21-03 om 20:09

He getsie derie sterkte! Ik ga voor je bidden...

Liefs Marjolijn

Marjolijn 23-03 om 10:22

Is clomid niet iets voor jou wipeout? Volgens mij word je daar regelmatiger van?

Liefs

Mommy 23-03 om 11:01

Hoi meiden,

Ik ben nieuw hier en zou het leuk vinden dit soort dingen met vrouwen te bespreken die ook bezig zijn met zwanger worden.
Ik ben in maart 2012 gestopt met de pil en per 1 mei echt begonnen (eerst veilig, voor hormonen uit lichaam) Nou dat is nooit nodig geweest, ik ben per december voor het eerst klein beetje ongesteld geworden. Toen pas weer eind januari, al iets meer maar heb eind februari pas een eisprong gehad. Nu vorige week de 16 maart weer, met de zelfde klachten.
Zere tepels, buikpijn, gevoelige baarmoeder, moe en emotioneel. Herkent iemand dit ook?
Ook temp. gaat deze maand eindelijk omhoog. Dus bijna jaar bezig met ontpillen en het is nog niet regelmatig. Geeft wel spanning hoor als er steeds niets gebeurt!
Jullie allemaal ook veel succes met zwanger worden!

Wipeout 24-03 om 20:24

Hey marjolein,

Ik heb opzich een redelijke regelmatige cyclus, alleen de laatste twee maanden ff iets langer.... Waarmee zou die clomid mij kunnen helpen? Ik heb wel gewoon een eisprong, want heb ik toen tijdje getest met ovulatietesten.

Ik hoor het graag

En jopie welkom!

Mommy 24-03 om 20:50

Dank je!
Lees dat je een regelmatige cyclus hebt? Wat voor symtomen ervaar jij bij eisprong en menstruatie?

Groetjes!

Wipeout 24-03 om 21:55

Hou jopie,

Ik heb een redelijk regelmatige menstruatie gelukkig! Bij mijn eisprong voel ik helemaal niks, heb alleen iets andere afscheiding.....
Voor mijn menstruatie heb ik altijd wel last van pijnlijke borsten, en nu we bezig zijn met zwanger worden natuurlijk helemaal! Deze maand had ik last van of dacht ik last te hebben van mijn borsten, borrelende darmen, dikkere buik, al het eten smaakte beter, dacht dat mijn reuk beter was en ga og maar even door  ......... Ik ben trouwens al ruim 1,5 jaar van mijn spiraaltje af dus heb geen last van hormonen die nog mijn lichaam uit moeten.

Wanneer denk jij weer ongesteld te moeten worden? Gek hè al doe sympthomen, laat je er niet gek door maken hoor! Ik heb mezelf al tig keer zwanger verklaard  

Liefs

Mommy 26-03 om 11:44

Hoi Wipeout,
Lekker zo'n regelmatige cyclus, van mij is nog wat onregelmatig.
Grappig dat symptomen zo kunnen verschillen per vrouw he? Ik voel dus echt me eisprong. Lichamelijk echt veranderingen. Maar tegelijker tijd ook zo verwarrend! Was eerst veel aan het lezen wat anderen hebben maar daar schiet ik niets mee op, iedereen reageert zo anders. Dus nu probeer ik echt mijn ''dingen'' te herkennen.

In welke fase van je cyclus zit je nu? Mijn nod verwacht ik ongeveer zondag-maandag, met pasen. Ik heb deze maand alleen als echt verschil dat ik een hoge temp houd en nog niet chaggie ben haha. Wel trek in van alles en nog wat...maar dat zegt niets natuurlijk.

Tja, wat kan je aan jezelf twijfelen he! Ik vindt dat wel raar vanuit de natuur geregeld, maar goed we zullen geduldig moeten wachten.
Succes meid, ik houd je op de hoogte!
Liefs Joy

Wipeout 26-03 om 11:57

Hey joy,

Het is zeker apart dat we zoveel verschillende sympthomen hebben per vrouw. Wat fijn dat jij wel je eisprong voelt! Bij mij is het echt gokken wanneer ie er is..... Ga deze maand maar weer eens met ovulatietesten aan de gang, misschien dat dat werkt!

Ik heb op dit moment mijn menstruatie.... Zit op dag 6 van mijn cyclus...... Dus vanaf maandag ga ik beginnen met ovulatietesten!

Dan beginnen bij jou de spannende dagen waarin je aan het aftellen bent! Ik ga voor je duimen! Wannneer ga je een test doen? 


Liefs

Wipeout 27-03 om 21:24

Hey joy,

Ik heb inderdaad eerder ovulatietesten gebruikt! Het werkt echt ideaal! Elke ochtend vanaf dag 10 over een staafje plassen en heb je je ei krijg je een smily en zo niet dan niet! Bij mij werkte t toen beide keren helaas niet want lag toen met griep op bed, maar weet nu wel wanneer die is ongeveer!

Ik tempratuur niet, hoorde dat je temp vaak omhoog gaat wanneer je je ei hebt gehad dus dat werkt niet.....

Goed idee om ff met andere dingen bezig te zijn! Dus maar lekker pasen vieren en lekker paaseieren eten en dan zie je het daarna wel!

Ik hoor het graag!

Liefs,

Mommy 29-03 om 10:33

He Wipeout,

Als het deze maand dan niet raak is, ga ik dat denk ook proberen! Weet je, ik wilde zo natuurlijk mogelijk zwanger worden zonder er al te veel poespas, maar op een moment weet je niet meer wat je voelt en ga je tweifelen enzo...
Nu kan ik maar beter duidelijkheid hebben, daar heb ik behoefte aan. Het was voor mij, bij het tempen een fijne bevestiging dat ik wel een eisprong heb, snap je!
Ik weet dat je dan al te laat bent, gewoon min. om de 2 dagen ''knuffelen'' haha!

Maar goede tip, ik ben benieuwd hoe dat werkt. 
Tja... nog ff vohouden, begin nu wat moe en hongerig te worden en mijn borsten worden groter en gevoeliger. Geen idee dus!
Heb wel zin in pasen, dus kijk ernaar uit. Is jou m-tje al voorbij?

Jij ook fijne dagen en je hoort van me,
Liefs Joy

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook begonnen in mei/juni ' in het Zwanger worden forum