Wie is er ook begonnen in mei/juni

174 antwoorden en 45737297x bekeken

Marjolijn 29-03 om 12:49

Hoi Jopie,

Welkom! Leuk dat je mee doet! 

Ik heb even je verhaal gelezen. Ik voel ook mijn eisprong ik heb er ook echt last van het duurt bij mij een week. Ik heb wel een regelmatige cyclus zo'n 30 dagen meestal. Wat grappig ik moet ook de eerste paasdag ongesteld worden. 

Voor het fertiliteit onderzoek moet ik nu ook mijn temperatuur bij houden. Ik vind het wel lastig ben altijd geneigd om als eerste de wekker uit te drukken maar dat mag niet eerst temperen. Eigenlijk moet ik ook op de eerste ongesteldheidsdag bloed prikken maar ja dat kan niet op 1e en 2e paasdag. In mijn beleving word ik weer ongesteld. Vreetbuien, pijnlijke borst en af en toe pijn onderin links in mijn buik. 

Laatst kwam een collega naar mij toe en  zei: sorry voor mijn vraag maar ben je zwanger? Ik zei nou dan weet je het eerder dan ik. Ze vertelde dat haar dochter tegen mij telkens baby zei. En dat heeft ze vaker gezegd tegen vrouwen die zwanger waren. Die nacht droomde ook dat ik zwanger was en dat een kindje op mijn werk een naam voor mijn kindje in de buik had bedacht (Groeland) Je verzint niet he. Je word inderdaad gek gemaakt en al ben je er zelf niet mee bezig dan word je op deze manier weer mee geconfronteerd haha. Hoop natuurlijk dat ik het echt ben anders moeten de verder de molen in. Ovulatie testen mag ik niet doen van mijn man maar ik denk dat er toch aan zit te komen. 

Wipeout sterkte nog even en Jopie succes met wachten spannend voor ons beiden! 

Liefs en dikke knuffel Marjolijn

reageer

Wipeout 29-03 om 13:01

Hey joy en marjolein,

Ik heb eerder die ovulatietesten gebruikt, omdat ik bang was dat ik geen eisprong zou hebben...... Heb een periode niet lekker in mijn vel gezeten en daardoor had ik een lager gewicht. 
Gelukkig vond mijn vriend dit niet heel erg! Dus toen ik een smiley had waren we allebei heel blij. We weten dat dat iig goed zit! 

Mijn menstruatie is gelukkig weer voorbij! Ga maandag beginnen met ovutesten! En in de tussentijd maar veel "knuffelen"......

Mijn borsten worden ook regelmatig groter ook voor mijn menstruatie...... Hebben het zelfs een maand tussendoor veilig gedaan om te kijken of het nu met een bevruchting te maken had of dat het de gewone hormonen waren...l dit zijn bij mij de gewone hormonen!

Ik ga je voor duimen!
Fijne paas,

Liefs,

Mommy 29-03 om 22:01

He Meiden,

Marjolijn: Bedankt! Ik vindt het leuk om met jullie mee te kletsen! Had ik eerder moeten doen, vindt het erg prettig om met vrouwen te praten die hetzelfde meemaken.

Jeetje, meid, ik hoop dat het raak is voor jullie! Maar wel goed dat je voor onderzoeken gaat, ik hoop natuurlijk dat ze niets vinden maar dan heb je wel wat zekerheid.
Veel succes volgende week dan! Ben heel benieuwd naar je ervaring.
Ik word ook ongesteld denk ik, heb honger, zeer grote gevoelige borstjes, soms wat hoofdpijn en licht krampig gevoel. 

Tja, ik had goede moed deze keer, maar toch weet je ook dat het nu niet zo is. Ik vind dat zo vervelend en raar van mezelf! Maar goed, je hoopt het zo, dat gevoel overtreft alles lijkt wel. Ik heb wel steun aan mijn vriend, hij is er heel rustig en nuchter over, zo van komt wel goed schatje...

Grappig dat we gelijk lopen, ik duim ook voor jou hoor! En anders kalmpjes aan, lekker van de vrije dagen genieten! En ik denk ook aan ovutesten, ben benieuwd hoe dat gaat.

Wipe: Toen ik aan het ontpillen was, had ik veel stress van baan en ben ik ook te mager geweest! Dat was niet zo goed voor me lijf. Toen ik weer ging menstrueren begon het te veranderen en nu ik weer eisprongen heb, is mijn gewicht weer rechtgetrokken. Nu heb mijn vetrouwde, gezonde, vrouwelijke rondingen terug. Zo van, wil je zwanger worden, eerst weer stevig in je lijf ofzo!
Fijn dat je nu gewoon een eisprong hebt! Dan weet je tenminste wanneer je vruchtbare dagen zijn...
Mijn borsten zijn nu weer wat pijnlijker en zie klachten hierboven. Denk morgen of zondag dat m-tje eraan komt.

