Wie is er ook begonnen in mei/juni

174 antwoorden en 45735736x bekeken

Ster 22-02 om 19:26

ik zal dan 26 oktober uitgerekend zijn met 39 weken zal ik dan een geplande keizersnee krijgen. 

reageer

Ster 23-02 om 13:04

ik heb nog geen test gedaan. ik heb hem wel in huis ergens wil ik hem wel heel graag doen maar iets houd mij nog tegen. ja alle twee de kinderen zijn met een keizersnee geboren de eerste met een spoed en de tweede met een geplande. ik kan helaas niet gewoon baren. heel jammer!!!! ik zou het je ook niet kunnen zeggen maar misschien heeft je moeder wel gelijk ik zou wel weer even een testje doen. succes 

liefs

Nana83 27-02 om 09:55

Hier een kleine update van ons beebbiee hihi
Gisteren naar de verloskunidge geweest, ze vroeg uiteraard hoe ik me voelde en reageerde daarop het is dat de testen het zeggen en me borsten een cupmaat groter zijn maar voel me hardstikke goed dus zei ze zullen we dan eens even stiekem gaan kijken in je buikje.. Wij helemaal blij uiteraard want zou pas over 3 weken een echo krijgen.
Het is er gelukkig 1 (8 tweelingen in onze familie) dus was ergens een beetje bang dat het er 2 zouden zijn.
Ook ben ik geen 8 weken maar 9 weken zwanger en ben 1 oktober uitgerekend.
Op naar 18 Maart termijnenecho. zo leuk om weer te zien allemaal en dan kunnen we eindelijk het onze oudste vertellen...
Succes ladies

Marjolijn 28-02 om 08:33

Hoi Nana83,

Wat een goed nieuws! Ben echt blij voor jullie! Gaaf dat jullie nu al een echo mochten zien! 

Veel plezier met het zwanger zijn!

Liefs Marjolijn(nog steeds niet ongesteld)

Ster 28-02 om 12:14

hoi nana, 

super goed nieuws wat fijn dat je je zo goed volt en alles goed gaat met je babytje. ik ben nu drie dagen overtijd en heb nu twee negatieve testen gehad een was een vroege test 3 dagen tot mijn NOD en een op mijn NOD. ik ga nu wachten tot ik een week overtijd ben.

Nana83 28-02 om 18:57

Jeetje Marjolijn nog steeds geen menstruatie?? Vreemd zeg en vooral dat de dokter niks voor je kan betekenen
Nynke hopen dat de hcg waarde nog te laag was en dan je toch over een paar dagen een positieve test in je handen heb.
Succes ladies
Liefs nathalie

Marjolijn 02-03 om 11:12

Ben weer ongesteld geworden  mijn hele kalender naar de filistijnen maar gelukkig heb ik een handige app  . Ik ga iets nieuws proberen hopelijk hou ik het vol en lukt het daardoor eerder. Dank voor jullie meeleven! En succes Nynke! Ik hoop voor jou dat je over een week een positieve test hebt!

Wipeout (Gast) 05-03 om 19:37

Hey marjolein,

Wat balen dat jeweer ongesteld bent geworden, maar aan de andere kant kan je nu wel aan de slag voor de volgende ronde. Het word idd nu wel lastig berekenen, aangezien je nu niet weer wanneer je het weer word. 
Ik en mijn vriend hebben goed ons best gedaan op vakantie, dus we gaan het weer zien over twee weken! 

Wat voor nieuws ga je proberen?

Groetjes!

Marjolijn 08-03 om 12:12

Hey Wipeout,

Spannend! Dus wel een leuke vakantie gehad dus ;-)

Ja was wel balen idd dat ik weer menstrueerde. Weer heel veel pijn. Het nieuwe wat ik ga proberen is een dieet speciaal voor mensen die endometriose hebben. Dat is heel puur eten. Eten zonder tarwe, suiker, soja en melk.

Volgens mijn app mogen we weer klussen tussen 13 maart en en 20 maart en volgens de app is dan 17 de voorspelling van de ovulatie :-)

Liefs

Marjolijn

Nana83 09-03 om 18:05

Succes met je dieet Marjolijn en wie weet lezen we over 3 weken ook goed nieuws van jou

Wipeout (Gast) 10-03 om 18:58

Hey marjolein,

Wat een goed idee om zo een dieet uit te gaan proberen. Morgen een week na mijn ei als het goed is.... Heb wel krampjes en steekjes in mijn onderbuik, maar we gaan rustig afwachten. We hebben een supervalantie gehad helaaaaas van de week weer aan het werk.