Jullie ook fijne dagen! Liefs Joy

Wipeout 30-03 om 19:04

Hey meiden,

Blegh dat heb ik weer.... Ziek zijn met pasen.... Hoop dat ik opknap voordat mij ei springt, anders kunnen we er niet op "knuffelen".......

Dat was wat ik ff kwijt wilde,

Fijne paasdagen!

Liefs,
Maaike

Ster 30-03 om 23:22

sterkte meis hopelijk voel je je snel weer goed genoeg om te knuffelen

Mommy 31-03 om 00:50

Beterschap maaike, hoop dat je gauw weer opknapt! Ben je grieperig?

Ik ben vandaag ongesteld geworden, het lucht me wel op omdat ik het al wist en ga ff lekker genieten van de dingen om heen dit weekend.

Kijken we weer fris en fruitig vooruit....

Laat je maar lekker verzorgen als dat nodig is, ziek goed uit en hoop dat je toch fijn weekend zult hebben!
Liefs Joy

Wipeout 01-04 om 22:23

Hey,

Joy, balen zeg dat je ongesteld bent geworden, maar aan de andere kant volgende ronde weer nieuwe kans! En gewoon even boos/teleurgesteld zijn, maar weet dat jou tijd ook wel komt! 

Ik heb zaterdag echt flinke koorts gehad voor mijn doen.... 38,8.... Maar gelukkig vandaag alleen nog een beetje verhoging 37,4.... Maar na een citrosan voelde ik me wel weer goed...

Wat het nu geweest is zou ik niet weten, maar morgen weer lekker aan het werk! 

Hopelijk kan ik me vent nog zover krijgen om te knuffelen vanavond! 

Liefs,
Maaike

Wipeout 02-04 om 23:02

Hoi joy,

Wat fijn dat je je weer wat beter voelt en dan je menstruatie maar zo kort heeft mogen duren..... Ik ben vaak een week onder de pannen dus ben altijd blij wanneer ik er vanaf ben! 

Met mij gaat t goed! Nog wel verkouden en wat hoofdpijn, maar de koorts is weg. Vandaag ook weer heerlijk gewerkt dus het leven gaat weer door! Mijn nod duurt nog wel ff maar volgens mijn app op telefoon is t 18 april! 

Liefs,
Maaike

Mommy 03-04 om 20:35

He Dames,

Gelukkig dat je weer aan de betere hand bent, van koorts ben je vaak zo beroerd he?
Knap dat je wel weer bent gaan werken. Het scheelt ook dat het weer wat beter wordt he, ik merk dat ik weer energie krijg! Heb zin om tuin te doen, huis opruimen enz. en kijk uit naar voorjaar! We laten die lange winter achter ons en gaan voor nieuwe vruchtbaarheid, net als de natuur! Ik vond het wel een leuke gedachte...hihi

Ben benieuwd hoe je, je voelt aankomende weken! Ik wacht geduldig op me ei, ben benieuwd hoelang het nu gaat duren....

Liefs Joy

Marjolijn 08-04 om 09:16

Hoi Dames,

Het gaat niet zo goed met mij. Vorige week zaterdag met Pasen ongesteld geworden. En ik had ontiegelijk veel pijn veel op bed gelegen, onder de douche gestaan en een kruik op mijn buik. Ondertussen moest ik na de Pasen ook nog gaan werken. We zitten nu in een dilemma Harry en ik. Of we voor een kijk operatie gaan en dan gelijk verklevingen en cystes weg laten halen of dat we toch nog een keer proberen om natuurlijk zwanger te worden. We zijn er achter gekomen dat Harry vruchtbaar is en daar hebben we even een dank gebedje voor gedaan. Vandaar dat we zo aan het twijfelen zijn. 

Als we een kijkoperatie gaan doen mogen we alleen veilig vrijen en dat is een ramp voor mij maar dat terzijde. Je mag dus niet zwanger worden. Het duurt 2 weken de wacht tijd en we moeten eerst op gesprek komen. Daarna moet je herstellen van een kijkoperatie en helemaal als ze wat weg hebben gehaald. Als ik daarna niet zwanger word en word ik weer ongesteld dat begint de endometriose gewoon opnieuw en kunnen we weer van voor af aan beginnen. Eigenlijk weten we het niet zo goed meer misschien moeten we gelijk met ivf beginnen. 

Van de gynaecoloog mogen we het roer omgooien. Misschien dan ook ivf. Eerst trok ik het niet meer en nou trekt Harry het ook niet meer. Het Dieet wilt ook nog niet echt werken maar ik ga zo een voeding diëtiste opzoeken. 

Liefs Marjolijn

Wipeout 09-04 om 11:21

Hey marjolijn,

Sorry voor mijn late reactie, maar heb je verhaal meerdere keren gelezen en wat leef ik met jou mee. Ik kan me zo goed voorstellen dat jullie even niet meer weten wat jullie nu moeten. Ik kan je hierin ook geen advies geven, maar alleen vertellen wat ik zou doen als ik in deze situatie zou staan.

Ik zou het persoonlijk nog een paar maanden zelf proberen en bv over een maand het er even opnieuw over hebben.. Misschien lukt het de natuur wel om zelf zwanger te worden. Je kan zo een ziekenhuistraject altijd nog in.... ( ik weet niet hoe oud jullie zijn, maar hebben jullie nog de tijd?) 

Ik kan me voorstellen dat jullie het om en om ff niet meer trekken of nu even allebei niet. Dit zijn ook intensieve tijden, waarin je ook niet moet vergeten om van elkaar te genieten en tijd voor elkaar vrij te maken. 

Ik hoor graag van je wat je besloten hebt om te doen!

Liefs,
Maaike

Ster 09-04 om 17:29

oooh Marjolijn, wat heb ik het met je te doen ik heb er geen woorden voor. ik kan je alleen heel veel sterkte en succes wensen en heel hart voor je bidden en hopen.

liefs Nynke

Sophia 09-04 om 20:59

Marjolijn, ik zit niet op deze topic, maar ik wou je iets zeggen. Ze kunnen endometriose cystes tijdens de kijkoperatie verwijderen en daarna is de kans groot dat je spontaan zwanger raakt. Bovendien, na het verwijderen van die cystes, ga je een tijdje minder pijn tijdens je menstruatie hebben. Ik zou gewoon kijkoperatie doen en kijken of het lukt om zelf zwanger te raken. Zo niet, dan kun je altijd nog met ivf beginnen. Maar omdat je man gezond is, hebben jullie gewoon kans om in de eerste maand na de kijkoperatie zwanger te raken.

Wipeout 14-04 om 22:16

Het meiden,

Hoe gaat het met jullie?

Marjolijn hoe is het met jou? Ik denk regelmatig aan je hoor!

Ik zit weer op mijn wachtstoel ondertussen...... Wel steekjes in onderbuik..... Alleen pijnlijke tepels...... En verder nergens last van gelukkig  we gaan weer afwachten tot de 18e! Ook met vriendlief aan t praten hoe lang we nog zelf gaan klussen voordat we richting huisarts gaan..... We blijven tot september zelf proberen en gaan dan richting huisarts.... Ook ga ik in de tussentijd de ovulatietesten er weer bij pakken, want knuffelen op verkeerde momenten schiet ook niet op!

Ik hoop dat jullie ook hebben kunnen genieten van het zonnetje en wens jullie weer een fijne week!

Liefs,
Maaike

Mommy 16-04 om 20:12

Hoi Allemaal,

Maaike; Met mij gaat het goed, wacht geduldig op me ei, weer een verassing wanneer het zal komen. Heb het redelijk los kunnen laten, ik moet wel, anders denk ik er teveel aan en begin ik te twijfelen. Nu ga ik lekker door met leven en dat helpt me nu al.
Spannend weer je dagen van wachten, hoe voel je, je nu? Goed dat jullie een tijd hebben besloten, als dat voor jullie goed voelt, is dat toch prima. Ik hoop voor je dat, dat bezoek niet hoeft plaats te vinden  

Marjolijn; Hoe gaat het met je?

Groetjes Joy

Wipeout 16-04 om 21:45

Hey joy,

Wat irritant hè dat wachten op een ei! Mooi dat je het wel redelijk hebt kunnen loslaten.

Ik voel me verder prima, dus zal mij benieuwen.... Ik ga t zien donderdag.... We gaan wel weer verder met ovulatietesten in de hoop dat dat de kans op dat het lukt vergroot! 

Ga jij ook aan de ovulatietesten of niet?

Groetjes,
Maaike

Marjolijn 18-04 om 07:43

Hoi Meiden bedankt voor jullie medeleven doet mij heel veel. Vanavond hebben wij een gesprek met een gynaecoloog over onze testen van het fertiliteit onderzoek. We willen gelijk ook de kijkoperatie bespreken. 