Jij heel veel succes met klussen de komende week!

Groetjes

Marjolijn 12-03 om 08:31

Hoi Meiden,

Gister met mijn man naar de gynaecoloog geweest. We zijn gestart met een fertiliteit onderzoek. We krijgen nu begeleiding om zwanger te worden. We vinden het allebei best spannend. 

Horen jullie nog wat van Nynke?

Liefs Marjolijn

Anoniem (Gast) 12-03 om 09:43

Hey marjolijn,

Wat fijn dat jullie begeleiding gaan krijgen uit het ziekenhuis..... Dit is wel zo prettig! Hoe lang zijn jullie al bezig voor een kindje ( of heb je dat al eerder gezegd, maar ben ik t vergeten)....

Heel veel succes!

Wipeout

Ster 12-03 om 17:32

hoi meiden, 

ik ben er even tussen uit geweest in de hoop dat ik het wat kon laten rusten maar nee. ik miste het forum ook wel heel erg  

zaterdag ongesteld geworden na een licht positive test. in de nacht van zaterdag op zondag heel vaak wakker geworden van de pijn ik werd er misselijk van en trilde over mijn hele lichaam. de hele zondag op de bank gelegen met kruikjes en pijnstillers. maandag door gekomen op paracetamol en vandaag weer een moeten in nemen. van middag iets wat op een vruchtje leek verloren. toen vielen de puzzelstukjes wel op zijn plek.   

op naar de volgende ronde en als het dan raak is hopen dat het blijft zitten.

Wipeout 13-03 om 12:23

Hey nynke,

Wat fijn dat je er weer bent! Ik kan me goed voorstellen dat je het forum niet kan missen.... Ik probeer ook met mijn hele hart om niet te veel te hopen op een zwangerschap en dus pas weer op t forum te komen wanneer ik zwanger ben, maar ja ben en blijf nieuwsgierig naar ook hoe de andere dames het afgaat!

Ik zit op dit moment te wachten tot maandag, dan hoop ik niet ongesteld te worden..... Op dit moment sinds een paar dagen kramp in mijn buik, gisteren veel witte afscheiding en ook mijn borsten beginnen gevoeliger te worden. Ik ga proberen alles te negeren, maar dat gaat denk ik niet lukken! 

Ik ga voor jullie allemaal duimen dat er snel een klein wondertje in jullie mag groeien.

Liefs,
Wipeout

Ster 13-03 om 22:31

ik heb morgen een afspraak bij de Ha om te laten kijken of mijn vermoede juist is en of het dan helemaal weg is zodat ik met een gerust hart weer aan de volgende ronde kan beginnen. 

wipeout, spannend ik duim voor je!

liefs

Wipeout 14-03 om 10:09

Hey nynke,

Heel veel succes vandaag bij de huisarts. Het is goed om t ff na te laten kijken bij de HA of je gevoel goed is geweest. En daarna weer verder met de volgende ronde!

Liefs

Ster 14-03 om 21:46

hoi dames, 

het is een grens gevalletje en niet echt een miskraam te noemen volgens de HA. waarschijnlijk is er iets mis gegaan tijdens de innesteling. dat gebeurt heel vaak maar door al die goede testen van tegenwoordig krijgen we dat nu ook sneller mee. vroeger had ik het waarschijnlijk niet eens geweten. als het bloeden is gestopt kan ik er met een gerust hart weer voor gaan. dus dat doen we dan ook.

Wipeout 14-03 om 22:45

Hey,

Wat balen zeg! ,maar aan de andere kant weet je nu wel waar je aan toe bent!

Succes in de volgende ronde!

Liefs,

Wipeout 17-03 om 17:04

Ik ben hier druk aan t wachten op morgen.... Heb een onreglmatige cyclus dus weet eigelijk niet hoe lang ik nog moet wachten met testen.... De ene keer 24 dagen de andere keer 31.... Zit nu op dag 28.... Ga denk ik morgen maar eens een testje wagen, aangezien ik vanmorgen tijdens het tandenpoetsen mijn maag om voelde draaien en daarna mijn ontbijt eruit heb gegooit.....
Dus ben wel erg nieuwgierig!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook begonnen in mei/juni ' in het Zwanger worden forum