Hoe het verder met mij gaat. De afgelopen week en deze week gaat het weer goed. weer energie. Maandag en dinsdag begon ik te vloeien leek niet op menstruatie en maandag zou ik volgens mijn app mijn ei hebben. Dus misschien komt het daardoor. Maar ik heb verder geen pijn gehad. Gister wel ontzettende ruzie gemaakt met mijn man. Het is namelijk weer de vruchtbare week en we hebben maar 3 keer geklust. Gister konden we ook nog klussen maar hij zette een niet romantische film op en ging snoepen en smakken (ik mag geen chocola en suiker vandaar dat ik dat moeilijk vind) dus ben ik boos naar bed gegaan. pas om 12 uur kwam hij naar bed terwijl de wekker weer om half 6 gaat. Vanavond kunnen we ook nog maar omdat we die afspraak hebben denk ik niet dat het gaat lukken. Dus het ging eigenlijk heel goed tot gister. Hopelijk komen we er weer erover heen. Want onze relatie gaat niet altijd goed. Alles staat natuurlijk in het teken bij mij: Pijn, moe en een kind willen en bij Harry zijn eigen zaak en een kind zou leuk zijn. Nogmaals ik hoop dat we vanavond weer op dezelfde voet verder kunnen gaan als een dag geleden. En dat hij nog hoop heeft voor ons.  

Sophia dankjewel voor je antwoord! En je bent altijd welkom hier hoor!

Wat goed dat je met je man een tijd hebt afgesproken Maaike! Hoe gaat het nu met je?

Wat goed dat je zo positief bent Joy dat werkt altijd goed. En is ook goed voor jullie relatie.

Nou weer een  verhaal van mij sorry hoor daarvoor!

Knuffel Marjolijn

Wipeout 18-04 om 10:03

Hey marjolijn,

Wat fijn dat jullie een gesprek hebben vanavond en wat komen sommige stukjes uit jou verhaal mij ook zo bekend voor bv:
- gisteren ruzie gemaakt over wanneer zwangerschapstest te doen.... Hij wilde gewoon nog vijf dagen wachten als ik mijn nod had gehad.....
- vorige week gesprek gehad over dat we wel vaker moeten klussen tijdens vruchtbare periode anders komt er nooit een kind......
- en dat stukje van een kind zou leuk zijn.....

Mannen begrijpen ons gewoon denk ik niet......

Ik zit ondertussen op dag 29 van mijn cyclus..... De ene keer duurt die langer en de andere keer korter.... Dus wacht af tot dag 32 en ga dan testen..... Vorige maand en die maand ervoor werd ik het ook pas op dag 31 maar daarvoor redelijk constant op dag 28....

We spreken nog maar even een potje met geduld aan

Heel veel succes vanavond en ik hoor graag van je hoe het is gegaan!

Liefs,
Maaike

Ster 18-04 om 13:06

he meiden,

wat herkenbaar die ruzies alleen hebben wij geen ruzie over wanneer ik een test ga doen. dat mag ik helemaal zelf weten. en sex vind hij ook helemaal niet vervelend hij gebruikt zelfs mijn sterke kinderwens om het voor elkaar te krijgen hahaha. 

nou sterkte en hopelijk is het snel raak bij jullie

Mommy 18-04 om 22:46

Hai Allemaal,

Marjolijn; Fijn weer even van je te horen! Hoopte al dat het goed met je ging.
mannen zijn echt anders, zeker in dit proces. De mijne is heel lief en geduldig met mij maar ook zo makkelijk in het loslaten. Dat brengt mij soms aan het twijfelen. Maar dat kunnen ze gewoon. Wij niet. Ik merk ook dat zeker in je vruchtbare periode of voor/tijdens m-tje, dat ik me (hormonen) echt vreselijk kan storen of emotioneel wordt. Dat hebben mannen niet en kunnen zich daar weinig in verplaatsen.  Maar ik probeer hem wel van alles te vertellen, hoe ik me voel en zeg ook eerlijk wat me boos/verdrietig maakt, dan lachen we er samen om. Niet teveel en alles maar zo leeft hij met me mee en ervaart ook me schommelingen. Maar het blijven ook mannen... Het lastige is dat de spanningen niet tussen jullie moeten komen, ik hoop heel erg dat jullie er samen uitkomen. Jullie liefde staat voorop!
Ben benieuwd hoe je gesprek is verlopen.

Maaike; Veel succes met wachten meis! Hoop zo voor je dat dat je nod ook echt is! Duim voor je!

Nynke; Waar zit jij nu in je cyclus?

Ik wacht op me ei, merk dat ik wat meer slijm krijg en veel trek in zoet en zout, dus ben benieuwd. Druk dus met het niet missen van mijn ei....  Ga ovutestjes halen, ben benieuwd hoe dat werkt, jullie horen het.

Alvast goed weekend,
Knuf Joy

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook begonnen in mei/juni ' in het Zwanger worden forum